- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.021
canim cok sagol...
sizin dedenizede çok geçmiş olsun canım...
seydamcım siz ne zamandan beri istiyorsunuz ikinci bebeğinizi ..
canim insallah pozitifi göreceksin ben inaniyorum allahim güzel kalbine göre versin insallah ....günaydın güzel bayanlarsabah sabah size haberlerim vaaaaaar
doktorum yurt dışındaymışbirdahaki haftaya gelecekmiş bende yine evden çıkıyorum şimdi annemin yardıma ihtyacı varmış:82::82::82::82::82::82:akşama gelirken test almayı düşünüyorum artık akşam mı yaparım yoksa yarın sabah mı yaparım beraber karar veririz hepinizi öptüm
günaydin canim iyi dileklerin ayrica ben kendi adima cok cok tesekkür ederim rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürür insallah....Günaydın, Günaydın, Günaydın...
Mutlu bi hafta olsun inşallah...
Hastalar çabuk iyileşsin, Acemieram doktordan güzel haberlerle dönsün, Uryhncım regl olmasın , ben çalışmalara devam edeyim , Ebruşumun yumoşları çatlamış ve tutmuş olsun , Seydamcım hep neşeli olsun ve bebişi gelsin inşallah , Ferhattcımın göbüş kocaman olsun ve kızı olsun , Çelikimin ve Semra2min hamileliği güzel geçsin , bicicekbiböcekimin kafası rahat olsun sıkıntıları geçsin... !!!!
Haydi bakalım pozitif pozitif
Ayyy şimdi aşağıda görünce kötü oldum, Zeynepcim seni unutmuşum tatlım yaa kusura bakma..
Son günlerde girmedin ya o yüzden heralde. İyisin inşallah, varmı bi gelişme..
Canım yaa üzüldüm.. ama küs olmadan öncesi sonrası filan tutmuştur inşallah..canım ya moralim çok bozuktu bu ara yumurtlama günlerimi eşimle küs olarak geçirdik yani bizim umutlar mayısa kaldı hayırlısı yinede adet günümü bekliyorum 7 gün kaldı tek belirtim ise gögüslerimin acıması oda zaten adettede olur benim öyle işte sen nasılsın canım???
selam kizlar bende ikinci bebisime hamileyimmmmmmmmmm
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
5| Semraozsoy || | :124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | 7 mart | 3 nisan | haber bekliyoruz
3| Pollyannaa |4 nisan | 3 mayıs |
4| İzmrli | 21 şubat | 21 mart | ???????
5| Ebru |? mart | ? nisan |???????
6| Uryhn | 15 mart | 14 nisan |meraktan çatlıyor:))
7| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan |
8| Ciceklara |23 şubat | 25 mart | ???????
9| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
10| Cenera |28 mart | 25 nisan |
Canım yaa üzüldüm.. ama küs olmadan öncesi sonrası filan tutmuştur inşallah..
ben idare ediyorum işte iyiyim çok şükür.
Listeye bakmadım ama güncellemişmiydik seni.
Merhaba hoşgeldin.. Kaç aylık hamilesin? sende erken davranmışsın maşallah
daha yeni teyzesi aralik annesi olucam 2.aydayim sen 2009temmuz annesisin degilmi bikackere konusmusdunk senle.
galiba sende hamileydin degilmiiiiiiii.
selam kızlaaarrrr..yeni bir hafta yeni umutlarla dolu bir haftaaa. ..nasılsınız canlarıımm beniiimm...
yasemiiinnn kız bırak şu gezmeleri de yap testi bizi merakta bırakma bacım gııı..hadi gariii
semraa çalış bacım çalıışş..çalışan demir ışıldarmış..bak ben nasıl çalışıyom..tabi tutarsa
çeliikk bacım yeni eşyaların ve evinin yeni dekorları hayırlı olsun canım nasıl gidiyo hamilelik..
diğer hamilelerimiz nasıllar..haber verin kızlaarr..cinsiyetler ne,sağlık durumları nasıl?inşallah güzel haberler alırız sizlerden her daim..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler topiğimize..bu topiğin en eskisi benim bu arada..
hepinizi öpüyorum canlarıımm..herkese hayırlı günler..bende çalışmalar azimle devam ediyo..tutarsa tabii
:) evet seni çok görüyordum burda, hatta düşünüyordum niye takip ediyorda yazmıyor diye:))Kızlar merhaba!
İlk defa yazıyorum ama baştan beri yazdıklarınızı büyük bir keyifle takip ettim.Hepinizi tanıyorum yani. dayanamadım ben de bir ses vermek istedim.Enerjiniz harika.Umarım herkes iyidir.
Biraz kendimden bahsedeyim 7,5 aylık bir kızım var. doğuda görev yapıyoruz eşimle ve inşallah haziran ayında artık tayin olucaz.Ben de ikinci bebeği isteyenlerdenim.Biliyorum hepiniz daha çok erken diyorsunuz.Ama ben şöyle düşünüyorum: ikinci bebeğimi de en yakın zamanda doğurup 2 yıllık ücretsiz izine ayrılmak, zor olsa da bebişlerimi kendim büyütmek.Şu ana kadar rapor izin idare ettik ve hala meleğimle başbaşayız.Ayrıca yaşım 30, yani öyle bekleyecek uzun sürelerim de yok.Eşime kalsa hiç korunmamı istemiyordu doğumdan sonra.Ben şimdiye kadar erteldim.
O güzel görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Kızlar merhaba!
İlk defa yazıyorum ama baştan beri yazdıklarınızı büyük bir keyifle takip ettim.Hepinizi tanıyorum yani. dayanamadım ben de bir ses vermek istedim.Enerjiniz harika.Umarım herkes iyidir.
Biraz kendimden bahsedeyim 7,5 aylık bir kızım var. doğuda görev yapıyoruz eşimle ve inşallah haziran ayında artık tayin olucaz.Ben de ikinci bebeği isteyenlerdenim.Biliyorum hepiniz daha çok erken diyorsunuz.Ama ben şöyle düşünüyorum: ikinci bebeğimi de en yakın zamanda doğurup 2 yıllık ücretsiz izine ayrılmak, zor olsa da bebişlerimi kendim büyütmek.Şu ana kadar rapor izin idare ettik ve hala meleğimle başbaşayız.Ayrıca yaşım 30, yani öyle bekleyecek uzun sürelerim de yok.Eşime kalsa hiç korunmamı istemiyordu doğumdan sonra.Ben şimdiye kadar erteldim.
O güzel görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
canim insallahhhhh tutar yumurtlama donemini hissediyorsan tam ogun beraber olun sip diye tutuyoooo
insallh en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin kac yasinda ilk bebisinnn[/
inşallah canım benim ..o güzel duaların için Allah razı olsun.perşembe günü çatlatma iğnesi vurundum..bakalım çalışmlarda tutturabildik mi bende pco var,birde sonradan rahmim ters döndü yani iyice zorlaştı tedavim..bir kızım var 4,5 yaşında .eylülde anaokuluna başlıycak Rabbimin izniyle inşallah.. bu arada sen ikinciye hamilesin galiba tebrik ederim canım..Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
merhaba güzel anneler ebru hadi bu sefer tutar işalh bak ilişkiden hemen sonra bacaklarını yukarı kaldır biraz bekle ve mümkünse hemen kalkma spremler yerine ulaşsın hayırlısıyla meleğin gelir çelik sen klap atışlarını gördünmü dsöylemedim yasemin hadi yap şu testi çatladım meraktan güzel haberler getir bize semracım sende artık çalış bol bol zaten kimyasal gebelikten sonra benim bildiğim hamile kalınıyormuş çabuk ebrucum bneim doktor kız belirtiisi va rdedi ama bnei pek tatmin etmedi sırtı dönüktü en son kzımı kesin yok sadece bacak arası boş dedi 2 hafta sonra kesin söylerim dedi ama ben şimdiden kız annesi olarak göüryorum kendim öyle seviyorum örgüyede başladım pembe pembe ay ne hoş olur zaten sen semra kız annesisiniz bilirsiniz o tatlılığı ikin ciside ikinizinde kız olsun hayırlısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?