2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

iyi geceler kızlar nasılsınız bende adımı verim nicim biraz garip rabia adım bendede heyacan başladı yavaş yavaş bakalım hayırlısı burdan herşeyi paylaşmak istiyorum sizlerle

polyannacım teşekkür ederim canım saöl denicem bu yöntemi benim adımda zeynep kızlar ben pek giremiyorum günde bir kere ancak koca evde oluncabu arada incir kürüne başladım bakalım ne olacak inşallah olur bide çelikcim ovulasyon testini kaça aldın bende almak istiyorum bide ne marka aldın canım görüşürüz kızlar

cnm laboqick gibi biseydi markası internetten al çok ucuz ben 24 ovulasyon 3 gebelik testini 29 a almıştım galiba site ismi vermek yanlış mı bilmiyorum ama sen anla gittig....... r

semracim disarda okadar güzel bir hava varki ben cikiyorum esimle gezicez biraz

ohh sefan olsun burda hava çok soğuk ama özendim

günaydın hafta sonu kızları nasılız bakalımherkes ismini vermiş aklımda tutarım umarımzeynep hadi bakalım incir kürün hayırlı olsun,umarım bu ay olurbu arada topik rejime mi başladı ben mi yanlış anladım,kızlar bahar geliyor dışarda yürüyüş mükemmel oluyor biçiçekbiböcek başarılar diliyorum(sanırım sen yürüyüşe gidiyorsun)semra,seda,ayşeler,ebru,rabia.....başka kim kaldıöptüm hepinizi sonra geniş argın incelicem yazdıklarınızı:26::26::26::26:

biçiçekbiböcek fatoş,birde nisan kübra varmış sizleride dışarısı çok güzel ben gezmeye çıkıyorum sonra bakarım bir ara..

canım günaydınn...ya külübte diyet topiklerini görünce gayretlendim zaten kilo fazlam var ikinci gelinceye kadra veriririm umarım yürüyüşe gidiyorum ama dün öldüm hatta pc başına bile gelemedim yolu çok uzattık bende mahvoldum birazda nezle olmuşum nedense..inşlh verim biraz kilo ama dün akşam biarz fazal kaçırdım sanırım

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız bakeemm.. Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum... FATOŞcum benim eşim geç geldiği için hep onu bekliyordum beraber yiyelim diye.. bu kilo vermeyi kafaya koyduğumdan beri eşim geldiğinde sadece ona azıcık eşlik ediyorum... ekmeği mümkün olduğu kadar azalt tatlım..
birde bol bol su..

ben kızıma hamile kaldığımda 57 kiloydum.. 70le doğuma gittim 1 ay sonunda 58 kiloydum.. bayağı bi gitti böyle..sonra kızımı 17 aylıkken sütten kesince nasıl olduysa ben acayip iştahlandım ve şu 2,5 ayda 61 i gördüm(

Geçen gün netten mezdeke neym açıp bi güzel salladım valla..

Ohhhh hadi bakalım gitsin kilolar, gelsin bebişler

Ankara da hava çok güzel ama hiç çıkasım yok evi süpür sil yemek yap neym yoruldum..belki kızımı uyutup uyanınca çıkarız...

cnm benim eşimde saat 9 da geliyo sadece salata yiyorum ben çorba ha bide ekmek yok çıkardım onu hayatımdan ..bende açtın dün oryantal falan ohhhhh:)) bende 68 ile hamşi kaldım 58 düştüm mide bulantım vardı sonra bi almışım ki 91 iile yaptım doğumu sonra 78 düştüm ama çıktım tabi malesef..bugün gidemicem yürüyüşe nezle olmuşum başımı kaldıramıyorum valla ama yediklerime dikkat ediyorum tabii evet gitsin göbüşler gelsin bebişlerrrrr

bende seni öptüm canım (acemiera) teşekkürler

bursa da da hava çok güzel amaa bende sabahtan evi süpürdüm toz aldım kızı uyttum şimdi ütü yapıyorum uyanınca belki çıkarız hem babası gelir balıktan hep beraber gideriz biyerlere :97:

ohhhhh kızlar yediklerimize bayağı bir dikkat ediyoruz ne güzel bende almak isteyenlerdenim maalesefçoğu insanın sevmediği guruptanben 47 ile hamile kaldım 59 la doğum yaptımdoğumdan bir hafta sonra hamilelikten önceki kıyafetlerime giriyordumama çok zayıf olmakta iyi değil benim endam yerinde de yüzüm zayıf olunca çok kötü görünüyor bende bir senede 10 kilo aldım şimdi 57 kiloyum,şimdi çok güzel oldu, herkes çok yakıştığını söylüyor bende bu kilomu sabit tutmak için yürüyüş yapıyorum,arada plates yapıyorum veeee bol bol yiyorum

aslında çok iyi kilo almışın ama az kiloyla başladığın için sorun yaşamamışın

bende kilo almak isteyenlerdenim şu anda 50 kiloyum ikinci hamileliğim
ilkine 51 le başlayıp 47 ye düşüp bulantılardan dolayı sonra 67 ile doğuma gittim 6 ay içinde 47 kiloya düştüm çok zorlanmıştım bu yaz biraz kilo alıp 50 kiloya ulaştım

merhaba arkadaşlar nasılsınız??uzun süre gelemedim yine fırsat bulupta şimdi ilk fırsatı değerlendireyim dedim:))hepiniz iyisinizdir umarım ilk incilerinizle birlikte.. pek çok uzun bir zaman geçmesede aradan varmı listede bir değişiklik 2. incisi gelen varmı aramızda:))

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
1| Seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| Pollyannaa |17 mart | 14 nisan |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | Haber Bekliyoruz
5| Ebru |10 şubat | 10 mart |Haber bekliyoruz
6| Uryhn | 15 mart | ????? |
7| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan |
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart | Haber Bekliyoruz
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| | | |

Son düzenleme:
18373840]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| birtanem |17 mart | 14 nisan |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | Haber Bekliyoruz
5| ebru |10 şubat | 10 mart |Haber bekliyoruz
6| Uryhn | 15 mart | 14 nisan |
7| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan |
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart | Haber Bekliyoruz
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| | | |

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…