- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.041
canim bizler iyiyiz sanada cok gecmis olsun dikkat et canim kendine ..saglik olsun buarada insallah mayisda yüzün güler canimKızlar herkese selam umarım herkeşçikler iyidir.
Ben rahatsızdım 10 gündür raporluydum yeni geldimm.
Bende ayın 29 unda kırmızı kartı gördüm bacılar zaten biliyordum geleceğini ama hep acaba diyodum...
şimdiki bat 29 nisan.
Semram çok geçmiş olsun az önce okudum biraz geçmişi senin haberi okuduktan saonra vazgeçtim bıraktım okumadım.
Seydam celik sizlerden ne var ne yok. Ve daha tanısamadıgım diiğer arkadaşlar umarım herkes iyidir..
canim masallah masallah bus efer cok azimli gördüm seniselam kızlaaarrrr..yeni bir hafta yeni umutlarla dolu bir haftaaa. ..nasılsınız canlarıımm beniiimm...
yasemiiinnn kız bırak şu gezmeleri de yap testi bizi merakta bırakma bacım gııı..hadi gariii
semraa çalış bacım çalıışş..çalışan demir ışıldarmış..bak ben nasıl çalışıyom..tabi tutarsa
çeliikk bacım yeni eşyaların ve evinin yeni dekorları hayırlı olsun canım nasıl gidiyo hamilelik..
diğer hamilelerimiz nasıllar..haber verin kızlaarr..cinsiyetler ne,sağlık durumları nasıl?inşallah güzel haberler alırız sizlerden her daim..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler topiğimize..bu topiğin en eskisi benim bu arada..
hepinizi öpüyorum canlarıımm..herkese hayırlı günler..bende çalışmalar azimle devam ediyo..tutarsa tabii
canim merhaba hosgeldinKızlar merhaba!
İlk defa yazıyorum ama baştan beri yazdıklarınızı büyük bir keyifle takip ettim.Hepinizi tanıyorum yani. dayanamadım ben de bir ses vermek istedim.Enerjiniz harika.Umarım herkes iyidir.
Biraz kendimden bahsedeyim 7,5 aylık bir kızım var. doğuda görev yapıyoruz eşimle ve inşallah haziran ayında artık tayin olucaz.Ben de ikinci bebeği isteyenlerdenim.Biliyorum hepiniz daha çok erken diyorsunuz.Ama ben şöyle düşünüyorum: ikinci bebeğimi de en yakın zamanda doğurup 2 yıllık ücretsiz izine ayrılmak, zor olsa da bebişlerimi kendim büyütmek.Şu ana kadar rapor izin idare ettik ve hala meleğimle başbaşayız.Ayrıca yaşım 30, yani öyle bekleyecek uzun sürelerim de yok.Eşime kalsa hiç korunmamı istemiyordu doğumdan sonra.Ben şimdiye kadar erteldim.
O güzel görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
kizin kücükmüs ama istedikten sonra ve kendinide hazir hissediyorsan neden olmasin keske bizlerinde olsaydi zamaninda insallah senin 2. melegin istedigin zamanda sana gelir hakkinda hayirlisi neyse o olsun
canim ben simdiden seni tebrik ediyim ozamanmerhaba güzel anneler ebru hadi bu sefer tutar işalh bak ilişkiden hemen sonra bacaklarını yukarı kaldır biraz bekle ve mümkünse hemen kalkma spremler yerine ulaşsın hayırlısıyla meleğin gelir çelik sen klap atışlarını gördünmü dsöylemedim yasemin hadi yap şu testi çatladım meraktan güzel haberler getir bize semracım sende artık çalış bol bol zaten kimyasal gebelikten sonra benim bildiğim hamile kalınıyormuş çabuk ebrucum bneim doktor kız belirtiisi va rdedi ama bnei pek tatmin etmedi sırtı dönüktü en son kzımı kesin yok sadece bacak arası boş dedi 2 hafta sonra kesin söylerim dedi ama ben şimdiden kız annesi olarak göüryorum kendim öyle seviyorum örgüyede başladım pembe pembe ay ne hoş olur zaten sen semra kız annesisiniz bilirsiniz o tatlılığı ikin ciside ikinizinde kız olsun hayırlısyla