2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

semra canim insallah rahmin biran önce toparlanir rabbim gönlüne göre versin canim benim evet bende topigin hamilelerle dolacagina cok inaniyorum insallahhhhhhhhhhhhhh canim hic olumu nasil küserim ben sana bitanem fazla alintilayip cevap yazamiyorum yoksa hep okuyorum herseyden haberim var sana kolay gelsin rabbim sanada o tatli ikizlerden versin insallah canim benim kendini fazla yoruyorsun yine

:18::18::18:günaydın kızlar nasılsınız bakem kızlar 5 gün kaldı ama gögüslerime dokunamıyorum bile o kadar acıyolarki test yapsam çıkarmıçok merak ettim ya yapıyımmı
canim insallah hamielsindir ama bencede kizlarda söylemis test icin cok erken olur ,hayirlisi neyse o olsun

Son düzenleme:
canim hic olumu nasil küserim ben sana bitanem fazla alintilayip cevap yazamiyorum yoksa hep okuyorum herseyden haberim var sana kolay gelsin rabbim sanada o tatli ikizlerden versin insallah canim benim kendini fazla yoruyorsun yine [/B][/SIZE]

:114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::114::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109:

Acemi hastayım senin bu grafiklere:))))

geçen gün alıntı yapıyorum, bi baktım 100 grafikten fazla yapamazsınız diye uyarı çıktı, yaptığımda en fazla 10-15 tane, meğer alıntı içindeki senin grafikler fazlaymış

Bol sohbetli neşeli günler...

günaydııııııın,nasılsınız kızlar ben erkenciyim.......oğlum yüzünden tabiiki.erken kalkınca mecburen bende kalktım.dün geceyi anlatçam size;ikizler çoooooooook güzel emin olun ama itiraf ediyorum bakımından korktum kesin bir yardımcı lazım yoksa olmaz o iş!!!!!!!!!anneleri iki dakika boş kalmadı birini doyuruyo ötekini alıyo birinin üstünü değiştiriyor ötekini alıyor,birinin altını alıyor,sonra ötekini sadece yemek yerken birini eşim aldı ötekini ben:))))))))hiç huysuzlukları yoktu,dağına göre kar veriyor demekki,yalnız biri gece uyuyormuş diğeri gündüz!!!!!!annede ne kestirdiyse o kadar,onlar gittikten sonra eşim;sen bu ikiz işini bir daha düşün istersen dedi:)))o da korktu galiba ama biz deli olduk ikimizde.ben yinede şansımı denemek istiyorum zorluğu 1,5 bilemedin 2 sene sonra kendileri birbirleriyle avunacaklar....bir de oğlumun karnı ağrıdı:)))o kadar normal hiç zarar vermek gibi bir niyeti yok.bakalım kardeş olunca ne olacak?
SEYDAM,POLLYANNA farkettinizmi bilmem hiç grafik yok.yok yani yok. rahat rahat kullanın:)))))))))))))))))))))ama bir tane olsun yaaaahiç farkında değilim arkadaşlar,çok seviyorum onları çoook:)))))))))))))))))sizide seviyorum:)))))))))öptüm(mucuk):))))))))))))))

günaydın kızlar belim ve kasıklarım agrımaya başladı adet olcam galiba zaten hiç umudum yoktu ama neyse kısmet işte insan bir an umutlanıyor eeeeee siz nasılsınız bakem

Günaydın güzelim... Güne senin muhteşem mesajınla gülerek başlamak süper oldu valla... ay hala gülüyorum..
grafik yok, yok yani yok :))))
Sizleri bende çok seviyorum yaaa.. keşke birbirimize bu kadar uzak olmasak.. Kaç kişiyiz şurda hiçbirimiz aynı şehirde değil. Gerçi izmirde olan var bi kaç tane ama neyse
Biliyomusunuz bugün ben bi yaş daha yaşlandım

günaydın kızlar belim ve kasıklarım agrımaya başladı adet olcam galiba zaten hiç umudum yoktu ama neyse kısmet işte insan bir an umutlanıyor eeeeee siz nasılsınız bakem

Canım günaydın, du bakalım kırmızı gelmeden hemen bayrağı çektin.

Hepinize sohbeti bol, neşesi bol bi gün diliyorum.. Annemler gelecek uğrayamam bugün. Hepinizi öpüyorum Canım arkadaşlarım.

Valla ne yalan söyleyim içimi ısıtıyorsunuz hepiniz. Benim burda kapımı çalan 1 tane komşum yok O yüzden nefret ediyorum bu binadan... Ama elden bişey gelmiyor..

Neyse haydi ben kaçtım

canı benim ya Allah iyi komşular versin gerçekten çok önemli bizim bina çok iyidir o bakımdan benimde neden umudum yok çünki bu ay çalışamadık küstüko yüzden yumurtlama günlerim boş geçti yani

Herkeze merhaba....
Bir uğrayayım hepinize öpücükler bırakayım dedim

günaydın tatlım hep beraber böyle gülelim inş.doğum günün herhalde(bir yaş daha yaşlandım demişsin)mutlu bir sene geçir tatlım tüm dileklerin gerçek olsun yeni yaşında avazım çıktığı kadar bağıracağım doğum günün kutlu olsun diye de doğrumu anladım bilemiyorum:26:amaaaaaaan DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
ama şimdi nasıl grfk kullanmayım onsuz da kutlama olmaz ki

günaydın zeynepçim,üzme kendini hemen dur bakalım kendileri bir gelsin kırmızıların sonra hep birlikte üzülürüz ama daha şimdiden üzülmek yok umut devam ediyor daha

Canım sanırım bugün senin doğum günün.
Yeni yaşın hayırlı doğum günün kutlu olsun bacııııım.
Inşallah yeni yaşında bi bebe sahibi daha olursun inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

semra canim dogum gününmüs iyiki dogdun bitanem yeni yasin sana saglik,huzur ve minik bir bebis getirsin insallahhhhhh

zeynepcim belkide olmazsin dur bakalim hayirlisi tatlim

canim ikizler cok sevimli oluyor evet ama ikinci bir yrdimcin yoksa gercekten zor benim kardesimin var ikizleri hep annem bakti suan 5 yasindalar ama ina kolay olmadi ama rabbim dilegini evrsin insallah hayirlisiyla gelsin minislerin ....ha iste böyle ama buseferde gözüm giftleri aradi eee napcaz simdi bizde seni seviyoruz canim

Herkeze merhaba....
Bir uğrayayım hepinize öpücükler bırakayım dedim
Deniz gelmiş hoşgelmiş... nerelerdesin canım yaa özlettin kendini..

Oyy canım Yaseminimmm, çoook teşekkür ederim tatlım... Böyle yaparsan ben ağlarım ama.. Acayip duygusalımdır ben... İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim.

her daim pozitif arkadaşım, banada bulaşıyo bu hep, ve çokda güzel oluyo:)))

Şimdi ben tamı tamına 27 oldum( pehhhhh

Canım sanırım bugün senin doğum günün.
Yeni yaşın hayırlı doğum günün kutlu olsun bacııııım.
Inşallah yeni yaşında bi bebe sahibi daha olursun inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Bilgicim çok sağol canım teşekkür ederim.. Sende KOÇsun demekki, ne güzel:)

Güzel dileklerin için kocaman AMİN diyorum. Sağol

Son düzenleme:
SEYDAMcım çok teşekkür ederim canım arkadaşım...

Dualarınız için Koskoca AMİİİİİNNN diyorum:) sağolun

merhabalar kızlar polyana doğum gününmüş bugünnn kutlarım canı gönüldennn aileciğinle nice yıllaraaaaa.....
bende artık beklemedeyim kızlar psikolojikmidir nedir karnımın altında garip agrılar oluyor sanki bi inşşaaat var ordaa umarım bebişim temmelleri atılıyordur:) benim için bebeğin en kısa sürede olması önemli arkadaşlar alerjik rinitim var hergün ilaç almalıyım hamilelik olayının düşündüğümden beri ilacı bıraktım o da zor tabi devamlı grip gibi tıkanık hapşuruk falannnnn biraz zor olcak ama nasipp belki bi umut bebek olunca geçiyormuşşş ne müthiş olur ama dr atrar dediii(((((((((

iyiki doğdun semra iyiki doğdun semra doğum günün kutlu olsun canım bebişlerinle nice senelere benimde az kaldı 23 girecem inşlahh hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…