2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

iyi akşamlar canım gerçekten kimsecikler yok bugün semrayıda merak ettim uğramamış:26::26::26::26::26:keçiboynuzu kürü canım benim bildiğim,gerçi erkek inf kısmına girersen kızlar kocalarına ne yediriyorlar daha iyi fikir sahibi olabilirsin.kolay gelsin

kızlar nerdesiniz yaaaaçooooook yoruldum çoooooookseydam la pollyanna nerelerdesiniz sizden bir haber alamadık ben şahsen merak ettim:26::26::26::26::26::26:diğer kızlarda uğramamışaşkolsun bu yorgunlukla ben sizi merak edip geleyim siz yoksunuz
kızlar yaaa fsh'ı yüksek olup hamile kalanlar topiğinde güzel şeyler okudum inş bende yazarım birgün doğal yolla hamileyim diyeen kısa zamanda gelir inş bebişimhepimizin bebişleri

iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı ultrasona girdiğim gibi sırtını döndü bize bid eoğlumuda götürmüştüm kardeşini görsün diye bekledik biraz döndü hemen cinsiyeti sordu eşim sanki ilk bebişimiz gibi heyecanlı doktor zor şimdi ama kız belirtileri var dedi bacak arası sanki boş ama net 2 hafta sonra söylerim dedi şimdi 15 haftalık olduk ilk defa bu kadar net gördüm elini kolunu oynatıyordu zaten artık hisediyorumda darııs siznd ebaşınıza işlalhhh

ayyyyyyy okuyunca çok heycanlandım bende kontrole giderken oğluşumu götürecem çok merak ediyor kardeşini aşermen miğde bulantısı falan çekiyomusun canım bende miğde bulantıları falan biraz erken başladı sanki ama oğluşumda böyle olmamıştım acaba yaşlamı alakalı yada bebeğin cinsiyetiylemi şaşırmış durum dayım hayırlısı allahtan

Günaydıııııııınnnnn

Canlarım beniiimm dün doktora gittim.. kan değerim düşüyor.. usg de doktor sorunsuz bi düşük yaptığımı söyledi çok sevindim.. içerisi temiz yani :):) ama dün regl başladı nasıl oldu anlamadım.. hemde çok yoğun bi şekilde.. kan değerim 50 çıktı, bu durumda regl olmamam gerekiyor.. yada benim bu regl sandığım şey yine regl değil.. çünkü birçok minik minik parçacık geliyor...

Hayırlısı olsun..

SEYDAMı merak ediyorum iyice.. Kendimi suçlu hissetmeye başladım, bu sorunumu buraya yazarak

Diğer tüm arkadaşlarıma selam olsun... Hepinize güzel bi gün güzel bi hafta diliyorum...

Listeyle ilgilenemedim bu ara kusura bakmayın.

günaydın kızlaaaarrrr...nasılsınız bakalım canlarıımm..

semracım değerlerinin düşmesine çok sevindim canım..inşallah kısa zamanda tekrar müjdeli haberlerini alırız canım..

ferhat canım senin adınada çok sevindim..ne güzel bebişini görmüşsün..Rabbim hayırlı sağlıklı sorunsuz bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah..

semracım bende mide bualntıısı aşerme 6 haftada başladı çok zor günler yaşadım günde 10 dafa çıkarıyordum hatta su bile içemiyordum şimsi biraz daha iyiim eskiye göre oğlumdada böyle olmuştum genelde 16 haftada tam geçermiş ben en çok kavuna aşerdim ama malesef bulamadım ama rüyamda çok yedimbu haftalar çok önemli dikkat et kendine hayırlısıyla kucağına alırsın semra 1 seninde değerin düşüyor artık güzel adeten sonra çalışmalara başlarsın ben kendimi kız anneis moduna iyice soktum hayırlısyla bakalım 2 hafta sonrada aynımı bide örgüye başladım

iyi akşamlar kızlar misafirler yeni gitti çoooook yorgunum ama akşam için bir yere daha gitmem gerekiyor,(şu yazıyı yazarken kocacım aradı offfff bütün planlarımı alt üst etti çok kızdım,çok kızdım,çok kızdım)neyse
semra canım değerinin düşmesine sevindim içerde de birşey yokmuş ne kadar güzelama çok kan kaybediyorsun bu konuya dikkat et tatlım birde kansızlıkla uğraşma
semra2 ve ferhat ne güzel hamile muhabbeti okumak,birgün bizde size katılırız inş.
ferhat inş kız olur dicem ama sağlıklı olsun sonra da gönlüne göre olsun
seydam neredesin tatlım yaaaaa merakta bırakma bizi
ebruuu tedavi nasıl gidiyor,merak ettim güzelim.ben hala adet olmadım bekliyorum bakalım ilaç gerekecek herhaldebelkide bebiş vardırşaka şaka,ama şakası bile güzelöptüm hepiniziyarın bir mani olmazsa rahat rahat görüşürüz

Son düzenleme:
selam kizlar
gecmisi okudum beni merak etmissiniz kusura bakmayin tek tek alintiliyamadim evet cok üzüldüm melegime :85::85: ama polyannam canim seninle hic ilgisi yok inan zaten tam toparlanmis degildim biliyosunuz desteginiz icin hepinze ayri ayri tesekkür ederim iyiki varsiniz
okadar kendimi yiprattimki bu sefer hasta yatiyorum bogazlarim sis üzüntüden:85: bugün biraz daha iyiyim cok sagolun yine dönücem araniza allahin izniyle

Günaydın hanımlar,

Topik dö-kü-lü-yor!!!!!!!

nereye kaçtınız Allah aşkına kızlar yaaa...

Kendin çal kendin oyna modundayım...

günaydin semracimmm
evet kimseler yok ben bugün daha iyiyim cok sükür ugrarim artik ,sen nasilsin nasil oldun canim

Günaydın Ayşecim.. İyi olmana çok sevindim.. Ve hep böyle kal inşallah..

Ben iyiyim çok şükür Rabbime. Kızım köpek dişlerini çıkarıyor çok huysuz bu ara.. Herşeye bağırıp çağıran bi karaktere büründü.. İnşallah çabuk geçer..

Sanada günaydın tatlım.. Bu sene ilkbahar fena çarptı herkesi.. Dikkat et kendine canım, inşallah çabuk iyileşirsin..

saol tatlım...iyileşelimde biir an önce meleklerimize kardeş verelim dimiiakşma öldüm gülmekten hem ben hem eşim eşim işten gelid yemeni yedi peşimnde koşuyorum elimde pekmezle 3 kaşık pekmezi doldurdum ağzına hem gülüyo hem kızıyo

Günaydın hanımlar,

günaydııın semracım ben geldim nihayet,kahvaltı yapıp uğruyacağım tekrar kuzum
günaydin semracimmm
evet kimseler yok ben bugün daha iyiyim cok sükür ugrarim artik ,sen nasilsin nasil oldun canim
günaydın ayşecim,geçmiş olsun ama daha iyiyim diyorsun sevindim yapma bunu kendine güzelim hiçbirşey senden kıymetli değil sen iyi olacaksın ki bebişin sana tutunabilsin.kıyamam ben sana hadi yüzünde gülücük görelim biraz dimi sabah sabah neşemiz olsun
günaydın güzel bayanlarrr ben hala iyileşemedim şu giripten boğazlarım acıyoo ama halimde bişi yok
bahar, bahar, bahar......daha ne diyim çok iyi bak kendine
!kolay gelsin tatlım,büyüdükleri sürece hergün yeni birşeyleri çıkıyor onları izlemek güzel bir de huyları değişmese!!!!!
bende de var ondan bir tane ara sıra onun ağzına da birşeyler veriyorum o da aynen senin eşin gibi yapıyor tanıdık geldi yani

Yasemiiiinn kahvaltımı yapıp uğrayacağım diyosun ama hiç sormuyosun bunlar açmıdır, kahvaltı yapmışmıdır diye

Şaka şaka hadi afiyet bal şeker olsun, sonra bebiş olsun

Öptüm canım

Günaydın hanımlar,

günaydın canım ewet resmen topik dökülüyor
günaydin semracimmm
iyi olduguna sevindim canım Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün bitanem
günaydın güzel bayanlarrr ben hala iyileşemedim şu giripten boğazlarım acıyoo ama halimde bişi yok
daha çok dikkat et kendine canım
ayyy CANIM ya Allah kolaylık versin çok zor bi dönem inşallah çabuk geçer

o kadar çok güldümki karnım agrıdısen çok yaşa emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…