2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ayşecim canım geçmiş olsun..inşallah kısa sürede toparlanıp iyileşirsin..

günaydıınn kızlaaaarrr...nasılsınız bakeeeem...ben de yarın dr a kontrole gidicem ..inşallah yumoşlar büyümüştür:26:çok heyecanlıyıım..öptüm canlarıımm..bende kahvaltı
yapacam kızımla..buyrun kahvaltıya..semraa gel bacım kahvaltı edelim kıızz..

Son düzenleme:

tedavim iyi gidiyo yasemin çok sağol canım benim..yani şu anda hapları kullandım bekliyorum..klomen ve glifor yazmıştı dr.klomeni içtim gliforu hala içiyorum..yarın yumoş kontrolüm var büyümüşler mi diye..çok heyecanlıyım..benim hep bir yumoşum istenilen büyüklüğe geliyo oda çok zor büyüyo..:26:bakalım yarın kaç yumoş büyümüş olacak..yarın adetimin 14. günü..herşey süpriz ..tekrar gelişmeleri yazarım yarın akşama inşallah..

sen niye test yapmadın kıızz..nasıl sabrediyon bacıımm..bi test yap hiç olmazsa ona göre dr a gidersin..inşallah bebişten dolayı geçmiştir..öptüm canım beniim..

inş çok yumoş büyümüştür diyeceğim ama kaliteli olması daha önemliymiş bunu acı tecrübelerle öğrendim maalesef:26 yüzden bir tane olsun senin olsun diyerek kaliteli yumoşlar diliyorum arkadaşım güzel haberler verirsin inş bize..ben neden test yapmıyorum:26:çok hayal kırıklığına uğradım be bacımhiç elim varmıyor test yapmaya evdede yok almıyorum da zaten,birsürü belirti var yine her ay olduğu gibihadi canım sende diyorum bakalım nereye kadar.....hem ben çok bekledim bir zahmet geldiğini haber versin velet onlamı uğraşcam allaaa allaaaaaaa

baktım da şimdi valla çağırmamışımyorgunluktandır be güzelim ne dediğimi biliyormuyum ben hıgel sana kahve yapayım topikte kim varsa da topla öyle gel:82::82::82::82::82:bu arada avatar resmin çok hoş olmuş tam bana göregözüm var bilesin
kanaman nasıl oldu?

Yaseminim kurban olsun sana avatar mavatar... al hepsi senin olsun gülüm..

Kanama devam ama bu regl adım gibi eminim.. Ve Allah'ın izniyle biter bitmez günleri değerlendirmeye başlamak istiyorum... haftaya tekrar gitcem kontrole.. o zamana kadarda inşallah sıfırlanmış olur.

Kafaya takmadığım için hormonlarım çabuk kendine geldi diye düşünüyorum.. çünkü düşüğü öğrendikten sonra annem geldi ben onlara gittim filan çok güzel vakit geçirdik.. hiç düşünmedim desem yeridir. Hayırlısı Allah'tan..

insallah canim.....rabbim kolaylik versin sana canim cok zor olur tabi defneyede rabbim sifa versin yerim ben onu

günaydın güzel bayanlarrr ben hala iyileşemedim şu giripten boğazlarım acıyoo ama halimde bişi yok
gecmis olsun canim tek hasta ben degilim demek

okulda fotoğraf çekilmişlerdi oğlumlar, onları verdiler biraz önce hepsi çok güzel çıkmış,şimdi ona bakarken aklıma geldi bu yaz sünnet düşünüyorum oğluma kardeş(ler)i olsaydı o fotoğrafın içinde ne güzel olurdu dimiefkar yaptım yine ıhııııııı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
1| Seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| Acemiera | 7 mart | 3 nisan | haber bekliyoruz
3| Pollyannaa |4 nisan | 3 mayıs |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | ???????
5| Ebru |? mart | ? nisan |???????
6| Uryhn | 15 mart | 14 nisan |meraktan çatlıyor:))
7| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan |
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart | ???????
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| | | |

Son düzenleme:
meraba kızlar ya sizlere bişi sorcam yumurtlama gününden 3 -4 gün sonra girilen ilişkide hamile kalma oalsılığı yokmu bazı topiklerde okudum da şimdi ben neden bu yumutrlama gününe taktımmm anlatimm
benimm ilk tatlışımmm canım kızım malumm herkes gibi öncelik saglıklı olsun ama bide oğlum olsun istiyorumm araştırdıgım kadarıyla yumurtlamadan önce kız sonra erkek olabilirmişşş yumurtlama günü erkek olma olasılığı yüksekmişş ama bizimkiii yumurtlama gününde yok hesaplarıma göre 11 nisan yumurtlama günü biz 9 unda ayrılıyoruz 13 yada 14 ünde gelcekkkk ayyyyy kafanızı çok yordummmm özür kızlar

Canım bende bi kaç yerde duydum ama Yaradan bilir onu...
9 unda ayrılmadan öncede değerlendirin bence gelince yine değerlendirirsiniz.. Hayırlısı Allah'tan..

Birde sat 28 yazmışsın ama, sat ve bat ayrı ayrı yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
Tabiki Allah bilirde işte insanogluyuz napalım öncelikle hayırlısı saglıklı sonra cinsiyet sadece istiyorum hırs yada illa olsun değil benimki ki iki kız kardeşide çok severimmm sat 28 mart bat 25 nisan bakalımm belkide olmaz bilmiyorummmm

canim merhaba
evet bende hemde islami bir sitede okudum adet öncesi ve adet bittikten 3 gün sonrasi kiz ,adetden sonraki 7.veya 9 gün erkek yaziyordu ama tabiki bunun takdiri rabbimin biz bilemeyiz öyle degilmi hakkimizda hayirlisii neyse olsun rabbim gönlüne göre versin

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

10| Cenera |28 mart | 25 nisan |

Son düzenleme:
günaydin kizlarrrrrrrrrrr
bugün cok iyiyim rabbime sükürler olsun birazdan cikicam sizlere bi günaydin deyim dedim

Günaydın günaydın günaydınnnn,

Seydamcım çok çok seviniyorum seviniyorum seni böyle görünce.. Maşallah

Bugün aranızda olamıycam, kocişim ve kızım uyanmadan bi selam veriyim dedim..
Hepinize bol neşeli günler...

öpüldünüz..

Heee EBRUcum doktordan gelince yaz mutlaka olurmu tatlım..

bendede altıncı haftada başladı şimdi birazdaha iyiyim bende yemeğe karşı bir eğilim yok ama şimdilik favorim kivi

inşallah canım hep beraber konuşacağımız günlerde gelicek çok yakında

BENİ DE ALIN ARANIZAAAAAAA LÜTFENNNNNNNN

KIZLAR DÜN DOKTORDAYDIM MELEĞİMLE TANIŞTIK ŞİMDİLİK HERŞEY ÇOK GÜZEL RABBİME ŞÜKÜR DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH

Son düzenleme:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

5| Semraozsoy | || :124::124::124:
10| Cenera |28 mart | 25 nisan |

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…