2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bne oğlumu 2006 da doğurdum ve oğlum 3 yaşındayken istedim ikinciyi düşüklerim oldu ama şimdi 15 haftalık hamileyim ve çok mut:92:luyum ALLAH isteyen herkese göre versin

betugul merhaba... Ferhatt arkadaşımız 2.ye hamile sen yanlış anlamışsın..
snede ikinciyi düşünüyosun sanırım ama kendinden bahsetmemişsin hiç..

slm herkese benimde 3 yasinda bir kizim var ve bende 2. bebegi istiyorum.ben istiyorum ama rabbim ne zaman verirse..2 haftadir sag kasigimda batma ve agri vardi bende belki hamileyimdir diye dusundum ama regl oldum ve agri gecmeyince doktora gittim sag kasigimde kist cikti cok sasirdim...

selam kızlar polyanna geçmiş olsun yine olacak moralini toplamış olmana sevindim bende denemeye başlıyorum sat tarihim 28 mart bakalım hayırlısı olsun ama korkuyorumda ilkde cahildik daldık ama şimdi o dönemleri bildiğimden cesaretim kırılıyooooooo

slm cnmm geçmiş olsun bende de aynı şeyler oldu bende 2 .yi istiyorum 1,5 ay önce bendede sağ kasığımdan bacağıma vuran yanma hissinde ağrı oldu hatta göğüslerim doldu sızladı hamileyimdir dedim kist varmış sana ne verdi doktor bana DESOLETT verdi kist için hatta ağrılar kasığımda hala devam ediyorr arada bende çok şaşrmıştım inşlhh iyleşirr 2 ci bebişlerimizi alırız kucaklarımıza:80:

ya kızlar beklemek ne kadar zormuş yaa:))deneme sonuçları bana hangi haberi vericek çok merak ediyorum:18::18:kızım beni bekletmemişti hiç ama geçtiğimiz ay hayal kırıklığı olunca gözümü korkuttu biraz bide eşimin ani karar değişiklikleri de beni korkutuyor:))bu ayıda şimdi iple çekiyorum ama regl dönemime daha 15 gün var ay
çok acele ediyorum biliyorum ama bir yanım kan testinde 10 gün sonra belli oluyomuş ya kan testi yaptırsammı ki diyorrr siz nedersinizz:26::26:

Son düzenleme:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
1| seydam | 9 MART | 9 nisan | çok az kaldı:)
2| acemiera | 7 mart | 3 nisan | haber bekliyoruz
3| birtanem |17 mart | 14 nisan |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | ???????
5| ebru |10 şubat | 10 mart |???????
6| Uryhn | 15 mart | 14 nisan |meraktan çatlıyor:))
7| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan |
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart | ???????
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| | | |

Son düzenleme:
konuda kimse yok benimde canım sıkıldıda listeyi güncelleyeyim dedim

acemiera canım sana haber bekliyoruz dedim ama senin durumlar nasıl sen tedavi falan görüyorsun sanırım değilmi daha hepinizin hakkında pek birşey bilmiyorum ama çözmeye çalışıyorum:) sende uzun süreden berimi istiyorsun??

merhaba arkadaşlar bende 2. ye hamileyim.2006 mart doğumlu bir kızım var kısmetse ağustosta bir kızım daha olacak :) allah isteyene herkese nasip etsin inşallah..

canım daha çok erken bence adet tarihini bekle daha varsa çok yenidir çıkmayada bilir zaten

cnm iyiyim çok şükür ama akşamları bulantılarım sabahlarıda iştahsızlığım var bide tansiyonum düşüo ama iyiyim mutluyum

cnm tekrar geçmiş olsn kendine iyi bak
slm ilk dogumu ne zaman yaptınız ben 2008 kasım 27 de yaptım
cnm bende 2008 aralık annesiyim
nasıl yeniden annelige karar verdiniz
cnm önce senin gibiydim olsa mı olmasamı diye düşünüodum sonra akışına bıraktım 1. ay olmadı 2. ay olmadı 3 . ay derken deli gibi ne zaman olcak modunda gezerken Rabbim nasip etti darısı tüm isteyenlerin başına

selam nasilsiniz kizlar
nedense bugün yine aklim hep melegimdeydi, hic bisey yapmak istemedim bütün gün dayanmak katlanmak nekadar zormus rabbim beteriyle sinamasin ....

neyse:85: gecmisi fazla okuyamadim alintida yapamadim yanliz listede kendimi gördüm URYHN canim yaa az kalmadi keske kalsaydi 2. melegim benim icin cok uzaklarda ben 6 . düsügümü yaptim bu aralik ayinda artik dinlenmem gerekiyor uzun bir süre:85: beklemekte okdar zorki hem istemek hem korku nasil olucak nasil gelecek melegim hic bilemiyorum rabbim ol dedigi zaman gelir insallah

ALLAH isteyen herkese cocuk nasip etsin
benim bebegimde 15 aylık ama bi yandan istiyorum bi yandan daha küçük diyorum
mutlaka konuşulmuştur,sizce iki cocuk arası yaş kac olmalıdır:18:

Merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. 32 yaşındayım, 3 yaşında bir oğluşum var ve bir süredir ona kardeş istiyorduk, işte bu süreçte bu forumla tanıştım, bu ay adetim gecikti, idrar testi yaptım ve sonuç pozitif:) Darısı tüm isteyenlerin başına, beni de listenize eklerseniz mutlu olurum

selam kutayın annesi :)) benimde 29.02.2008 doğumlu bir oğlum var asla asla derken birden 2.çocuk isteğim arttı 3 yıldır hap pkullanıyorudum hapı bırakmayla hamile kaldım şimdi 5 hafta 3günlük hamileyim sen kaç haftalık hamilesin ? benim ilki sezeryandı bu da öyle olacak fakat dr um istanbuldan gitti korkuyorum:)) santeplus hastanesi şehruz hanımı düşünüyorum ya sen?

cnm Allah sabır versin ama daha önce söyledim mi bilmemem annem ilk çocuğunu 8 aylık dünyaya getirmiş ama 24 saat bile yaşammamış köydeylermiş falan şimdi ne zaman keşke yaşasa dese ondan bahsetse rüyasında özürlü bi çocugu old görüyo herşeyde var bi hayır bizim şer olarak gördüklerimizde bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…