2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben islerimi bitirdim simdi kahvalti yapiyorum ,bugün yine yogun bir gün olucak benim icin :13:

ben islerimi bitirdim simdi kahvalti yapiyorum ,bugün yine yogun bir gün olucak benim icin :13:

Günaydın canımm, niye hayırdır ne yoğunluğu...
Afiyet olsun şekerim, bende önce bi bizim kızlara bakıyım sonra kahvaltı yapayım dedim:)))
Aç kapıyı ben geldim kahvaltıya, aaaa bu kadar da bekletilmezki kapıda canıııımmm

günaydin canim dur dur bekle gitme aciyorum..bugünde kayinvalideme misafir gelicek oraya gidicem ,ordanda oglusi alip krese birakicam 2 saat sonra tekrar alip ingilizce kursuna götürücem ordanda :84:eve derken böyle iste .....simdi cikicam iste bi size bakiyim dedim

hadi tedavin hayırlı olsun güzel haberler bekliyoruz ebrucum,bu arada daha sık uğramalısın seni face de yakalayanlar var haberin olsun
tatlım hayallerini yıkmamak için kilo almaya çalışıyorum ben ama:26::26::26:bünye gerçekten bak bünye yakıyooooo ben ne yapayım şimdibalık et hı:26:düşünelim bakalım kociş ne derki bu işe:26::26::26::26::26:

sırf ben hızlı değilim demekki site hamarat hanımlarla dolu günaydıııın canım,hayırdır ne yoğunluğu bu
sanada günaydın tatlış,kahvaltıya gidiyorsun insan bir seslenir dimi , arkadaşım kahvaltı yaptımı yapmadımı onada bir sesleneyim der insansemoşum o yoğunmuş ben de hazırlıcam şimdi istersen bana gelin

benden önce davranıp cevap vermişsinhaberin olsun davetsiz misafirin var bende geliyoruuuuuum kahvaltıya

Oyy yerim seni ben yaaa nasıl unuttum seni.. Aşkolsun bana..hadi kalk tatlım süslen püslen Ayşe'ye gidiyoz:) Sen sizin oraların meşhuru Boyozdan al bende Ankara simidi alayım... Ayşe çayı demlemiştir zaten:) haydin

Ay yaaa hayali bile çok güzel... keşke yakın olsak.. yazda geliyo buluşur gezerdik..

teşekkür ederim canım normalde grıp olmam ama bu kış kendimi bile aştım sanada geçmiş olsun canım ben gelene kadar baya bir kaynatmışsınız ama ben yetişemedim

günaydın güzel anneler hepiniz erkenciymisişsizniz ben:26: daha yeni uyandım tembel
Günaydını mı kaldı kıııızzz akşam oldu akşam.. Şaka şaka bol bol fırsat buldukça uyu valla güzelim.. senin doğum ne zamana geliyo ayşecim

teşekkür ederim canım normalde grıp olmam ama bu kış kendimi bile aştım sanada geçmiş olsun canım ben gelene kadar baya bir kaynatmışsınız ama ben yetişemedim
Sağol canım adaşım.. Her zaman bekleriz sende katıl sohbetlere.. gerçi hafta sonu burası boş oluyo genelde.. ama bi selam verip çıkıyoruz.. Hamilelik nasıl gidiyo bu arada?ve tabi ki senin de doğum ne zamana geliyo?

Bundan sonra bende perşembe günleri kısmetse gelmiycem, çünkü eşim izinli olucak inşallah

Son düzenleme:
semracım desene perşembe günleri yoksun artık iyi bol bol çalışın bebiş için canım kısmetse eylülün sonu gibi olacak ne çok sıcak ne çok soğuk oğlumda haziranın sonunda doğmuştu o zamanlar sıcaktı havala:92:r

evet unutma bi daha bak üzülürümevet güzel olurdu birbirimizi tanısak kahvaltılara kahvelere gelsek gitsek ayyy gerçekten hayali bile güzelhıımmm perşembe yoksungüzeellll bol bol çalış tatlım,çelik ne diyor bol bol çalışınbak ferhatta çalışın demiş bir dahaki aya seni podyumlarda görmek istiyoruz(yani listede)))))
ne güzel bir zamana denk geliyor ama önü kış işte be güzelim yaşadım biliyorum yanibirde soğuk memleketteydim ekimde kış geldi,havada saat 3,5 ta kararıyordu zaten(((((( eşim yasemin dantelden yağlı ilmek yapmayı öğranmiş diye dalga geçiyordu piskolojimlegüzel günlermiş ama dün akşam annemlerdeydim babam kameraya almış tam da o günleri oğluşum küçücük ben genç!!!!!agu diye sesler çıkarıyo..ayyyyy doğurasım geldisenin için güzel olur eminim tatlış yaaa

sabahtan beri size rüya anlatcam çenem düştü,bi deyin nedir bu şimdi;önceside var ama olayla ilgisi yok ben olayla ilgili tarafını anlatahyım.eşimle arabada gidiyoruz bana süpriz yapıp otelde yer ayırtmış otelin önüne geliyoruz burda bir iki gece kalcaz diyor evde çocuklar varmış görümcem başındaymış sonra arıyor evine gidecdeğini söylüyor,ben eşime diyorum ki çocuklar tek başına idare edemez küçükler,o da dyorki zeynep halleder bakar kardeşlerine benim içim rahat etmiyor eve dönüyorum tek başıma içeri bir giriyorum mutfak tezgahı dağılmış 2 veya3 yaşlarında bir kız mama yemeğe çalışıyor kendi başına adı ecrin hatırlıyorum çok net.!zeynep diyorum neden dağıttın annem mutfağı bu kadar, o da 10 yaşlarında yüzünü görmüyorum sonra ocağın altı açık ama ateş yanmıyor gaz çıkıyor farkediyorum,kardeşine mama yapmaya çalışmış çünkü.ocakları kapatıyorum bir yandanda iyiki gelmişim zehirleneceklerdi diyorum oğlumda varmış ama o nerdeydi bilmiyorum....geçen gün de görmüştüm hatırladınızmı iki kız çocuğu biri zeynepti diğerinin ismini hatırlayamadım ama şimdi hatırlıyorum ona ecrin diye seslenince hatırladım o ecrin di!!!!!! bu iki kız çocuğu nedir yaaa vallahide düşünerek yatmadım çok yorgundum zaten birde bu ay yumurta yok diye sallıyorum hiçbirşeye dikkat etmiyorum,hala etkisindedeyim.......ECRİN ne demek bu arada? dur ben bir bakayım

ecrin herkes tarafından ''allahın hediyesi'' olarak biliniyormuş ama yanlışmış ''ücret,mükafat''anlamına geliyormuş:26::26::26::26:

Kurban olduğum Allah'ım Acemiera'ma en kısa zamanda ikiz bebekler nasip eyle Yarabbim... AMİİİİNNN..

Canım benim canım canım.. İnşallah rüyaların hayra çıkar ve Raabim sana istediğin ikizlerini gönderir...

Çok etkilendim rüyandan. Hayırlısı olsun güzelim.

inş canım yaaa.hepimize en kısa zamanda inş.bende çok etkilendim sabahtan beri anlatıcağım bir fırsat olmadı.....nedir neye dalalettir onuda bilmiyorum bakalım.

slm kızlar bensiz kahvaltılara gittiniz demek:82:

yasemin hayır olsun bende ecrini Allah ın hediyesi diye biliodum hatta düşündüğüm isimlerdendi ama çocuğuma ücret isimini koymak istemem ama senin ikiz kızların olursa kesin:82: koy isimleriyle gelirler inş

canim rüyan hayirlara cikar insallah öylede diyelim hayir olsun insallah..bence sen rüyani cevrende görmüs gecirmis bir hoca varsa yorumlat bakalim ne diyecekler :44:banada ilginc geldi ,ecrinin anlaminin arapcadan geldigini ve bir veya iki sürede gectigini okumustum,:44:ama bilemiyorum .. rabbim sana diledigin ikiz meleklerini yollar insallah canim benim

benden önce davranıp cevap vermişsinhaberin olsun davetsiz misafirin var bende geliyoruuuuuum kahvaltıya
gelin canlarim benim keske, keske gercekten cagirabilsem :102::112: agirlayabilsem ne iyi olurducanlarim iyiki varsiniz

İyi geceler arkadaşlar...

Canlarım bugün ilk kez bişey geldi başıma ve çok korktum halada tedirginim biraz.. nettende araştırdım ama kesin bişey bulamadım... bugün reglimin 12.günü.. ve bende kahverengimsi akıntı var :26: bu neyin nesi anlam veremiyorum.. bazı yerde enfeksiyon denmiş, bazı yerde yumurta çatlayınca olabilir denmiş.. ama ben ortalama 28 günde bir adet oluyorum.. o yumurtlama belirtisi akıntım yoğun olarak gelmedi henüz.. Offff rahatlayım diyorum ama ne fayda

ecrin herkes tarafından ''allahın hediyesi'' olarak biliniyormuş ama yanlışmış ''ücret,mükafat''anlamına geliyormuş:26::26::26::26:

canım ecrin kuranıkerimde geçiyor ve kurandaki anlamı Allahın hediyesi diye biliyorum bende ama türkçe karşıtı falan farklı anlam taşıyorsa bilemiyorum arapçadada farklı anlamlar kazanabiliyor bazı kelimeler ..ecrin güzel isimrüyanda ayrı bir güzelmiş:)

canım enfeksyonda olabilir hiç dr a gitmişmiydin sen eğer yoğun şekildeyse bide bak bakalım koku falan varmı bir kontrole git istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…