2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selam kızlar:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:herkes bir uğrayıp çıkmış bende öyle yapayım bariseydam,semra, semra2 sizlerede günaydınayşecim iyi olmana çok sevindim hep böyle neşeli ol semra bugün perşembe değil mi kocan evde,kolay gelsin tatlım tadını çıkarsemra2 annam mercimeğinle mi tanıştın sen ne kadar güzel,sağlıkla büyüsün tatlımekleyebilirsen sen kendin düzenle listeyi gülüm semra ilgileniyor listeyle ama anlıyorsan sende isminin yanına nazar boncukları koyabilirsiiiiiinebruuuuuu güzel haberler bekliyoruz güzelim mutlaka yaz

hayırlı akşamlar kızlaarrr...ben bugün dr gittim..çok şükür bi tane yumoşum büyümüş sol tarafta..istenilen büyüklüğe gelmiş dr çok beğendi olgunlaşmış yumurtan dediçatlatma iğnesi yazdı bugün vurdur dedi..bu akşamdan çalışmalara başlayın dedi dr um..biz çoktan çalıştık bileama şu rahim tersliği hala benimle duruyo..inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırım Ya Rabbiiiimm..kızıma aynı tedaviyle hamile kaldığım ay başladık tedaviyehepinizi öpüyorum canlarıımm..sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah..bende durumlar böyle artık çekildim kenara beklemeye başlıycam adeti..tabi çalışmalara devamherkese hayırlı akşamlaaaarrr..

Son düzenleme:
merhabalar kızlarrrr nasılsınız cümleten yine uzun süreden beri takip edemedim sizleri ama az önce geçmişi okudum tek tek ..
semracım kızın nasıl oldu çıkartabildimi dişlerini geçmiş olsun canım kızın kaç yaşındaydı senin diş çıkartıyor yazınca dikkatimi .çektide:)

acemiera canım özellikle senin yazılarını okudum:)adet olmamışsın hala sen kendini umutlandırmak istemiyorsun belki ama dualarım seninle canım belki bir süpriz seni ve hepimizide sevindirir inşallah
ve iki ,üç arkadaşında rahatsız olduğunu okudum geçmiş olsun hepinize kızlar...

bende yoğun bir dönem geçirdim son günlerde ve yine yoğun geçicek bir haftada önümde beni bekliyor 15 günü geçiremicem derken yarısı uçtu gitti bile kaldı 7 gün ama nedense bu ya yine hissetmiyorum hiç birşey hiç umudum yok ama hayırlısı bakalım:81::81:

inşallah canım bu ayda senden güzel bir haber alırız

Uryhn canım kızım 20 aylık:)

Sende şimdiden bişey hissetmiyorum deme... Hiç belirti vermeden hamile olan çoooookkk.. mesela ben neyse açmayım tekrar konuyu..

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

çok sevindim ebrucumsonuda güzel gelir inşbu ay mucizen seninle olsun gülüm

güzel dileklerin için teşekkür ederim canımbende aynı şekilde sizin için dua ediyorum,sırayla hepimiz yazdıralım isimlerimizi hamileler arasına nazar boncuklarıylakeşke olsa,keşkeama o kadar tek çizgi gördüm ki bir kere daha kendimi üzmek istemiyorum,pazartesiye kadar bekliyeceğim gelmezse pazartesi öğreniriz hep birlikte inş.seninde az kalmış ha gayret,su gibi geçsin günler gelsin bebişler

ayyyy ne güzelmiş yani bebişin hemen gelirse Allahın izniyle ne güzel birlikte büyüyecekler bende çok hayal etmiştim o zamnlar ama insan yinede korkuyodu tabi bide sezeryanla olunca 3 yıl bekle aman denince bizde bir yılda bizden olsun dedik bekledik:))
dediğin gibide olabilir belkide kızım gelirken kendini öylesine hissettirdiki ben aynısını bekliyorum galiba ama tabi dileğim aynısı olmamasıda bu seferde rahat hiçbişeyden bi haber bir hamişlik geçirmek

haklısın sende canım hayırlısı olur inşallah hakkında
ay evet yaa liste inşallah maşallahlarla dolar:))
evet canım çok az kaldı bu hafta okadar yoğun geçtiki saymaya bile fırsat bulamamıştım daha bende bugün farkettim 7 gün kalmışhayırlısı bakalım:)

teşekkürler canımmmmmmmmmmmmmm

amin canım allah razı olsun

günaydın günaydın günaydın güzel bayanlaaaaaaarhepinize güzel bir gün diliyorumbilin bakalım yarın ne var???????????benim misafirim vaaaaarkahvaltıya gidiyorum dileyen herkesi de bekliyorumSEMRAcım özellikle seni:)))))))kendimi affettireyimhamilelere özel ikram vardır canları ne istiyorsa ondankızlar kaçtım ben bir ara uğrarım öğleye kadar temizliğimi bitirmem gerekiyor öğleden sonra ikramlarla uğraşcam yarına birşeyin kalmaması gerek 15 kişi geliyorlaryani bütün sülaleiyiki yakın zamanda misafir aldım da ev temiz yoksa bitmiştim ben bitmiştimtabii yinede istiyoröptüm hepinizi güzeller

Oy canım benim Günaydııınn, Sen misafirlerini atlat ben sakin bi zamanda gelirim:)

Sana bol miktarda güç diliyorum.. Kolay gelsin yasemincim..Öptüm

tam bir terk edilmiş topik,hu huuuuuuu kızlaaaaaaaaar nerdesiniz,ben onca işin gücün arasında size bakıyorum da siz nerdesiniz

senin çevre bayağca bir kalabalık heralde yasemincim maşallah misafirin hiç bitmiyorkolay gelsin sana canım....

kızlar yaaa ben gelemezken herkes oluyor sohbet ediyosunuz bende sonradan okuyunca özeniyorum vaktim oluyor geliyorum ama niye kimsecikler yokbakalım herkesi aynı anda yakalamak bana ne zaman nasip olucak hehe:))

al benden de o kadar semra bende oynamıyorumişler bitmek üzere bende gelem dedim bakem dedim yeni hamile varmı?mercimeğini anlatan var mı? belirtileri olup ayyy çok heyecanlandım diyen var mı? ama yok!!!!!!!!!!!çalışıyorum diyen bile yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse çalışmıyomu ebrudan başkaben çalışayım bariyine uğrarım bakalım gelen giden olmuş mu?bu arada benim birsürü belirtim var ama hepsi psikolojik dimipazartesi artık bakalım olmayan yumurtalarım ne alemdeler onlarda benim kadar çalışmışlar mı öğreniriz

noktasına, virgülüne kadar katılıyorum sana arkadaşım...

Kimse bişey yazmıyor.. benim şu regl dediğim şey(inşallah öyledir) bi bitsin, hayırlısıyla başlıycaz çalışmalara.. durmak yok..

merhaba güzel ANneler nasılısınız bakalım kimse yok ama bEn yazıyorum benİm nette sorun vARDI BEN KENDİMİ KIZ ANNESİ MODUNA İYİCE SOKTUM BAKALIM NASIL OLACAK :90:

Günaydın hanımlar,
Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum...

Kimse uğramaz artık 2 gün(

Ferhatt inşallah bi kızın olurda ikisinin de tadına varırsınız.

Ben bu gece çok karışık rüyalar gördüm.. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…