2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Ooooooo süperwoman gördüm seni:))) Maşşallah

canım tamam işte 2 ayşe= ferhatt ve seydam
semra da biri ben, biride önceki gün yazmıştıya hani semraozsoy nickli o işte..

bende tanıştığıma memnun oldum Yasemincim...

Çeliğin adını bilmiyoruz
bicicekbiböcek bilmiyoruz?

bende seda cnm

hamarat hatun sun vesselam

selam güzel anneler herkes isimleri vermis tek tek bakicam sonra simdi oglis okuldan gelicek, islerimde var biraz bi selam verip cikiyorum öpüyorum hepinizi

Güzel bi söz;

Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap. Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir. (Marquez)

Fatoşum güle güle kullan çarçabuk atalım kiloları:)

seydam tatlım seninde yeni ticker hayırlı olsun, sen anlıyomusun bu kilo tickerından bacım? kilo verdiğimizde(verebilirsek:))) nasıl gircez??

Mrb şekerler nasılsınız seydam yaaaa sen ticker a rabbim sen koru yazmıştın ben yazdım sığmadı neden yoksa senin tanıdıkların mı var sitede

Fatoşum güle güle kullan çarçabuk atalım kiloları:)

seydam tatlım seninde yeni ticker hayırlı olsun, sen anlıyomusun bu kilo tickerından bacım? kilo verdiğimizde(verebilirsek:))) nasıl gircez??
kulaklarim cinladi geldim benden bahsediyordunuz demek sagol canim hosuma gitti yaptim yapistirayim birazda böyle kalsin dedim ...canim onu hic yapmadim ama bi bakarim senin icin

Mrb şekerler nasılsınız seydam yaaaa sen ticker a rabbim sen koru yazmıştın ben yazdım sığmadı neden yoksa senin tanıdıkların mı var sitede
canim bende sorun olmuyor bilmiyorum :26: heheh heh evet var

İlahi Sedacım:))) Seydam bi gelsin bakalım benimde bi sorum var ona:))
sor canimin ici neymis neymiss

Canım sorum tickerdı cevaplamışsın zaten sağol:) aynı anda kulak çınlamasını yazmamızda ayrı güzel :13:
:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…