- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.701
hadi ben gidiyorum önce birazsüsleneyim sonrada arabama atlatiyp vin vin vinn
Şuan itibariyle folik aside başlamış bulunuyorum... İnşallah bekletmeden gelir ikinci kuzum... Çelikcim bu gece heyecandan uyuyabildinmi tatlım... eminim elin hep karnında olmuştur:)
şuan itibariyle folik aside başlamış bulunuyorum... Inşallah bekletmeden gelir ikinci kuzum... çelikcim bu gece heyecandan uyuyabildinmi tatlım... Eminim elin hep karnında olmuştur:)
kızlarr aranızda üstüne görme olayını yaşayan varmı?ben ilk gebeliğimde yaşamıştım ama şu andada aynı durumdayım desem yeridir yani..reglimin rengi çok koyu simsiyah yani gelmiyoda dğru damla damla peçete ile baklıyorum ona bile az leke gelyo.acaba kisttenmi kaynaklanıyo ayın 22 sinde oldum ama hala aynı gidiş:26:ya akşamada gelmezse yapacam artık bi test ya böle kafayı yemektense
merhaba arkadaslar benimde 2 yaşında bir kızım var bende 2.ciyi yapsakmı diye düşünüyorum 2.doğuncaya kadar kızım 3 yaşında olcak sizce arası normalmi ilk çocukla ikincinin birde çalışan bir bayanım ne yapsam yaa eşim istiyor bende istiyorum aslında kızıma arkadas gelsin istiyorum bir fikir verin bana
slm kızlar çelikcim ne güzel bi duygu ya maşallah inşallah allah tamamına erdirsin seydam iyi gezmeler canım bizim yerimizede gez ya kızlar neden özel mesaj gelmiyo bilgisi olan varmı
Hadi bakalım süslü hatun... Güne güzel başladın maşallah sana... Ve böyle de devam etmesini diliyorum... Hiçbirşeyin seni üzmesine izin vermeeeee
Seydammm hadi bakem sana iyi gezmeler canımcımm.
öptümm gocumann.
günaydın kızlar seydacım hadi güzel güzel gez canım ya bana tiker göndermişsin ama ben bulamadım yine gönderiirmisin sana zahmet ben beceremedimde
Ohhh sefan olsun arkadaşım gez valla
günaydın günaydın günaydıııııın güzel hatunlaaaaaaar:108::108::108::108::108::108::108:
birtanem geçmiş olsun arkadaşım amaaaaan pollyanna işte sen anlaen kısa zamanda iyleşir umarım kızın,ben daha iyiyim galiba arkadaşlarla öğleden sonra çarşıya bile çıkmayı düşünüyorum
seydam çıktın herhalde ama çok süslenme kız benden güzel olursun sonragüzel arkadaşım hep böyle güzel başla güne,
pollyanna o mesajdan bana da atın yaaaa özelime elbet öğreneyim bende çok cahil kalmayayım bu konularda
topiğin bütün çıtır kızları sonra uğramaya çalışırım malum ev işleri öptüüüüm bay
geldim geldim kizlar ama yemegim yok birazdan yine cikicam ,benim midemde yer kalamdi yediklerimden ama esimle ogluse hazirliycam ,kizlar arkadasimin meleginin o mis kokusunu doya doya icime cektimslm kızlar çelikcim ne güzel bi duygu ya maşallah inşallah allah tamamına erdirsin seydam iyi gezmeler canım bizim yerimizede gez ya kızlar neden özel mesaj gelmiyo bilgisi olan varmı
canim hic bi fikrim yokkızlarr aranızda üstüne görme olayını yaşayan varmı?ben ilk gebeliğimde yaşamıştım ama şu andada aynı durumdayım desem yeridir yani..reglimin rengi çok koyu simsiyah yani gelmiyoda dğru damla damla peçete ile baklıyorum ona bile az leke gelyo.acaba kisttenmi kaynaklanıyo ayın 22 sinde oldum ama hala aynı gidiş:26:ya akşamada gelmezse yapacam artık bi test ya böle kafayı yemektense
canimm merhaba hosgeldin bugün gittigim ve gördüsüsm icin söylüyorum arkadasim cok zorlaniyor 2 yas var aralarinda tabiki herkes zorlanacak diye bisey yok allahim hayirlisini versin insallahmerhaba arkadaslar benimde 2 yaşında bir kızım var bende 2.ciyi yapsakmı diye düşünüyorum 2.doğuncaya kadar kızım 3 yaşında olcak sizce arası normalmi ilk çocukla ikincinin birde çalışan bir bayanım ne yapsam yaa eşim istiyor bende istiyorum aslında kızıma arkadas gelsin istiyorum bir fikir verin bana
merhaba arkadaslar benimde 2 yaşında bir kızım var bende 2.ciyi yapsakmı diye düşünüyorum 2.doğuncaya kadar kızım 3 yaşında olcak sizce arası normalmi ilk çocukla ikincinin birde çalışan bir bayanım ne yapsam yaa eşim istiyor bende istiyorum aslında kızıma arkadas gelsin istiyorum bir fikir verin bana
arkadaşım bence hiç düşünme yap hemen ben çok ara verdim kızım 6 yaşına girdi ve okadar zor oluyoki bu saatten sonra 2. yi düşünmek ben hep 3 yaş derdim ama benim kociş yoktu iş dolyısıyla malzeme eksikliğinden yapamadık yani :)
http://lbdf.lilypie.com/GQ0op1.png ferhatt özelden yollayamadim sanirim mesaj ayarlarinda probblem var bunu profil düzenle kismindaki cizelge bölümüne kopyalayip yapistiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?