- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.781
18373840]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
1| seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan |
3| birtanem |17 mart | 14 nisan |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | Haber Bekliyoruz
5| ebru |10 şubat | 10 mart |Haber bekliyoruz
6| Uryhn | 15 mart | 14 nisan |
7| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan |
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart | Haber Bekliyoruz
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| | | |
Uryhn canım aynı günü bekliyoruz desene:)))
Rabbim hayırlısını versin inşallah.. Bak şimdi bu ayrı bi heyecan oldu.. sık sık uğra canım fırsat buldukça..
Çalışmalar başladımı
canım polyana da bizim gibi aynı gün bu arada ben de ayın 15 inde mens oldum bat 14 nisan bugün adetimizin 12.günü takip ettiriyor musun ultrason filan
hiç demiyosunuz listede kendini niye düzeltmiyosun diye
amaniiiiinnnnn çelik hamileymiş ben yeni gördüüüümmmçoook özür diliyorum bacıım yaaa...:26::26::26:çok hayırsızım beennn... hakettim ben bunu
çelik canım tebrik ederim ..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..kusura bakma canım biraz geç bir tebrik oldu
nasılsınız canlarıımm..semraaa bacıım ben adet oldum bugün..26 martta..diğer tarihimde 26 nisan olur sanırım..p.tesi dr a gidiyorum..Rabbimin izniyle tedaviye başlıyorum tekrardanhepinizi öpüyorum canlarıımm...
selam kizlar nasilsinz?? yarin icin misafirim gelicek onun icin hazirlik yaptim bütün gün,alisveriede ciktik sonra oglus park diye tuturdu onuda oraya götürdük derken bende hal kalmadi topuklarimin üstüne basamiyorum:84: yarin nasil kalkarim hic bilemiyorum :86:...:100::99:
polyannam ticker olmamis nedenki anlamadim :44:
semra 2gecmis olsun canim dikkat et kendine
acemiera canim zaten sen kiloluyum deseydin ben cok sasirirdimbu enerjiyle masalalh imkansiz
celik canim hersey yolundadir insallah nasil gidiyor hamilelik bulantilarin varmi??
Çelikcim çoğunu bildin tatlım gıymatlım.. esmer sayılırım saçlarım bildiğin siyahama tenim beyaz.. 1,60 boy, 60 kadar kilo.. balık etli benim yani
semra iki!geçmiş olsun canım,hem hamile hem hasta ay kıyamam ben sana
sende bendensin:82:nasıl sevindim nasıl sevindimkilo almak için uğraşıyorum deyince herkes ters ters bakıyor dalga geçiyorum zannediyorlar hamileliğimde 12 kilo aldım benim için mükemmeldi,7 kilosu doğumla gitti geri kalanını da ben pimpirik her işi kendim yapçam diye kendimi paralarken verdim,şimdi istediğim kilodayım annem bile 33 yıldır sana bu lafı söylüyeceğim aklıma gelmemişti ;artık alma çok güzel oldun,diyor.bakalım biz hamile kalabilecekmiyiz ikinciye,kaç kilo alcaz zaman göstercek artık
teşekkür ederim canım evet dediğin gibi hem hamile hemde hasta beni baya zorluyor ama olsun bu günümüzede şükür
selam kizlar nasilsinz?? yarin icin misafirim gelicek onun icin hazirlik yaptim bütün gün,alisveriede ciktik sonra oglus park diye tuturdu onuda oraya götürdük derken bende hal kalmadi topuklarimin üstüne basamiyorum:84: yarin nasil kalkarim hic bilemiyorum :86:...:100::99:
polyannam ticker olmamis nedenki anlamadim :44:
semra 2gecmis olsun canim dikkat et kendine
acemiera canim zaten sen kiloluyum deseydin ben cok sasirirdimbu enerjiyle masalalh imkansiz
celik canim hersey yolundadir insallah nasil gidiyor hamilelik bulantilarin varmi??
teşekkür ederim canım
Canım ben Semra 1 :) semoşta olabilir.. Üzülme canım Allah hayırlısını versin inşallah hayırlı zamanda.. Ama doğanın uyandığı bu vakitler insan hamile kalmayı çok istiyor..polyana ismin neydi canım senin..ben az önce baktımda bebeye hazırlık günleri bugün başlıyormuş eşim geçen ay olmayınca vazgeçmişti beni bayağ üzmüştü ama yine normale döndübakalım bu ay nasip olucakmı:)
amaniiiiinnnnn çelik hamileymiş ben yeni gördüüüümmmçoook özür diliyorum bacıım yaaa...:26::26::26:çok hayırsızım beennn... hakettim ben bunu
çelik canım tebrik ederim ..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..kusura bakma canım biraz geç bir tebrik oldu
nasılsınız canlarıımm..semraaa bacıım ben adet oldum bugün..26 martta..diğer tarihimde 26 nisan olur sanırım..p.tesi dr a gidiyorum..Rabbimin izniyle tedaviye başlıyorum tekrardanhepinizi öpüyorum canlarıımm...
canim tedavin hayirli olur insallah güzel haberlerini bekliyoruzamaniiiiinnnnn çelik hamileymiş ben yeni gördüüüümmmçoook özür diliyorum bacıım yaaa...:26::26::26:çok hayırsızım beennn... hakettim ben bunu
yok bacim ne uzunucnm olur mu yeni zaten geç kalmış sayılmazsın tşk ederim darısı başınıza inş her namazda söylüom ama sizde çalışın valla ben aamı döve döve
bu ay olmasaydı kafaya koymuştum gün aşırı zorunlu tutacaktım velhasıl durmayınnnn çalışınnn bacılar
kıyamam cnm ya çok yorulmuş ben iyim hiç bi farklılık yok hayatımda rutin ama mutluyum
yatam tersi ben acemierayı hafif balık etli seni sarışın uzun polyannayı esmer orta boylu zayıf düşünüom hayallerimi yıkmayın lütfennn
acemi sizi gıcık 1 gıcık 2 diye ekleyecektim kociş bilgisayarı aldı unutmayayım yazayım kilo alamıolarmış gıcıksınız işte hıh:84:
ayniyiz polyannam ne balik etiÇelikcim çoğunu bildin tatlım gıymatlım.. esmer sayılırım saçlarım bildiğin siyahama tenim beyaz.. 1,60 boy, 60 kadar kilo.. balık etli benim yani
iii geceler kızlar yazılanları hep okudum liste çok hoşuma gitti ya bende gircem inş kilolarınız çok güzel arkadaşlar ya imrendim valla
bu arada akşam çaya misafirim var bildiğiniz lezzetli pratik börek varmı sevaba girersiniz sölerseniz byssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?