2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar test aldırdım da akşammı yapım yoksa sabahmı yapım kist için DESOLETT kullanıyorum bi dünya ilaç aldım ben bu ay yaa offfff allahım hayırlısı neyse o olsun. ama eğer bişi varsa ben o doktora sormazmıyımmmmm kızlar adetim gelmiyo pet tertemiz duruyo peçeteyle bakıyorum açık kahve rengimsi leke geliyo.külübte araştırma yaptım bazıları kistten olabilr diyo bazıları ilaç etkisi diyo bazılarıda üstüne görme diye yorum yazmışlar sizin anlıyacağınız karıştım bu gece de bekliyim sabaha kadar bişi gelemzse sabah aç karnına yaparım testi hem.ona göre ilaıcımı da alırım.ama göğüslerimin sızısı geçti rahatladı göğüslerimm:))):26::18: bide nazar atıyımda bari nazar boncuğum olsun

Canım testi sabah ilk idrarla yap bence..
ama antibiyotik hariç bazı ilaçlar da testi etkileyebiliyormuş.. haberin olsun tatlım

ay bu geceyi bi atlatsam vr yaa..ne yapıyım ki ozaman artık ben yaa.:84: vardır bi hayır allahım sen yardım ettt.

nasıl sabrediyosun ben olsam 2 test alır akşamda yapardım sabahda ilk bebeğimde öyle yapmıştım senin için hayırlısı olsun herşey gönlüne göre olsun......

kızlar miratech markası geblik kasetinin yapıyımmı
ya olmazsa kontrolüm falan bitmediyse yarın doktorun yolunu tuttarım napım hadi ben bi yapıyım en iyisi geliyorum beklenn

cnm benim oğlum 2008 aralık doğumlu ve inş hamileyim ve o kadar istiodum ki arkadaşlar bilio ve bende çalışıom bence sende düşün meye başla bi kaç ay olmadığını varsayarsan süper zamanlama olur bence

ya olmazsa kontrolüm falan bitmediyse yarın doktorun yolunu tuttarım napım hadi ben bi yapıyım en iyisi geliyorum beklenn

yok kızlar negatif çıktı ama yarına kadar bi değişklik olmazsa bi tlf açarım omadı giderimherkese iyi akşamlar kociş gelir şimdik yeemk hazırlıyım kocacıma bayyy görüşürz yarınn:80:

Valla canım ne desem bilmem ki... geçen ay yapmıştım o markadan.. sabah ilk idrarla yapsan daha iyi aslında.. bu testler çok hassas değilya hani ondan.

çok teşekür ederim canım oğluma benziyor benim oğlanda kara
begenmene sevindim canim...evet bende bile bile esmer bebek sectim zaten seni ve oglunun resmini görmüstüm

canim sabahki idrarinda bakman daha iyi olur tabiki hayirlisi artik

canım be senin adını sanki ebru serap demeşti sana aklımda öyle kalmış benimde adım ayşe
canim adasmisiz ayseler iki oldu bacilar dilek tutun

kizlar ya bana gezmek yaramadi galiba ölüyorum yorgunluktan esimde koltukta sizmis durumda oglumda yatti ,bende yatayim iyi uykular sizlere polyannam bu cicekler sana canim icimden geldi

ÇOOOOOOOOKKKKK teşekkür ederim canım.. Hadi sana iyi uykular.. benim daha eşimin işten gelmesine çok var( bende az sonra kızımı yatırıcam.. güzel güzel uyu yarına yine neşe dolu kalk inşallah..

yok yavru kuşum benim adım semra.. semoş ta diyebilirsin polyanna da..
topiğimizde 2 ayşe var ne güzel..
ayseler ikide semralarda iki oldu huuuuuuuuuuu diger topikten gelmisti hani herzaman gelirmi bilmem gerciii

ayse1,
ayse2
semra1
semra2
yok yok ben yatayim iyi degilimmmbasima vurdu iyice

GÜNAYDIN CANLARIM

HAYIRLI CUMALAR

GÜZEL bi gün olsun inşallah...

Bu arada
sinem_ahmet nickli arkadaşla görüştüm hepinize selamı var... Kanaması ve düşük riski varmış :26: yatıyormuş.. Allah acil şifa versin bebeğini ona bağışlasın inşallah

ben geldim millet nasılsınızçok becerikliyim bugün yemeğimi pişirdim yanına kek falanda yaptım sabah işlerimi bitirdim kahvaltımı da yaptım geldiiim,ama tam iyleşmedim herhal başım döndühadi size bir kahve yapayım yanına ikramda var bana gelin
sinem_ahmet'e üzüldüm umarım bir an önce tehlikesi geçer
kafam karıştı şimdi yardımcı olun bakem;ferhat=ayşe,pollyanna=semra,seydam=ayşe değilmi, doğrumu
????diğer semra ve ayşe kim? ben yaseminim bu aradatanıştığımıza memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…