2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yasemincim canım üzülme herşeyde vardır bir hayır ALLAH sana oğlunu bağışlasın kardeşide yakın zamanda gelir işşalalhh

öyle deme canım yaa sonuçta umutlanmakta haklısın o kadar çok belirtinin üstüne kim olsa aynı şekilde düşünürdü hem rabbimize göre güçlüğümü var ki olabilirdide ama daha zamanı varmış demekki sözün bittiği yerde değil bence hala başladığı yerdesin her umut yeni bir başlangıçtır bence bunu kaybetmediğimiz sürece herşey yolundadırçalışmak,çalışmak,çalışmak nede olsa teorimiz dimi ama

allah iyiligini versin kiz onu deneyecegine bizim su yöntemi bi deseydin olmazmiydi neyse yarin olsun hayir olsun insallah
canim insallah bosa cikmayacak bu belirtiler allahim hayirli zamanda ahyirla versin insallah
:[/SIZE]

tatlış ya o yöntem elle yapılan yöntemse( ki sizinkini daha öğrenemedim alacağınız olsun bir özel mesaj atmadınız denerdim şimdi) denedim rahim yukarda tatlımvalla hamilemiyiz değilmiyiz derken olmadık yöntemler deniyoruz mikrop kapçaz ya hayırlısı,yani daha adet olmuyacağım öyle değil mi?????????????

yasemincim canım üzülme herşeyde vardır bir hayır ALLAH sana oğlunu bağışlasın kardeşide yakın zamanda gelir işşalalhh
inş tatlım.çıkmayacağını da hesaba katarak yaptım gülüm de hepsi ayrı bir yıkım oluyor biliyorsun işte bu süreci beraber paylaşıyoruzbu da geçicek allah çocuklarımıza sağlık,afiyet versin de o da bir gün gelecek ben inanıyorum:82::82::82::82:sen nasılsın bu arada kızın nasıl hareketlerini hissediyorsundur artık
desteğin için teşekkürlerbende öyle düşünüyorum adamı kapı dışarı bırakmıyacağım, çalışacağım,çıraklık eserimi yaptım,ustalık eserimi ortaya koyacağımmalzemeden çalmak yok arkadaşlar

inş önümüzdeki aya canım,umutlar oraya kaldı.sabret biraz gülüm bak semrada bir zamanlar kocacığını ikna etmeye çalışıyordu şimdi çalışmalara başladı tüm hızıylaacele etme kocanıda sıkma herşey yoluna giriyor ,herşey dilediğince olsun en kısa zamanda göbüşün dolsun(kafiyeli oldu dimi)

inşallah canım gerçekten bu doğru beyinde malesef hormonları yönlendirebiliiyormuş ..seninde dediğin gibi kızım kreşe gidiyor hemen hemen hepsinin kardeşi var özellikle çok samimi olduğu bir arkadaşı var onlarında bebekleri var bitane hep anlatıyomuş bide heralde.. sık sık soruyor bana benim ne zaman kardeşim olucak diye vardır herşeyde bir hayır relax olup beklicez bakalım

yasemincim bazen hisediyorum bazende yok ama az kaldı teklemeleri yakında çok olur 18 haftada oldumu net hiisediyorsum ama ben çok özlemişim oğlum çok hareketliyid bakalım bu nasıl olacak çok güzel bir duygu darısı sizinde başınıza işllahhhhhhhhhhhh

inşallah canım saolasın sanırım ben biraz sabırsız davrandığım için selamete varamadımşaka biryana aslında nedense bide 2011 bebeği olsun diye çok istemiştim:))nasip değilmiş napalım 2012 ye sağlıkhehe:)

gerçekten çok güzel bir duygu bende çok özledimtadını çıkar ayşecim,sağlkla gelsin en kısa zamandada bize nasip olsun

reyhancım bende memnun oldum canım.
hayatım yaaa benim kızım daha çok ufak biraz büyüsün diyoruz Rabbim'in izniyle şöyle en azından iki
yaşını doldursun.ama bilemiyoruz işte yaa bi olsun istiyoruz bi biraz daha geçsin diyoruz.
öle işte cnm iki arada bi derede kaldıkk

aaa çok şaşırdım gerçekten benim pek çok arkadaşım bıraktırmak zorunda kalmıştı..hem anne için hemde bebeğe zararı oluyormuş diye duymuştum ...

yok canım ya artık bir zararı olmadığı biliniyor.Sadece erken doğum ve düşük tehdidi olanlar için tehlikeli oluyormuş. Ayrıca tadının değişmesi halinde bebek emmeyi reddedebilyormuş.Onun dışında bir sakıncası yok.

Bu arada daha 2. ayda doktora gitmekten bahsetmişsin eminim erken diyenlere içinden kızıyorsundur.İlk hamileliğimi 1 yıl bekleyince ben de bu duyguları yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum.Her ay adet olduğumu gördüğümde oturu hüngür hüngür ağlardım bir de eşime belli etmemeye çalışmak çok zordu.Sanırım topiktekilerin çoğu ilklere kolay ulaşmış bu yüzden bu duyguları ikincilerde yaşıyor.Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah
.

kizzzzzzz ne bu camasir suyu olayiiiiii hamilelik testi olarak mi kullaniyorsunuz ne oluyormuss hamile olunca veyya olmayincaa
hos her harukalde kopurur cunku cisdeki asit korpurturrrrrr.
ilk defa duydum way be nelr varrrrrrrr
ewet cwnım ama çok köpürdü ya inanamadım
inşallah canım inşallah

ewet ewlendigim ilk ay hamile kaldım şimdi 5 ay oldu yok hayırlısı bakalım görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

Canım allah hayırlara çıkarsın inşallah.Ama insanın bir konu üzerinde yoğunlaşmışken onu gerçekmiş gibi yaşatan bu rüyaları çok severim ben.İnşallah tez zamanda rabbim kucağını güzel bir melekle doldursun

hayırdır inşallah canım ya.Herkesin rüyaları da hareketlendi bakıyorum.İnşallah gerçek olur en yakın zamanda.Halen emziren biri olarak söylüyorum dünyanın en güzel duygusu bence emzirmek.Emzirirken onun nasıl huzurlandığını seyretmek sonra bir melek gibi uykuya dalınca yavaşça yatağına bırakmak.

mrhb kızlar......burayı yeni keşfettim ben...yalnız değilmişim bende 2.bebeğimi düşürdüm,2.bebek çalışmaları başladı ama bu ay olmadı umutluydum..ben zaten ha diyince hamile kalamıyorum..herşey yolunda olmasına rağmen.....allahım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnn

Evet canım bence doğru adres, topik ha deyince hamile olamayanlardan kurulu zaten.Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda isteğine kavuşursun.Yoksa ikiz mi istiyorsun?

ama bana kimse hoşg.demiyoo((

hoşgeldin canım,meleğin için üzüldüm umarım böyle birşey bir daha yaşamazsıntez zamanda kucağın dolsun

Evet canım bence doğru adres, topik ha deyince hamile olamayanlardan kurulu zaten.Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda isteğine kavuşursun.Yoksa ikiz mi istiyorsun?

saol canm rabm hiçbirimize yaşatmasın acı olayı....inş hepimizin isteği yerine gelir...valla ikizde olur üçüzde olur hayırlı sağlıklı olsunda hiç farketmez hepsi birarada büyür ne güzelll

Acemiera yanlış hatırlamıyorsam izmirlisin.Ben de izmirliyim ve burada hemşerimin olduğunu görmek çok güzel her ne kadar bana şimdiye kadar hiç pas vermese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…