- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.721
Canım testi sabah ilk idrarla yap bence..
ama antibiyotik hariç bazı ilaçlar da testi etkileyebiliyormuş.. haberin olsun tatlım
ay bu geceyi bi atlatsam vr yaa..ne yapıyım ki ozaman artık ben yaa.:84: vardır bi hayır allahım sen yardım ettt.
merhaba arkadaslar benimde 2 yaşında bir kızım var bende 2.ciyi yapsakmı diye düşünüyorum 2.doğuncaya kadar kızım 3 yaşında olcak sizce arası normalmi ilk çocukla ikincinin birde çalışan bir bayanım ne yapsam yaa eşim istiyor bende istiyorum aslında kızıma arkadas gelsin istiyorum bir fikir verin bana
kızlar miratech markası geblik kasetinin yapıyımmı
ya olmazsa kontrolüm falan bitmediyse yarın doktorun yolunu tuttarım napım hadi ben bi yapıyım en iyisi geliyorum beklenn
kızlar miratech markası geblik kasetinin yapıyımmı
ya olmazsa kontrolüm falan bitmediyse yarın doktorun yolunu tuttarım napım hadi ben bi yapıyım en iyisi geliyorum beklenn
serap kim kııııı :26: Ferhatt senin adın ne yavrum:??*
begenmene sevindim canim...evet bende bile bile esmer bebek sectim zaten seni ve oglunun resmini görmüstümçok teşekür ederim canım oğluma benziyor benim oğlanda kara
canim sabahki idrarinda bakman daha iyi olur tabiki hayirlisi artikkızlar test aldırdım da akşammı yapım yoksa sabahmı yapım kist için DESOLETT kullanıyorum bi dünya ilaç aldım ben bu ay yaa offfff allahım hayırlısı neyse o olsun. ama eğer bişi varsa ben o doktora sormazmıyımmmmm kızlar adetim gelmiyo pet tertemiz duruyo peçeteyle bakıyorum açık kahve rengimsi leke geliyo.külübte araştırma yaptım bazıları kistten olabilr diyo bazıları ilaç etkisi diyo bazılarıda üstüne görme diye yorum yazmışlar sizin anlıyacağınız karıştım bu gece de bekliyim sabaha kadar bişi gelemzse sabah aç karnına yaparım testi hem.ona göre ilaıcımı da alırım.ama göğüslerimin sızısı geçti rahatladı göğüslerimm:))):26::18: bide nazar atıyımda bari nazar boncuğum olsun
canim adasmisizcanım be senin adını sanki ebru serap demeşti sana aklımda öyle kalmış benimde adım ayşe
ayseler ikide semralarda iki oldu huuuuuuuuuuuyok yavru kuşum benim adım semra.. semoş ta diyebilirsin polyanna da..
topiğimizde 2 ayşe varne güzel..
Zeynepcim profilinden seçenekleri düzenle kısmına gidip özel mesaj alma yerini açık olarak işaretlemen gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?