2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Canım sağol artık öyle yapıcam sanırım.. özellikle de sol tarafım fena ağrıyor.. üşüttüm filan desem ağrı ondan desem, peki kanama :26: Dünden beri kafam bir milyon
canim ya bebis olsa keske yerlesme kanamasi olsa allahim büyük belkide öyle biseydir insallah ay ne güzel olur doktora hamile kalmak istiyorum dersin oda zaten hamilesin dermis

yok bacım sonuçta geliniz ya sonra kaynanama haberruçururlar yok gelin bize surat astı yok biizi iyi ağırlamadı ben razıyım yeterki gönülleri hoş olsun adımız çıkmış geline baktılar ev çok kötü oldu ayy sanada yardım edemedik gider ayak aman içiimden siz gidinde sanki herşeyi yapmışsınız buda geçti çelikçim ben geçen sefer gitiğimde dönmüştü göremedi gelince söyleim dedi benim içimden erkek geçiyor ama ben kız istiyorum bakalım hayırlısı olsun

Slm kizlar benimde 16 aylik bir oglum var ve dün ikinci bebege karar verdik esimle. Umarim pisman olmam baalim zaman ne gösterecek umarim burdaki herkesin isteklerini rabbim kabul eder.. Anne olmak cok özel birsey yaaaaa

günaydın güzel bayanlaren erkenci benim herhalde kimsecikler yoook
semra,semra2,ayşe1,ayşe2,ebru,seda,uryhn,cenera,nisan,zeynep,biçiçekbiböcek,çelik herkese günaydııııın:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
çok yorulduuuuuum çoooook ama akıllanmadım galiba akşama yemeğe misafirim var:26::26::26::26::26::26::26::26: cumarteside alayım mı bilmiyorum,çünkü yarın güne gideceğim sadece cuma var arada, gelcek olanlarda eşimin tarafı.ağır misafir yanisalı günü de misafirim var,ayyyy yazarken yoruldum ne çok işim varben cumartesiyi erteleyim en iyisi yoksa aldığım kiloları vercem yinebi taraftanda aradan çıksın istiyorum haftaya adet olabilirsem şayet doktor takibi derken misafir için vakit kalmıyor bir ay daha ertelemem gerekçek:26::26::26::26::26::26::26::26:
semracım kanaman ne oldu tatlım merak ettim doktora görünsen
çelik hala vızır vızırım görüyon değil mi
ayşecim bebeğinin cinsiyeti yakında belli olcak herhalde,gönlüne göre olsun tatliş
ayşe2 elde börek açmalar falan ohhhhhhhh hamaratım benim
uryhn tatlım mesajlarını okudum cevap yazamadım iyi dilekler için teşekkür ederim
cenera börek tarifi bende de kayıtlı yok int açıp önüme geleni yapanlardanım pratik birşey aradığımda o yüzden cvp yazmadım tatlış,yardımcı olamadığımıza üzüldüm
kahvaltıya gidiyorum gelmek isteyene kapım açııııık

canim günaydin bende sabah 6.30 da ayaktayim herzaman oglus okula ben ev isine ,canim ya illaki alman gerekiyorsa cumartesi al misafirlerini kurtul ,doktor takibinde kendine stres yapmamis olursun hem ama yorulmussunda kiyamam sana tam dur eniyisi ben geleyim sana yardima olmazmi keske yakin olsaydik gelirdim kiz sana yardima ..ehh kendimce biseyler yapiyorum iste

Slm kizlar benimde 16 aylik bir oglum var ve dün ikinci bebege karar verdik esimle. Umarim pisman olmam baalim zaman ne gösterecek umarim burdaki herkesin isteklerini rabbim kabul eder.. Anne olmak cok özel birsey yaaaaa
canim hosgeldin insallah rabbim sana diledigin zamanda veriri ikinci melegini

aslinda sana yapma etmediyoruzda canim bizde senin durumunda olsak tabiki bisey söyleyemeyiz sonucta evimize gelen misafirler ,ama ben belki belli ederim yok yok ederim kesin sende hamilesin yani allah kolyalik versin canim

Son düzenleme:
sende kıpır kıpırsın maaşallah,canım ya aynı şekilde bende gelirdim yardıma,benim tüm arkadaşlarım başları sıkışınca ararlarseveriz biz ailecek dostlarımızın yanında olmayıcumartesi için cesaretimi toplayıp aradım.gerçekten tedavi sırasında stres oluyo hiç birşey olmasa ya tuttuysa ağır kaldırmayım,yok cam silerken uzanmayım vs vs en iyisi çağırmaktı bakalım haber verecekler bugün

selam kızlaarr ..herkese hayırlı günleerrr..acemiera bacıım sen hiç yorulmuyon mu kız..maşallaahhhhkolay gelsin canım ..semraaa nasıl oldun canım..ağrıların azaldı mı biraz?hepinizi öpüyorum canlarıım..yine gelicem inşallah..

ana kızlar yok bugünişimin arasında girip bi bakıyoprum amma kimsecikler yok:
öyleyimdir hic duramam yerimde senin gibirabbim daim etsin enerjimizi ....evet bugün kimsecikler yok polyannam nerelerdesin kiz
bekleriz canim

hayırlısı olsn cnm öğrenince haber et şekerim

aman nazr değmesin
öyleyimdir hic duramam yerimde senin gibirabbim daim etsin enerjimizi ....evet bugün kimsecikler yok polyannam nerelerdesin kiz
bekleriz canim
sanada maşallah

polyanna nsl oldun cnm kızlar ben iyiyim dr gitmedim henüz 2 hafta sonra gidip pıt pıt larıda fuymak istiyorum

evet canım hayırlısıyla inşallah .oğlumunda tek dileği kız kardeşi olması .ondan mutlusu olmaz her halde

sen günaydın demişsin canım ama bensana iyi akşamlar diyebiliyorum çünkü mesajını yeni gördüm hahahhahhhahaaaaaaaaaaaaaaa allah emanet olun

iyi akşamlar kısslarrr
iyisinizdir işallah bende bugün kursa gittim oradan dedesi kızıma bişeyler almak için carrefoura götürdü alışveriş yaptık sağolsun
biraz yorulmuşum gelince biraz dinlendim sonra dayanamadım size bi bakayım dedim
selam söyleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

İyi akşamlar arkadaşlar.

Bugün doktora gittim ve kapısından çıkar çıkmaz hıçkıra hıçkıra ağladım

Vajinal usg de hiçbirşey görünmemesine rağmen, 17 martta regl olmama rağmen, b-hcg değerim 605.04 çıktı... Doktor önce beni tebrik etmişti... ama sonra muhtemelen kısa süre önce düşük yaptığımı veya şu ara yapabileceğimi söyledi.Dünya başıma yıkılıyo zannettim... Eşim halime dayanamayıp işten izin alıp geldi.. yatış verdiler kızım küçük diye kabul etmedim... Şuan bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...

Cuma günü tekrar kan vermeye gidicem.. Durum o zaman netlik kazanacak... Değer düşüyosa eğer geçenki reglimde bebeğimi kaybettim demek

işte benim durumumu anlatan bi yazı;

Vajinal kanama: Çoğu kez adet görmenin kesilmesini izleyen bir kanamadır. Kanama gebeliğin süresine ve düşüğün ilerleme şekline göre az, lekelenme tarzında ya da çok miktarda olabilmektedir. Rengi siyahtan kırmızıya kadar değişebilir. Günlerce devam edebildiği gibikısa süreli de olabilir. Çok fazla miktarda olan ve devam eden kanama iyi bir belirti sayılmaz. Şiddetlenen kasık ağrısı ile düşük gerçekleşir ve gebelik biter. Rahimde bulunan tüm gebelik dokularının atılması ile ağrı ve kanama azalır. Aksi halde devam eder.

Son düzenleme:

halla halla yaaaa canım üzülme lütfen belki varda düşmek üzeredir diye bişeymi olur yaa eğer varsa yokmu önlemini almak için bişey belkide üstüne falan gördün çok duyuyorum ben öyle olanıda nereye gittin ki canım doktora başka birinedemi gitsen ki:26:
ben birincide acemiliğimemi denk geldi ne hiç bişey aklımda değil nasıl bir başlangıç yaptım benim normalde hi ağrım olmazdı geçen ay öldürdü üdtüne adet dönemim 4 gün falan sürerken 10 gün sürdü daha dün size bu ay ağrım yok dedim bu gün yine şiddetli başladı belki başka şeylerden kaynaklanıyordur canım yaa ne olur çok fazla üzme kendini kanın dışında ultrosonla falan baksın bide belki geçen aydan değil bu aydandır bebe 7 günde yerleşiyomuş çünkü yeni belli olmuşta olabilir canım hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah...

hoşgeldin nurcancım bence olduğunda ve kucağına aldığında pişmanlık adına birşey duyacağınızı sanmıyorum :)dediğin gibi gerçekten annelik çok özel bişey rabbim eğer hayırlısı ise disteyen herkese versin inşallah...

günaydın sekerler nasılsınız bakalım keyifler nasıl
bendeiyyim kurslar arasında mekik dokuyorum
coookkkkkkkkkkk yoruluyorum ögleden sonra serilip kalıyorum
azcık uyuyorum tekrar kursa offffffffff az kaldı bitsede rafat etsemmmmmmmmmmmmmm

günaydın tatlım sabah senin için açtım bilgisayarı acaba doktora gittimi ki diye,ne denirki şimdi bu duruma ama başka bir doktora gitme şansın varsa gitsen,mantıken marttaki reğlinde düşse şimdiye o değer kalmaz ki tatlım geçen aya göre yüksek bir değer:26::26::26::26::26::26::26::26 bu ay oluşuyor bence,sen başka bir doktora daha git veya bugün tekrar kan ver bence bugünden belli olur o değerin biraz artması bile yeterli ki bu dönem çok çabuk artıyor.gülüm inş oluşuyordurda yerleşme kanamasıdır,

canim arkadasim neolur üzülme bu nasil oluyor anlamadim ben kimyasal gebelik gecirmis olsan degerin bukadar yüksek cimaz peki simdi yeni bir gebelik ihtimali varmi belki cok erken oldugu icin vaginal usgde m bisey görünmüyor olabilir hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim ,tabiki suan canin yaniyor icin aciyor ama demekki böyle hayirliymis kendini yipratma olurmu baska bir doktorada görünüp fikir alabilirsin belki ,allah yardimcin olsun ne söyleyecegimi bilemiyorum inan

evet canım hayırlısıyla inşallah .oğlumunda tek dileği kız kardeşi olması .ondan mutlusu olmaz her halde
canim ne güzel insallah oglunun diledigi gibi saglikli bir kiz kardesi olur

hayırlısı olsn cnm öğrenince haber et şekerim

aman nazr değmesin

sanada maşallah

polyanna nsl oldun cnm kızlar ben iyiyim dr gitmedim henüz 2 hafta sonra gidip pıt pıt larıda fuymak istiyorum
canim sende hayirlisiyla kalp atisini duyarsin insallah saglikla gelsin minikler yormadan ,yipratmadan insallah

şaşırdım semracım hayırlısı olsun ama bence yeni bir gebeliktir adeten hemen sonra olmuşsundur yada hamile ikende kanaması olan çok kişi var peki ağrın belirtin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…