2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canımcım bat tarihimiz aynı seninle

Uryhn canım aynı günü bekliyoruz desene:)))

Rabbim hayırlısını versin inşallah.. Bak şimdi bu ayrı bi heyecan oldu.. sık sık uğra canım fırsat buldukça..

Çalışmalar başladımı

canım polyana da bizim gibi aynı gün bu arada ben de ayın 15 inde mens oldum bat 14 nisan bugün adetimizin 12.günü takip ettiriyor musun ultrason filan

Uryhn canım aynı günü bekliyoruz desene:)))

Rabbim hayırlısını versin inşallah.. Bak şimdi bu ayrı bi heyecan oldu.. sık sık uğra canım fırsat buldukça..

Çalışmalar başladımı

evet canım aynı tarihi paylaşıyoruz bencede çok heyecanlı bu ay ikinci deneme ayım olucak hayırlısı bakalım ....

hımmm şeyyyy yaniiiii hıhıh:26::26::26::26:

canım polyana da bizim gibi aynı gün bu arada ben de ayın 15 inde mens oldum bat 14 nisan bugün adetimizin 12.günü takip ettiriyor musun ultrason filan

yok ben daha önce düşünüyordum öyle planlı gidiyordum ki dr lara çıktım sağlık sorunum varmı vs.diye sonra kadın doğuma çıktım bebek düşünüyoruz diye oda o zaman hiç bir sorun yok düşünebilirsiniz demişti ama bizim planlar bozuldu o dönem vazgeçtik aradan uzun süre geçti bu sefer gitmek istemedim ama bu ayda olmazsa o zaman dr kontrolü altında olsun istiyorum gidicem ama şimdilik beklemedeyim:)

hiç demiyosunuz listede kendini niye düzeltmiyosun diye

inan listede yeni görüyorum daha bitanem durduğunaaslında son geldiğim güne döndüm önce merak ettim seni görmeyince sonra bişey yazmışın ama alıntılar bitanem yazan polyana sanırsam adını değiştirmişsin dedim merağım gitti

polyana ismin neydi canım senin..ben az önce baktımda bebeye hazırlık günleri bugün başlıyormuş eşim geçen ay olmayınca vazgeçmişti beni bayağ üzmüştü ama yine normale döndübakalım bu ay nasip olucakmı:)

selam kizlar nasilsinz?? yarin icin misafirim gelicek onun icin hazirlik yaptim bütün gün ,alisveriede ciktik sonra oglus park diye tuturdu onuda oraya götürdük derken bende hal kalmadi topuklarimin üstüne basamiyorum:84: yarin nasil kalkarim hic bilemiyorum :86:...:100::99:

polyannam ticker olmamis nedenki anlamadim :44:
s
emra 2 gecmis olsun canim dikkat et kendine
acemiera canim zaten sen kiloluyum deseydin ben cok sasirirdim bu enerjiyle masalalh imkansiz
celik canim hersey yolundadir insallah nasil gidiyor hamilelik bulantilarin varmi??

amaniiiiinnnnn çelik hamileymiş ben yeni gördüüüümmmçoook özür diliyorum bacıım yaaa...:26::26::26:çok hayırsızım beennn...hakettim ben bunu

çelik canım tebrik ederim ..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..kusura bakma canım biraz geç bir tebrik oldu

nasılsınız canlarıımm..semraaa bacıım ben adet oldum bugün..26 martta..diğer tarihimde 26 nisan olur sanırım..p.tesi dr a gidiyorum..Rabbimin izniyle tedaviye başlıyorum tekrardanhepinizi öpüyorum canlarıımm...

cnm olur mu yeni zaten geç kalmış sayılmazsın tşk ederim darısı başınıza inş her namazda söylüom ama sizde çalışın valla ben aamı döve döve

bu ay olmasaydı kafaya koymuştum gün aşırı zorunlu tutacaktım velhasıl durmayınnnn çalışınnn bacılar

kıyamam cnm ya çok yorulmuş ben iyim hiç bi farklılık yok hayatımda rutin ama mutluyum

yatam tersi ben acemierayı hafif balık etli seni sarışın uzun polyannayı esmer orta boylu zayıf düşünüom hayallerimi yıkmayın lütfennn

acemi sizi gıcık 1 gıcık 2 diye ekleyecektim kociş bilgisayarı aldı unutmayayım yazayım kilo alamıolarmış gıcıksınız işte hıh:84:

Çelikcim çoğunu bildin tatlım gıymatlım.. esmer sayılırım saçlarım bildiğin siyah ama tenim beyaz.. 1,60 boy, 60 kadar kilo.. balık etli benim yani

Günaydın hanımlar iyi pazarlar...

Ohhh kocalarınız evde sohbet muhabbet, uğramıyosunuz buraya...

SEMRA2 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, bu havalar fena çarpıyor.. bende gribim ama çok şükür ilk kez hafif atlatıyorum..

Canım ben Semra 1 :) semoşta olabilir.. Üzülme canım Allah hayırlısını versin inşallah hayırlı zamanda.. Ama doğanın uyandığı bu vakitler insan hamile kalmayı çok istiyor..

Hıhhhhh ben küsüm bu arkadaşla... tanımıyorum artık onu

Gerçi kendide söylemiş hayırsızım diye üstüne bastın Ebrucum ayğını kaldır kah kih koh koh koh kohh

canim tedavin hayirli olur insallah güzel haberlerini bekliyoruz

yok bacim ne uzunu 1.60 boy 58 kiloda benim hayalerini yikmak gibi olmasin ama kumralim

Çelikcim çoğunu bildin tatlım gıymatlım.. esmer sayılırım saçlarım bildiğin siyah ama tenim beyaz.. 1,60 boy, 60 kadar kilo.. balık etli benim yani
ayniyiz polyannam ne balik eti benden iki kilo fazlasin ee bende hic öyle durmadigimia göre sende öylesindir ,iyiyiz iyiyiz hadi

iii geceler kızlar yazılanları hep okudum liste çok hoşuma gitti ya bende gircem inş kilolarınız çok güzel arkadaşlar ya imrendim valla
bu arada akşam çaya misafirim var bildiğiniz lezzetli pratik börek varmı sevaba girersiniz sölerseniz byssss

canım benim en pratik böreğim kırma
yada gül börek
yufkayla kolaycacık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…