- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.141
ben arasını bulcam gülüm 60 tane değil 30 tane kullanıcağımsemra canim dogum gününmüs iyiki dogdun bitanemyeni yasin sana saglik,huzur ve minik bir bebis getirsin insallahhhhhh
zeynepcim belkide olmazsin dur bakalim hayirlisi tatlim
canim ikizler cok sevimli oluyor evet ama ikinci bir yrdimcin yoksa gercekten zor benim kardesimin var ikizleri hep annem bakti suan 5 yasindalar ama ina kolay olmadiama rabbim dilegini evrsin insallah hayirlisiyla gelsin minislerin ....ha iste böyle ama buseferde gözüm giftleri aradi eee napcaz simdi bizde seni seviyoruz canim
tatlım üzülme 27 ne ki!30'unu aşmış biri olarak ben hayatımın baharını yaşıyorsam sen hiiiiç başını öyle yere eğme,daha yolun başındasın.her yaşın ayrı bir güzelliği var tadını çıkaaaaar,arkadaş tavsiyesi;hiçbirşeyi erteleme,(imkanın dahilinde),istediğin olmuyorsa kendini parçalama,zamana bırak ve hangi yaştaysan o yaşı doyasıya yaşa,arkana dönüp baktığında hiiiiiiç pişman olmaDeniz gelmiş hoşgelmiş... nerelerdesin canım yaa özlettin kendini..
Oyy canım Yaseminimmm, çoook teşekkür ederim tatlım... Böyle yaparsan ben ağlarım ama.. Acayip duygusalımdır ben... İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim.
her daim pozitif arkadaşım, banada bulaşıyo bu hep, ve çokda güzel oluyo:)))
Şimdi ben tamı tamına 27 oldum( pehhhhh
Bilgicim çok sağol canım teşekkür ederim.. Sende KOÇsun demekki, ne güzel:)
Güzel dileklerin için kocaman AMİN diyorum. Sağol
şimdiden mutlu yıllar tatlımCumarteside allah nasip ederse benim doğum günüm
canera inş kısa sürede gelir bebişin o hissettiklerinde temel atma çalışmalarıdır umarım.babamdada var o alerjiden gerçekten zor bir durum geçmiş olsun.seninki geçer belki hamile kalınca,kişiden kişiye değişiyor:94:merhabalar kızlar polyana doğum gününmüş bugünnn kutlarım canı gönüldennn aileciğinle nice yıllaraaaaa.....
bende artık beklemedeyim kızlar psikolojikmidir nedir karnımın altında garip agrılar oluyor sanki bi inşşaaat var ordaa umarım bebişim temmelleri atılıyordur:) benim için bebeğin en kısa sürede olması önemli arkadaşlar alerjik rinitim var hergün ilaç almalıyım hamilelik olayının düşündüğümden beri ilacı bıraktım o da zor tabi devamlı grip gibi tıkanık hapşuruk falannnnn biraz zor olcak ama nasipp belki bi umut bebek olunca geçiyormuşşş ne müthiş olur ama dr atrar dediii(((((((((
ne kadar çıtırsınız yaaaa kendimi yaşlı hissediceğim şimdi topikte,kıskanırım bakiyiki doğdun semra iyiki doğdun semra doğum günün kutlu olsun canım bebişlerinle nice senelere benimde az kaldı 23 girecem inşlahh hayırlısıyla
Arkadaşlar merhabalar!!Ben de sizler gibi ikinci gebeliği yaşamak ve bir bebek daha isteyen anneyim...Ancak benim durumum biraz farklı ,iki neden var benim duraksama yaşamama, şiddetli bir şekilde hamile kalmayı istememe rağmen..İlk nedenim 3.5 yaşında ikiz oğullarım olması-çok zor bir gebelik sürecinden sonra+erken doğum+hastanede yatış...İkinci nedenim ise yaşımın 35 olması(( sizlerce 35 yaş çok geç bir yaş mı??? Yorumlarınız bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar...sevgiler...
cnm benim ya yok yormadım kendimi ben eltim eşimin kuzeni komsum kayınvalideme gelen misafir bayan bakıcımızın kızı yani benim kızım arada gelip gidende oldu ben ortada kordinasyonu sağladım Allah razı olsun 1 gecede yerleştik çokta güzel oldu çok şükür içimde kalmıştı bebişte iyi daha gitmedim dr haftaya kesin gitcez inş haberleri veririm :94:inş.inş.inş.inş.inş tüm isteyenlerin göbüşüne konsuuuuuuuuuun
nasılsın çelikim hayırlı olsun evini yeniledin,güle güle otur.bebişin nasıl tatlım gidebildin mi doktora,çok yormadın umarım kendini çok bak çok kızarım bebişe çooooook iyi bak
canim ben iyiyimcnm benim ya yok yormadım kendimi ben eltim eşimin kuzeni komsum kayınvalideme gelen misafir bayan bakıcımızın kızı yani benim kızım arada gelip gidende oldu ben ortada kordinasyonu sağladım Allah razı olsun 1 gecede yerleştik çokta güzel oldu çok şükür içimde kalmıştı bebişte iyi daha gitmedim dr haftaya kesin gitcez inş haberleri veririm :94:
iyki doğdun semra cım inş 28 yasında 2-3 bebişili mutlu bi hatun olursun
seydam kız nasıl gidiyo
zeynepcim kanda çıkar cnm da idrar testinde çıkmaz bence hadi güzel haberlerini bekliyorum bide adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyo o yüzden yanılabiliyoruz ümüidini yitirme ne olur
Arkadaşlar merhabalar!!Ben de sizler gibi ikinci gebeliği yaşamak ve bir bebek daha isteyen anneyim...Ancak benim durumum biraz farklı ,iki neden var benim duraksama yaşamama, şiddetli bir şekilde hamile kalmayı istememe rağmen..İlk nedenim 3.5 yaşında ikiz oğullarım olması-çok zor bir gebelik sürecinden sonra+erken doğum+hastanede yatış...İkinci nedenim ise yaşımın 35 olması(( sizlerce 35 yaş çok geç bir yaş mı??? Yorumlarınız bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar...sevgiler...
şimdiden mutlu yıllar tatlımcumartesi ayrıca bir kutlama düzenleriz,bir aksilik olmazsa kaç yaşına gireceksin(bayanların yaşı sorulmaz ama kız kızayız anla işte )
canera inş kısa sürede gelir bebişin o hissettiklerinde temel atma çalışmalarıdır umarım.babamdada var o alerjiden gerçekten zor bir durum geçmiş olsun.seninki geçer belki hamile kalınca,kişiden kişiye değişiyor:94:
ne kadar çıtırsınız yaaaa kendimi yaşlı hissediceğim şimdi topikte,kıskanırım baksağlıkla ve tüm dilekleriniz gerçek olmuş olarak yeni yaşlar alın,hep mutlu şekilde
canim cok sükür iyiyimyasemincim nasılsın tatlım.
hayatım benimde 26 bitiyo Allah'ın izniyle. 27 ye gireceğiz Rabbim izin verirse.
evet yaaaa banada yaşlanıyomusum gibi geliyo bazen
semracım evet hayatım bede koç'um .DİŞİ KOÇ.:60
ferhatcım bebişin kızmış hayırlısı olsun tatlım ne güzel bi erkek bi kız.
eyvah eyvah büyüyünce abisinden çekeceği var desene aslı kızımızın
seydam senden ne var ne yok canımm.
kız çelikkk canııımmm sende ne var ne yok nasıl gidiyo hamilelik49:
hepinizi kocaman öpüyorum
yok yok sakın aslı demeyin kızıma niye diyeceksiniz eşimin eski sevgilisinin adı aslı onun yüzünden aslıları sevmem hemde hiç aslı olmazzzzzzzzzzbaşka isim bulun teyzeleri gerçi doktordan şüpemde var sırtı dönüktü bize az döndü kıza benziyor dedi ben çok sevindim benekzı istiyordum sonradan kızım olacak diyelimmi artık dedim yok sadece belirti var dedi ama alıştım ben kıza kız annası kız anasııı
evet ozaman bncede asli olmasin canimyok yok sakın aslı demeyin kızıma niye diyeceksiniz eşimin eski sevgilisinin adı aslı onun yüzünden aslıları sevmem hemde hiç aslı olmazzzzzzzzzzbaşka isim bulun teyzeleri gerçi doktordan şüpemde var sırtı dönüktü bize az döndü kıza benziyor dedi ben çok sevindim benekzı istiyordum sonradan kızım olacak diyelimmi artık dedim yok sadece belirti var dedi ama alıştım ben kıza kız annası kız anasııı
zeynep canim kac gün gecmis oluyor simdi adetin ,ayyy bu güzel haber insallah hadi hayirlisi mutlaka haber vergünaydın herkese hayırlı cumalarrr nasılsınız kızlar ben bugün çok iyiyim kasık ve karın agrılarım yok oldu bişey sorcam kızlar anasaglıkta kan testi yapıyorlarmı sonucunu ne zaman veriyorlar :81::81::81::81::81::81::79::79::79::79::79::79::79:
Çok teşekkür ederim canım sağol:)merhabalar kızlar polyana doğum gününmüş bugünnn kutlarım canı gönüldennn aileciğinle nice yıllaraaaaa.....
bende artık beklemedeyim kızlar psikolojikmidir nedir karnımın altında garip agrılar oluyor sanki bi inşşaaat var ordaa umarım bebişim temmelleri atılıyordur:) benim için bebeğin en kısa sürede olması önemli arkadaşlar alerjik rinitim var hergün ilaç almalıyım hamilelik olayının düşündüğümden beri ilacı bıraktım o da zor tabi devamlı grip gibi tıkanık hapşuruk falannnnn biraz zor olcak ama nasipp belki bi umut bebek olunca geçiyormuşşş ne müthiş olur ama dr atrar dediii(((((((((
Ayşecim çok sağol canım.. sende daha çıtırsın bea:)iyiki doğdun semra iyiki doğdun semra doğum günün kutlu olsun canım bebişlerinle nice senelere benimde az kaldı 23 girecem inşlahh hayırlısıyla
Canııım söylediğin şeyler gerçekten süper.. Tabi uygulayabilene..:26:ben arasını bulcam gülüm 60 tane değil 30 tane kullanıcağım
tatlım üzülme 27 ne ki!30'unu aşmış biri olarak ben hayatımın baharını yaşıyorsam sen hiiiiç başını öyle yere eğme,daha yolun başındasın.her yaşın ayrı bir güzelliği var tadını çıkaaaaar,arkadaş tavsiyesi;hiçbirşeyi erteleme,(imkanın dahilinde),istediğin olmuyorsa kendini parçalama,zamana bırak ve hangi yaştaysan o yaşı doyasıya yaşa,arkana dönüp baktığında hiiiiiiç pişman olma(çok felsefik oldu galiba:26: )doya doya yaşıyacağın sevdiklerinle ve güzelliklerle dolu bir yaş diliyorum sana
Hoşgeldin arkadaşım, 35 yaş hiçte geç değil.. Ve seni kutlamak istiyorum 3,5 yaşında ikizlerin varken onlara bi kardeş daha istiyosun, ne güzel:)Arkadaşlar merhabalar!!Ben de sizler gibi ikinci gebeliği yaşamak ve bir bebek daha isteyen anneyim...Ancak benim durumum biraz farklı ,iki neden var benim duraksama yaşamama, şiddetli bir şekilde hamile kalmayı istememe rağmen..İlk nedenim 3.5 yaşında ikiz oğullarım olması-çok zor bir gebelik sürecinden sonra+erken doğum+hastanede yatış...İkinci nedenim ise yaşımın 35 olması(( sizlerce 35 yaş çok geç bir yaş mı??? Yorumlarınız bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar...sevgiler...
Çelikcim çok sağol bacım, Rabbim'in izniyle olur inşallah.cnm benim ya yok yormadım kendimi ben eltim eşimin kuzeni komsum kayınvalideme gelen misafir bayan bakıcımızın kızı yani benim kızım arada gelip gidende oldu ben ortada kordinasyonu sağladım Allah razı olsun 1 gecede yerleştik çokta güzel oldu çok şükür içimde kalmıştı bebişte iyi daha gitmedim dr haftaya kesin gitcez inş haberleri veririm :94:
iyki doğdun semra cım inş 28 yasında 2-3 bebişili mutlu bi hatun olursun
seydam kız nasıl gidiyo
zeynepcim kanda çıkar cnm da idrar testinde çıkmaz bence hadi güzel haberlerini bekliyorum bide adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyo o yüzden yanılabiliyoruz ümüidini yitirme ne olur
Ayy ayyy ayyy.. Sevindim zeynepcim inşallah hamilesindir canım yaa..onlar techizat bakımından iyi oldukları için,Ana sağlıklarda kan testi yapılıyormuş diye duydum, sonucu bilmiyorum ama akşama verirler heralde... Normal sağlık ocakları yapmıyomuş ama. Bizim aile hekimimizde ana sağlıkta:) Regl günüm gelmezse (Allah'ın izniyle inşallah) bende gidip yaptırırımgünaydın herkese hayırlı cumalarrr nasılsınız kızlar ben bugün çok iyiyim kasık ve karın agrılarım yok oldu bişey sorcam kızlar anasaglıkta kan testi yapıyorlarmı sonucunu ne zaman veriyorlar :81::81::81::81::81::81::79::79::79::79:
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?yasemincim nasılsın tatlım.
hayatım benimde 26 bitiyo Allah'ın izniyle. 27 ye gireceğiz Rabbim izin verirse.
evet yaaaa banada yaşlanıyomusum gibi geliyo bazen
semracım evet hayatım bede koç'um .DİŞİ KOÇ.:60
ferhatcım bebişin kızmış hayırlısı olsun tatlım ne güzel bi erkek bi kız.
eyvah eyvah büyüyünce abisinden çekeceği var desene aslı kızımızın
seydam senden ne var ne yok canımm.
kız çelikkk canııımmm sende ne var ne yok nasıl gidiyo hamilelik49:
hepinizi kocaman öpüyorum
günaydın kız annesiyok yok sakın aslı demeyin kızıma niye diyeceksiniz eşimin eski sevgilisinin adı aslı onun yüzünden aslıları sevmem hemde hiç aslı olmazzzzzzzzzzbaşka isim bulun teyzeleri gerçi doktordan şüpemde var sırtı dönüktü bize az döndü kıza benziyor dedi ben çok sevindim benekzı istiyordum sonradan kızım olacak diyelimmi artık dedim yok sadece belirti var dedi ama alıştım ben kıza kız annası kız anasııı :
zeynepçim çok güzel bir haber bu,eğer geç kalmadıysam cevap vereyim soruna,sabahtan kan alıyor sağlık ocağı öğleden sonrada sonuç veriyor,ayyyyy çok heyecanlandım......sen bi kan testi yaptır gel bi koşu zeynep hadiiiiiiii16: günaydın herkese hayırlı cumalarrr nasılsınız kızlar ben bugün çok iyiyim kasık ve karın agrılarım yok oldu bişey sorcam kızlar anasaglıkta kan testi yapıyorlarmı sonucunu ne zaman veriyorlar :81:81::81::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?