- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.161
Bilgicim yok ateş yapmıyor artık aşılar, korkma.. Ben defneye 18 ay aşısında ateş düşürücü vermeden götürmüştüm yinede hiç ateş huysuzluk hiçbişey olmamıştı. Tabi birde kol veya bacak olmasının önemi var. Çoğu bacaktan yapıyomuş ama bizim hemşiremiz koldan yapmıştı.kızlar yaaa bugün Ecrin Naz'ın kızımın yani 18 ay aşıları var umarım gece ateşi falan çıkmaz.
ve bu asısında yanında ben olamycam çok üzülüyorum yaaa. anneanne ve babaannesi götürecekler..
Allah'tan son aşımız artık sanırım geriye bir tek 2 yaşında yapılması gereken özel aşısı kalıyo...
Sanada günaydın güzelim..Ben iyiyim çok şükür, biraz yorgunum kutlama yorgunluğu.. ama tatlı yorgunluk tabi. sende iyisin inşallah. kaçırdımmı bilmiyorum canım geldimi kırmızılar:26:ayşeeee ,semraaaa günaydınnasılsınız bayanlar?
çiçeklara canım şimdiki aşılar pek ateş yapmıyor diye biliyorum ben aşağı komşumda kızına yaptırıyor hiç ateşlenmediğini söylüyor,özel aşı kalitesinde diyor.kıyamam ben ona,canı çok yanmaz inş,vuran hemşirenin eli hafif olur umarım
Bilgicim yok ateş yapmıyor artık aşılar, korkma.. Ben defneye 18 ay aşısında ateş düşürücü vermeden götürmüştüm yinede hiç ateş huysuzluk hiçbişey olmamıştı. Tabi birde kol veya bacak olmasının önemi var. Çoğu bacaktan yapıyomuş ama bizim hemşiremiz koldan yapmıştı.
İnşallah sorunsuz geçer.
Sanada günaydın güzelim..Ben iyiyim çok şükür, biraz yorgunum kutlama yorgunluğu.. ama tatlı yorgunluk tabi. sende iyisin inşallah. kaçırdımmı bilmiyorum canım geldimi kırmızılar:26:
Maşallah kız Ayşe siz neymişsiniz bea.kızlar ben 3 günlüğüne anneme gidecem eşim şehir dışında tek kalma git dedi zaten yakınız annemle evimiz çok kalabalık çok zevkli kalabalık bir sofra çocuklar oğlumun teyzeside ondan küçük annemde hiç boş durmuyorkardeşim 3 yaşında çok tatlı bir cadı oğlumu dövüyor küçücük boyuyla bende annemle senin kızn oğluma vuruyor annemde senin oğlu-nun suçu ee nasıl geçecek anne kız kavgası olacak çocuk için ne komikk ama annem 39 yaşında ve çok genç görünüyor 10 doğum yapmasına rağmen benden dinççç
tamam canım bir koşuyum ben bebegi düşürmeyimde koşarkengünaydın canım iyiyim sen nasılsın?yok yaşlanmak yok,ben herkese 29 yaşındayım diyorum(minyon olduğum içinde o yaşlarda gösteriyorum)oğlum da anne sen o yaşta değilsin diye beni bozuyor tabii annecim bayanların yaşı bir yerden sonra sabit kalır büyüyünce öğreneceksin diyorum o yüzden yaşlanmak yok kendini hangi yaşta hissediyorsan o yaştasın ben bunu bilir bunu söylerim 30 yaş sendromundan çıkmış biri olarak
günaydın kız annesinasılsın bakalım,nasıl gidiyor hayat:82:top kadar oldumu kız o!!zaman ne çabuk geçiyor,biz daha hamile kalcazda doğurcaz da ohooooo hayırlısı bakalım ben ona ''cimcime''desem olur mu?:116:
zeynepçim çok güzel bir haber bu,eğer geç kalmadıysam cevap vereyim soruna,sabahtan kan alıyor sağlık ocağı öğleden sonrada sonuç veriyor,ayyyyy çok heyecanlandım......sen bi kan testi yaptır gel bi koşu zeynep hadiiiiiiii
Dün akşam küçük görümcem arıyor doğum günümü kutlamak için.. Aramızdaki diyalog şöyle;
Görümcem: geçmiş olsun bişey duydum,
Ben: evet abla..
G. : şimdi nasılsın?
Ben: iyiyim çok iyiyim..
G. : nasıl oldu hiç farketmedinmi?
Ben : yok...
G. : hımm.. düşükten sonra çabuk hamile kalınır, ona göre çok dikkat edin
Ben: hııı...sessizce dinliyorum sadece.
G. : daha iyi korununda bişey olmasın..
Ben : abla kapatalım konuyu..
Bana, bebek istiyormuydunuz, planlı bi gebelikmiydi filan diye bile sormadan bunları söylüyor..
Sadece küçük görümceme has bi durum değil, eşimin ailesindeki kimse sormadı bunu bana..
Gelde sinirlenme şimdi
Aksine annem de can atıyor tekrar hamile kalmam için.. onun gözlerindeki ışığı daha da aydınlatacak bi haber vermek istiyorum en kısa zamanda.. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...
İçimi dökeyim dedim kusura bakmayın kızlar..
kızlar ben 3 günlüğüne anneme gidecem eşim şehir dışında tek kalma git dedi zaten yakınız annemle evimiz çok kalabalık çok zevkli kalabalık bir sofra çocuklar oğlumun teyzeside ondan küçük annemde hiç boş durmuyorkardeşim 3 yaşında çok tatlı bir cadı oğlumu dövüyor küçücük boyuyla bende annemle senin kızn oğluma vuruyor annemde senin oğlu-nun suçu ee nasıl geçecek anne kız kavgası olacak çocuk için ne komikk ama annem 39 yaşında ve çok genç görünüyor 10 doğum yapmasına rağmen benden dinççç
canim biz sana citir anne diyoruz ama senin annende pek erkenciymis senin gibi ne güzel allahim agzinizin tadini bozmasinkızlar ben 3 günlüğüne anneme gidecem eşim şehir dışında tek kalma git dedi zaten yakınız annemle evimiz çok kalabalık çok zevkli kalabalık bir sofra çocuklar oğlumun teyzeside ondan küçük annemde hiç boş durmuyorkardeşim 3 yaşında çok tatlı bir cadı oğlumu dövüyor küçücük boyuyla bende annemle senin kızn oğluma vuruyor annemde senin oğlu-nun suçu ee nasıl geçecek anne kız kavgası olacak çocuk için ne komikk ama annem 39 yaşında ve çok genç görünüyor 10 doğum yapmasına rağmen benden dinççç
ay iyiki görümcem yok bu ne ayy gerci benim sagolsunlar digerleride aratmiyorlarya neyse ,benimkilerde pek ilgili sayilmazlar allahim hepsine hidayet nasip eylesin ne diyelim benim düsüklerimdede ben yasadim aynilarini kimsenin bana acimasina ve bana destek olmak adina laf sokmalarina izin vermiyorum vermiycemde ben yasadim bu acilari onlar degil canim benim sende bosvereceksin duymayacaksin kendini yipratma olurmuDün akşam küçük görümcem arıyor doğum günümü kutlamak için.. Aramızdaki diyalog şöyle;
Görümcem: geçmiş olsun bişey duydum,
Ben: evet abla..
G. : şimdi nasılsın?
Ben: iyiyim çok iyiyim..
G. : nasıl oldu hiç farketmedinmi?
Ben : yok...
G. : hımm.. düşükten sonra çabuk hamile kalınır, ona göre çok dikkat edin
Ben: hııı...sessizce dinliyorum sadece.
G. : daha iyi korununda bişey olmasın..
Ben : abla kapatalım konuyu..
Bana, bebek istiyormuydunuz, planlı bi gebelikmiydi filan diye bile sormadan bunları söylüyor..
Sadece küçük görümceme has bi durum değil, eşimin ailesindeki kimse sormadı bunu bana..
Gelde sinirlenme şimdi
Aksine annem de can atıyor tekrar hamile kalmam için.. onun gözlerindeki ışığı daha da aydınlatacak bi haber vermek istiyorum en kısa zamanda.. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...
İçimi dökeyim dedim kusura bakmayın kızlar..
canim allahim en hafif sekilde gecirmeyi nasip eylesin bu dönemi canim benim yerim ben onukızlar yaaa bugün Ecrin Naz'ın kızımın yani 18 ay aşıları var umarım gece ateşi falan çıkmaz.
ve bu asısında yanında ben olamycam çok üzülüyorum yaaa. anneanne ve babaannesi götürecekler..
Allah'tan son aşımız artık sanırım geriye bir tek 2 yaşında yapılması gereken özel aşısı kalıyo...
canim sen doktorunu yine ihmal etme bence geldiginde göründoğum günü çocuğuoldun tabii sen:82::82:yok bacım gelmediler daha haftaya doktorum gelecek,gitsem mi yoksa kırmızıların evde gelmesini mi beklesem bilmiyorum:26:.ilaç kullanmak istemiyorum artık eninde sonunda da gelcek yani,en azından öyle umuyorum:44:ne yapacağıma karar veremedim senin anlıyacağın,gönlüm bir hafta on gün daha bekleyip gelirse 3.gün gitmekten yana doktora,offff kadın olmak ne zor
kızlar ben 3 günlüğüne anneme gidecem eşim şehir dışında tek kalma git dedi zaten yakınız annemle evimiz çok kalabalık çok zevkli kalabalık bir sofra çocuklar oğlumun teyzeside ondan küçük annemde hiç boş durmuyorkardeşim 3 yaşında çok tatlı bir cadı oğlumu dövüyor küçücük boyuyla bende annemle senin kızn oğluma vuruyor annemde senin oğlu-nun suçu ee nasıl geçecek anne kız kavgası olacak çocuk için ne komikk ama annem 39 yaşında ve çok genç görünüyor 10 doğum yapmasına rağmen benden dinççç
iyiyim cnm çok sağol bide dr gitsem daha mutlu olcamyasemincim nasılsın tatlım.
hayatım benimde 26 bitiyo Allah'ın izniyle. 27 ye gireceğiz Rabbim izin verirse.
evet yaaaa banada yaşlanıyomusum gibi geliyo bazen
semracım evet hayatım bede koç'um .DİŞİ KOÇ.:60
ferhatcım bebişin kızmış hayırlısı olsun tatlım ne güzel bi erkek bi kız.
eyvah eyvah büyüyünce abisinden çekeceği var desene aslı kızımızın
seydam senden ne var ne yok canımm.
kız çelikkk canııımmm sende ne var ne yok nasıl gidiyo hamilelik49:
hepinizi kocaman öpüyorum
günaydin kizlarr
canim cok sükür iyiyimben sen nasilsin?? kizin nasil??
celik canim tabi öperim teyzesi sende minik oglusunuöp benim yerime olurmu
yok yok sakın aslı demeyin kızıma niye diyeceksiniz eşimin eski sevgilisinin adı aslı onun yüzünden aslıları sevmem hemde hiç aslı olmazzzzzzzzzzbaşka isim bulun teyzeleri gerçi doktordan şüpemde var sırtı dönüktü bize az döndü kıza benziyor dedi ben çok sevindim benekzı istiyordum sonradan kızım olacak diyelimmi artık dedim yok sadece belirti var dedi ama alıştım ben kıza kız annası kız anasııı
hey heeeeey!ben geldim millet:81::81::81::81::81::81::81::81:annam sabah kahvesine misafirim vardısize de seslenecektim de vaktim olmadı akşamada yemeğe misafirim var ikizler geliyoooooor bir kız bir erkekler,ay çok tatlılar yaaaaaaa banada bulaşır belki dimi inş.inş.inş.inş.çok çalışmam lazım çoooooooooooook ZEYNEP tatlım bir kaç gün daha bekle(her ne kadar zor olsada)daha garanti olur
SEYDAM günaydın tatlım,nasılsın,küstükmü:26:hiç arayıp sormuyorsun
POLLYANNA iyi olmana sevindim bu aya çok güzel haberler vereceksin inanıyorum
URYHN tatlım sendemi ikiz istiyorsunne bereketli topik,çok seviyorum burayı ben
Cumarteside allah nasip ederse benim doğum günüm
kızlar yaaa bugün Ecrin Naz'ın kızımın yani 18 ay aşıları var umarım gece ateşi falan çıkmaz.
evet arkadaşım çoook zor ikiz büyütmek hele ki iki oğlan söz konusuysa:))) allah gönlüne göre versin senin de..bence hiç geç bi yaş değil önce bi dr git millet zaten ancak 30 unda evleniyooo ama ikizlerinin olması ne güzel bende isterim ailemdede var ama çok zor olsa gerek
Bugün eşim geç gelecek diye, bak ben bu saatte burdayım:))))
Geçte gelse erkende gelse elimden kurtulamaz
Bikaç gündür söyleyim diyorum unutuyorum.. Eski avatarına geri dönmüşsün.. Güzel olmuş.. Ve burdan ve diğer bi avatarın daha vardı ordan da anlıyoruz ki, canım Ayşecimin gözleri maviiii..
Hayallerimdeki Ayşe; mavi gözlü Koyu kahve saçlı, bi ihtimal kapalı, çok şık giyinen, bakımlı zayıf bi hatun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?