2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

inşallah canım fırsat buldukça buralardayım inşallah hamilelikte şimdilik iyi ama oğluma göre miğde bulantıları biraz erken başladı gibi benim doğumda kasım 19 a denk geliyor kısmetse darısı başınıza inşallah

Günaydın güzeller...

Ayşe1cim dün çok yoruldu heralde kalkamamış daha:) :44::44:

Yaseminn canım günaydın Nasılsın?

Ayşe2m dua et kız bize bol bol ne olur...

Sedaaaaa nerelerdesin tatlım... bi görün şöyle, iyiyim burdayım de, merakta bırakma bizi..

Ebruyu hiç sormuyorum o unuttu bizi

Zeyneeeppp sende yoksun güzelim..

canım enfeksyonda olabilir hiç dr a gitmişmiydin sen eğer yoğun şekildeyse bide bak bakalım koku falan varmı bir kontrole git istersen..
Günaydın canım yok koku filan yok... akmıyoda sadece bulaşıyo :44::44::44:

Günaydın semracım.. olsun canım be 3 aya geçer gider bulantıların inşallah... yazın ne güzel göbüşlü göbüşlü gezersin... Darısı başımıza inşallah..

Son düzenleme:
günaydıııın kızlar,
semracım günaydın tatlım,akıntın devam ediyorsa bir doktora danış derim yok kesildiyse yumurtlama kanamasına denk geliyor olabilir,çok geçmiş olsun tatlım.inş enf falan değildir veya kist varsa o da yapıyor diye biliyorum ben
semra2 sanada günaydın
bugün herzamankinden daha hamaratım:))))))) evimi toparladım,çamaşırlar yıkanıyor,oğlumun beslenmesinde poğaça varmış yaptım,sıcak sıcak hımmmm mis gibinde kokuyo:))))))))) kahvaltımızı da yaptık size bir bakayım dedim şimdi yemeğimi yapıcam süslenicemoğlumu okula götürüp kızlarla sinemaya gidicez,akşam yemekten sonrada kocacımla gezmeye gidicezfazla hareketli ve hamaratım vesselam lakin akşam yattığım yeri beyenirim ben kesin:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Ayyy imrendim sana valla.. Maşallah tü tü tü tü tüüüüü...

Biz asosyal takılıyoruz işte..
Tatlım kanama değilde wcye gittiğimde bulaşıyo sadece.. enfeksiyon değil gibi sanki çünkü kokulu değil.. birazda ağrım var gibi böle karnımın alt bölgesinde bi çalışma var sanki
Bilmiyorum ne yapsam

günaydıınn canlarıııımmm..aşk olsun kız semraaaaaaa unuturmuyum hiç sizimisafirden işlerden tedaviden zaman bulamıyorum nete girmeyegirsemde hemen çıkıyorum bişeyler yazmadan..yoğundum bu aralar26 martta adet olmuştum..dün 3.günde dr gittim ..bana klomen ve glifor yazdı..onları içicem inşallah..haftaya perşembeye tekrar gidecem..inşallah bu aya hayırlı haberler veririz hep beraber canlarııımm..

sizler nasılsınız kızlaarrr..beni unutmuşsunuz onu biliyorum daaa:76::76:ama ben kıyamam sizlere hep yanınızdayım..yazmasamda takip ediyorum topiği

Şaka canım yaa takılıyorum sana.. küsermiyim hiç:)

Tedavin hayırlı olsun canım... hayırlı haberler gelsin inşallah....

Bende bugün fecii ağrı var kasıklarım batıyo, ağlıycam nerdeyse

slm arkadaşlar....

geçtiğimiz ayda benimde öyleydi semra 15 gün hep bu ağrıyla gezdim durdum kesin hamişimdir diye düşünüyodum artık ama yanılmışım o ne ağrısıydı hala anlamış değilim ama kötüydü ...

bizde sana kıyamayız canım hoşgelmişsininş bu ay seninde sevinçli haberini alırız,tedavin hayırlı olsun bu da son olsuuuuuun

çok üzüldüm tatlım yaaaa niye ağrıyorki,sen ihmal etme bunu üşüttünmü acaba:26::26::26::26::26::26::26:

bende işlerimi bitirdim,süslendim yarım saate çıkıyorum akşam uğramaya çalışırım güzeller,

acemiera pek hamaratsın hakikaten bugün maşallah:)dolu dolu bir gün geçicek desene:)

bende çıkıcam birazdan gitmeden sizi bir göreyim dedim bende çok yoğunum ama sosyal yönden sıfır olarak

merabalar kızlar takip ediyorum ara ara yazdıklarınızı bana kimse börek tarifi vermemişşş bi aerkadaş yazmış teşkür ederim ona bende buzlukta yaptım böreciğimi akşama atcam fırına vermezseniz vermeyim napimmmmmmm

aaaaa tatlım öle deme ama.. unutmuşuzdur kesin yoksa niye vermeyelim.. ama bende de öle börek tarifleri yokki

kız burdayım cadıııı hergün uğruyom ben bikerem veiyiym sizi çoook seviyorum

ve bence akıntın yumurtlamadan dolayı ama yinede bi dr git:94:
maşallah sana artık seni arı gibi vızır vızır hayal ediyom kilo almana gerek kalmadı kocan üzülmesin

buda dünkü mesajım şekerimmmmmmm
aminnn ve bende gelirim ona göre
canım enfeksyonda olabilir hiç dr a gitmişmiydin sen eğer yoğun şekildeyse bide bak bakalım koku falan varmı bir kontrole git istersen..

mrb cnm inş tedavi olumlu geçer

iyi akşamlar rüzel anneeelr bugün anam ağladı eşimin bütün teyzeleri bana toplanmıştı orun gelinleriyle off çok zordu pastası çayı kısırı derken ev başını aldı gitt:95:i bide geç gittiler eşimle anca şimdi bitirdik of anam offff

biliyorum canım beniim..sağol semracım allah razı olsun canım..senin bu ağrılar neden kaynaklanıyo acaba? üşüttün mü,iltihap mı var ..Allah allah neden böyle oluyo acaba ..bi dr a gitsen canım en azından için rahatla ağrıların geçer.belkide yumurtlama dönemindeysen ondan da olabilir ..inşallah kısa sürede geçer..haa birde sıcak su torbasına su koyup kasıklarının üstüne doğru koy canım oda biraz ağrılarını hafifletir..

acemiera çok sağol canım beniim..amin inşallah hepimiz bu ay güzel haberler veririz..öptüm canlarıımm ..

anlayışsız insanlar bari yardım edinde öyle gidin demi ama cnm cinsiyeti nezaman belli olacak:82:

Onlar nasıl insanlar yaaa... iyi valla cümbür cemaat toplanıp gelin, kız hamile hamile size hizmet etsin, birde öylece bırakıp gidin... Bunu bana yapacaklar bi daha onları ağırlamamak için elimden geleni yapardım... Bu kadarda anlayışsızlık olmaz ki canım. Pes yani

Evet canım yumurtlama dönemimdeyim ama ben böyle ağrı hissetmemiştim şimdiye kadar.. eğer kanama yarında devam ederse doğru doktora gitcem..

SELAM KIZLARRRRRRR özledim sizleri yine evde degildim gezmelerdeydim ögle sonuda evle ugrastim biraz ama aklimda hep sizdeydi
canim iyide senin hamis oldugunu bilmiyorlarmi yardim etselerdi bari ,yada birer tabak bisey yapip gelselerdi sonucta yabancida degillermis dikkat et kendine canim

canim ben gördüm mesajini fakat aklima hic pratik börek tarifi gelmedi ,genelde hep el acmasi börek yaptigim icin pratik olmaz diyede yazmadim kusura bakma olurmu

selam canim rabbim bu sefer emeklerini bosa cikarmaz insallah ...seni hic unutmadik bikere sen gelmiyorsun

masallah masallah rabbim neseni daim etsin iki gündür bende hep gezmelerdeyim ama sanirim aliskim olmadigimdan agir geldi banaa

canim sende kasim annesi olucaksin ne güzel okadar cok kkdan arkadsim kasimda dogurucakki rabbim ayni anda yüzünüzü güldürdü hep insallah güzel oglusine güzel bir kiz kardes gelir canim

canim benim gecmis olsun nedendirki acaba :44::44:insallah önemli bisey yoktur sIKma canini doktor görün hemde bebis istiyorum hamile kalmadan bi gözükmek istedim dersin olmazmi ...

Canım sağol artık öyle yapıcam sanırım.. özellikle de sol tarafım fena ağrıyor.. üşüttüm filan desem ağrı ondan desem, peki kanama :26: Dünden beri kafam bir milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…