2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım geçmiş olsun üzülme lütfen sen iyi olda herşey yoluna girer umarım bebeğin hala seninledir öpüyorummmm

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm ama bencede başka bi dr git minnacık şeyler şaşıra bilirler bide ilk dnemenizdi çok şükür olabilio demekki Rabbim hayırlısını versin
canim ya bebis olsa keske yerlesme kanamasi olsa allahim büyük belkide öyle biseydir insallah ay ne güzel olur doktora hamile kalmak istiyorum dersin oda zaten hamilesin dermis

cnm içine mi doğdu

Canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim... Kendimi daha iyi hissediyorum şuan.. Sabah tekrar gidicem kan testine.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin diyoruz.. Ve en çok sevindiğim şeyde eşimin; AŞKIM ÜZÜLME ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.. DÜŞTÜYSE YAPACAK BİŞEY YOK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKARIZ :) demesiydi... Şimdi o daha hevesli.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hepinizde dua bekliyorum canım arkadaşlarım.. Sizleri çok seviyorum..

canim ya bebis olsa keske yerlesme kanamasi olsa allahim büyük belkide öyle biseydir insallah ay ne güzel olur doktora hamile kalmak istiyorum dersin oda zaten hamilesin dermis

Seydamım canım benim canııımmm... Nasılda içine doğmuş... B-hcg sonucu çıkınca doktorun yüzündeki o hafiften tebessümü, tebrik ederim gebesiniz demesini unutamıyorum.. Keşke bu sorun çıkmasaydı ama Rabbim böyle uygun gördü demekki..

canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun bak rabbim bir sIKInti verdi sana ama bu esinin bebek fikrine sicak bakmasina vesile oldu insallah bundan sonra hersey diledigin gibi olur allahim yardimcin olsun canim, inan bende senden cok etkilendim aklima melegim geldi yine sürekli agliyorum bende ,:85:ama elden bisey gelmiyor iste rabbim takdiri kendine dikkat et canim hep burda ve yanindayiz unutma

dualarımız seninle canım yarını bende merakla bekliyorum inşallah senden çok güzel haberler duyarız aksindede üzülme canım bak eşin de demiş zaten önümüzdeki maçlara bakarız diye:)))herşeyin hayırlısı canım...

semracım seni korkutmak istemem ama benim dış gebeliğimde adet günümde kanamam oldu ve çok az oldu ama kasık ağrım çoktu beta hcgde gebelik çıktı sonradan değerler yükseldi ama dış gebelikti çok sinsi oluyor hem kanamalı hem kasık ağrın oluyor işalhh değildir normal gebeliktir işalhhhh

canım öncelikle geçmiş olsun
bebeğin geç döllenmiş olabilir bak bence acele etme dinlen bol bol başka bir dr daha git
progestan başlayabilir düşük varsa önlemesi için yada bebeğin tutnulması için
herseyde bir ahyır vardır rabbim ne verirse hayırlısını versin canım moralini yüksek tut
iyi haberlerini bekliyoruz

Çok sağolun canlarım.. İyiki varsınız ve varlığınızı öyle güzel hissettiriyosunuz ki... sayenizde toparlanmam daha kolay oluyor...

Ayşecim yaşadıklarımız benziyor.. Tek fark ben adetimi normal zamanında ve normal olmam.. Bittikten 5 gün sonra başladı bu ağrı ve akıntı.. Hayırlısı Allahtan canım.. Bizim şükretmekten ve dua etmekten başka elimizden bişey gelmez..
Çok sağol Tırtılım.. Dün doktordan geldiğimden beri bişey yapmıyorum dinleniyorum çok şükür..

Eşimde izinliydi bugün Allah razı olsun her işi yaptı diyebilirim.. Birazdanda annemi alıp gelecek yarın için..

Hepinize hayırlı geceler..

Yarın ola hayır ola...

slm kızlar nete giremedim pc bozuktu semracım inşallah melegin seninledir canım hakkamızda hayırlısı olsun benimde moralim çok bozuk canım benimde adetim bitrti ama kanamam çok az devam ediyo incir küründen olurmu acaba bilgisi olan varmı

canım ne yazacağımı şaşımış durumdayım rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah bende arkadaşlarım gibi düşünüyorum bende başka bir doktora görün derim canım hayırlısı allahtan inşallah meleğin seninledir canım

Semracım çok sevindim bu güzel haberine..inşallah düşük tehlikesi geçer canım dualarımız seninle inşallah..daha dün ikna olmayan eşin bak bugün neler söylüyo Rabbim yar ve yardımcın olsun semraacıım..bende her ay dr a gittiğimde keşke hamilesiniz diye süpriz yapsa diye isterdim ..ama bak ne güzel sana nasip oldu canım..üzme kendini istirahat et..inşallah herşey yolunda gider..

HAYIRLI CUMALAR DUALARINIZ DİLEKLERİNİZ KABUL OLSUN BU MÜBAREK GÜNDE İNŞLHH merhaba kızlarrrr nasılsınızz bakalımm ben yoktum kaçgündür neler olmuşş burlardaa bende grip olmuştum yattım kaçgünn giremedimm pollyannacım canım benim çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm benim inan çok şaşırdım ve üzüldüm.önümüzdeki maçlara bakacağız artık napalım. duamız seninle cnmmm

günaydın kızlar polyana nasıl oldun umarım herşey yolundadır ama sonuç senin için neyse hayırlısı o olsun canım

cnm bu arada benimde bu ay adetim böle oldu ama kısa sürdü benim vajinall usg bişi yok dedi ama kan tahlilide yaptırmadım :26:benimde bu arada belimde ve kasıklarımda ağrı varr kafam karıştı benimde

merhaba arkadaşlar yaa telaşımdan giremiyorum ama aklım burada semracım bütün güzel dileklerimiz seninle tatlım çok güzel haberlerle gelmeni istiyoruz ama olmazsa da üzülme bak eşin ne güzel şeyler söylemiş sanabir daha açtığımda pc yi hamile haberi almak dileğiyle kapatıyorum, pollyanna sana diyorumbaşka hamilelerde kabulümüzdür
zeynep tatlım bi test yapsana sen de aklıma takıldın şimdi incir yaparken hamile kalan çok:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Hepinizden Allah razı olsun... yorumlarınızla benim yüzümü güldürüyosunuz , Allahta sizlerin yüzünü her zaman güldürsün inşallah... Kanamam durdu ağrım çok az var.. Kan testinde ne çıkarsa kabulüm. Rabbim hayırlısını versin inşallah .. birazdan çıkıcam sonucu almaya... Varsa benim için çok güzel bi sürpriz olacak, ama yoksa ağlamıycam... Rabbim sağlığımızı sıhhatimizi korusunda elbet verir hayırlısıyla..
Hepinizi öpüyorum çok sağolun arkadaşlar...

zeynepcim incir kürü kulanan bir arkadaşımız vardı şimdi hamile işalalh seninde meleğin gelir incir kürü bednede ara kanaması yaptı normalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…