- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #2.961
selam kizlar
gecmisi okudum beni merak etmissinizkusura bakmayin tek tek alintiliyamadim evet cok üzüldüm melegime :85::85: ama polyannam canim seninle hic ilgisi yok inan zaten tam toparlanmis degildim biliyosunuz desteginiz icin hepinze ayri ayri tesekkür ederim iyiki varsiniz
okadar kendimi yiprattimki bu sefer hasta yatiyorumbogazlarim sis üzüntüden:85: bugün biraz daha iyiyim cok sagolun yine dönücem araniza allahin izniyle
iyi akşamlar kızlar misafirler yeni gitti çoooook yorgunum ama akşam için bir yere daha gitmem gerekiyor,(şu yazıyı yazarken kocacım aradı offfff bütün planlarımı alt üst etti çok kızdım,çok kızdım,çok kızdım)neyse
semra canım değerinin düşmesine sevindim içerde de birşey yokmuş ne kadar güzelama çok kan kaybediyorsun bu konuya dikkat et tatlım birde kansızlıkla uğraşma
semra2 ve ferhat ne güzel hamile muhabbeti okumak,birgün bizde size katılırız inş.
ferhat inş kız olur dicem ama sağlıklı olsun sonra da gönlüne göre olsun
seydam neredesin tatlım yaaaaa merakta bırakma bizi
ebruuu tedavi nasıl gidiyor,merak ettim güzelim.ben hala adet olmadım bekliyorum bakalım ilaç gerekecek herhaldebelkide bebiş vardır şaka şaka,ama şakası bile güzel öptüm hepinizi yarın bir mani olmazsa rahat rahat görüşürüz
tedavim iyi gidiyo yasemin çok sağol canım benim..yani şu anda hapları kullandım bekliyorum..klomen ve glifor yazmıştı dr.klomeni içtim gliforu hala içiyorum..yarın yumoş kontrolüm var büyümüşler mi diye.. çok heyecanlıyım..benim hep bir yumoşum istenilen büyüklüğe geliyo oda çok zor büyüyo..:26:bakalım yarın kaç yumoş büyümüş olacak..yarın adetimin 14. günü..herşey süpriz .. tekrar gelişmeleri yazarım yarın akşama inşallah..
sen niye test yapmadın kıızz..nasıl sabrediyon bacıımm..bi test yap hiç olmazsa ona göre dr a gidersin..inşallah bebişten dolayı geçmiştir..öptüm canım beniim..
Yasemiiiinn kahvaltımı yapıp uğrayacağım diyosun ama hiç sormuyosun bunlar açmıdır, kahvaltı yapmışmıdır diye
Şaka şaka hadi afiyet bal şeker olsun, sonra bebiş olsun
Öptüm canım
insallah canim.....rabbim kolaylik versin sana canim cok zor olur tabi defneyede rabbim sifa versin yerim ben onuGünaydın Ayşecim.. İyi olmana çok sevindim.. Ve hep böyle kal inşallah..
Ben iyiyim çok şükür Rabbime. Kızım köpek dişlerini çıkarıyor çok huysuz bu ara.. Herşeye bağırıp çağıran bi karaktere büründü.. İnşallah çabuk geçer..
gecmis olsun canim tek hasta ben degilim demekgünaydın güzel bayanlarrrben hala iyileşemedim şu giripten boğazlarım acıyoo ama halimde bişi yok
acemiera canim cok sagol allah razi olsun cok haklisin ama bazen benim su kafa bunu almayacak duruma geliyorneyse daha iyi oluca, önce rabbimin sonra sizin sayenizde destegin icin cok cok tesekkür ederim canim
canim cok sagol insallah hepimizin yüzü gülecekgünaydın canım ewet resmen topik dökülüyor
iyi olduguna sevindim canım Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün bitanem
daha çok dikkat et kendine canım
amin canim insallah cok sagol ,yarinda bizi habersiz birakma olurmu ??ayşecim canım geçmiş olsun..inşallah kısa sürede toparlanıp iyileşirsin..
günaydıınn kızlaaaarrr...nasılsınız bakeeeem...ben de yarın dr a kontrole gidicem ..inşallah yumoşlar büyümüştür:26:çok heyecanlıyıım..öptüm canlarıımm..bende kahvaltı yapacam kızımla..buyrun kahvaltıya.. semraa gel bacım kahvaltı edelim kıızz..
polyannam semramcanim liste ne alemde ben bat insallah yine gecikmez dört gözle bekliyorum
meraba kızlar ya sizlere bişi sorcam yumurtlama gününden 3 -4 gün sonra girilen ilişkide hamile kalma oalsılığı yokmu bazı topiklerde okudum da şimdi ben neden bu yumutrlama gününe taktımmm anlatimm
benimm ilk tatlışımmm canım kızım malumm herkes gibi öncelik saglıklı olsun ama bide oğlum olsun istiyorumm araştırdıgım kadarıyla yumurtlamadan önce kız sonra erkek olabilirmişşş yumurtlama günü erkek olma olasılığı yüksekmişş ama bizimkiii yumurtlama gününde yok hesaplarıma göre 11 nisan yumurtlama günü biz 9 unda ayrılıyoruz 13 yada 14 ünde gelcekkkk ayyyyy kafanızı çok yordummmm özür kızlar
canim merhabameraba kızlar ya sizlere bişi sorcam yumurtlama gününden 3 -4 gün sonra girilen ilişkide hamile kalma oalsılığı yokmu bazı topiklerde okudum da şimdi ben neden bu yumutrlama gününe taktımmm anlatimm
benimm ilk tatlışımmm canım kızım malumm herkes gibi öncelik saglıklı olsun ama bide oğlum olsun istiyorumm araştırdıgım kadarıyla yumurtlamadan önce kız sonra erkek olabilirmişşş yumurtlama günü erkek olma olasılığı yüksekmişş ama bizimkiii yumurtlama gününde yok hesaplarıma göre 11 nisan yumurtlama günü biz 9 unda ayrılıyoruz 13 yada 14 ünde gelcekkkk ayyyyy kafanızı çok yordummmm özür kızlar
semracım bende mide bualntıısı aşerme 6 haftada başladı çok zor günler yaşadım günde 10 dafa çıkarıyordum hatta su bile içemiyordum şimsi biraz daha iyiim eskiye göre oğlumdada böyle olmuştum genelde 16 haftada tam geçermiş ben en çok kavuna aşerdim ama malesef bulamadım ama rüyamda çok yedimbu haftalar çok önemli dikkat et kendine hayırlısıyla kucağına alırsın semra 1 seninde değerin düşüyor artık güzel adeten sonra çalışmalara başlarsın ben kendimi kız anneis moduna iyice soktum hayırlısyla bakalım 2 hafta sonrada aynımı bide örgüye başladım
iyi akşamlar kızlar misafirler yeni gitti çoooook yorgunum ama akşam için bir yere daha gitmem gerekiyor,(şu yazıyı yazarken kocacım aradı offfff bütün planlarımı alt üst etti çok kızdım,çok kızdım,çok kızdım)neyse
semra canım değerinin düşmesine sevindim içerde de birşey yokmuş ne kadar güzelama çok kan kaybediyorsun bu konuya dikkat et tatlım birde kansızlıkla uğraşma
semra2 ve ferhat ne güzel hamile muhabbeti okumak,birgün bizde size katılırız inş.
ferhat inş kız olur dicem ama sağlıklı olsun sonra da gönlüne göre olsun
seydam neredesin tatlım yaaaaa merakta bırakma bizi
ebruuu tedavi nasıl gidiyor,merak ettim güzelim.ben hala adet olmadım bekliyorum bakalım ilaç gerekecek herhaldebelkide bebiş vardır şaka şaka,ama şakası bile güzel öptüm hepinizi yarın bir mani olmazsa rahat rahat görüşürüz
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
1| Seydam | 9 MART | 9 nisan |
2| Acemiera | 7 mart | 3 nisan | haber bekliyoruz
3| Pollyannaa |4 nisan | 3 mayıs |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | ???????
5| Ebru |? mart | ? nisan |???????
6| Uryhn | 15 mart | 14 nisan |meraktan çatlıyor:))
7| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan |
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart | ???????
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| Cenera |28 mart | 25 nisan |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?