- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.101
hoşgeldin canım,meleğin için üzüldüm umarım böyle birşey bir daha yaşamazsın tez zamanda kucağın dolsun
Canım allah hayırlara çıkarsın inşallah.Ama insanın bir konu üzerinde yoğunlaşmışken onu gerçekmiş gibi yaşatan bu rüyaları çok severim ben.İnşallah tez zamanda rabbim kucağını güzel bir melekle doldursun
inşallah canım bu ay iki oldu bakalım hayırlısı
hayırdır inşallah canım ya.Herkesin rüyaları da hareketlendi bakıyorum.İnşallah gerçek olur en yakın zamanda.Halen emziren biri olarak söylüyorum dünyanın en güzel duygusu bence emzirmek.Emzirirken onun nasıl huzurlandığını seyretmek sonra bir melek gibi uykuya dalınca yavaşça yatağına bırakmak.
hoşgeldin canımmrhb kızlar......burayı yeni keşfettim ben...yalnız değilmişim bende 2.bebeğimi düşürdüm,2.bebek çalışmaları başladı ama bu ay olmadı umutluydum..ben zaten ha diyince hamile kalamıyorum..herşey yolunda olmasına rağmen.....allahım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnn
ayy pardon ya ben topiği yanlış okumuşum,siz hamilesinz değil mi?
sizlerde bebek için çalışıyormusunz??
kızlar ben geldiiiiiim:79::79::79::79::79::79:hepinizin heyecanını kursağında bırakıcağım ama hamile değilimtestin sonucuna saygı gösteriyorum o çamaşır suyunun da alacağı olsun ebrucum o bizim halay başka aya kaldı gülüm boşa gitmesin dersen ben yavaş yavaş kafaya huniyi takıyorum bunu kutlayabiliriz bir yanım olmadığını söylese de bir yanım hep acaba dedi,gördüğüm rüyalar,ani oturup kalkmalarda sağ kasığımın acıması,çok akıntım vardı(ki yumurtlamadığım zaman hiç akınyı olmaz),yediğim herşeyin çok afedersiniz ağzıma gelmesi,adet olmamam doğal olarak......ama maalesef zeynepten haber bekliyeceğiz şimdi ve ben çok umutluyum ebrudan,onlara çooook sevinelim inş.bana düşen bundan sonra daha çok çalışmak bol bol çalışmak öptüm hepinizi
kusura bakılacak bir durum yok ebrucum gülüm benimyasemiinn canıım arkadaşıım beniimm..kusura bakma:44:sen mide bulantısı var deyince ben umutlandım ondan halay vs. bahsettim ..canım beniim nolur kusuruma bakma oldu mu.. benden umutlusun ama biliyosun benim de rahim ters dönük işim zor yani..kafana huni takmak falan ne o öyle hemen pes ettin..ben bu topiğin eskisiyim ..kimler hamile kaldı gitti biliyo musun..tabi beni unuttular ama neyse.. seninde dediğin gibi bol bol çalışalım oldu mu bitanem.. bende de umut yok gibi ama neyse hadi dediğin gibi olsun kızım 6 aylıkken korunmayı bıraktım.kızım eylülde anaokuluna başlıycak hala bebiş yok 4 senedir uğraşıyorum..Rabbim heimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..inanıyorum ki bu sene bizlerde hamile olduğumuzu bu topikten haykıracağız
yaaa ben nedense hala çamaşır suyunun sonucuna inanmak istiyorum :81:hayırlısı yasemincim ama neden o kadar çok uzun süre adet olmadan geçiriyorsun 10 gün geçti aradan bildiğim kadarıyla bunun neden kaynaklandığını biliyormusun canım...hayırlısı bakalım ama sen adet olana kadar hergün belki güzel haber alırmıyım diye bakıcam yazdıklarına:97:hayırlısı bakalım canım yaa
tatlım bu ay yumurtam vardı ama büyümedi(normalde yumurta takibi yapılıyor),adetin 7.veya8.günü bakılmıştı doktor bir hareketlilik yok demişti ama daha sonra ben engin tecrübelerime dayanarakbüyüdüklerini hissettim çünkülüm akıntım yoğunlaştı vede kasık ağrım vardı,çatladımı çatlamadımı bilmiyorum:26::26::26::26::26:sonuç olarak geç büyüdüler zaten normalde benimkiler 17.gün çatlıyorlar,daha da atmıştır bu rakam yani 22,23 gibi çatlasalar üzerine 14 koy ohoooooo ben bile hesaplayamadım senin anlıyacağın tahmin üzerine,boşa kürek çekenlerdenim şu an,kendim çalıp kendim söylüyorum doktor adet olursun dedi,dedi de işte biz de adeti beklerken bir mucize bizi bulurmu diyoruz gülüm senin anlıyacağın,alışıyorum galiba dicem de yarın 5,5 aylık ikizleri olan bir arkadaşım yemeğe gelecek bize.........:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:sözün bittiği yerdeyim galiba.............................................................................................................................
tamam ozaman ...kolay gelsin bakalım.....ben şuan çalışamıyorum inş yarın yada perşm başlaycaz çalışmaya
kusura bakılacak bir durum yok ebrucum gülüm benimneşemiz bol olsun hep,hep halay çekelim birgün sevinçli haberler içinde halay çekçez bende senin gibi inanıyorum bu sene hamile kalacağız inş.umutsuzluk yok tatlım bize ne kadar yoksa sanada yok,bekliyeceğiz göreceğiz,o mendil hep havada hep birimiz için halay çekeceğiz benim midem hala bulanıyooooo adet olmadanda geçmez herhalde pes diyorum kendime bugünün yeni icadı;başım dönüyor
ebruya katılıyorum kırmızıları görene kadar umudum sürecek aynen beni anlatmışsın Allah ım inş göbüşüne konmuştur bebişi
geçmişi oku oku bitiremedim yawww
cnm ya git bi kan testi yaptır ya çatlıycam valla
hayırlısı olsun canım sizinde hakkınızda inşallah...reyhancım bende memnun oldum canım.
hayatım yaaa benim kızım daha çok ufak biraz büyüsün diyoruz Rabbim'in izniyle şöyle en azından iki
yaşını doldursun.ama bilemiyoruz işte yaa bi olsun istiyoruz bi biraz daha geçsin diyoruz.
öle işte cnm iki arada bi derede kaldıkk
yok canım ya artık bir zararı olmadığı biliniyor.Sadece erken doğum ve düşük tehdidi olanlar için tehlikeli oluyormuş. Ayrıca tadının değişmesi halinde bebek emmeyi reddedebilyormuş.Onun dışında bir sakıncası yok.
Bu arada daha 2. ayda doktora gitmekten bahsetmişsin eminim erken diyenlere içinden kızıyorsundur.İlk hamileliğimi 1 yıl bekleyince ben de bu duyguları yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum.Her ay adet olduğumu gördüğümde oturu hüngür hüngür ağlardım bir de eşime belli etmemeye çalışmak çok zordu.Sanırım topiktekilerin çoğu ilklere kolay ulaşmış bu yüzden bu duyguları ikincilerde yaşıyor.Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah.
mrhb kızlar......burayı yeni keşfettim ben...yalnız değilmişim bende 2.bebeğimi düşürdüm,2.bebek çalışmaları başladı ama bu ay olmadı umutluydum..ben zaten ha diyince hamile kalamıyorum..herşey yolunda olmasına rağmen.....allahım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnn
ama bana kimse hoşg.demiyoo((
bu arada sende ikiz mi istiyorsun?öyle yazıyor da!
bende ikiz istiyorum dadaha doğrusu bu topiğin hemen hemen hepsi ikiz istiyor ne hikmetse,kimse hayır demiyor gönlüne göre olsun(gönlümüze göre olsun)tabii tek isteyenler de var onlara da saygımız sonsuz
SEYDAMcım canım düşük sonrası rutin kontrol için gittim kan verdim yine ama sonucunu almaya gitmedim :26:günaydin sizlerede ve herkese
semram canim sabah cok erken saatlerde yazmissin hayirdir doktor filan yazmissin benmi kacirdim acaba :44::44:insallah hersey yolundadir ...
kizlar ya dün rüyamda hamileydimokadar cok bagiriyorumki ben 32. haftadan önce doguramamdiye sonra sancilarim basliyor herkes basima toplaniyor ben yerde kivraniyorum belimin cok agridigini hatirliyorum sonra suyum geliyordu dogurdummu dogurmadimmi hatirlamiyorum hala etkisindeyim okadar düsünürsek olacagi bu aslinda
Yasemin canım şimdi sana ne desem bilmiyorum. Kırmızıları görmedin daha değilmi? o zaman hala umut var. Hoş görsen bile diğer aya umut varkızlar ben geldiiiiiim:79::79::79::79::79::79:hepinizin heyecanını kursağında bırakıcağım ama hamile değilimtestin sonucuna saygı gösteriyorum o çamaşır suyunun da alacağı olsun ebrucum o bizim halay başka aya kaldı gülüm boşa gitmesin dersen ben yavaş yavaş kafaya huniyi takıyorum bunu kutlayabiliriz bir yanım olmadığını söylese de bir yanım hep acaba dedi,gördüğüm rüyalar,ani oturup kalkmalarda sağ kasığımın acıması,çok akıntım vardı(ki yumurtlamadığım zaman hiç akınyı olmaz),yediğim herşeyin çok afedersiniz ağzıma gelmesi,adet olmamam doğal olarak......ama maalesef zeynepten haber bekliyeceğiz şimdi ve ben çok umutluyum ebrudan,onlara çooook sevinelim inş.bana düşen bundan sonra daha çok çalışmak bol bol çalışmak öptüm hepinizi
inşallah canım Allah gönlünün muradını versin. Yılın sonu da pek uzakmış anacım :26:yasemin selam canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay alırız senden hayırlı haberi.
semracım başlayamadık derken hayatım yaaa bi kaç ay daha ertelemek niyetimiz aslında ama bilemiyorum işte.
bana kalsa ben hemen istiyorum ama koçişi de ikna etmek lazım. esas çalışmalara yılın son ayı gibi falan başları herhalde
ama ben işte arada hani kazaara olursa diye diyorum.
mrhb kızlar......burayı yeni keşfettim ben...yalnız değilmişim bende 2.bebeğimi düşürdüm,2.bebek çalışmaları başladı ama bu ay olmadı umutluydum..ben zaten ha diyince hamile kalamıyorum..herşey yolunda olmasına rağmen.....allahım inş hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnn
Hoşgeldin canım.. Ve geçmiş olsun..ayy pardon ya ben topiği yanlış okumuşum,siz hamilesinz değil mi?
Seydamcım günaydın tatlım.günaydin kizlarrrrrrrrrr
semra canim hani gelmemissin dahadoktordan gelince bize haber verecektin merak ettim seni
:18::18::18:günaydın kızlar nasılsınız bakem kızlar 5 gün kaldı ama gögüslerime dokunamıyorum bile o kadar acıyolarki test yapsam çıkarmıçok merak ettim ya yapıyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?