- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.921
Günaydın canım... bu kadar sabırsız olma... bak benim durumumu okumuşsundur.. bebeğimin bedenimde olduğunu bile anlayamadan o beni bırakıp gitmiş... Sabret canım başka türlü olmaz olamaz... uğraşacak bişeyler bul kendine, çık dolaş bişeyler yap ama bekle... Sakın acele etme..ya kızlar beklemek ne kadar zormuş yaa:))deneme sonuçları bana hangi haberi vericek çok merak ediyorum:18::18:kızım beni bekletmemişti hiç ama geçtiğimiz ay hayal kırıklığı olunca gözümü korkuttu biraz bide eşimin ani karar değişiklikleri de beni korkutuyor:))bu ayıda şimdi iple çekiyorum ama regl dönemime daha 15 gün var ay
çok acele ediyorum biliyorum ama bir yanım kan testinde 10 gün sonra belli oluyomuş ya kan testi yaptırsammı ki diyorrr siz nedersinizz:26::26:
selam nasilsiniz kizlar
nedense bugün yine aklim hep melegimdeydi, hic bisey yapmak istemedim bütün gün dayanmak katlanmak nekadar zormus rabbim beteriyle sinamasin ....
neyse:85: gecmisi fazla okuyamadim alintida yapamadimyanliz listede kendimi gördüm URYHN canim yaa az kalmadi keske kalsaydi 2. melegim benim icin cok uzaklarda ben 6 . düsügümü yaptim bu aralik ayinda artik dinlenmem gerekiyor uzun bir süre:85: beklemekte okdar zorki hem istemek hem korku nasil olucak nasil gelecek melegim hic bilemiyorum rabbim ol dedigi zaman gelir insallah
günaydın kızlar çok garip bir rüya gördüm hayırdır inşallah evlerimizi terk edip kaçıyormuşuz kız kardeşim var yanımda kaçarken beşikte hani şu agaçlara kurulurya onda bir tane kız çocugu gördüm annesi bırakıp kaçmış onu aldım eve götürdüm bir güzel kucakladım sonra üstünün yaş olödugnu gördüm ve kız çocugu ama erkek kıyafetleri giyse bişey olmaz dedim çünki benim oglum varya ama giydirmeden uyandımçok degişik bir rüyaydı ya
Canım hayırlara çıksın inşallah... Acemiera 1, sen 2... hakkımızda hayırlısı olsun... Rabbim ikinize de kız çocuğu rüyası gördürmüş... Hayırdır inşallah
canım daha çok erken bence adet tarihini bekle daha varsa çok yenidir çıkmayada bilir zaten
selam nasilsiniz kizlar
nedense bugün yine aklim hep melegimdeydi, hic bisey yapmak istemedim bütün gün dayanmak katlanmak nekadar zormus rabbim beteriyle sinamasin ....
neyse:85: gecmisi fazla okuyamadim alintida yapamadimyanliz listede kendimi gördüm URYHN canim yaa az kalmadi keske kalsaydi 2. melegim benim icin cok uzaklarda ben 6 . düsügümü yaptim bu aralik ayinda artik dinlenmem gerekiyor uzun bir süre:85: beklemekte okdar zorki hem istemek hem korku nasil olucak nasil gelecek melegim hic bilemiyorum rabbim ol dedigi zaman gelir insallah
ay canım benim yaa bilmiyodum inan canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlısı ile meleğin bir gün çıkagelir inşallah siz anlamadan...
ALLAH isteyen herkese cocuk nasip etsin
benim bebegimde 15 aylık ama bi yandan istiyorum bi yandan daha küçük diyorum
mutlaka konuşulmuştur,sizce iki cocuk arası yaş kac olmalıdır:18:
Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. 32 yaşındayım, 3 yaşında bir oğluşum var ve bir süredir ona kardeş istiyorduk, işte bu süreçte bu forumla tanıştım, bu ay adetim gecikti, idrar testi yaptım ve sonuç pozitif:) Darısı tüm isteyenlerin başına, beni de listenize eklerseniz mutlu olurum
selam kutayın annesi :)) benimde 29.02.2008 doğumlu bir oğlum var asla asla derken birden 2.çocuk isteğim arttı 3 yıldır hap pkullanıyorudum hapı bırakmayla hamile kaldım şimdi 5 hafta 3günlük hamileyim sen kaç haftalık hamilesin ? benim ilki sezeryandı bu da öyle olacak fakat dr um istanbuldan gitti korkuyorum:)) santeplus hastanesi şehruz hanımı düşünüyorum ya sen?
Günaydın canım... bu kadar sabırsız olma... bak benim durumumu okumuşsundur.. bebeğimin bedenimde olduğunu bile anlayamadan o beni bırakıp gitmiş... Sabret canım başka türlü olmaz olamaz... uğraşacak bişeyler bul kendine, çık dolaş bişeyler yap ama bekle... Sakın acele etme..
haklısın canım bazen tutar ya insana böyle bir sabırsızlık dün yalnızdım birazda netten araştırmalar yaptım birden çok fazla sabırsızlandım ama beklemek en doğrusu bu sabah geçmiş sabırsızlık krizim
SEYDAMcım canım meleğin benim yüzümden bu ara hep aklında:26: ne diyim sana nasıl yardımcı olayım bilemiyorum canım arkadaşım... ne olur topla kendini... ne güzeldi son günlerdeki enerjin... Yine öyle ol tatlım... LÜTFEN
Çelikcim çok sağol canım.. Rabbim bi daha yaşatmasın inş. böylesini.
günaydın kızlar çok garip bir rüya gördüm hayırdır inşallah evlerimizi terk edip kaçıyormuşuz kız kardeşim var yanımda kaçarken beşikte hani şu agaçlara kurulurya onda bir tane kız çocugu gördüm annesi bırakıp kaçmış onu aldım eve götürdüm bir güzel kucakladım sonra üstünün yaş olödugnu gördüm ve kız çocugu ama erkek kıyafetleri giyse bişey olmaz dedim çünki benim oglum varya ama giydirmeden uyandımçok degişik bir rüyaydı ya
kızlar bide haftaya kaynıma kız istemeye gidiyoruz eşim diyorki sen hep o dügünde çok güzel olmak istiyordun hamile kalırsan bu pek mümkün olmayacak diyo istesen yaz sonuna erteleyelim tabi bu ay yoksa diyo sizce ne yapmalıyım ama ertelemek istemiyrum pek
konuda kimse yok benimde canım sıkıldıda listeyi güncelleyeyim dedim
acemiera canım sana haber bekliyoruz dedim ama senin durumlar nasıl sen tedavi falan görüyorsun sanırım değilmi daha hepinizin hakkında pek birşey bilmiyorum ama çözmeye çalışıyorum:) sende uzun süreden berimi istiyorsun??[/QUOTE
canım ben 2,5 yıl oldu çalışmalara başlayalı hala da bekliyorum((((erken yumurta yetmezliğim var maalesef ama hamile kalmayı umut ederek tedavi görüyorum ikiz annesi olma adayıyım:)))))yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum oğlum tedavi olmadan istediğim ay oldu ama ikincisi bekletti biraz bu ay ilk defa yumurtalarım büyümedi iki tane yumurtam vardı klomen kullandım ama nedense büyümedi doktor bu ay takip etmeyelim dedi,bu ay boş geçiyoruz olursa mucize olur gerçekten hala adet olmadım bu arada ayın yedisine kadar bekliyeceğim gelmezse o zaman doktora gideceğim,ilaçla olurum herhalde diye düşünüyorum yumurtlama olmadığı için kendiliğinden olursa da kabulüm ve isteğim boş geçtiğim için bu ay bol bol temizlik yapıp misafir kabul edip boş kaldığım zamanlarda gezdim benden haber bekleyin siz yinede
selam kutayın annesi :)) benimde 29.02.2008 doğumlu bir oğlum var asla asla derken birden 2.çocuk isteğim arttı 3 yıldır hap pkullanıyorudum hapı bırakmayla hamile kaldım şimdi 5 hafta 3günlük hamileyim sen kaç haftalık hamilesin ? benim ilki sezeryandı bu da öyle olacak fakat dr um istanbuldan gitti korkuyorum:)) santeplus hastanesi şehruz hanımı düşünüyorum ya sen?
yok canım çok zor geçmiyor ama işte eşim hani çok güzel kıyafetler giyecektin falan diyo kayınvalidemde aolsun kızım senin hamileliginde güzel diyo bilmiyorum ne olur
konuda kimse yok benimde canım sıkıldıda listeyi güncelleyeyim dedim
acemiera canım sana haber bekliyoruz dedim ama senin durumlar nasıl sen tedavi falan görüyorsun sanırım değilmi daha hepinizin hakkında pek birşey bilmiyorum ama çözmeye çalışıyorum:) sende uzun süreden berimi istiyorsun??[/QUOTE
canım ben 2,5 yıl oldu çalışmalara başlayalı hala da bekliyorum((((erken yumurta yetmezliğim var maalesef ama hamile kalmayı umut ederek tedavi görüyorum ikiz annesi olma adayıyım:)))))yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum oğlum tedavi olmadan istediğim ay oldu ama ikincisi bekletti biraz bu ay ilk defa yumurtalarım büyümedi iki tane yumurtam vardı klomen kullandım ama nedense büyümedi doktor bu ay takip etmeyelim dedi,bu ay boş geçiyoruz olursa mucize olur gerçekten hala adet olmadım bu arada ayın yedisine kadar bekliyeceğim gelmezse o zaman doktora gideceğim,ilaçla olurum herhalde diye düşünüyorum yumurtlama olmadığı için kendiliğinden olursa da kabulüm ve isteğim boş geçtiğim için bu ay bol bol temizlik yapıp misafir kabul edip boş kaldığım zamanlarda gezdim benden haber bekleyin siz yinede
anladım canımRabbim inşallah tez zamanda gönlünüze göre versin ...bugünde misafirinin olduğu bir gün sanırım sen hakikaten pek bereketli geçirdin bu ayı bellimi olur sonuçta ihtimal var:) gecikmeli bir günaydın benimkisi ama günaydıııınnn:))yada tünaydın:))herkezeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnn
merhaba güzel annler
merhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?