- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.901
slm herkese benimde 3 yasinda bir kizim var ve bende 2. bebegi istiyorum.ben istiyorum ama rabbim ne zaman verirse..2 haftadir sag kasigimda batma ve agri vardi bende belki hamileyimdir diye dusundum ama regl oldum ve agri gecmeyince doktora gittim sag kasigimde kist cikti cok sasirdim...
ya kızlar beklemek ne kadar zormuş yaa:))deneme sonuçları bana hangi haberi vericek çok merak ediyorum:18::18:kızım beni bekletmemişti hiç ama geçtiğimiz ay hayal kırıklığı olunca gözümü korkuttu biraz bide eşimin ani karar değişiklikleri de beni korkutuyor:))bu ayıda şimdi iple çekiyorum ama regl dönemime daha 15 gün var ay
çok acele ediyorum biliyorum ama bir yanım kan testinde 10 gün sonra belli oluyomuş ya kan testi yaptırsammı ki diyorrr siz nedersinizz:26::26:
cnm iyiyim çok şükür ama akşamları bulantılarım sabahlarıda iştahsızlığım var bide tansiyonum düşüo ama iyiyim mutluyumgünatdın arkadaşlar nasılsınız kimsecikler yeokeeee çelikcim hamilelik nasıl canım semracım moralin nasıl düşük yaptıktan sonra çok çabuk gebe kalınıyomuş canım inşallah en kısa zamanda olur hayırlısıyla
cnm tekrar geçmiş olsn kendine iyi bakZeynebim, Rabbime sonsuz şükürler olsun ki çok iyiyim canım... Pazartesi kan vericem yine.. bakalım çabucak sıfırlanırsa kan değerim adetimi bekliycem.. sonrada hayırlısıyla Allah'ım tekrar nasip eder inşallah ve sorunsuz olur hayırlısıyla.. Sen nasılsın incir kürü uyguluyormuşsun.. Duyduğuma göre incir kürü uygularken hamile kalanlar oluyomuş.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
cnm bende 2008 aralık annesiyimslm ilk dogumu ne zaman yaptınız ben 2008 kasım 27 de yaptım
cnm önce senin gibiydim olsa mı olmasamı diye düşünüodum sonra akışına bıraktım 1. ay olmadı 2. ay olmadı 3 . ay derken deli gibi ne zaman olcak modunda gezerken Rabbim nasip etti darısı tüm isteyenlerin başınanasıl yeniden annelige karar verdiniz
selam nasilsiniz kizlar
nedense bugün yine aklim hep melegimdeydi, hic bisey yapmak istemedim bütün gün dayanmak katlanmak nekadar zormus rabbim beteriyle sinamasin ....
neyse:85: gecmisi fazla okuyamadim alintida yapamadimyanliz listede kendimi gördüm URYHN canim yaa az kalmadi keske kalsaydi 2. melegim benim icin cok uzaklarda ben 6 . düsügümü yaptim bu aralik ayinda artik dinlenmem gerekiyor uzun bir süre:85: beklemekte okdar zorki hem istemek hem korku nasil olucak nasil gelecek melegim hic bilemiyorum rabbim ol dedigi zaman gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?