- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.741
Ooooooo süperwoman gördüm seni:))) Maşşallah
canım tamam işte 2 ayşe= ferhatt ve seydam
semra da biri ben, biride önceki gün yazmıştıya hani semraozsoy nickli o işte..
bende tanıştığıma memnun oldum Yasemincim...
Çeliğin adını bilmiyoruz
bicicekbiböcek bilmiyoruz?
hamarat hatun sun vesselamben geldim millet nasılsınızçok becerikliyim bugün yemeğimi pişirdim yanına kek falanda yaptım sabah işlerimi bitirdim kahvaltımı da yaptım geldiiim,ama tam iyleşmedim herhal başım döndü hadi size bir kahve yapayım yanına ikramda var bana gelin
sinem_ahmet'e üzüldüm umarım bir an önce tehlikesi geçer
kafam karıştı şimdi yardımcı olun bakem;ferhat=ayşe,pollyanna=semra,seydam=ayşe değilmi, doğrumu
????diğer semra ve ayşe kim? ben yaseminim bu aradatanıştığımıza memnun oldum
bende kübra:82:
ya ama ben isim konusunda çok kötüyüm hiç aklımda tutamıyorum napcaz:78:
memnun oldum canım.. olsun önemli değil nickimizle hitap edersin..
Ayrıca senin nickin benim doğum tarihim:)) Nisan 84
kulaklarim cinladi geldim benden bahsediyordunuz demekFatoşum güle güle kullan çarçabuk atalım kiloları:)
seydam tatlım seninde yeni ticker hayırlı olsun, sen anlıyomusun bu kilo tickerından bacım? kilo verdiğimizde(verebilirsek:))) nasıl gircez??
canim bende sorun olmuyor bilmiyorum :26: heheh heh evet varMrb şekerler nasılsınız seydam yaaaa sen ticker a rabbim sen koru yazmıştın ben yazdım sığmadı neden yoksa senin tanıdıkların mı var sitede
sor canimin ici neymis neymissİlahi Sedacım:))) Seydam bi gelsin bakalım benimde bi sorum var ona:))
evet evet cinladi geldim bakAyşeeeeeemmm kulaklarınmı çınladı canııımmm:)))
http://swlf.lilyslim.com/SxHXp1.png canim bak bunu yaptim begenirsen kullanirsin olurmu ayni kilo oranlariyla yaptimCanım sorum tickerdı cevaplamışsın zaten sağol:) aynı anda kulak çınlamasını yazmamızda ayrı güzel :13:
:119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?