2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canim bizler iyiyiz sanada cok gecmis olsun dikkat et canim kendine ..saglik olsun buarada insallah mayisda yüzün güler canim

canim masallah masallah bus efer cok azimli gördüm seni insallahta sonunda güzel haberler vereceksin bize

canim merhaba hosgeldin
kizin kücükmüs ama istedikten sonra ve kendinide hazir hissediyorsan neden olmasin keske bizlerinde olsaydi zamaninda insallah senin 2. melegin istedigin zamanda sana gelir hakkinda hayirlisi neyse o olsun

canim ben simdiden seni tebrik ediyim ozaman rabbimden baska ne istenirki hayirlisiyla saglikli bir kiz annesi olucaksin insallah oglusindae var daha ne olsun dairisida bize insallah

Yasemiiiinnn canım bugünlük benden bu kadar, bekledim gelmedin. Demekki test yapmadın bugün, annendesin heralde hala.

Yarın sabah Allah'ın izniyle pc yi açtığımda senin güzel haberini almak nasip olur inşallah.

Öpüldün ve öpüldünüz canım arkadaşlarım iyi akşamlar..54:

Son düzenleme:
kızlaaaaarrrrrrbu ayki bebe hayallerimde bu gün itibari ile son buldu
hiç beklemiyodum bugün ama davetsiz misafirim geliyorum bile demeden geldi malesef hesapladım bir sonraki umut bağlayacağım tarih 8 mayıs2. bebe çabalarımız henüz 2 aydır devam ediyor ama sizce bir dr a gitmelimiyim ki arkadaşlar yaaa yada b uayda beklesemmi ki
ben güzel haberlerle gelemedim bu ay ama inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırızzz

kızlar yeni geldimgeçmişi okudum,semra çıkma kız geldiiiim:79::79::79::79::79::79::79::79::79:test yapamadım arkadaşlar maalesefdönüşte alacak vaktim olmadısabah ilk iş onu almaya gideceğim,birazda çekiniyorum açıkçası:18:bunca seneden sonra boşuna ümitleniyorum diye eşime bile birşey söylemedim,geceleri mide bulantısıyla uyanıyorum iki üç gecedir en son dün gece ilk defa acaba birşey mi var dedi bende üşütmüşümdür deyip konuyu kapattımyarın ola hayrolabeni merak etmişsiniz güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim

bu arada test yapmadım amma çamaşır suyuyla yapılan b ir test varmış kocakarı yöntemi onu yaptım köpürdüçamaşır suyuna göre hamileyim yaniyalan dolan dünya,eğlence olsun

hayırlısı olsun tatlım,üzüldüm ama vardır herşeyde bir hayır.doktor için daha çooook erken en az bir yıl geçmesi lazım daha iki ay olmuş tatlım bekle sen daha.umarım önümüzdeki aya hamile olursun.bu arada yeni felsefemiz çalışmak çalışmak çalışmak...bilmem anlatabildim mi

merhaba canım hoşgeldin:)bende seni farkedenlerdenim çoğu kez dikkatimi çekmiştin:))
bebe meselesinde bende eğer bebeğini emziriyorsan şuan o yüzden yaşına kadar en azından bekle derim malüm hamile kalınca ilkini emziremiceksin ama emzirmiyosan bana göre:)çünkü benim hayalimde de hep öylesi vardı yapamadım çok daha fazla uzatmaya gerek yok derim:))

bu arada test yapmadım amma çamaşır suyuyla yapılan b ir test varmış kocakarı yöntemi onu yaptım köpürdüçamaşır suyuna göre hamileyim yaniyalan dolan dünya,eğlence olsun

yaaa yasemincim çoğu kişide tutuyormuş bu test amaaaaaa yaaaaa nolur hemen normal testide yap hadiiiiiiii vallahi çok ama çok merak ettiiiiimmmm yasemin hadi yap ta sana sevinelim inşallah Allahın izniyle bari ayyyyy çok ama çok heveslendim birden senin adına:18:

evett çalışmak çalışmak çalışmakdemekki bu ay yetersiz gelmiş hehe yaaa yasemin 1 senemi diyosun amanın ben hayatta bekleyemem okadar ama en azından olmuyor diye değilde kontrol için gidesim var hem yanılmıyosam senesi geldi smear testide yaptırmak istiyorum bide mantar falan varsada olmuyomuş yaa belki öyle bişey vardır aman ne bilim herşeyi düşünüyorum şu an hehe:44:

doğru mu kıııııız,bak heveslenirim şimdi.yok be bacım ben eğlenelim biraz diye yaptım onu doğru çıktığını bilmiyordum,yarın sabah öğrencez inş senin dediğin gibi olurbenimkide azzz sonra gibi oldu ama gerçekten almak için fırsatım olmadı testi arkadaşlar yoksa ben sizden daha çok merak ediyorum inanın

bak onu yapabilirsin,kontrol amaçlı gidip bebekte düşünüyoruz diyebilirsin.sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran arkadaşım

bende sanırım daha tanışamadığın diğer arkadaşlarının arasındayımçok geçmiş olsun ciceklara umarım şimdi daha iyisindir...

yaa bu sitede bile okudum çoğu kişi önce öyle öğrenmiş mesela ben en olabiliriyim ki dediğim anda denerim bazen ama hiçmi hiç köpürmez bazıları ikiside asitli olduğu için doğal köpürmesi diyor ama doğal değil bence ben daha bugüne kadar hiç köpürtemedim ama senin köpürmüş bak
inşallah bu sefer herşey geride kalıcak arkadaşım ya öyle umuyorum nedense hep ayy inşallahhhh

Evet canım neredeyse aynı durumdayız.Peki senin nasıl oldu canım ya çok zorlandınmı? Allaha şükür çok akıllı bir bebeğim var.İlk bebeğimde 1 yıl korunmasız hamile kalamayınca eşimde varikosel çıktı, ameliyattan sonraki 3. ay hamile kaldım. O yüzden korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalamayabilirim zaten.Erkenden düşünmeye başlamamın sebebi biraz da bu.Yeni kanunla memurlar 2 yıl ücretsiz izin alabiliyor

İyi dileklerin için teşekkürler güzelim.Senin de ikinciyi ne kadar çok istediğini biliyorum.Rabbim yaşadığın üzücü kayıptan sonra yüzünü güldürür inşallah.Bu arada sedece bir göz atma niyetindeydim ama o kadar tatlısınız ki bir baktım müdaviminiz olmuşum.Eh daha fazla uzaktan bakamazdım.

canım emziriyorum ama doktoruma sorduğumda sorun olmayacağını söylemişti.Ayrıca bir topikte doğuma kadar emziren birini görmüştüm.Hayırlısı

aaa çok şaşırdım gerçekten benim pek çok arkadaşım bıraktırmak zorunda kalmıştı..hem anne için hemde bebeğe zararı oluyormuş diye duymuştum ...

allah iyiligini versin kiz onu deneyecegine bizim su yöntemi bi deseydin olmazmiydi neyse yarin olsun hayir olsun insallah
canim insallah bosa cikmayacak bu belirtiler allahim hayirli zamanda ahyirla versin insallah

canim daha cok olmamis moralini bozma insalalh birdahaki aya gelecek melegin

slm kızlar galiba hasta oluyorum başım çok agrıyo bütün kemiklerim agrıyo
zeynepcim dikkat et kendine canim bende daha yeni iyilestim ve cevremdeki herkeste hasta ne oluyo yaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…