- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.801
günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben islerimi bitirdim simdi kahvalti yapiyorum,bugün yine yogun bir gün olucak benim icin :13:
günaydin canim dur dur bekle gitme aciyorumGünaydın canımm, niye hayırdır ne yoğunluğu...
Afiyet olsun şekerim, bende önce bi bizim kızlara bakıyım sonra kahvaltı yapayım dedim:)))
Aç kapıyı ben geldim kahvaltıya, aaaa bu kadar da bekletilmezki kapıda canıııımmm
hadi tedavin hayırlı olsun güzel haberler bekliyoruz ebrucum,bu arada daha sık uğramalısın seni face de yakalayanlar var haberin olsunamaniiiiinnnnn çelik hamileymiş ben yeni gördüüüümmmçoook özür diliyorum bacıım yaaa...:26::26::26:çok hayırsızım beennn... hakettim ben bunu
çelik canım tebrik ederim ..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..kusura bakma canım biraz geç bir tebrik oldu
nasılsınız canlarıımm..semraaa bacıım ben adet oldum bugün..26 martta..diğer tarihimde 26 nisan olur sanırım..p.tesi dr a gidiyorum..Rabbimin izniyle tedaviye başlıyorum tekrardanhepinizi öpüyorum canlarıımm...
tatlım hayallerini yıkmamak için kilo almaya çalışıyorum ben ama:26::26::26:bünye gerçekten bak bünye yakıyooooo ben ne yapayım şimdicnm olur mu yeni zaten geç kalmış sayılmazsın tşk ederim darısı başınıza inş her namazda söylüom ama sizde çalışın valla ben aamı döve döve
bu ay olmasaydı kafaya koymuştum gün aşırı zorunlu tutacaktım velhasıl durmayınnnn çalışınnn bacılar
kıyamam cnm ya çok yorulmuş ben iyim hiç bi farklılık yok hayatımda rutin ama mutluyum
yatam tersi ben acemierayı hafif balık etli seni sarışın uzun polyannayı esmer orta boylu zayıf düşünüom hayallerimi yıkmayın lütfennn
acemi sizi gıcık 1 gıcık 2 diye ekleyecektim kociş bilgisayarı aldı unutmayayım yazayım kilo alamıolarmış gıcıksınız işte hıh:84:
sırf ben hızlı değilim demekki site hamarat hanımlarla dolu günaydıııın canım,hayırdır ne yoğunluğu bugünaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben islerimi bitirdim simdi kahvalti yapiyorum,bugün yine yogun bir gün olucak benim icin :13:
sanada günaydın tatlış,kahvaltıya gidiyorsun insan bir seslenir dimi , arkadaşım kahvaltı yaptımı yapmadımı onada bir sesleneyim der insanGünaydın canımm, niye hayırdır ne yoğunluğu...
Afiyet olsun şekerim, bende önce bi bizim kızlara bakıyım sonra kahvaltı yapayım dedim:)))
Aç kapıyı ben geldim kahvaltıya, aaaa bu kadar da bekletilmezki kapıda canıııımmm
günaydin canim dur dur bekle gitme aciyorum..bugünde kayinvalideme misafir gelicek oraya gidicem , ordanda oglusi alip krese birakicam 2 saat sonra tekrar alip ingilizce kursuna götürücem ordanda :84:eve derken böyle iste ..... simdi cikicam iste bi size bakiyim dedim
Günaydın hanımlar iyi pazarlar...
Ohhh kocalarınız evde sohbet muhabbet, uğramıyosunuz buraya...
SEMRA2 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, bu havalar fena çarpıyor.. bende gribim ama çok şükür ilk kez hafif atlatıyorum..
Canım ben Semra 1 :) semoşta olabilir.. Üzülme canım Allah hayırlısını versin inşallah hayırlı zamanda.. Ama doğanın uyandığı bu vakitler insan hamile kalmayı çok istiyor..
Hıhhhhh ben küsüm bu arkadaşla...tanımıyorum artık onu
Gerçi kendide söylemiş hayırsızım diyeüstüne bastın Ebrucum ayğını kaldır kah kih koh koh koh kohh
Günaydını mı kaldı kıııızzz akşam oldu akşam..günaydın güzel anneler hepiniz erkenciymisişsizniz ben:26: daha yeni uyandım tembel
Sağol canım adaşım.. Her zaman bekleriz sende katıl sohbetlere.. gerçi hafta sonu burası boş oluyo genelde.. ama bi selam verip çıkıyoruz.. Hamilelik nasıl gidiyo bu arada?ve tabi ki senin de doğum ne zamana geliyo?teşekkür ederim canım normalde grıp olmam ama bu kış kendimi bile aştım sanada geçmiş olsun canım ben gelene kadar baya bir kaynatmışsınız ama ben yetişemedim
evet unutma bi daha bak üzülürümOyy yerim seni ben yaaa nasıl unuttum seni.. Aşkolsun bana..hadi kalk tatlım süslen püslen Ayşe'ye gidiyoz:) Sen sizin oraların meşhuru Boyozdan al bende Ankara simidi alayım... Ayşe çayı demlemiştir zaten:) haydin
Ay yaaa hayali bile çok güzel... keşke yakın olsak.. yazda geliyo buluşur gezerdik..
ne güzel bir zamana denk geliyor ama önü kış işte be güzelim yaşadım biliyorum yanisemracım desene perşembe günleri yoksun artık iyi bol bol çalışınbebiş için canım kısmetse eylülün sonu gibi olacak ne çok sıcak ne çok soğuk oğlumda haziranın sonunda doğmuştu o zamanlar sıcaktı havala:92:r
canim rüyan hayirlara cikar insallah öylede diyelim hayir olsun insallah..bence sen rüyani cevrende görmüs gecirmis bir hoca varsa yorumlat bakalim ne diyecekler :44:banada ilginc geldi ,ecrinin anlaminin arapcadan geldigini ve bir veya iki sürede gectigini okumustum,:44:ama bilemiyorum .. rabbim sana diledigin ikiz meleklerini yollar insallah canim benimsabahtan beri size rüya anlatcam çenem düştü,bi deyin nedir bu şimdi;önceside var ama olayla ilgisi yok ben olayla ilgili tarafını anlatahyım.eşimle arabada gidiyoruz bana süpriz yapıp otelde yer ayırtmış otelin önüne geliyoruz burda bir iki gece kalcaz diyor evde çocuklar varmış görümcem başındaymış sonra arıyor evine gidecdeğini söylüyor,ben eşime diyorum ki çocuklar tek başına idare edemez küçükler,o da dyorki zeynep halleder bakar kardeşlerine benim içim rahat etmiyor eve dönüyorum tek başıma içeri bir giriyorum mutfak tezgahı dağılmış 2 veya3 yaşlarında bir kız mama yemeğe çalışıyor kendi başına adı ecrin hatırlıyorum çok net.!zeynep diyorum neden dağıttın annem mutfağı bu kadar, o da 10 yaşlarında yüzünü görmüyorum sonra ocağın altı açık ama ateş yanmıyor gaz çıkıyor farkediyorum,kardeşine mama yapmaya çalışmış çünkü.ocakları kapatıyorum bir yandanda iyiki gelmişim zehirleneceklerdi diyorum oğlumda varmış ama o nerdeydi bilmiyorum....geçen gün de görmüştüm hatırladınızmı iki kız çocuğu biri zeynepti diğerinin ismini hatırlayamadım ama şimdi hatırlıyorum ona ecrin diye seslenince hatırladım o ecrin di!!!!!! bu iki kız çocuğu nedir yaaa vallahide düşünerek yatmadım çok yorgundum zaten birde bu ay yumurta yok diye sallıyorum hiçbirşeye dikkat etmiyorum,hala etkisindedeyim.......ECRİN ne demek bu arada? dur ben bir bakayım
Oyy yerim seni ben yaaa nasıl unuttum seni.. Aşkolsun bana..hadi kalk tatlım süslen püslen Ayşe'ye gidiyoz:) Sen sizin oraların meşhuru Boyozdan al bende Ankara simidi alayım... Ayşe çayı demlemiştir zaten:) haydin
Ay yaaa hayali bile çok güzel... keşke yakın olsak.. yazda geliyo buluşur gezerdik..
gelin canlarim benimbenden önce davranıp cevap vermişsinhaberin olsun davetsiz misafirin var bende geliyoruuuuuum kahvaltıya
ecrin herkes tarafından ''allahın hediyesi'' olarak biliniyormuş ama yanlışmış ''ücret,mükafat''anlamına geliyormuş:26::26::26::26:
canım enfeksyonda olabilir hiç dr a gitmişmiydin sen eğer yoğun şekildeyse bide bak bakalım koku falan varmı bir kontrole git istersen..İyi geceler arkadaşlar...
Canlarım bugün ilk kez bişey geldi başıma ve çok korktum halada tedirginim biraz.. nettende araştırdım ama kesin bişey bulamadım... bugün reglimin 12.günü.. ve bende kahverengimsi akıntı var :26: bu neyin nesi anlam veremiyorum.. bazı yerde enfeksiyon denmiş, bazı yerde yumurta çatlayınca olabilir denmiş.. ama ben ortalama 28 günde bir adet oluyorum.. o yumurtlama belirtisi akıntım yoğun olarak gelmedi henüz.. Offff rahatlayım diyorum ama ne fayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?