2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hoşgeldin canım
ayy pardon ya ben topiği yanlış okumuşum,siz hamilesinz değil mi?

yok canım biz ugraşanlardanız ama himişlerimizde var

yasemiinn canıım arkadaşıım beniimm..kusura bakma:44:sen mide bulantısı var deyince ben umutlandım ondan halay vs. bahsettim ..canım beniim nolur kusuruma bakma oldu mu..benden umutlusun ama biliyosun benim de rahim ters dönükişim zor yani..kafana huni takmak falan ne o öyle hemen pes ettin..ben bu topiğin eskisiyim ..kimler hamile kaldı gitti biliyo musun..tabi beni unuttular ama neyse..seninde dediğin gibi bol bol çalışalım oldu mu bitanem..bende de umut yok gibi ama neyse hadi dediğin gibi olsunkızım 6 aylıkken korunmayı bıraktım.kızım eylülde anaokuluna başlıycak hala bebiş yok4 senedir uğraşıyorum..Rabbim heimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..inanıyorum ki bu sene bizlerde hamile olduğumuzu bu topikten haykıracağız

kusura bakılacak bir durum yok ebrucum gülüm benimneşemiz bol olsun hep,hep halay çekelimbirgün sevinçli haberler içinde halay çekçez bende senin gibi inanıyorum bu sene hamile kalacağız inş.umutsuzluk yok tatlım bize ne kadar yoksa sanada yok,bekliyeceğiz göreceğiz,o mendil hep havada hep birimiz için halay çekeceğizbenim midem hala bulanıyoooooadet olmadanda geçmez herhalde pes diyorum kendimebugünün yeni icadı;başım dönüyor

ebruya katılıyorum kırmızıları görene kadar umudum sürecek aynen beni anlatmışsın Allah ım inş göbüşüne konmuştur bebişi

geçmişi oku oku bitiremedim yawww

tamam ozaman ...kolay gelsin bakalım.....ben şuan çalışamıyorum inş yarın yada perşm başlaycaz çalışmaya

bu arada sende ikiz mi istiyorsun?öyle yazıyor da!
bende ikiz istiyorum dadaha doğrusu bu topiğin hemen hemen hepsi ikiz istiyor ne hikmetse,kimse hayır demiyorgönlüne göre olsun(gönlümüze göre olsun)tabii tek isteyenler de var onlara da saygımız sonsuz

cnm ya git bi kan testi yaptır ya çatlıycam valla

ebruya katılıyorum kırmızıları görene kadar umudum sürecek aynen beni anlatmışsın Allah ım inş göbüşüne konmuştur bebişi

geçmişi oku oku bitiremedim yawww

inş.inş.inş.inş.inş tüm isteyenlerin göbüşüne konsuuuuuuuuuun
nasılsın çelikim hayırlı olsun evini yeniledin,güle güle otur.bebişin nasıl tatlım gidebildin mi doktora,çok yormadın umarım kendini çok bak çok kızarım bebişe çooooook iyi bak

cnm ya git bi kan testi yaptır ya çatlıycam valla

yok tatlım ya olsa çıkardı oğluma ben adetime bir hafta önce test yaptım çıktı,bunun yumurtlama zamanını bile bilmiyorum belkide yumurtlamadım bilehaftaya doktora gidene kadar bir daha birtest yapmam,eşime bile ben test yaptım demedim zaten....kendim adet olabilsem bile benim için kutlama sebebi

hayırlısı olsun canım sizinde hakkınızda inşallah...

yok canım kızmıyorum diyenlerede ,dedidğin gibi kızım beni hiç bekletmedi gerçekten istediğimiz ay hamile kalmıştım ben Allaha çok şükür sanırım bundada öyle olacağını düşündüğüm için çok heveslendim biirden ilk ay kesin hamileyim diyodum olmadı bu ay kesin demesemde içimde yinede bir umut vardı ama yine olmadı demekki olmuyomuşuda varmış bunu bu topikte arkadaşları tanıdıkçada daha çok öğrendim ama ilk adet günümde sitres yapsamda rahatım artık bu ay çokta umrumda değil nedense :))

ama bana kimse hoşg.demiyoo((

merhaba canım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun inşallah sende hayırlısı ile tez zamanda ikinci bebeğine kavuşursun ...

bende bende ikiz istiyorummmmm

günaydin kizlarrrrrrrrrr
semra canim hani gelmemissin daha doktordan gelince bize haber verecektin merak ettim seni

:18::18::18:günaydın kızlar nasılsınız bakem kızlar 5 gün kaldı ama gögüslerime dokunamıyorum bile o kadar acıyolarki test yapsam çıkarmıçok merak ettim ya yapıyımmı

Son düzenleme:
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN...

Öncelikle hepinize kocaman bi MAŞALLAH demek istiyorum.. Topiği coŞturmuşsunuz hanımlar.

SEYDAMcım canım düşük sonrası rutin kontrol için gittim kan verdim yine ama sonucunu almaya gitmedim :26:
Bu ara bu topik hep bebekli hamileli rüyalar görüyor.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. Ben gerçekten bu topik için bu yıldan çok ama çok ümitliyim.

Yasemin canım şimdi sana ne desem bilmiyorum. Kırmızıları görmedin daha değilmi? o zaman hala umut var. Hoş görsen bile diğer aya umut var
Canım benim topiğimizin neşe kaynağı, gelecek ikinci kuzularımız Rabbimin izniyle..
Bak ne güzel felsefemizde hazır ÇALIŞMAK... HEP ÇALIŞMAK

inşallah canım Allah gönlünün muradını versin. Yılın sonu da pek uzakmış anacım :26:

ayy pardon ya ben topiği yanlış okumuşum,siz hamilesinz değil mi?
Hoşgeldin canım.. Ve geçmiş olsun..
Listemize baktıysan hem hamilemiz hemde hamileliği bekleyenlerimiz var. Sat ve bat tarihlerini ver senide alalım listeye.
İnşallah tez zamanda dileğine kavuşturur Rabbim.

günaydin kizlarrrrrrrrrr
semra canim hani gelmemissin daha doktordan gelince bize haber verecektin merak ettim seni
Seydamcım günaydın tatlım.

yukarıda belirttiğim gibi.

:18::18::18:günaydın kızlar nasılsınız bakem kızlar 5 gün kaldı ama gögüslerime dokunamıyorum bile o kadar acıyolarki test yapsam çıkarmıçok merak ettim ya yapıyımmı

Günaydın zeynepcim azcık daha sabret güzelim. 5 gün çok erken ve varsa bile çıkmama ihtimali yüksek. boştan yere üzülme sonra.

hey heeeeey!ben geldim millet:81::81::81::81::81::81::81::81:annam sabah kahvesine misafirim vardısize de seslenecektim de vaktim olmadıakşamada yemeğe misafirim var ikizler geliyoooooorbir kız bir erkekler,ay çok tatlılar yaaaaaaabanada bulaşır belki dimiinş.inş.inş.inş.çok çalışmam lazım çoooooooooooookZEYNEP tatlım bir kaç gün daha bekle(her ne kadar zor olsada)daha garanti olur
SEYDAM günaydın tatlım,nasılsın,küstükmü:26:hiç arayıp sormuyorsun
POLLYANNA iyi olmana sevindim bu aya çok güzel haberler vereceksin inanıyorum
URYHN tatlım sendemi ikiz istiyorsunne bereketli topik,çok seviyorum burayı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…