- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.121
canim hic olumu nasil küserim ben sana bitanem fazla alintilayip cevap yazamiyorum yoksa hep okuyorum herseyden haberim var sana kolay gelsinhey heeeeey!ben geldim millet:81::81::81::81::81::81::81::81:annam sabah kahvesine misafirim vardısize de seslenecektim de vaktim olmadı akşamada yemeğe misafirim var ikizler geliyoooooor bir kız bir erkekler,ay çok tatlılar yaaaaaaa banada bulaşır belki dimi inş.inş.inş.inş.çok çalışmam lazım çoooooooooooook ZEYNEP tatlım bir kaç gün daha bekle(her ne kadar zor olsada)daha garanti olur
SEYDAM günaydın tatlım,nasılsın,küstükmü:26:hiç arayıp sormuyorsun
POLLYANNA iyi olmana sevindim bu aya çok güzel haberler vereceksin inanıyorum
URYHN tatlım sendemi ikiz istiyorsunne bereketli topik,çok seviyorum burayı ben
canim insallah hamielsindir ama bencede kizlarda söylemis test icin cok erken olur ,:18::18::18:günaydın kızlar nasılsınız bakem kızlar 5 gün kaldı ama gögüslerime dokunamıyorum bile o kadar acıyolarki test yapsam çıkarmıçok merak ettim ya yapıyımmı
canim hic olumu nasil küserim ben sana bitanem fazla alintilayip cevap yazamiyorum yoksa hep okuyorum herseyden haberim var sana kolay gelsinrabbim sanada o tatli ikizlerden versin insallah canim benim kendini fazla yoruyorsun yine [/B][/SIZE]
Günaydın güzelim... Güne senin muhteşem mesajınla gülerek başlamak süper oldu valla... ay hala gülüyorum..günaydııııııın,nasılsınız kızlar ben erkenciyim.......oğlum yüzünden tabiiki.erken kalkınca mecburen bende kalktım.dün geceyi anlatçam size;ikizler çoooooooook güzel emin olun ama itiraf ediyorum bakımından korktum kesin bir yardımcı lazım yoksa olmaz o iş!!!!!!!!!anneleri iki dakika boş kalmadı birini doyuruyo ötekini alıyo birinin üstünü değiştiriyor ötekini alıyor,birinin altını alıyor,sonra ötekini sadece yemek yerken birini eşim aldı ötekini ben:))))))))hiç huysuzlukları yoktu,dağına göre kar veriyor demekki,yalnız biri gece uyuyormuş diğeri gündüz!!!!!!annede ne kestirdiyse o kadar,onlar gittikten sonra eşim;sen bu ikiz işini bir daha düşün istersen dedi:)))o da korktu galiba ama biz deli olduk ikimizde.ben yinede şansımı denemek istiyorum zorluğu 1,5 bilemedin 2 sene sonra kendileri birbirleriyle avunacaklar....bir de oğlumun karnı ağrıdı:)))o kadar normal hiç zarar vermek gibi bir niyeti yok.bakalım kardeş olunca ne olacak?
SEYDAM,POLLYANNA farkettinizmi bilmem hiç grafik yok.yok yani yok. rahat rahat kullanın:)))))))))))))))))))))ama bir tane olsun yaaaahiç farkında değilim arkadaşlar,çok seviyorum onları çoook:)))))))))))))))))sizide seviyorum:)))))))))öptüm(mucuk):))))))))))))))
günaydın kızlar belim ve kasıklarım agrımaya başladı adet olcam galiba zaten hiç umudum yoktu ama neyse kısmet işte insan bir an umutlanıyor eeeeee siz nasılsınız bakem
Günaydın güzelim... Güne senin muhteşem mesajınla gülerek başlamak süper oldu valla... ay hala gülüyorum..
grafik yok, yok yani yok :))))
Sizleri bende çok seviyorum yaaa.. keşke birbirimize bu kadar uzak olmasak.. Kaç kişiyiz şurda hiçbirimiz aynı şehirde değil. Gerçi izmirde olan var bi kaç tane ama neyse
Biliyomusunuz bugün ben bi yaş daha yaşlandım
Canım günaydın, du bakalım kırmızı gelmeden hemen bayrağı çektin.
Hepinize sohbeti bol, neşesi bol bi gün diliyorum.. Annemler gelecek uğrayamam bugün. Hepinizi öpüyorum Canım arkadaşlarım.
Valla ne yalan söyleyim içimi ısıtıyorsunuz hepiniz. Benim burda kapımı çalan 1 tane komşum yokO yüzden nefret ediyorum bu binadan... Ama elden bişey gelmiyor..
Neyse haydi ben kaçtım
Günaydın güzelim... Güne senin muhteşem mesajınla gülerek başlamak süper oldu valla... ay hala gülüyorum..
grafik yok, yok yani yok :))))
Sizleri bende çok seviyorum yaaa.. keşke birbirimize bu kadar uzak olmasak.. Kaç kişiyiz şurda hiçbirimiz aynı şehirde değil. Gerçi izmirde olan var bi kaç tane ama neyse
Biliyomusunuz bugün ben bi yaş daha yaşlandım[:
günaydın kızlar belim ve kasıklarım agrımaya başladı adet olcam galiba zaten hiç umudum yoktu ama neyse kısmet işte insan bir an umutlanıyor eeeeee siz nasılsınız bakem
Herkeze merhaba....
Bir uğrayayım hepinize öpücükler bırakayım dedim
zeynepcim belkide olmazsin dur bakalim hayirlisi tatlimgünaydın kızlar belim ve kasıklarım agrımaya başladı adet olcam galiba zaten hiç umudum yoktu ama neyse kısmet işte insan bir an umutlanıyor eeeeee siz nasılsınız bakem
canim ikizler cok sevimli oluyor evet ama ikinci bir yrdimcin yoksa gercekten zor benim kardesimin var ikizleri hep annem bakti suan 5 yasindalar ama ina kolay olmadigünaydııııııın,nasılsınız kızlar ben erkenciyim.......oğlum yüzünden tabiiki.erken kalkınca mecburen bende kalktım.dün geceyi anlatçam size;ikizler çoooooooook güzel emin olun ama itiraf ediyorum bakımından korktum kesin bir yardımcı lazım yoksa olmaz o iş!!!!!!!!!anneleri iki dakika boş kalmadı birini doyuruyo ötekini alıyo birinin üstünü değiştiriyor ötekini alıyor,birinin altını alıyor,sonra ötekini sadece yemek yerken birini eşim aldı ötekini ben:))))))))hiç huysuzlukları yoktu,dağına göre kar veriyor demekki,yalnız biri gece uyuyormuş diğeri gündüz!!!!!!annede ne kestirdiyse o kadar,onlar gittikten sonra eşim;sen bu ikiz işini bir daha düşün istersen dedi:)))o da korktu galiba ama biz deli olduk ikimizde.ben yinede şansımı denemek istiyorum zorluğu 1,5 bilemedin 2 sene sonra kendileri birbirleriyle avunacaklar....bir de oğlumun karnı ağrıdı:)))o kadar normal hiç zarar vermek gibi bir niyeti yok.bakalım kardeş olunca ne olacak?
SEYDAM,POLLYANNA farkettinizmi bilmem hiç grafik yok.yok yani yok. rahat rahat kullanın:)))))))))))))))))))))ama bir tane olsun yaaaahiç farkında değilim arkadaşlar,çok seviyorum onları çoook:)))))))))))))))))sizide seviyorum:)))))))))öptüm(mucuk):))))))))))))))
Deniz gelmiş hoşgelmiş... nerelerdesin canım yaa özlettin kendini..Herkeze merhaba....
Bir uğrayayım hepinize öpücükler bırakayım dedim
Oyy canım Yaseminimmm, çoook teşekkür ederim tatlım... Böyle yaparsan ben ağlarım ama.. Acayip duygusalımdır ben... İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim.günaydın tatlım hep beraber böyle gülelim inş.doğum günün herhalde(bir yaş daha yaşlandım demişsin)mutlu bir sene geçir tatlım tüm dileklerin gerçek olsun yeni yaşında avazım çıktığı kadar bağıracağım doğum günün kutlu olsun diye de doğrumu anladım bilemiyorum:26:amaaaaaaan DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
ama şimdi nasıl grfk kullanmayım onsuz da kutlama olmaz ki
Canım sanırım bugün senin doğum günün.
Yeni yaşın hayırlı doğum günün kutlu olsun bacııııım.
Inşallah yeni yaşında bi bebe sahibi daha olursun inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?