- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.081
tatlım bu ay yumurtam vardı ama büyümedi(normalde yumurta takibi yapılıyor),adetin 7.veya8.günü bakılmıştı doktor bir hareketlilik yok demişti ama daha sonra ben engin tecrübelerime dayanarakbüyüdüklerini hissettim çünkülüm akıntım yoğunlaştı vede kasık ağrım vardı,çatladımı çatlamadımı bilmiyorum:26::26::26::26::26:sonuç olarak geç büyüdüler zaten normalde benimkiler 17.gün çatlıyorlar,daha da atmıştır bu rakam yani 22,23 gibi çatlasalar üzerine 14 koy ohoooooo ben bile hesaplayamadım senin anlıyacağın tahmin üzerine,boşa kürek çekenlerdenim şu an,kendim çalıp kendim söylüyorum doktor adet olursun dedi,dedi de işte biz de adeti beklerken bir mucize bizi bulurmu diyoruz gülüm senin anlıyacağın,alışıyorum galiba dicem de yarın 5,5 aylık ikizleri olan bir arkadaşım yemeğe gelecek bize.........:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:sözün bittiği yerdeyim galiba.............................................................................................................................
allah iyiligini versin kizonu deneyecegine bizim su yöntemi bi deseydin olmazmiydi neyse yarin olsun hayir olsun insallah
canim insallah bosa cikmayacak bu belirtiler allahim hayirli zamanda ahyirla versin insallah
:[/SIZE]
ya simdi gidip deniyecem walla hamileyimya nasil kjopuruyor anlamak icinn
inş tatlım.çıkmayacağını da hesaba katarak yaptım gülüm de hepsi ayrı bir yıkım oluyor biliyorsun işte bu süreci beraber paylaşıyoruzyasemincim canım üzülme herşeyde vardır bir hayır ALLAH sana oğlunu bağışlasın kardeşide yakın zamanda gelir işşalalhh
desteğin için teşekkürleröyle deme canım yaa sonuçta umutlanmakta haklısın o kadar çok belirtinin üstüne kim olsa aynı şekilde düşünürdü hem rabbimize göre güçlüğümü var ki olabilirdide ama daha zamanı varmış demekki sözün bittiği yerde değil bence hala başladığı yerdesin her umut yeni bir başlangıçtır bence bunu kaybetmediğimiz sürece herşey yolundadırçalışmak,çalışmak,çalışmak nede olsa teorimiz dimi ama
yasemin selam canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırız senden hayırlı haberi.
semracım başlayamadık derken hayatım yaaa bi kaç ay daha ertelemek niyetimiz aslında ama bilemiyorum işte.
bana kalsa ben hemen istiyorum ama koçişi de ikna etmek lazım. esas çalışmalara yılın son ayı gibi falan başları herhalde
ama ben işte arada hani kazaara olursa diye diyorum.
merhaba bayanla rbenim bir buçuk yıl olmadı dedim niye olmuyor mademki sorun yok adet günüm yakalştığında artık çok heyecanlı oluyordum mve bazaen 10 gün geöiyordu tama oldu dedğim anda hep sonuç hüsranla biiti doktora gidiyordum sorun yok sorun kafanda dedi ama yine yok bu sefer klomen verdi bana kulandım bir sürü yumurtam oldu am çoğu kist olmuştu hatat bir tanesi patladı içerde çok acı çektim sonra doğumkontrol hapı içtim gitmeyincede 10 gün soğan suyu içtim artık klomen tövbe ettim olmaz artık diyordum çünkü tek tüpüm vardı yarı yaırya şansım vardı dfoktor en son rahim fliim çekelim dedi çünkü be daha önce dış gebelik yaşamıştım hemd eikiz ondan çekildik sorun yok deeid doktor hamile kalrsın dedi yine yine yok baktım olmuyor artık yumurtlama dönemi ilişkiymiş hiç birini takmadım kafama olmasa olmasın dedim bayada kötü oldum oğlumda ana sınıfın agidiyor herkesin kardeşi va rbenim niye yok diyordu iyice kötü oldum sonradan inciri denedim am böyle fazla takmadım bazen içiyordum bazend eiçmiyordum o arala rabimin dğüünü oldu çok koşuşturdum su içmeye bile fırsatım olmadı zaten çalışma hiç olmadıbu ayda yok bol bol düğün oynadım zıpladım kafama gerçekten hiç takmadım fırsatım yoktu o aralarda annemdeydim bir iki kere anca oldu çalışma adet yine gecikti hiç test yapmadım yok dedim yine 13 gün geçti eşim test almış yaptık yok 5 dakika sonra atacaktım ama silikti ve bir hafta sonra tekrar yaptım bu sefer net çıktı zaten doktora koştuk yani benim demek istediğim kafamıza çok taktığımız için hormanlarımız bile bozuluyor kafanıza takmayın olacak olaca:92::92::92:k deyin olur işallhh tez zamanda hepinizin yavrularının kardeşi gelecek işlalhhhhhhhhhhhhh
günaydıınn kızlaaarrr...nasılısınız canlarıımm...
uryhn canım benim..üzme kendini bacıım..bu dert hepimizde var..bak yasemin kaç gündür test yapamıyo cesaret edipte..aynen bende her ay öyle olurum..ama iki olasılıktan biri her zaman oluyo iştecanıım beniimm sabrın sonu selamet ,hepimiz inanıyorum ki bu seneyi hamile olarak geçirecez Rabbimin izniyle.. çalışmalara azimle devam ediyoruz tamam mı canım..
yasemiiinnn kız test yaptın mııııı??hadi güzel haberler ver de mendilim hazır halaya başlayalım.. merak ettim vallaa..hadi bakeemm hadii
ayşeciiim canım beniim..dediğin gibi bu ay bi azim geldi bana Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında inşallah..tedavi beni çok sıkıyo ama..ayda 3-4 kere git ,her seferinde usg,iğneden sonra çalış çalış beni çok yordu sıkıldım ama bu ay güzel geldi bana..sanırım ilkbaharın etkisi biraz da
hepinizi öpüyorum canlarıımmm...
gerçekten çok güzel bir duygu bende çok özledimyasemincim bazen hisediyorum bazende yok ama az kaldı teklemeleri yakında çok olur 18 haftada oldumu net hiisediyorsum ama ben çok özlemişim oğlum çok hareketliyid bakalım bu nasıl olacak çok güzel bir duygu darısı sizinde başınıza işllahhhhhhhhhhhh
saol canım bende iyiyim çok şükür memnun oldum bilgicim buarada senin için ve bilmeyen diğer arkadaşalr için benim adımda reyhan
benimde 2007 nisan doğumlu bir kızım var
siz neden çalışmalara başlamadınız canım eşinmi istemiyor yoksam seninde inşallah hayırlısı sizin içinde canım...
aaa çok şaşırdım gerçekten benim pek çok arkadaşım bıraktırmak zorunda kalmıştı..hem anne için hemde bebeğe zararı oluyormuş diye duymuştum ...
ewet cwnım ama çok köpürdü ya inanamadımkizzzzzzz ne bu camasir suyu olayiiiiii hamilelik testi olarak mi kullaniyorsunuz ne oluyormuss hamile olunca veyya olmayincaa
hos her harukalde kopurur cunku cisdeki asit korpurturrrrrr.
ilk defa duydum way be nelr varrrrrrrr
inşallah canım inşallahmerhaba bayanla rbenim bir buçuk yıl olmadı dedim niye olmuyor mademki sorun yok adet günüm yakalştığında artık çok heyecanlı oluyordum mve bazaen 10 gün geöiyordu tama oldu dedğim anda hep sonuç hüsranla biiti doktora gidiyordum sorun yok sorun kafanda dedi ama yine yok bu sefer klomen verdi bana kulandım bir sürü yumurtam oldu am çoğu kist olmuştu hatat bir tanesi patladı içerde çok acı çektim sonra doğumkontrol hapı içtim gitmeyincede 10 gün soğan suyu içtim artık klomen tövbe ettim olmaz artık diyordum çünkü tek tüpüm vardı yarı yaırya şansım vardı dfoktor en son rahim fliim çekelim dedi çünkü be daha önce dış gebelik yaşamıştım hemd eikiz ondan çekildik sorun yok deeid doktor hamile kalrsın dedi yine yine yok baktım olmuyor artık yumurtlama dönemi ilişkiymiş hiç birini takmadım kafama olmasa olmasın dedim bayada kötü oldum oğlumda ana sınıfın agidiyor herkesin kardeşi va rbenim niye yok diyordu iyice kötü oldum sonradan inciri denedim am böyle fazla takmadım bazen içiyordum bazend eiçmiyordum o arala rabimin dğüünü oldu çok koşuşturdum su içmeye bile fırsatım olmadı zaten çalışma hiç olmadıbu ayda yok bol bol düğün oynadım zıpladım kafama gerçekten hiç takmadım fırsatım yoktu o aralarda annemdeydim bir iki kere anca oldu çalışma adet yine gecikti hiç test yapmadım yok dedim yine 13 gün geçti eşim test almış yaptık yok 5 dakika sonra atacaktım ama silikti ve bir hafta sonra tekrar yaptım bu sefer net çıktı zaten doktora koştuk yani benim demek istediğim kafamıza çok taktığımız için hormanlarımız bile bozuluyor kafanıza takmayın olacak olaca:92::92::92:k deyin olur işallhh tez zamanda hepinizin yavrularının kardeşi gelecek işlalhhhhhhhhhhhhh
yok canım ya artık bir zararı olmadığı biliniyor.Sadece erken doğum ve düşük tehdidi olanlar için tehlikeli oluyormuş. Ayrıca tadının değişmesi halinde bebek emmeyi reddedebilyormuş.Onun dışında bir sakıncası yok.
Bu arada daha 2. ayda doktora gitmekten bahsetmişsin eminim erken diyenlere içinden kızıyorsundur.İlk hamileliğimi 1 yıl bekleyince ben de bu duyguları yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum.Her ay adet olduğumu gördüğümde oturu hüngür hüngür ağlardım bir de eşime belli etmemeye çalışmak çok zordu.Sanırım topiktekilerin çoğu ilklere kolay ulaşmış bu yüzden bu duyguları ikincilerde yaşıyor.Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah.
günaydin sizlerede ve herkese
semram canim sabah cok erken saatlerde yazmissin hayirdir doktor filan yazmissin benmi kacirdim acaba :44::44:insallah hersey yolundadir ...
kizlar ya dün rüyamda hamileydimokadar cok bagiriyorumki ben 32. haftadan önce doguramamdiye sonra sancilarim basliyor herkes basima toplaniyor ben yerde kivraniyorum belimin cok agridigini hatirliyorum sonra suyum geliyordu dogurdummu dogurmadimmi hatirlamiyorum hala etkisindeyim okadar düsünürsek olacagi bu aslinda
günaydın güzel anne adayları dün gece terlemişim bugün daha iyiyim ilaç falanda kullanamıyorum günüm geçmedi bu arada pek umudum olmasada 6 gün var inşallah bir sürpriz yaparda bide kızlar bugün rüyamda bir kız çocugu emzirdim hemde nasıl emzirdim cok cok hayırlısı inşallah bu ay iki oldu kız çocuk rüyası hayırdır inşallah
mrhb kızlar......burayı yeni keşfettim ben...yalnız değilmişim bende 2.bebeğimi düşürdüm,2.bebek çalışmaları başladı ama bu ay olmadı umutluydum..ben zaten ha diyince hamile kalamıyorum..herşey yolunda olmasına rağmen.....allahım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnn
mrhb kızlar......burayı yeni keşfettim ben...yalnız değilmişim bende 2.bebeğimi düşürdüm,2.bebek çalışmaları başladı ama bu ay olmadı umutluydum..ben zaten ha diyince hamile kalamıyorum..herşey yolunda olmasına rağmen.....allahım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnn
ama bana kimse hoşg.demiyoo((
Evet canım bence doğru adres, topik ha deyince hamile olamayanlardan kurulu zaten.Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda isteğine kavuşursun.Yoksa ikiz mi istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?