2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın kızlar seydacım hadi güzel güzel gez canım ya bana tiker göndermişsin ama ben bulamadım yine gönderiirmisin sana zahmet ben beceremedimde

Şuan itibariyle folik aside başlamış bulunuyorum... İnşallah bekletmeden gelir ikinci kuzum... Çelikcim bu gece heyecandan uyuyabildinmi tatlım... eminim elin hep karnında olmuştur:)

günaydın günaydın günaydıııııın güzel hatunlaaaaaaar:108::108::108::108::108::108::108:
birtanem geçmiş olsun arkadaşım amaaaaan pollyanna işte sen anlaen kısa zamanda iyleşir umarım kızın,ben daha iyiyim galiba arkadaşlarla öğleden sonra çarşıya bile çıkmayı düşünüyorum
seydam çıktın herhalde ama çok süslenme kız benden güzel olursun sonragüzel arkadaşım hep böyle güzel başla güne,
pollyanna o mesajdan bana da atın yaaaa özelime elbet öğreneyim bende çok cahil kalmayayım bu konularda
topiğin bütün çıtır kızları sonra uğramaya çalışırım malum ev işleri öptüüüüm bay

Şuan itibariyle folik aside başlamış bulunuyorum... İnşallah bekletmeden gelir ikinci kuzum... Çelikcim bu gece heyecandan uyuyabildinmi tatlım... eminim elin hep karnında olmuştur:)

kızlar herkese güzel keyifli günler geçirmniz dileğiyle...canımm sen folik asite yenimi başladın daha önce kullandımmı? yani ben bi kutun bitirdim tekrar mı başladın?yoksa yenimi?inşlhh cnm alırız bir an önce kuzularımızı :...

slm kızlar çelikcim ne güzel bi duygu ya maşallah inşallah allah tamamına erdirsin seydam iyi gezmeler canım bizim yerimizede gez ya kızlar neden özel mesaj gelmiyo bilgisi olan varmı

kızlarr aranızda üstüne görme olayını yaşayan varmı?ben ilk gebeliğimde yaşamıştım ama şu andada aynı durumdayım desem yeridir yani..reglimin rengi çok koyu simsiyah yani gelmiyoda dğru damla damla peçete ile baklıyorum ona bile az leke gelyo.acaba kisttenmi kaynaklanıyo ayın 22 sinde oldum ama hala aynı gidiş:26:ya akşamada gelmezse yapacam artık bi test ya böle kafayı yemektense

merhaba arkadaslar benimde 2 yaşında bir kızım var bende 2.ciyi yapsakmı diye düşünüyorum 2.doğuncaya kadar kızım 3 yaşında olcak sizce arası normalmi ilk çocukla ikincinin birde çalışan bir bayanım ne yapsam yaa eşim istiyor bende istiyorum aslında kızıma arkadas gelsin istiyorum bir fikir verin bana

Canım belkide dediğin gibi üstüne görüyosun.. En kısa zamnda test yap bakalım.. yoksa bi doktora danış.. kist için bişey kullanıyomusun

Merhaba, bence 3 yaş iyi.. hem çalışıyomuşsunuz ilerde ikiside elden çıktığında daha rahat edersiniz.. arası çok olursa herşey silbaştan olmak zorunda.. benim 19.5 aylık kızım var ben şuan çok istiyorum Rabbim izin verirse..

slm kızlar çelikcim ne güzel bi duygu ya maşallah inşallah allah tamamına erdirsin seydam iyi gezmeler canım bizim yerimizede gez ya kızlar neden özel mesaj gelmiyo bilgisi olan varmı

Zeynepcim profilinden seçenekleri düzenle kısmına gidip özel mesaj alma yerini açık olarak işaretlemen gerekiyor..

Hadi bakalım süslü hatun... Güne güzel başladın maşallah sana... Ve böyle de devam etmesini diliyorum... Hiçbirşeyin seni üzmesine izin vermeeeee

Seydammm hadi bakem sana iyi gezmeler canımcımm.
öptümm gocumann.

günaydın kızlar seydacım hadi güzel güzel gez canım ya bana tiker göndermişsin ama ben bulamadım yine gönderiirmisin sana zahmet ben beceremedimde

Ohhh sefan olsun arkadaşım gez valla

geldim geldim kizlar ama yemegim yok birazdan yine cikicam ,benim midemde yer kalamdi yediklerimden ama esimle ogluse hazirliycam ,kizlar arkadasimin meleginin o mis kokusunu doya doya icime cektim cok sekerdi ama diger cocoguyla arasi 2 yas oldugu icin cok zorlaniyor bikmis durumda allah yardimcisi olsun,uf kizlar orda bende istiyorum diye bagirmak geldi icimden

canim hic bi fikrim yok hayirlisi en iyisi test yapman tabii

canimm merhaba hosgeldin bugün gittigim ve gördüsüsm icin söylüyorum arkadasim cok zorlaniyor 2 yas var aralarinda tabiki herkes zorlanacak diye bisey yok allahim hayirlisini versin insallah

İyi İyi dedik topiğe nazar değdi... Huuuuuuu nerdesiniz hanımlar...

Ebrununda alacağı olsun.. Facebooklarda dolanıyo hatun buraya gelmiyo.. Öldük mü kaldık mı sormuyo hiç hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…