2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın güzel bayanlarsabah sabah size haberlerim vaaaaaar
doktorum yurt dışındaymışbirdahaki haftaya gelecekmişbende yine evden çıkıyorum şimdi annemin yardıma ihtyacı varmış:82::82::82::82::82::82:akşama gelirken test almayı düşünüyorum artık akşam mı yaparım yoksa yarın sabah mı yaparım beraber karar veririzhepinizi öptüm

Günaydın, Günaydın, Günaydın...

Mutlu bi hafta olsun inşallah...

Hastalar çabuk iyileşsin, Acemieram doktordan güzel haberlerle dönsün, Uryhncım regl olmasın, ben çalışmalara devam edeyim , Ebruşumun yumoşları çatlamış ve tutmuş olsun, Seydamcım hep neşeli olsun ve bebişi gelsin inşallah, Ferhattcımın göbüş kocaman olsun ve kızı olsun, Çelikimin ve Semra2min hamileliği güzel geçsin, bicicekbiböcekimin kafası rahat olsun sıkıntıları geçsin...!!!!

Haydi bakalım pozitif pozitif

Son düzenleme:

sizin dedenizede çok geçmiş olsun canım...

seydamcım siz ne zamandan beri istiyorsunuz ikinci bebeğinizi ..
canim cok sagol...
ben tam 6 yildir ugrasiyorum suan oglum 8 yasinda ilk bebegimi oglum 2 yasindayken kaybettim sonuncusunuda gectigimiz aralik ayninda tam 6 düsügüm var benim.....

canim insallah pozitifi göreceksin ben inaniyorum allahim güzel kalbine göre versin insallah ....

günaydin canim iyi dileklerin ayrica ben kendi adima cok cok tesekkür ederim rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürür insallah....

Ayyy şimdi aşağıda görünce kötü oldum, Zeynepcim seni unutmuşum tatlım yaa kusura bakma..

Son günlerde girmedin ya o yüzden heralde. İyisin inşallah, varmı bi gelişme..

mrb kızlar ciddi evim çok cici oldu yeni koltuklar da aldım dr la görüşemedim bi onu merak ediyom tahlillerede bakamadı 2 yerde kırmızılar vardı inş önemli bişey değildir

yasemin sabah yap testi ama yap cnm meraktan ben öldüm yani semracım çalışın bacımmmm

Ayyy şimdi aşağıda görünce kötü oldum, Zeynepcim seni unutmuşum tatlım yaa kusura bakma..

Son günlerde girmedin ya o yüzden heralde. İyisin inşallah, varmı bi gelişme..

canım ya moralim çok bozuktu bu ara yumurtlama günlerimi eşimle küs olarak geçirdik yani bizim umutlar mayısa kaldı hayırlısı yinede adet günümü bekliyorum 7 gün kaldı tek belirtim ise gögüslerimin acıması oda zaten adettede olur benim öyle işte sen nasılsın canım???

Canım yaa üzüldüm.. ama küs olmadan öncesi sonrası filan tutmuştur inşallah..
ben idare ediyorum işte iyiyim çok şükür.
Listeye bakmadım ama güncellemişmiydik seni.

selam kizlar bende ikinci bebisime hamileyimmmmmmmmmm

Merhaba hoşgeldin.. Kaç aylık hamilesin? sende erken davranmışsın maşallah

ilk 5 deki arkadslar cok mu bekledi ozeller galibaaaa allahhhhh saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin

daha yeni teyzesi aralik annesi olucam 2.aydayim sen 2009temmuz annesisin degilmi bikackere konusmusdunk senle.

galiba sende hamileydin degilmiiiiiiii.

Son düzenleme:
daha yeni teyzesi aralik annesi olucam 2.aydayim sen 2009temmuz annesisin degilmi bikackere konusmusdunk senle.

galiba sende hamileydin degilmiiiiiiii.

Kusura bakma hatırlayamadım ama hamile değilim, çok istiyorum. 2009 Ağustos annesiyim

Hayırlı olsun gebeliğin Allah kucağına almayı nasip etsin.

Listemizdeki hamilelerimiz bu topikte başlayıp hamile kalan arkadaşlarımız.

Son düzenleme:
selam kızlaaarrrr..yeni bir hafta yeni umutlarla dolu bir haftaaa...nasılsınız canlarıımm beniiimm...

yasemiiinnn kız bırak şu gezmeleri de yap testi bizi merakta bırakma bacım gııı..hadi gariii

semraa çalış bacım çalıışş..çalışan demir ışıldarmış..bak ben nasıl çalışıyom..tabi tutarsa

çeliikk bacım yeni eşyaların ve evinin yeni dekorları hayırlı olsun canım nasıl gidiyo hamilelik..

diğer hamilelerimiz nasıllar..haber verin kızlaarr..cinsiyetler ne,sağlık durumları nasıl?inşallah güzel haberler alırız sizlerden her daim..

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler topiğimize..bu topiğin en eskisi benim bu arada..

hepinizi öpüyorum canlarıımm..herkese hayırlı günler..bende çalışmalar azimle devam ediyo..tutarsa tabii

canim insallahhhhh tutar yumurtlama donemini hissediyorsan tam ogun beraber olun sip diye tutuyoooo
insallh en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin kac yasinda ilk bebisinnn

Kızlar herkese selam umarım herkeşçikler iyidir.
Ben rahatsızdım 10 gündür raporluydum yeni geldimm.
Bende ayın 29 unda kırmızı kartı gördüm bacılar zaten biliyordum geleceğini ama hep acaba diyodum...

şimdiki bat 29 nisan.

Semram çok geçmiş olsun az önce okudum biraz geçmişi senin haberi okuduktan saonra vazgeçtim bıraktım okumadım.

Seydam celik sizlerden ne var ne yok. Ve daha tanısamadıgım diiğer arkadaşlar umarım herkes iyidir..

Kızlar merhaba!
İlk defa yazıyorum ama baştan beri yazdıklarınızı büyük bir keyifle takip ettim.Hepinizi tanıyorum yani. dayanamadım ben de bir ses vermek istedim.Enerjiniz harika.Umarım herkes iyidir.
Biraz kendimden bahsedeyim 7,5 aylık bir kızım var. doğuda görev yapıyoruz eşimle ve inşallah haziran ayında artık tayin olucaz.Ben de ikinci bebeği isteyenlerdenim.Biliyorum hepiniz daha çok erken diyorsunuz.Ama ben şöyle düşünüyorum: ikinci bebeğimi de en yakın zamanda doğurup 2 yıllık ücretsiz izine ayrılmak, zor olsa da bebişlerimi kendim büyütmek.Şu ana kadar rapor izin idare ettik ve hala meleğimle başbaşayız.Ayrıca yaşım 30, yani öyle bekleyecek uzun sürelerim de yok.Eşime kalsa hiç korunmamı istemiyordu doğumdan sonra.Ben şimdiye kadar erteldim.
O güzel görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

RANAYCIM güzel düşünmüşsün ama 1 yaşında falan başlasan daha iyi bence..ben de senin gibi düşündüm..2. yi yaptım..23 ay araları..14 aylııken kaldım hamile..30 umda doğurdum ilkini..32 yim 2. yi doğurdum..çok benziyor özellikler..

eğer sabırlıysan ve ilk bebeğin kolay bir bebekse düşün ama 2-3 daha bekle deri<m..

bu arada 2 yıl ücretsiz veriliyor mu..mesleğin nedir..devlet memurları 1 sene alabiliyor...

:) evet seni çok görüyordum burda, hatta düşünüyordum niye takip ediyorda yazmıyor diye:))
Canım kızını Allah bağışlasın. Şimdi biraz erken gibi geldi ama madem istiyosunuz ve 2 yıl ücretsiz izin kullanırım diyosun, neden olmasın demi:)
Yinede nacizane fikrim bi kaç ay daha beklemenden yana.. yarın kızın yürüyüp ortalığı dağıtmaya başladığında kocaman bi göbüşle eğil kalk arkasını topla zor olur sanki..

Ama yinede karar sizin canım.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

canıım beniim öncelikle aramıza hoşgeldin..bizim gizli takipçimizsin demekRabbim prensesine hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah..Allah bağışlasın ..ikinci bebek meselesini sormuşsuneğer kızının pek bi ağırlığı yoksa yani zor bi bebekliği yoksa düşünebilirsin..tabi kendini 2.defa anneliğe hazır hissediyorsan düşün ikinciyi..ama önce tayininizin çıkması yerleşmeniz vs.bi geçsin sonraki ay korunmayı bırak..hem bebişin birkaç ay daha büyür annesitabiki en doğru karar eşinin ve senin..tekrar hoşgeldin canım..topiğimize uğra oldu mu canıım..

merhaba güzel anneler ebru hadi bu sefer tutar işalh bak ilişkiden hemen sonra bacaklarını yukarı kaldır biraz bekle ve mümkünse hemen kalkma spremler yerine ulaşsınhayırlısıyla meleğin gelir çelik sen klap atışlarını gördünmü dsöylemedim yasemin hadi yap şu testi çatladım meraktan güzel haberler getir bize semracım sende artık çalış bol bol zaten kimyasal gebelikten sonra benim bildiğim hamile kalınıyormuş çabuk ebrucum bneim doktor kız belirtiisi va rdedi ama bnei pek tatmin etmedi sırtı dönüktü en son kzımı kesin yok sadece bacak arası boş dedi 2 hafta sonra kesin söylerim dedi ama ben şimdiden kız annesi olarak göüryorum kendim öyle seviyorum örgüyede başladım pembe pembe ay ne hoş olur zaten sen semra kız annesisiniz bilirsiniz o tatlılığı ikinciside ikinizinde kız olsun hayırlısyla

pardon oğlunuz olsun ikincisinde diyecektim kız olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…