2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Günaydın canım... bu kadar sabırsız olma... bak benim durumumu okumuşsundur.. bebeğimin bedenimde olduğunu bile anlayamadan o beni bırakıp gitmiş... Sabret canım başka türlü olmaz olamaz... uğraşacak bişeyler bul kendine, çık dolaş bişeyler yap ama bekle... Sakın acele etme..

SEYDAMcım canım meleğin benim yüzümden bu ara hep aklında:26: ne diyim sana nasıl yardımcı olayım bilemiyorum canım arkadaşım... ne olur topla kendini... ne güzeldi son günlerdeki enerjin... Yine öyle ol tatlım... LÜTFEN

Çelikcim çok sağol canım.. Rabbim bi daha yaşatmasın inş. böylesini.

Son düzenleme:
günaydın kızlar çok garip bir rüya gördüm hayırdır inşallah evlerimizi terk edip kaçıyormuşuz kız kardeşim var yanımda kaçarken beşikte hani şu agaçlara kurulurya onda bir tane kız çocugu gördüm annesi bırakıp kaçmış onu aldım eve götürdüm bir güzel kucakladım sonra üstünün yaş olödugnu gördüm ve kız çocugu ama erkek kıyafetleri giyse bişey olmaz dedim çünki benim oglum varya ama giydirmeden uyandımçok degişik bir rüyaydı ya

Canım hayırlara çıksın inşallah... Acemiera 1, sen 2... hakkımızda hayırlısı olsun... Rabbim ikinize de kız çocuğu rüyası gördürmüş... Hayırdır inşallah

Canım hayırlara çıksın inşallah... Acemiera 1, sen 2... hakkımızda hayırlısı olsun... Rabbim ikinize de kız çocuğu rüyası gördürmüş... Hayırdır inşallah

inşallah canım hayırlısıyla sende 3 inşallah ama kız çocugu gerçek gibiydi ya sıcaklıgın ı hissttim kucagıma alınca

kızlar bide haftaya kaynıma kız istemeye gidiyoruz eşim diyorki sen hep o dügünde çok güzel olmak istiyordun hamile kalırsan bu pek mümkün olmayacak diyo istesen yaz sonuna erteleyelim tabi bu ay yoksa diyo sizce ne yapmalıyım ama ertelemek istemiyrum pek

canım daha çok erken bence adet tarihini bekle daha varsa çok yenidir çıkmayada bilir zaten

yaa aslında dün biraz netten araştırma yapmıştım nezaman en erken hangi şekilde belli olur falan diye sanırım birden heves yaptım ama geçti şimdi:89:

ALLAH isteyen herkese cocuk nasip etsin
benim bebegimde 15 aylık ama bi yandan istiyorum bi yandan daha küçük diyorum
mutlaka konuşulmuştur,sizce iki cocuk arası yaş kac olmalıdır:18:

bana göre 3 yaş çok iyi ama tam 3 yaşındayken doğmalı diğeri:)ama ben geç kaldım aslında bana kalsa kızım 1 yaşındayken tekrar hamiş kalmak isterdim ama nasip olmadı ilk başta belki çok zor geçecektir ama sonrası süper olurdu heralde...neyse çokta geç kalmış değilim aslında rabbim nasip ederse kısa zamanda ikisi arasında 5 yaş olucak oda güzel bir yaş aralığı

hoşgeldin kutayın annesi:79:inşallah güzel sorunsuz bir hamişlik geçirirsin darısı başımıza

sende güzel bir hamişlik geçirirsin inşallah öznurcum:81:

hayır diyelim hayır olsun inşallah canım belki mevlam sana bir kız çocuğu nasip edecektir

hayırlı olsun öncelikle canım senin hamileliğin çok mu zor geçiyor canım ....tabi ikinciside ilki gibi olucak diye birşey yok bence çok güzel bir hamiş olarakta düğünde bulunabilirsin

TIRTILIM KURABİYEM maşallah pek hızlısın anacım.. Hem face de hem burda... son eklediğin elbiseye bayıldım, çok şeker... Hamilelik nasıl gidiyor tatlım..

yok canım çok zor geçmiyor ama işte eşim hani çok güzel kıyafetler giyecektin falan diyo kayınvalidemde aolsun kızım senin hamileliginde güzel diyo bilmiyorum ne olur

olsun canım hamile ikende insan başka güzel olur aslında senin işenede gelir iş konusunda hani hamile olursan fazla iş yapmasın yorulmazsın:1 düğünlerde çok yorluyoruz benim abimin düğünü oldu işalhh bu ay olmaz dedim çünkü çok çalıştım herşeyi yaptım bide bu düğünü çok bekliyorduk düğünden hemen sonraki günlerde hamile kalmışım hemde 2 hafta geç döllenme olarak ALLAH dualarımı kabul etttii ama 2 yıl önce kaynımın düğününde hamile idim ben bilmiyordum daha çok yeniydi düğünden sonra öğrendim ama malesef düştü ben ona bağladım çok yorulmuştum çok düğün oynamıştım herşeyde vardır bir hayır sende kafana takma

Canım merhaba, ben 4+3'teyim daha:):) çok erken dimi, biraz sabırsızlık edip erkenden test yaptım silik de olsa 2.çizgiyi gördüm. Doktora gitmek için bir hafta bekleyeceğim. Aradım haftaya gel dedi, bu hafta henüz bişey görünmüyo galiba:) Anadolu yakasındayım, ilk doktorum şişlideydi, ben de ona gidemiycem, 2 ay önce rutin kontrol için kadıköy şifaya gitmiştim, dr. hanım bana çok sıcak geldi, bi bakalım elektiriğimiz tutacak mı:) Bence korkma hiç rahat ol, bir iki kişiye sorup bi doktora git eğer sıcakkanlıysa, sorularını cevaplıyorsa zaten referansları da olumlu diye düşünüp devam et bence, Benim de ilk doğum sezeryan,spinal epidural, yine böyle düşünüyorum,

kızlar bu yumurtlama günü kafamı karıştırdı şimdi hesapladım 9 10 11 12 nisan gibi ama hamilelik için bu günler mi uygun yoksa bundan sonraki günlermiii bide ogün yumurtlama oluyosa daha önceden nasıl hamile kalıyoz anlamadım çatlaması falan amaannnnn zor işşşşşşşş

kişiden kişiye ve kişinin o ayki yumurtlama dönemine göre bile değişir tabi ama bence adetin 9. günü civarı başlamakta fayda var, çok beklememek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü nasılsa sperm rahimde uzun süre bekleyebiliyormuş, bir an önce spermi yerleştirmek lazım:) yumurta çatlarsa hazırda beklesin:) ve sonra 1 gün arayla denemeye devam etmek doğru olabilir 14. güne kadar...

GÜNAYDIIIIINsemra2 canım sanada günaydın:79::79::79::79::79::79:
kimsecikler neden yok benim gibi herkesin misafiri mi gelcekhazırlık yapıyorum yarın için ama aklım sizde güzellerben adet olmadım hala bakalım ne gün teşrif edecekler kendileriöptüm hepinizi uğramaya çalışırım
unutmadan seydam tatlım moralin bozuk herhalde geçmişte öyle birşey okudum,ondan mı yoksun buralarda:26:yapma gülüm kendini yıpratmaktan başka birşey değil,var bir hikmeti ki yaşamamışlar hem sen böyle kendini yıpratınca geri gelmiceklerki tatlım hadi ne olur topla kendini,biz o neşeli kıpır kıpır ayşeyi istiyoruz haberin olsun
pollyannam nasıl oldun tatlım doktor sonuçlarını bildir mutlaka

Son düzenleme:
günaydıınn canlarııımm..nasılsınız bakalım..herksese hayırlı,uğurlu sağlıklı günler diliyorum ..semracım nasıl oldun canım..bugün tekrar test yaptıracak mısın?merak ettim canım..kusura bakmayın kızlar yoğunum bugünlerde pek sık giremiyorum topiğe..bende perşembe günü kontrole gidicem yumoşlar büyümüş mü diye..inşallah büyümüşlerdirkızıma hamile kaldığım ay nisan..inşallah yine uğurlu gelir..öptüm canlarıımm..

acemiera bacıım kolay gelsin..yine misafirin varmışçok yorma kendini canım birde listeyi kim düzenliyor benim tarihi düzeltebilir misiniz kızlar..yeni tarihim sat 26 mart....bat 26 nisan..tedavi göryorum klomen ve glifor içiyorum..

yok canım çok zor geçmiyor ama işte eşim hani çok güzel kıyafetler giyecektin falan diyo kayınvalidemde aolsun kızım senin hamileliginde güzel diyo bilmiyorum ne olur

o zaman seni çok yormayacaksa bence çok güzel bir hamiş olabilirsin :))görüyorum bazen ben çok hoşuma gidiyor:))

Son düzenleme:
anammm bugün kimsecikler yokmuşş yaa bende iyi akşamlar diyim barik...nerdesiniz kızlarrr huuu???? herşey yolundammı??kızalr size bişi sorcam benim eşimde varikosel var birinci bebeğimiz oldu çok şükür de doktor ilerde bi sorun teşkil etmez demişmiş bundan 6 sene öncede ilk bebişimizde tam bi sene de olmuştu ama ben bilmiyodum eşimde böle bişi oldunu o zaman şimdik ne yapsak da sperm sayısını artırsak acaba böle bilginiz varmı bayanlarrr baktım da klomen de kullanan varmış erkeklerde kocişimi neyle besliyim bildiğiniz kür falannn varmı
ha bide keçiboynuzu pekmezi ii gelirmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…