2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

allah senden de razı olsun canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin geri

Arkadaşlar bebeğim beni bırakmış malesef
Ama söylediğim gibi hiç ağlamadım.. Çünkü buna hazırlamıştım kendimi...
Pazartesi tekrar kan testi vericem.. 2 gün önce 605 olan kan değerim bugün 192ye düşmüş.. Çarçabuk sıfırlansa bari de adetimi olsam sonrada yolumuza baksak hayırlısıyla..

canımmm stress yapma kendine inşlh herşey güzel olacak senin eşinin sağlığı yerinde olsun allah yine nasip eder sen güçlü ol tmm bizde yanındayızz

Tatlım Fatoşdu dimi ismin :26: Çok sağol canım benim... İnan öyle rahatımki ben bile kendime şaşıyorum.. Rabbim sağlığımızı sıhhatimizi korusun...

Yanımda olduğunuzu öyle güzel hissettirdinizki sayenizde çok güçlü hissediyorum kendimi.. öptüm canım

tatlım ne desem boş şimdi ama hakkında hayırlısı olsun,siz sağlıklı olun eşininde fikri değişti yine gelir meleğin sıkma canını,seni seven bir kızın ve eşin var,eminim dördüncü ferdinizde en yakın zamanda size katılacak canım arkadaşım....

aşağıda birçok kişiyi görüyorum emin ol hepimiz senden bir haber almak için burdayız:)))))))))çok mutlu haberlerini de alıcağız hiç unutma

canim seni merak ettigim icin girdim ,inan en dogrusunu yapiyorsun aglama tabiki canim benim güclü olmalisinki bebegin birdahaki sefere san sIKi sIKI tutunsun insallah ,rabbim vermek isteseydi dileseydi olurdu inan ,vakti geldiginde hepimizin yüzü gülecek insallah allahim bu yolda hepimizin yardimcisi olsun beterlerinden korusun

semracıım canım beniim.tabiki ağlama en doğrusu bu.şükür et ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun canım..yeter ki sağlık,sıhhat olsun..kızların dediği gibi bencede 2.bebişin en kısa zamanda size merhaba diyecek inşallah..canıım beniiimmmhakkında hayırlısı olsun inşallah..

semracım geçmiş olsun cnm ne desem boş biliyorum ama vücut bozuk gebelikleri atıyo belkide bi sorun vardı önce herşeyin hayırlısı bebişinde küçük zaten yeni maçlara odaklanın

semracım hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda gelir melegin iyi olduguna çok sevindim üzülme canım Rabbim isteseydi elbet olurdu benimde adetim 28 inde bitti ama kanamam çok az devam ediyo kasıklarım ve belim agrıyo incir kürü nden herhalde ama devam etcem bakalım ne olacak

semracım canım hayırlısı buymuş demek inşallah rabim en kısa zamanda bir bebiş daha nasip eder ...peki bu bebiş bir önceki aydanmıymış bu aymı hamiş kalmışsında böyle olmuş canım söledilermi bişey .....ağlamamakla en güzelini yapmışsın canım daima ileri bakmak gerek ...

Canım çok sağol, Bişey söylemediler ama bu aydan olamaz.. çünkü benim kanamam ve kramplı ağrım tamda yumurtlama gününe yakın başlamıştı..

GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM....
Ne var ne yok bakalım... Benim bebiş yüzünden sizlerin haberlerini alamadım...

Hepinizden tek tek Allah razı olsun...

İyiki ben burdayım, sizin gibi arkadaşlarım var ve iyiki sizlerde varsınız

günatdın arkadaşlar nasılsınız kimsecikler yeokeeee çelikcim hamilelik nasıl canım semracım moralin nasıl düşük yaptıktan sonra çok çabuk gebe kalınıyomuş canım inşallah en kısa zamanda olur hayırlısıyla

Zeynebim, Rabbime sonsuz şükürler olsun ki çok iyiyim canım... Pazartesi kan vericem yine.. bakalım çabucak sıfırlanırsa kan değerim adetimi bekliycem.. sonrada hayırlısıyla Allah'ım tekrar nasip eder inşallah ve sorunsuz olur hayırlısıyla.. Sen nasılsın incir kürü uyguluyormuşsun.. Duyduğuma göre incir kürü uygularken hamile kalanlar oluyomuş.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

kızlar hepinizi öpüyorum telaşım var malum:)))))))) semracım moralin daha iyi duruyor ekrandan:))))sakın üzülme önümüzdeki aylara bakçaz artık,semradan haber alcaz diye kimse birbiriyle muhabbet etmedi:)))))) kızlar biz güzel arkadaşlarız hep böyle kalalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…