- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- 133
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.861
İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugün doktora gittim ve kapısından çıkar çıkmaz hıçkıra hıçkıra ağladım
Vajinal usg de hiçbirşey görünmemesine rağmen, 17 martta regl olmama rağmen, b-hcg değerim 605.04 çıktı... Doktor önce beni tebrik etmişti... ama sonra muhtemelen kısa süre önce düşük yaptığımı veya şu ara yapabileceğimi söyledi.Dünya başıma yıkılıyo zannettim... Eşim halime dayanamayıp işten izin alıp geldi.. yatış verdiler kızım küçük diye kabul etmedim... Şuan bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
Cuma günü tekrar kan vermeye gidicem.. Durum o zaman netlik kazanacak... Değer düşüyosa eğer geçenki reglimde bebeğimi kaybettim demek
işte benim durumumu anlatan bi yazı;
Vajinal kanama: Çoğu kez adet görmenin kesilmesini izleyen bir kanamadır. Kanama gebeliğin süresine ve düşüğün ilerleme şekline göre az, lekelenme tarzında ya da çok miktarda olabilmektedir. Rengi siyahtan kırmızıya kadar değişebilir. Günlerce devam edebildiği gibikısa süreli de olabilir. Çok fazla miktarda olan ve devam eden kanama iyi bir belirti sayılmaz. Şiddetlenen kasık ağrısı ile düşük gerçekleşir ve gebelik biter. Rahimde bulunan tüm gebelik dokularının atılması ile ağrı ve kanama azalır. Aksi halde devam eder.
cnm geçmiş olsun çok üzüldüm ama bencede başka bi dr git minnacık şeyler şaşıra bilirler bide ilk dnemenizdi çok şükür olabilio demekki Rabbim hayırlısını versinİyi akşamlar arkadaşlar.
Vajinal usg de hiçbirşey görünmemesine rağmen, 17 martta regl olmama rağmen, b-hcg değerim 605.04 çıktı... Doktor önce beni tebrik etmişti... ama sonra muhtemelen kısa süre önce düşük yaptığımı veya şu ara yapabileceğimi söyledi.Dünya başıma yıkılıyo zannettim... Eşim halime dayanamayıp işten izin alıp geldi.. yatış verdiler kızım küçük diye kabul etmedim... Şuan bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
Cuma günü tekrar kan vermeye gidicem.. Durum o zaman netlik kazanacak... Değer düşüyosa eğer geçenki reglimde bebeğimi kaybettim demek
Vajinal kanama: Çoğu kez adet görmenin kesilmesini izleyen bir kanamadır. Kanama gebeliğin süresine ve düşüğün ilerleme şekline göre az, lekelenme tarzında ya da çok miktarda olabilmektedir. Rengi siyahtan kırmızıya kadar değişebilir. Günlerce devam edebildiği gibikısa süreli de olabilir. Çok fazla miktarda olan ve devam eden kanama iyi bir belirti sayılmaz. Şiddetlenen kasık ağrısı ile düşük gerçekleşir ve gebelik biter. Rahimde bulunan tüm gebelik dokularının atılması ile ağrı ve kanama azalır. Aksi halde devam eder.
canim ya bebis olsa keskeyerlesme kanamasi olsa allahim büyük belkide öyle biseydir insallah ay ne güzel olur doktora hamile kalmak istiyorum dersin oda zaten hamilesin dermis
canim ya bebis olsa keskeyerlesme kanamasi olsa allahim büyük belkide öyle biseydir insallah ay ne güzel olur doktora hamile kalmak istiyorum dersin oda zaten hamilesin dermis
Seydamım canım benim canııımmm... Nasılda içine doğmuş... B-hcg sonucu çıkınca doktorun yüzündeki o hafiften tebessümü, tebrik ederim gebesiniz demesini unutamıyorum.. Keşke bu sorun çıkmasaydı ama Rabbim böyle uygun gördü demekki..
canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun bak rabbim bir sIKInti verdi sana ama bu esinin bebek fikrine sicak bakmasina vesile oldu insallah bundan sonra hersey diledigin gibi olur allahim yardimcin olsun canim, inan bende senden cok etkilendim aklima melegim geldi yine sürekli agliyorum bende ,:85:ama elden bisey gelmiyor iste rabbim takdiri kendine dikkat et canimCanlarım benim hepinize çok teşekkür ederim... Kendimi daha iyi hissediyorum şuan.. Sabah tekrar gidicem kan testine.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin diyoruz.. Ve en çok sevindiğim şeyde eşimin; AŞKIM ÜZÜLME ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.. DÜŞTÜYSE YAPACAK BİŞEY YOK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKARIZ :) demesiydi... Şimdi o daha hevesli.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hepinizde dua bekliyorum canım arkadaşlarım.. Sizleri çok seviyorum..
Canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim... Kendimi daha iyi hissediyorum şuan.. Sabah tekrar gidicem kan testine.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin diyoruz.. Ve en çok sevindiğim şeyde eşimin; AŞKIM ÜZÜLME ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.. DÜŞTÜYSE YAPACAK BİŞEY YOK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKARIZ :) demesiydi... Şimdi o daha hevesli.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hepinizde dua bekliyorum canım arkadaşlarım.. Sizleri çok seviyorum..
İyi akşamlar arkadaşlar.
canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun bak rabbim bir sIKInti verdi sana ama bu esinin bebek fikrine sicak bakmasina vesile oldu insallah bundan sonra hersey diledigin gibi olur allahim yardimcin olsun canim, inan bende senden cok etkilendim aklima melegim geldi yine sürekli agliyorum bende ,:85:ama elden bisey gelmiyor iste rabbim takdiri kendine dikkat et canimhep burda ve yanindayiz unutma
Çok sağolun canlarım.. İyiki varsınız ve varlığınızı öyle güzel hissettiriyosunuz ki... sayenizde toparlanmam daha kolay oluyor...dualarımız seninle canım yarını bende merakla bekliyorum inşallah senden çok güzel haberler duyarız aksindede üzülme canım bak eşin de demiş zaten önümüzdeki maçlara bakarız diye:)))herşeyin hayırlısı canım...
Ayşecim yaşadıklarımız benziyor.. Tek fark ben adetimi normal zamanında ve normal olmam.. Bittikten 5 gün sonra başladı bu ağrı ve akıntı.. Hayırlısı Allahtan canım.. Bizim şükretmekten ve dua etmekten başka elimizden bişey gelmez..semracım seni korkutmak istemem ama benim dış gebeliğimde adet günümde kanamam oldu ve çok az oldu ama kasık ağrım çoktu beta hcgde gebelik çıktı sonradan değerler yükseldi ama dış gebelikti çok sinsi oluyor hem kanamalı hem kasık ağrın oluyor işalhh değildir normal gebeliktir işalhhhh
Çok sağol Tırtılım.. Dün doktordan geldiğimden beri bişey yapmıyorum dinleniyorum çok şükür..canım öncelikle geçmiş olsun
bebeğin geç döllenmiş olabilir bak bence acele etme dinlen bol bol başka bir dr daha git
progestan başlayabilir düşük varsa önlemesi için yada bebeğin tutnulması için
herseyde bir ahyır vardır rabbim ne verirse hayırlısını versin canım moralini yüksek tut
iyi haberlerini bekliyoruz
İyi akşamlar arkadaşlar.
Canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim... Kendimi daha iyi hissediyorum şuan.. Sabah tekrar gidicem kan testine.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin diyoruz.. Ve en çok sevindiğim şeyde eşimin; AŞKIM ÜZÜLME ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.. DÜŞTÜYSE YAPACAK BİŞEY YOK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKARIZ :) demesiydi... Şimdi o daha hevesli.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hepinizde dua bekliyorum canım arkadaşlarım.. Sizleri çok seviyorum..
iyi akşamlar arkadaşlar.
Vajinal usg de hiçbirşey görünmemesine rağmen, 17 martta regl olmama rağmen, b-hcg değerim 605.04 çıktı... Doktor önce beni tebrik etmişti... Ama sonra muhtemelen kısa süre önce düşük yaptığımı veya şu ara yapabileceğimi söyledi.dünya başıma yıkılıyo zannettim... Eşim halime dayanamayıp işten izin alıp geldi.. Yatış verdiler kızım küçük diye kabul etmedim... şuan bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
vajinal kanama: çoğu kez adet görmenin kesilmesini izleyen bir kanamadır. Kanama gebeliğin süresine ve düşüğün ilerleme şekline göre az, lekelenme tarzında ya da çok miktarda olabilmektedir. Rengi siyahtan kırmızıya kadar değişebilir. Günlerce devam edebildiği gibikısa süreli de olabilir. çok fazla miktarda olan ve devam eden kanama iyi bir belirti sayılmaz. şiddetlenen kasık ağrısı ile düşük gerçekleşir ve gebelik biter. Rahimde bulunan tüm gebelik dokularının atılması ile ağrı ve kanama azalır. Aksi halde devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?