- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.941
anammm bugün kimsecikler yokmuşş yaa bende iyi akşamlar diyim barik...nerdesiniz kızlarrr huuu???? herşey yolundammı??kızalr size bişi sorcam benim eşimde varikosel var birinci bebeğimiz oldu çok şükür de doktor ilerde bi sorun teşkil etmez demişmiş bundan 6 sene öncede ilk bebişimizde tam bi sene de olmuştu ama ben bilmiyodum eşimde böle bişi oldunu o zaman şimdik ne yapsak da sperm sayısını artırsak acaba böle bilginiz varmı bayanlarrr baktım da klomen de kullanan varmış erkeklerdekocişimi neyle besliyim bildiğiniz kür falannn varmı
ha bide keçiboynuzu pekmezi ii gelirmiki?
iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı ultrasona girdiğim gibi sırtını döndü bize bid eoğlumuda götürmüştüm kardeşini görsün diye bekledik biraz döndü hemen cinsiyeti sordu eşim sanki ilk bebişimiz gibi heyecanlı doktor zor şimdi ama kız belirtileri var dedi bacak arası sanki boş ama net 2 hafta sonra söylerim dedi şimdi 15 haftalık olduk ilk defa bu kadar net gördüm elini kolunu oynatıyordu zaten artık hisediyorumda darııs siznd ebaşınıza işlalhhh
ayyyyyyy okuyunca çok heycanlandım bende kontrole giderken oğluşumu götürecem çok merak ediyor kardeşini aşermen miğde bulantısı falan çekiyomusun canım bende miğde bulantıları falan biraz erken başladı sanki ama oğluşumda böyle olmamıştım acaba yaşlamı alakalı yada bebeğin cinsiyetiylemi şaşırmış durum dayım hayırlısı allahtan
günaydın güzel bayanlarrrben hala iyileşemedim şu giripten boğazlarım acıyoo ama halimde bişi yok
Sanada günaydın tatlım.. Bu sene ilkbahar fena çarptı herkesi.. Dikkat et kendine canım, inşallah çabuk iyileşirsin..
günaydııın semracım ben geldim nihayet,kahvaltı yapıp uğruyacağım tekrar kuzumGünaydın hanımlar,
Topik dö-kü-lü-yor!!!!!!!
nereye kaçtınız Allah aşkına kızlar yaaa...
Kendin çal kendin oyna modundayım...
günaydın ayşecim,geçmiş olsun ama daha iyiyim diyorsun sevindim yapma bunu kendine güzelim hiçbirşey senden kıymetli değil sen iyi olacaksın ki bebişin sana tutunabilsin.kıyamam ben sana hadi yüzünde gülücük görelim biraz dimi sabah sabah neşemiz olsungünaydin semracimmm
evet kimseler yok ben bugün daha iyiyim cok sükür ugrarim artik ,sen nasilsin nasil oldun canim
bahar, bahar, bahar......daha ne diyim çok iyi bak kendinegünaydın güzel bayanlarrrben hala iyileşemedim şu giripten boğazlarım acıyoo ama halimde bişi yok
!kolay gelsin tatlım,büyüdükleri sürece hergün yeni birşeyleri çıkıyor onları izlemek güzel bir de huyları değişmese!!!!!Günaydın Ayşecim.. İyi olmana çok sevindim.. Ve hep böyle kal inşallah..
Ben iyiyim çok şükür Rabbime. Kızım köpek dişlerini çıkarıyor çok huysuz bu ara.. Herşeye bağırıp çağıran bi karaktere büründü.. İnşallah çabuk geçer..
saol tatlım...iyileşelimde biir an önce meleklerimize kardeş verelim dimiiakşma öldüm gülmekten hem ben hem eşim eşim işten gelid yemeni yedi peşimnde koşuyorum elimde pekmezle 3 kaşık pekmezi doldurdum ağzına hem gülüyo hem kızıyo
günaydın canım ewet resmen topik dökülüyorGünaydın hanımlar,
Topik dö-kü-lü-yor!!!!!!!
nereye kaçtınız Allah aşkına kızlar yaaa...
Kendin çal kendin oyna modundayım...
iyi olduguna sevindim canım Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün bitanemgünaydin semracimmm
evet kimseler yok ben bugün daha iyiyim cok sükür ugrarim artik ,sen nasilsin nasil oldun canim
daha çok dikkat et kendine canımgünaydın güzel bayanlarrrben hala iyileşemedim şu giripten boğazlarım acıyoo ama halimde bişi yok
ayyy CANIM ya Allah kolaylık versin çok zor bi dönem inşallah çabuk geçerGünaydın Ayşecim.. İyi olmana çok sevindim.. Ve hep böyle kal inşallah..
Ben iyiyim çok şükür Rabbime. Kızım köpek dişlerini çıkarıyor çok huysuz bu ara.. Herşeye bağırıp çağıran bi karaktere büründü.. İnşallah çabuk geçer..
saol tatlım...iyileşelimde biir an önce meleklerimize kardeş verelim dimiiakşma öldüm gülmekten hem ben hem eşim eşim işten gelid yemeni yedi peşimnde koşuyorum elimde pekmezle 3 kaşık pekmezi doldurdum ağzına hem gülüyo hem kızıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?