- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.761
polyannacım teşekkür ederim canım saöl denicem bu yöntemi benim adımda zeynep kızlarben pek giremiyorum günde bir kere ancak koca evde oluncabu arada incir kürüne başladım bakalım ne olacak inşallah olur bide çelikcim ovulasyon testini kaça aldın bende almak istiyorum bide ne marka aldın canım görüşürüz kızlar
semracim disarda okadar güzel bir hava varki ben cikiyorum esimle gezicez biraz
günaydın hafta sonu kızları nasılız bakalımherkes ismini vermiş aklımda tutarım umarım zeynep hadi bakalım incir kürün hayırlı olsun,umarım bu ay olur bu arada topik rejime mi başladı ben mi yanlış anladım,kızlar bahar geliyor dışarda yürüyüş mükemmel oluyor biçiçekbiböcek başarılar diliyorum(sanırım sen yürüyüşe gidiyorsun)semra,seda,ayşeler,ebru,rabia.....başka kim kaldı öptüm hepinizi sonra geniş argın incelicem yazdıklarınızı:26::26::26::26:
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız bakeemm.. Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum... FATOŞcum benim eşim geç geldiği için hep onu bekliyordum beraber yiyelim diye.. bu kilo vermeyi kafaya koyduğumdan beri eşim geldiğinde sadece ona azıcık eşlik ediyorum... ekmeği mümkün olduğu kadar azalt tatlım..
birde bol bol su..
ben kızıma hamile kaldığımda 57 kiloydum.. 70le doğuma gittim 1 ay sonunda 58 kiloydum.. bayağı bi gitti böyle..sonra kızımı 17 aylıkken sütten kesince nasıl olduysa ben acayip iştahlandım ve şu 2,5 ayda 61 i gördüm(
Geçen gün netten mezdeke neym açıp bi güzel salladım valla..
Ohhhh hadi bakalım gitsin kilolar, gelsin bebişler
Ankara da hava çok güzel ama hiç çıkasım yokevi süpür sil yemek yap neym yoruldum..belki kızımı uyutup uyanınca çıkarız...
semra canim peki hamilelik nasil geciyor ?bi sIKintin yoktur insallah :26::26:
çok şükür hamilelikle aramız iyide çok feci şekilde grip oldum ayakta duracak halim bile yok
ayseler ikide semralarda iki oldu huuuuuuuuuuudiger topikten gelmisti hani herzaman gelirmi bilmem gerciii
ayse1,
ayse2
semra1
semra2
yok yok ben yatayim iyi degilimmm basima vurdu iyice
elimden geldiğince buralarda olacağım çok fazla boş zamanım olmuyor ama elimden geleni yapıcam şimdi ben semra ikimiyim hahahhahaaaaaaa
ben geldim millet nasılsınızçok becerikliyim bugün yemeğimi pişirdim yanına kek falanda yaptım sabah işlerimi bitirdim kahvaltımı da yaptım geldiiim,ama tam iyleşmedim herhal başım döndü hadi size bir kahve yapayım yanına ikramda var bana gelin
sinem_ahmet'e üzüldüm umarım bir an önce tehlikesi geçer
kafam karıştı şimdi yardımcı olun bakem;ferhat=ayşe,pollyanna=semra,seydam=ayşe değilmi, doğrumu
????diğer semra ve ayşe kim? ben yaseminim bu aradatanıştığımıza memnun oldum
semra ikiyi soruyosan o benim galiba hahahaaaaaaa çok iyiya hoşuma gitti bende tanıştığıma memnun oldum yasemincim
ohhhhh kızlar yediklerimize bayağı bir dikkat ediyoruz ne güzel bende almak isteyenlerdenim maalesefçoğu insanın sevmediği guruptan ben 47 ile hamile kaldım 59 la doğum yaptım doğumdan bir hafta sonra hamilelikten önceki kıyafetlerime giriyordum ama çok zayıf olmakta iyi değil benim endam yerinde de yüzüm zayıf olunca çok kötü görünüyor bende bir senede 10 kilo aldım şimdi 57 kiloyum,şimdi çok güzel oldu, herkes çok yakıştığını söylüyor bende bu kilomu sabit tutmak için yürüyüş yapıyorum,arada plates yapıyorum veeee bol bol yiyorum
semra iki!semra canim peki hamilelik nasil geciyor ?bi sIKintin yoktur insallah :26::26:
çok şükür hamilelikle aramız iyide çok feci şekilde grip oldum ayakta duracak halim bile yok
elimden geldiğince buralarda olacağım çok fazla boş zamanım olmuyor ama elimden geleni yapıcam şimdi ben semra ikimiyim hahahhahaaaaaaa
semra ikiyi soruyosan o benim galiba hahahaaaaaaa çok iyiya hoşuma gitti bende tanıştığıma memnun oldum yasemincimgeçmiş olsun canım,hem hamile hem hasta ay kıyamam ben sana
aslında çok iyi kilo almışın ama az kiloyla başladığın için sorun yaşamamışın
bende kilo almak isteyenlerdenim şu anda 50 kiloyum ikinci hamileliğim
ilkine 51 le başlayıp 47 ye düşüp bulantılardan dolayı sonra 67 ile doğuma gittim 6 ay içinde 47 kiloya düştüm çok zorlanmıştım bu yaz biraz kilo alıp 50 kiloya ulaştım
sende bendensin:82:nasıl sevindim nasıl sevindimkilo almak için uğraşıyorum deyince herkes ters ters bakıyor dalga geçiyorum zannediyorlar hamileliğimde 12 kilo aldım benim için mükemmeldi,7 kilosu doğumla gitti geri kalanını da ben pimpirik her işi kendim yapçam diye kendimi paralarken verdim,şimdi istediğim kilodayım annem bile 33 yıldır sana bu lafı söylüyeceğim aklıma gelmemişti ;artık alma çok güzel oldun,diyor.bakalım biz hamile kalabilecekmiyiz ikinciye,kaç kilo alcaz zaman göstercek artık
kızlar sanırım hamileyim bhcg 13.56 çıkmış en son telefonda öğrendim ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?