- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.061
canim daha cok olmamis moralini bozma insalalh birdahaki aya gelecek melegin
Üzülme tatlım sakın.. Kısmet, Rabbim OL dediği zaman olacak inşallah hepimizin. Daha 2 aydır olmamış doktorluk bi durum yok ama kontrol amaçlı gidebilirsin tabi. Şimdi sen önündeki maçları düşünkızlaaaaarrrrrrbu ayki bebe hayallerimde bu gün itibari ile son buldu
hiç beklemiyodum bugün ama davetsiz misafirim geliyorum bile demeden geldi malesef hesapladım bir sonraki umut bağlayacağım tarih 8 mayıs2. bebe çabalarımız henüz 2 aydır devam ediyor ama sizce bir dr a gitmelimiyim ki arkadaşlar yaaa yada b uayda beklesemmi ki
ben güzel haberlerle gelemedim bu ay ama inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırızzz
Canım beniiim.... Bak sabahın köründe açtım bi haber varmı diye.. Hastaneye gitcem bende bugün. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Senin hamile olduğunu iyiden iyiye hissediyorum tatlım yaa. Heyecan bastı bak iyimikızlar yeni geldimgeçmişi okudum,semra çıkma kız geldiiiim:79::79::79::79::79::79::79::79::79:test yapamadım arkadaşlar maalesef dönüşte alacak vaktim olmadı sabah ilk iş onu almaya gideceğim,birazda çekiniyorum açıkçası:18:bunca seneden sonra boşuna ümitleniyorum diye eşime bile birşey söylemedim,geceleri mide bulantısıyla uyanıyorum iki üç gecedir en son dün gece ilk defa acaba birşey mi var dedi bende üşütmüşümdür deyip konuyu kapattım yarın ola hayrola beni merak etmişsiniz güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim
Bende gece yatarken sağ bademciğimin şiştiğini farkettim, hala aynı :18::18:slm kızlar galiba hasta oluyorum başım çok agrıyo bütün kemiklerim agrıyo
İyi dileklerin için teşekkürler güzelim.Senin de ikinciyi ne kadar çok istediğini biliyorum.Rabbim yaşadığın üzücü kayıptan sonra yüzünü güldürür inşallah.Bu arada sedece bir göz atma niyetindeydim ama o kadar tatlısınız ki bir baktım müdaviminiz olmuşum.Eh daha fazla uzaktan bakamazdım.
bende sanırım daha tanışamadığın diğer arkadaşlarının arasındayımçok geçmiş olsun ciceklara umarım şimdi daha iyisindir...
sağol canım iyiiyim çok şükür.sen nasılsın..
ismim bilgi bu arada.
18 aylık bi kızım var. bizde yavaş yavaş Rabbim'in izniyle ikinciyi düşünmeye başladık ama bi türlü çalışmalara başlayamıyoruz
kızlar günaydıııınlar herkese
Günaydın Bilgi, nasılsın canım?
hayırdır niye başlayamadınız çalışmalara..
Hasta filan değilsin inşallah..
Daha çok bekliyorum aramıza seni. Sat ve bat tarihlerin değiştimi? listeye bakmadım ama.
Şimdi çıkmam lazım hastaneye gitcem, öğleden sonra kısmetse gelirim..
günaydin sizlerede ve herkesesağol canım iyiiyim çok şükür.sen nasılsın..
ismim bilgi bu arada.
18 aylık bi kızım var. bizde yavaş yavaş Rabbim'in izniyle ikinciyi düşünmeye başladık ama bi türlü çalışmalara başlayamıyoruz
kızlar şu çamaşır suyu testini bende yaptım ve köpürdü
canıım beniim öncelikle aramıza hoşgeldin..bizim gizli takipçimizsin demek Rabbim prensesine hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah..Allah bağışlasın .. ikinci bebek meselesini sormuşsun eğer kızının pek bi ağırlığı yoksa yani zor bi bebekliği yoksa düşünebilirsin..tabi kendini 2.defa anneliğe hazır hissediyorsan düşün ikinciyi..ama önce tayininizin çıkması yerleşmeniz vs.bi geçsin sonraki ay korunmayı bırak..hem bebişin birkaç ay daha büyür annesi tabiki en doğru karar eşinin ve senin.. tekrar hoşgeldin canım..topiğimize uğra oldu mu canıım..
canim insallahhhhh tutar yumurtlama donemini hissediyorsan tam ogun beraber olun sip diye tutuyoooo
insallh en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin kac yasinda ilk bebisinnn[/
inşallah canım benim ..o güzel duaların için Allah razı olsun.perşembe günü çatlatma iğnesi vurundum..bakalım çalışmlarda tutturabildik mi bende pco var,birde sonradan rahmim ters döndü yani iyice zorlaştı tedavim..bir kızım var 4,5 yaşında .eylülde anaokuluna başlıycak Rabbimin izniyle inşallah.. bu arada sen ikinciye hamilesin galiba tebrik ederim canım..Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
cok tesekkur ederim canim darisi sana ve tum isteyenlere olsunn.
kızlar şu çamaşır suyu testini bende yaptım ve köpürdü
kızlar ben geldiiiiiim:79::79::79::79::79::79:hepinizin heyecanını kursağında bırakıcağım ama hamile değilimtestin sonucuna saygı gösteriyorum o çamaşır suyunun da alacağı olsun ebrucum o bizim halay başka aya kaldı gülüm boşa gitmesin dersen ben yavaş yavaş kafaya huniyi takıyorum bunu kutlayabiliriz bir yanım olmadığını söylese de bir yanım hep acaba dedi,gördüğüm rüyalar,ani oturup kalkmalarda sağ kasığımın acıması,çok akıntım vardı(ki yumurtlamadığım zaman hiç akınyı olmaz),yediğim herşeyin çok afedersiniz ağzıma gelmesi,adet olmamam doğal olarak......ama maalesef zeynepten haber bekliyeceğiz şimdi ve ben çok umutluyum ebrudan,onlara çooook sevinelim inş.bana düşen bundan sonra daha çok çalışmak bol bol çalışmak öptüm hepinizi
kizzzzzzz ne bu camasir suyu olayiiiiii hamilelik testi olarak mi kullaniyorsunuz ne oluyormuss hamile olunca veyya olmayincaa
hos her harukalde kopurur cunku cisdeki asit korpurturrrrrr.
ilk defa duydum way be nelr varrrrrrrr
GÜNAYDINLAR HANIMLAR
Üzülme tatlım sakın.. Kısmet, Rabbim OL dediği zaman olacak inşallah hepimizin. Daha 2 aydır olmamış doktorluk bi durum yok ama kontrol amaçlı gidebilirsin tabi. Şimdi sen önündeki maçları düşün
yaaa ben nedense hala çamaşır suyunun sonucuna inanmak istiyorum :81:hayırlısı yasemincim ama neden o kadar çok uzun süre adet olmadan geçiriyorsun 10 gün geçti aradan bildiğim kadarıyla bunun neden kaynaklandığını biliyormusun canım...hayırlısı bakalım ama sen adet olana kadar hergün belki güzel haber alırmıyım diye bakıcam yazdıklarına:97:hayırlısı bakalım canım yaa
sağol canım iyiiyim çok şükür.sen nasılsın..
ismim bilgi bu arada.
yok canım her halükarda köpürmüyor ama hangi halükarda köpürüyor bende çözemedimçünkü bende bir iki denemiştim hamile olabileceğimi düşündüğüm anlarda ama hiç hatta bir baloncuk bilenem köpürmemişti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?