2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

güzel keyifli hafta sonu kızlar....nasılsınız bakalım ben yine yoğunum bu aralar giremicem sanırım hafta içi nete kayınvalidem dün anjio oldu damarları tıklakıymış salıda gidecek yine tekrar olacak yada ameliyat bakalım ben kalcam yine hastanede am en çok neye üzülüyorum biliyomusunuzz oğlumu eltime emanet ediyorum ama ettimede pişman oluyorum çokkk üzülüyorummm oğluma çok fena oluyo onunla kaldığı zmaan ama bakalım annemi aradım gelecek bidaha oğlumu ona bırakacam oğlum bile ne diyo biliyomusunuz Bİ DAHA BENİ ONA BIRAKMA diyo

Ay canım benim kıyamam ben ona.. Boşuna dememişler çocuktan al haberi diye..
biri bana çocuğunu emanet etse, ben ona kendi çocuğumdan daha iyi bakmaya çalışırımki bana laf gelmesin diye. Eltimin oğluna bi kere yarım gün baktım, çocuk nasıl mutlu oldu.. kayınvalideme Semra yengem hep değişik değişik yemekler yapıyo demiş..

Seni çok iyi anlıyorum canım.. benim kızım daha küçük gerçi ama annemden ve kardeşimden başka kimseye emanet edemem..

İnşallah annen gelirde seninde için rahat eder.

inşlhh cnm yaa off ben onun çocukalrına
iyi davranıyorum senin dediğin gibi laf gelmesin die ama ondan emin olamıyorum eminmki de öle davranıyo

hayır olsun canım inşallah...aslında bende çok korktuğum bir rüyayla uyandım bugün bayağ etkiledi beni

geçmiş olsun canım kayınvalidene...oğlunda kıyamam mutsuz huzursuz oluyor demeki eltinin yanında inşallah kayınvaliden tez zamana iyileşirde oğlunda eltinde kalmak zorunda kalmaz dediğin gibi annen gelebilirse iyi olur inşallah gelir...

goncamızı evde bulup çalışma fırsatı bulamıyoz kş anlatalım yasemincim:)gerçi ilk zamanları iyi değerlendirdik emmegerisi Allaha kalmış bugünü saymazsak 4 gün sonra sonuçlar meydana çıkacakhehe

slm kızlar evde tadilat vardı laminant döşendi kartonpiyer boya badana camlar kapılar değişti anlayacağınız bi duvarlar kalmıştı evde kayınvalidemlerde kaldık yeni yeni yerleşioz zor oldu ama güzel oldu sizlerin haberleride bekliorum acimeare ebru hadi güzel haberler bekliyoruz

iyi günler kızlarevden çıkıyorum annanem hastanede onu ziyarete gidiyorum bir uğrayım dedim;
KIZ ANNESİ nasıl gidiyor hamilelik?ayşecim inş kızın olur sağlıklı ve hayırlı tatlım
çeliik kolay gelsin gülüm hem hamile hem iş var ah kıyamam ben sana bebişe ve kendine iyi bak
semra hayrolsun rüyan tatlımnasılsın,kanaman nasıl oldu adet artık eminsin dimi
uryhn tatlım sanada hayrolsuntut kocayı evde çalışçalışan adam lazım bize,tembel istemiyoruzsonuç güzel olsun tatlım yaaa az kaldı dimi?
biçiçekbiböcek geçmiş olsun güzelim,hasta bakmak zordur başıma geldi bilirim bende kayınvalidemi bakmıştımçocuğunu kime güveniyorsan ona bırak kaş yapayım derken göz çıkıyor sonraherşey gönlünce ve güzel olsun
bana gelinceeeee bugün test yapsam mıki diyorum sonra vazgeçiyorum o tek çizgiyi görcem diye,sonrada delisin sen yumurtan bile büyümedi ama ümit ediyorsun diye kendime kızıyorum,eşimede birşey demek istemiyorum boşuna ümitleniyorsun der diye bakalım yarın randevu alabilirsem doktordayım,keşke çoooook güzel bir sonuçla gelsemde bu hasret son bulsa ne güzel olurdu değil mi

Canım senin adına çok sevindim.. Ne güzel misler gibi yepyeni bi eve kavuşmuşsun.. Rabbim güle güle oturmak nasip etsin. İyiki hamileliğinin başında yapılıp bitmiş.. ilerde olsa senin için daha zor olurdu..

Tatlım anneannene geçmiş olsun..
Valla canım ister regl olsun ister olmasın dün bitti çok şükür.. Ve ben uzun zamandan sonra bu temiz günlerimi güzelce değerlendirmek istiyorum Stres yapmıyorum çok şükür, Eşiminde istekli olması beni daha çok rahatlatıyor

Yasemincim içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım benim.. Doktordan erken randevu alabilirsen eğer gidene kadar yapmazsın. Benim fikrim yani.
İnşallah mucizeler yaratan Rabbim sanada bi emanetini, bi mucizesini göndermiştir.
merhaba güzel anneler yine kimsecikler yok:84:

Merhaba canım.. haftasonu malum.. ben alıştım artık bu duruma
Hafta içi de böyle olursa o zaman külahları değişiriz arkadaşlarla

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım,yeni geldim eve herkes iyi şükürsenin adına sevindim gülüm,değerlendir tabiiiiihiç boş geçmeen kısa zamanda gelsin bebeğinben test yapmadımyarını beklemeye karar verdim:18::18::18::18:aslında alıştım sanırım kötü birşey söylemesin yeter diyorum bazen ama gel gör ki yarın doktorun kapısında beklerkenki heyecanımı benimher seferinde mi dersen her seferinde maalesefhayırlısı olsun bakalım:85::85::85::85::85::85::85::85::85ben heyecan yapmışım sanki dimi niyeyse)

Olsun tatlım yaa umudumuz var çok şükür.. Ebruda çok heyecanlı bu ay.. Bahar geliyor, ağaçlar yeşeriyor... Rabbim bizimde göbüşümüzü doldursun, gönlümüzün muradını versin inşallah..

Randevu aldın demekki, yarın dediğine göre.. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.. Rabbim bu heyecanını boşa çıkarmasın inşallah

Ebru demişken bak görüyomusun gelmiyo buraya.. Face de görüştüm bugün, uğrar diyodum uğramamış

Son düzenleme:
herkese selamm
nasilsiniz kizlar yine pek vakit bulamiyorum yazmaya kizmayin olurmu esimin dedesi hasta onun yanina gidiyoruz hergün ,
bugünde bir davet vardi oraya katildik geldik
oglusimin arkadasi aradi onuda oraya biraktim
simdi gidip alicam iste:81: böyle
buarada ben adet oldum bugün yine gecikmeli oldu buay insallah kist filan yoktur ,listeye eklersin semracim.....
hepinizi öpüyorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Semraozsoy | || :124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | 7 mart | 3 nisan | haber bekliyoruz
3| Pollyannaa |4 nisan | 3 mayıs |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | ???????
5| Ebru |? mart | ? nisan |???????
6| Uryhn | 15 mart | 14 nisan |meraktan çatlıyor:))
7| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan |
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart | ???????
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| Cenera |28 mart | 25 nisan |

amin diyorum başkada birşey demiyorumdaha randevu almadım sabah bulabilirim diye düşünüyorum

geçmiş olsun tatlım.topikte çok hastası olan var yaaaa:94::94::94::94:dermansız dert olmasın da,gelir geçer hepsi:94::94::94::94::94::94:kızarmıyız biz sana tatlım iyi ol daçokta merakta bırakma tabiii

hakkatten ebru nerdene yaptın bacım,tamam çalıştın da yumoş çatlamış mı çatlamamış mı doktor baktı mı bakmadı mı yoksa hangi günü bekliyoruz güzel haberler almak için:26:kafamızdaki soruların cevabını bekliyoruz biz,lütfen yani

öncelikle ananene çok geçmiş olsun canım..

doğru diyosun çalışmayana bebe yok:111:gerçi çok boş geçirdikte sayılmaz ama çokta doluda değil heheeşim vardiyalı ve yoğun çalıştığı için pek mümkün olmuyor evde tutmayahayırlısı bakalım eşim diyor yarın bir test alayımda bakalım varsa belli olmuştur artık diye bende hiç varmış gibi hissetmediğim için boş duygularla bekliyorum adet dönemimin gemesini zaten adet olcak gibiyim....

ben tam olarak neler yaşadığını bilmediğim için çok bişey diyemiyorum belki canım ama daha öncede olmuşmuydu böyle çok uzun süre gecikip reglinin gelmesi baksana 7 gün gecikti inşallah canım yarın doktorunla görüşebilirsin inan bende çok merak ediyorum:))

Son düzenleme:

mrb çelik güle güle oturun inşallah yeni gibi olmuş evinizde:)çok değiştirmiştir eminim evinizin şeklini bende istiyorum Allah izin verirse bu sene evde ufak tefek değişiklikler:)

sizin dedenizede çok geçmiş olsun canım...

seydamcım siz ne zamandan beri istiyorsunuz ikinci bebeğinizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…