2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ben arasını bulcam gülüm 60 tane değil 30 tane kullanıcağım
tatlım üzülme 27 ne ki!30'unu aşmış biri olarak ben hayatımın baharını yaşıyorsam sen hiiiiç başını öyle yere eğme,daha yolun başındasın.her yaşın ayrı bir güzelliği var tadını çıkaaaaar,arkadaş tavsiyesi;hiçbirşeyi erteleme,(imkanın dahilinde),istediğin olmuyorsa kendini parçalama,zamana bırak ve hangi yaştaysan o yaşı doyasıya yaşa,arkana dönüp baktığında hiiiiiiç pişman olma(çok felsefik oldu galiba:26:)doya doya yaşıyacağın sevdiklerinle ve güzelliklerle dolu bir yaş diliyorum sana

Cumarteside allah nasip ederse benim doğum günüm
şimdiden mutlu yıllar tatlımcumartesi ayrıca bir kutlama düzenleriz,bir aksilik olmazsakaç yaşına gireceksin(bayanların yaşı sorulmaz ama kız kızayız anla işte)
canera inş kısa sürede gelir bebişin o hissettiklerinde temel atma çalışmalarıdır umarım.babamdada var o alerjiden gerçekten zor bir durum geçmiş olsun.seninki geçer belki hamile kalınca,kişiden kişiye değişiyor:94:
iyiki doğdun semra iyiki doğdun semra doğum günün kutlu olsun canım bebişlerinle nice senelere benimde az kaldı 23 girecem inşlahh hayırlısıyla
ne kadar çıtırsınız yaaaa kendimi yaşlı hissediceğim şimdi topikte,kıskanırım baksağlıkla ve tüm dilekleriniz gerçek olmuş olarak yeni yaşlar alın,hep mutlu şekilde

Arkadaşlar merhabalar!!Ben de sizler gibi ikinci gebeliği yaşamak ve bir bebek daha isteyen anneyim...Ancak benim durumum biraz farklı ,iki neden var benim duraksama yaşamama, şiddetli bir şekilde hamile kalmayı istememe rağmen..İlk nedenim 3.5 yaşında ikiz oğullarım olması-çok zor bir gebelik sürecinden sonra+erken doğum+hastanede yatış...İkinci nedenim ise yaşımın 35 olması(( sizlerce 35 yaş çok geç bir yaş mı??? Yorumlarınız bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar...sevgiler...

merhabalar doras öncelikle hoşgeldin,35 yaş çok geç bir yaş değil sanırım(bende o yaşa doğru ilerleyen birisi olarak)ama bu yaştan sonra risk dahada artıyor,bu olumsuz bir sonuç gibi görünsede senin durumun farklı bir tane çocuğun olsaydı durma ikinci için hemen başla derdim ama sende iki tane varmışonun için bir yaş daha bekleyebilirsin onlarda kendi işlerini kendileri yapabilecek duruma gelirler o zaman,çok yaramaz değiller,hepsini bir arada çıkarabilirim dersen de neden olmasın,

cnm benim ya yok yormadım kendimi ben eltim eşimin kuzeni komsum kayınvalideme gelen misafir bayan bakıcımızın kızı yani benim kızım arada gelip gidende oldu ben ortada kordinasyonu sağladım Allah razı olsun 1 gecede yerleştik çokta güzel oldu çok şükür içimde kalmıştı bebişte iyi daha gitmedim dr haftaya kesin gitcez inş haberleri veririm :94:

iyki doğdun semra cım inş 28 yasında 2-3 bebişili mutlu bi hatun olursun

seydam kız nasıl gidiyo

zeynepcim kanda çıkar cnm da idrar testinde çıkmaz bence hadi güzel haberlerini bekliyorum bide adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyo o yüzden yanılabiliyoruz ümüidini yitirme ne olur

çelikçim beeim mercimek oldu artık futbol topu büyüdük teyzesi doktor 15 haftada kız belirtileri var dedi ben kız olarak sevmeye başladım bile karnımı bide örgüye başladım pembe pembe darıısı seninde başına inşlahhhhh

canim ben iyiyim cok sagol günlük kosusturmaca iste ne olsun
sende evinde güle güle otur canim insallah meleklerini saglikla büyüt yeni evindedoktordan sonra bizlere mutlaka haber ver unutma sakin olurmu

maşallah cnm aslı na eeee mercimek diyoz beğenmion topta demek istemiom prensese ferhata aslı yakışır teyzeleri sen ism bulana kadar aslı diycez okiş

sağol seydam oğluşunuda öp benim yerime

bence hiç geç bi yaş değil önce bi dr git millet zaten ancak 30 unda evleniyooo ama ikizlerinin olması ne güzel bende isterim ailemdede var ama çok zor olsa gerek

yasemincim nasılsın tatlım.
hayatım benimde 26 bitiyo Allah'ın izniyle. 27 ye gireceğiz Rabbim izin verirse.
evet yaaaa banada yaşlanıyomusum gibi geliyo bazen

semracım evet hayatım bede koç'um .DİŞİ KOÇ. :60

ferhatcım bebişin kızmış hayırlısı olsun tatlım ne güzel bi erkek bi kız.
eyvah eyvah büyüyünce abisinden çekeceği var desene aslı kızımızın

seydam senden ne var ne yok canımm.

kız çelikkk canııımmm sende ne var ne yok nasıl gidiyo hamilelik 49:

hepinizi kocaman öpüyorum

günaydin kizlarr

canim cok sükür iyiyim ben sen nasilsin?? kizin nasil??

celik canim tabi öperim teyzesi sende minik oglusunu öp benim yerime olurmu

yok yok sakın aslı demeyin kızıma niye diyeceksiniz eşimin eski sevgilisinin adı aslı onun yüzünden aslıları sevmem hemde hiç aslı olmazzzzzzzzzz başka isim bulun teyzeleri gerçi doktordan şüpemde var sırtı dönüktü bize az döndü kıza benziyor dedi ben çok sevindim benekzı istiyordum sonradan kızım olacak diyelimmi artık dedim yok sadece belirti var dedi ama alıştım ben kıza kız annası kız anasııı

günaydın herkese hayırlı cumalarrr nasılsınız kızlar ben bugün çok iyiyim kasık ve karın agrılarım yok oldu bişey sorcam kızlar anasaglıkta kan testi yapıyorlarmı sonucunu ne zaman veriyorlar :81::81::81::81::81::81::79::79::79::79::79::79::79:

inşallah canım istedigin gibi hayırlı saglıklı olur bitanem o zaman biz yine mercimek diyelim

evet ozaman bncede asli olmasin canim rabbim gönlüne göre versin insalalh güzel bir kizin olur canim darisida bize bende cok iytiyorum bir kizim olsun

zeynep canim kac gün gecmis oluyor simdi adetin ,ayyy bu güzel haber insallah hadi hayirlisi mutlaka haber ver

ÖNCELİKLE HERKESE GÜNAYDIN

Çok teşekkür ederim canım sağol:)
İnşallah hemen hamile kalırsın ve doktorun aksine alerjin geçer. Annemde de vardı hergün ilaç alıyordu 5-6 yıl kullandı sonra kendiliğinden geçti gitti çok şükür. Bi daha gelmesin inşallah.
Seninde geçer umarım hayırlısıyla.

iyiki doğdun semra iyiki doğdun semra doğum günün kutlu olsun canım bebişlerinle nice senelere benimde az kaldı 23 girecem inşlahh hayırlısıyla
Ayşecim çok sağol canım.. sende daha çıtırsın bea:)
Canııım söylediğin şeyler gerçekten süper.. Tabi uygulayabilene..:26:
Ama bunu not edip çok sıkıldığımda sinirlendiğimde açıp okuycam.. Çoooook mersi canım benim.

Hoşgeldin arkadaşım, 35 yaş hiçte geç değil.. Ve seni kutlamak istiyorum 3,5 yaşında ikizlerin varken onlara bi kardeş daha istiyosun, ne güzel:)
bakarsın ikinci hamileliğin rahat geçer, Allah günlüne göre verir inşallah..

Çelikcim çok sağol bacım, Rabbim'in izniyle olur inşallah.
Ayy ayyy ayyy.. Sevindim zeynepcim inşallah hamilesindir canım yaa..onlar techizat bakımından iyi oldukları için,Ana sağlıklarda kan testi yapılıyormuş diye duydum, sonucu bilmiyorum ama akşama verirler heralde... Normal sağlık ocakları yapmıyomuş ama. Bizim aile hekimimizde ana sağlıkta:) Regl günüm gelmezse (Allah'ın izniyle inşallah) bende gidip yaptırırım

Son düzenleme:
kızlar yaaa bugün Ecrin Naz'ın kızımın yani 18 ay aşıları var umarım gece ateşi falan çıkmaz.
ve bu asısında yanında ben olamycam çok üzülüyorum yaaa. anneanne ve babaannesi götürecekler..
Allah'tan son aşımız artık sanırım geriye bir tek 2 yaşında yapılması gereken özel aşısı kalıyo...

günaydın canım iyiyim sen nasılsın?yok yaşlanmak yok,ben herkese 29 yaşındayım diyorum(minyon olduğum içinde o yaşlarda gösteriyorum)oğlum da anne sen o yaşta değilsin diye beni bozuyor tabiiannecim bayanların yaşı bir yerden sonra sabit kalır büyüyünce öğreneceksin diyorumo yüzden yaşlanmak yok kendini hangi yaşta hissediyorsan o yaştasın ben bunu bilir bunu söylerim 30 yaş sendromundan çıkmış biri olarak
günaydın kız annesinasılsın bakalım,nasıl gidiyor hayat:82:top kadar oldumu kız o!!zaman ne çabuk geçiyor,biz daha hamile kalcazda doğurcaz da ohooooohayırlısı bakalımben ona ''cimcime''desem olur mu?:116:
zeynepçim çok güzel bir haber bu,eğer geç kalmadıysam cevap vereyim soruna,sabahtan kan alıyor sağlık ocağı öğleden sonrada sonuç veriyor,ayyyyy çok heyecanlandım......sen bi kan testi yaptır gel bi koşu zeynep hadiiiiiiii

ayşeeee ,semraaaa günaydınnasılsınız bayanlar?
çiçeklara canım şimdiki aşılar pek ateş yapmıyor diye biliyorum ben aşağı komşumda kızına yaptırıyor hiç ateşlenmediğini söylüyor,özel aşı kalitesinde diyor.kıyamam ben ona,canı çok yanmaz inş,vuran hemşirenin eli hafif olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…