- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.841
canim ya bebis olsa keskeCanım sağol artık öyle yapıcam sanırım.. özellikle de sol tarafım fena ağrıyor.. üşüttüm filan desem ağrı ondan desem, peki kanama :26: Dünden beri kafam bir milyon
canim günaydin bende sabah 6.30 da ayaktayim herzaman oglus okula ben ev isine ,canim ya illaki alman gerekiyorsa cumartesi al misafirlerini kurtul ,doktor takibinde kendine stres yapmamis olursun hem ama yorulmussunda kiyamam sanagünaydın güzel bayanlaren erkenci benim herhalde kimsecikler yoook
semra,semra2,ayşe1,ayşe2,ebru,seda,uryhn,cenera,nisan,zeynep,biçiçekbiböcek,çelik herkese günaydııııın:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
çok yorulduuuuuum çoooook ama akıllanmadım galiba akşama yemeğe misafirim var:26::26::26::26::26::26::26::26: cumarteside alayım mı bilmiyorum,çünkü yarın güne gideceğim sadece cuma var arada, gelcek olanlarda eşimin tarafı.ağır misafir yanisalı günü de misafirim var,ayyyy yazarken yoruldum ne çok işim var ben cumartesiyi erteleyim en iyisi yoksa aldığım kiloları vercem yine bi taraftanda aradan çıksın istiyorum haftaya adet olabilirsem şayet doktor takibi derken misafir için vakit kalmıyor bir ay daha ertelemem gerekçek:26::26::26::26::26::26::26::26:
semracım kanaman ne oldu tatlım merak ettim doktora görünsen
çelik hala vızır vızırım görüyon değil mi
ayşecim bebeğinin cinsiyeti yakında belli olcak herhalde,gönlüne göre olsun tatliş
ayşe2 elde börek açmalar falan ohhhhhhhh hamaratım benim
uryhn tatlım mesajlarını okudum cevap yazamadım iyi dilekler için teşekkür ederim
cenera börek tarifi bende de kayıtlı yok int açıp önüme geleni yapanlardanım pratik birşey aradığımda o yüzden cvp yazmadım tatlış,yardımcı olamadığımıza üzüldüm
kahvaltıya gidiyorum gelmek isteyene kapım açııııık
canim hosgeldin insallah rabbim sana diledigin zamanda veriri ikinci meleginiSlm kizlar benimde 16 aylik bir oglum var ve dün ikinci bebege karar verdik esimle. Umarim pisman olmam baalim zaman ne gösterecek umarim burdaki herkesin isteklerini rabbim kabul eder.. Anne olmak cok özel birsey yaaaaa
aslinda sana yapma etmediyoruzda canim bizde senin durumunda olsak tabiki bisey söyleyemeyiz sonucta evimize gelen misafirler ,ama ben belki belli ederim yok yok ederim kesinyok bacım sonuçta geliniz ya sonra kaynanama haberruçururlar yok gelin bize surat astı yok biizi iyi ağırlamadı ben razıyım yeterki gönülleri hoş olsun adımız çıkmış geline baktılar ev çok kötü oldu ayy sanada yardım edemedik gider ayak aman içiimden siz gidinde sanki herşeyi yapmışsınız buda geçti çelikçim ben geçen sefer gitiğimde dönmüştü göremedi gelince söyleim dedi benim içimden erkekgeçiyor ama ben kız istiyorum bakalım hayırlısı olsun
sende kıpır kıpırsın maaşallah,canım ya aynı şekilde bende gelirdim yardıma,benim tüm arkadaşlarım başları sıkışınca ararlarcanim günaydin bende sabah 6.30 da ayaktayim herzaman oglus okula ben ev isine ,canim ya illaki alman gerekiyorsa cumartesi al misafirlerini kurtul ,doktor takibinde kendine stres yapmamis olursun hem ama yorulmussunda kiyamam sanatam dur eniyisi ben geleyim sana yardima olmazmi keske yakin olsaydik gelirdim kiz sana yardima ..ehh kendimce biseyler yapiyorum iste
canim hosgeldin insallah rabbim sana diledigin zamanda veriri ikinci melegini
aslinda sana yapma etmediyoruzda canim bizde senin durumunda olsak tabiki bisey söyleyemeyiz sonucta evimize gelen misafirler ,ama ben belki belli ederim yok yok ederim kesinsende hamilesin yani allah kolyalik versin canim
sende kıpır kıpırsın maaşallah,canım ya aynı şekilde bende gelirdim yardıma,benim tüm arkadaşlarım başları sıkışınca ararlarseveriz biz ailecek dostlarımızın yanında olmayı cumartesi için cesaretimi toplayıp aradım.gerçekten tedavi sırasında stres oluyo hiç birşey olmasa ya tuttuysa ağır kaldırmayım,yok cam silerken uzanmayım vs vs en iyisi çağırmaktı bakalım haber verecekler bugün
öyleyimdir hic duramam yerimde senin gibiana kızlar yok bugünişimin arasında girip bi bakıyoprum amma kimsecikler yok:
bekleriz canimselam kızlaarr ..herkese hayırlı günleerrr..acemiera bacıım sen hiç yorulmuyon mu kız..maşallaahhhh kolay gelsin canım .. semraaa nasıl oldun canım..ağrıların azaldı mı biraz? hepinizi öpüyorum canlarıım..yine gelicem inşallah..
yok bacım sonuçta geliniz ya sonra kaynanama haberruçururlar yok gelin bize surat astı yok biizi iyi ağırlamadı ben razıyım yeterki gönülleri hoş olsun adımız çıkmış geline baktılar ev çok kötü oldu ayy sanada yardım edemedik gider ayak aman içiimden siz gidinde sanki herşeyi yapmışsınız buda geçti çelikçim ben geçen sefer gitiğimde dönmüştü göremedi gelince söyleim dedi benim içimden erkekgeçiyor ama ben kız istiyorum bakalım hayırlısı olsun
günaydın güzel bayanlaren erkenci benim herhalde kimsecikler yoook
semra,semra2,ayşe1,ayşe2,ebru,seda,uryhn,cenera,nisan,zeynep,biçiçekbiböcek,çelik herkese günaydııııın:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
çok yorulduuuuuum çoooook ama akıllanmadım galiba akşama yemeğe misafirim var:26::26::26::26::26::26::26::26: cumarteside alayım mı bilmiyorum,çünkü yarın güne gideceğim sadece cuma var arada, gelcek olanlarda eşimin tarafı.ağır misafir yanisalı günü de misafirim var,ayyyy yazarken yoruldum ne çok işim var ben cumartesiyi erteleyim en iyisi yoksa aldığım kiloları vercem yine bi taraftanda aradan çıksın istiyorum haftaya adet olabilirsem şayet doktor takibi derken misafir için vakit kalmıyor bir ay daha ertelemem gerekçek:26::26::26::26::26::26::26::26:
ayşecim bebeğinin cinsiyeti yakında belli olcak herhalde,gönlüne göre olsun tatliş
uryhn tatlım mesajlarını okudum cevap yazamadım iyi dilekler için teşekkür ederim
cenera börek tarifi bende de kayıtlı yok int açıp önüme geleni yapanlardanım pratik birşey aradığımda o yüzden cvp yazmadım tatlış,yardımcı olamadığımıza üzüldüm
öyleyimdir hic duramam yerimde senin gibirabbim daim etsin enerjimizi ....evet bugün kimsecikler yok polyannam nerelerdesin kiz
bekleriz canim
SELAM KIZLARRRRRRRözledim sizleri yine evde degildim gezmelerdeydim ögle sonuda evle ugrastim biraz ama aklimda hep sizdeydi
canim iyide senin hamis oldugunu bilmiyorlarmi yardim etselerdi bari ,yada birer tabak bisey yapip gelselerdi sonucta yabancida degillermisdikkat et kendine canim
canim ben gördüm mesajini fakat aklima hic pratik börek tarifi gelmedi ,genelde hep el acmasi börek yaptigim icin pratik olmaz diyede yazmadim kusura bakma olurmu
selam canim rabbim bu sefer emeklerini bosa cikarmaz insallah ...seni hic unutmadik bikeresen gelmiyorsun
masallah masallah rabbim neseni daim etsin iki gündür bende hep gezmelerdeyim ama sanirim aliskim olmadigimdan agir geldi banaa
canim sende kasim annesi olucaksin ne güzel okadar cok kkdan arkadsim kasimda dogurucakkirabbim ayni anda yüzünüzü güldürdü hep insallah güzel oglusine güzel bir kiz kardes gelir canim
canim benim gecmis olsun nedendirki acaba :44::44:insallah önemli bisey yoktur sIKma canini doktor görün hemde bebis istiyorum hamile kalmadan bi gözükmek istedim dersin olmazmi...
günaydın güzel bayanlaren erkenci benim herhalde kimsecikler yoook
İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugün doktora gittim ve kapısından çıkar çıkmaz hıçkıra hıçkıra ağladım
Vajinal usg de hiçbirşey görünmemesine rağmen, 17 martta regl olmama rağmen, b-hcg değerim 605.04 çıktı... Doktor önce beni tebrik etmişti... ama sonra muhtemelen kısa süre önce düşük yaptığımı veya şu ara yapabileceğimi söyledi.Dünya başıma yıkılıyo zannettim... Eşim halime dayanamayıp işten izin alıp geldi.. yatış verdiler kızım küçük diye kabul etmedim... Şuan bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
Cuma günü tekrar kan vermeye gidicem.. Durum o zaman netlik kazanacak... Değer düşüyosa eğer geçenki reglimde bebeğimi kaybettim demek
işte benim durumumu anlatan bi yazı;
Vajinal kanama: Çoğu kez adet görmenin kesilmesini izleyen bir kanamadır. Kanama gebeliğin süresine ve düşüğün ilerleme şekline göre az, lekelenme tarzında ya da çok miktarda olabilmektedir. Rengi siyahtan kırmızıya kadar değişebilir. Günlerce devam edebildiği gibikısa süreli de olabilir. Çok fazla miktarda olan ve devam eden kanama iyi bir belirti sayılmaz. Şiddetlenen kasık ağrısı ile düşük gerçekleşir ve gebelik biter. Rahimde bulunan tüm gebelik dokularının atılması ile ağrı ve kanama azalır. Aksi halde devam eder.
Slm kizlar benimde 16 aylik bir oglum var ve dün ikinci bebege karar verdik esimle. Umarim pisman olmam baalim zaman ne gösterecek umarim burdaki herkesin isteklerini rabbim kabul eder.. Anne olmak cok özel birsey yaaaaa
günaydın tatlım sabah senin için açtım bilgisayarı acaba doktora gittimi ki diye,ne denirki şimdi bu duruma ama başka bir doktora gitme şansın varsa gitsen,mantıken marttaki reğlinde düşse şimdiye o değer kalmaz ki tatlım geçen aya göre yüksek bir değer:26::26::26::26::26::26::26::26İyi akşamlar arkadaşlar.
Vajinal usg de hiçbirşey görünmemesine rağmen, 17 martta regl olmama rağmen, b-hcg değerim 605.04 çıktı... Doktor önce beni tebrik etmişti... ama sonra muhtemelen kısa süre önce düşük yaptığımı veya şu ara yapabileceğimi söyledi.Dünya başıma yıkılıyo zannettim... Eşim halime dayanamayıp işten izin alıp geldi.. yatış verdiler kızım küçük diye kabul etmedim... Şuan bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
Cuma günü tekrar kan vermeye gidicem.. Durum o zaman netlik kazanacak... Değer düşüyosa eğer geçenki reglimde bebeğimi kaybettim demek
Vajinal kanama: Çoğu kez adet görmenin kesilmesini izleyen bir kanamadır. Kanama gebeliğin süresine ve düşüğün ilerleme şekline göre az, lekelenme tarzında ya da çok miktarda olabilmektedir. Rengi siyahtan kırmızıya kadar değişebilir. Günlerce devam edebildiği gibikısa süreli de olabilir. Çok fazla miktarda olan ve devam eden kanama iyi bir belirti sayılmaz. Şiddetlenen kasık ağrısı ile düşük gerçekleşir ve gebelik biter. Rahimde bulunan tüm gebelik dokularının atılması ile ağrı ve kanama azalır. Aksi halde devam eder.
canim arkadasim neolur üzülme bu nasil oluyor anlamadim ben kimyasal gebelik gecirmis olsan degerin bukadar yüksek cimaz peki simdi yeni bir gebelik ihtimali varmi belki cok erken oldugu icin vaginal usgde m bisey görünmüyor olabilir hakkinda hayirlisi neyse o olsun canimİyi akşamlar arkadaşlar.
canim ne güzel insallah oglunun diledigi gibi saglikli bir kiz kardesi olurevet canım hayırlısıyla inşallah .oğlumunda tek dileği kız kardeşi olması .ondan mutlusu olmaz her halde
canim sende hayirlisiyla kalp atisini duyarsin insallahhayırlısı olsn cnm öğrenince haber et şekerim
aman nazr değmesin
sanada maşallah
polyanna nsl oldun cnm kızlar ben iyiyim dr gitmedim henüz 2 hafta sonra gidip pıt pıt larıda fuymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?