2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Inşallah yasemincin ateşi çıkmaz yaaa.

Ayşecim pardon canımm yaaa aslı değilde şirin diyelim biz o mercimeğe o zaman olmamı :))

Bilgicim yok ateş yapmıyor artık aşılar, korkma.. Ben defneye 18 ay aşısında ateş düşürücü vermeden götürmüştüm yinede hiç ateş huysuzluk hiçbişey olmamıştı. Tabi birde kol veya bacak olmasının önemi var. Çoğu bacaktan yapıyomuş ama bizim hemşiremiz koldan yapmıştı.
İnşallah sorunsuz geçer.
Sanada günaydın güzelim..Ben iyiyim çok şükür, biraz yorgunum kutlama yorgunluğu.. ama tatlı yorgunluk tabi. sende iyisin inşallah. kaçırdımmı bilmiyorum canım geldimi kırmızılar:26:

doğum günü çocuğu oldun tabii sen:82::82:yok bacım gelmediler dahahaftaya doktorum gelecek,gitsem mi yoksa kırmızıların evde gelmesini mi beklesem bilmiyorum:26:.ilaç kullanmak istemiyorum artıkeninde sonunda da gelcek yani,en azından öyle umuyorum:44:ne yapacağıma karar veremedim senin anlıyacağın,gönlüm bir hafta on gün daha bekleyip gelirse 3.gün gitmekten yana doktora,offff kadın olmak ne zor

Dün akşam küçük görümcem arıyor doğum günümü kutlamak için.. Aramızdaki diyalog şöyle;

Görümcem: geçmiş olsun bişey duydum,
Ben: evet abla..
G. : şimdi nasılsın?
Ben: iyiyim çok iyiyim..
G. : nasıl oldu hiç farketmedinmi?
Ben : yok...
G. : hımm.. düşükten sonra çabuk hamile kalınır, ona göre çok dikkat edin
Ben: hııı...sessizce dinliyorum sadece.
G. : daha iyi korununda bişey olmasın..
Ben : abla kapatalım konuyu..

Bana, bebek istiyormuydunuz, planlı bi gebelikmiydi filan diye bile sormadan bunları söylüyor..

Sadece küçük görümceme has bi durum değil, eşimin ailesindeki kimse sormadı bunu bana..

Gelde sinirlenme şimdi

Aksine annem de can atıyor tekrar hamile kalmam için.. onun gözlerindeki ışığı daha da aydınlatacak bi haber vermek istiyorum en kısa zamanda.. Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...

İçimi dökeyim dedim kusura bakmayın kızlar..

Son düzenleme:
kızlar ben 3 günlüğüne anneme gidecem eşim şehir dışında tek kalma git dedi zaten yakınız annemle evimiz çok kalabalık çok zevkli kalabalık bir sofra çocuklar oğlumun teyzeside ondan küçük annemde hiç boş durmuyor kardeşim 3 yaşında çok tatlı bir cadı oğlumu dövüyor küçücük boyuyla bende annemle senin kızn oğluma vuruyor annemde senin oğlu-nun suçu ee nasıl geçecek anne kız kavgası olacak çocuk için ne komikk ama annem 39 yaşında ve çok genç görünüyor 10 doğum yapmasına rağmen benden dinççç

Maşallah kız Ayşe siz neymişsiniz bea.

hepiniz erken erken evlenmişsiniz.. 3 yaşında kardeşin var hee maşallah annene:)

tamam canım bir koşuyum ben bebegi düşürmeyimde koşarken

maşşallah maşşallah

canim biz sana citir anne diyoruz ama senin annende pek erkenciymis senin gibi ne güzel allahim agzinizin tadini bozmasin

ay iyiki görümcem yok bu ne ayy gerci benim sagolsunlar digerleride aratmiyorlarya neyse ,benimkilerde pek ilgili sayilmazlar allahim hepsine hidayet nasip eylesin ne diyelim benim düsüklerimdede ben yasadim aynilarini kimsenin bana acimasina ve bana destek olmak adina laf sokmalarina izin vermiyorum vermiycemde ben yasadim bu acilari onlar degil canim benim sende bosvereceksin duymayacaksin kendini yipratma olurmu ...insallah dedigin gibi allahim onlari utandirsin insallah bu sözlerinden ve tavirlaridan dolayi allahim cuma gününün hürmetine versin insallahhhh

canim allahim en hafif sekilde gecirmeyi nasip eylesin bu dönemi canim benim yerim ben onu

canim sen doktorunu yine ihmal etme bence geldiginde görünbelki bi süpriz insallahhhh
diger topikte bir arkadasim vardi 4 düsük yasamisti gecenlerde normal kontrole gidiyor ve 9 haftalik hamile oldugunu ögreniyor megersem üstüne görmüs ,okadar mutluki allahim isteyen herkese versin insallah bizlerde ... bende biktim ilactan igneden aman görmek bile istemiyorum gecenlerde hamilelikte kullandigim acilmamis ignelerim vardi esim hers eferinde dursun belki yine lazim olur diye attirmiyordu, gecenlerde hepsini attim görmek bile istemiyorum bana melegimi hatirlatiyorlar rabbim verecekse birgün insallah onlara gerek kalmadan verir insallah .......

Zeynepcim bu saatte gitme artık anasağlığa canım.. öğleden önce kan alıyolar die biliyorum.. Olmadı akşam herhangibi hastanenin aciline git bişeyler uydur kan tahlili yaptır:)))

10 dogummu yanlış yazdın heralde ama çok hoşuma gitti anakız diyaloglarınız sen kaç yaşındasın ben az daha kassam torun sahibi olurmuşummm inannamıyorummm bu arada ben 31 yaşındayımmmm

iyiyim cnm çok sağol bide dr gitsem daha mutlu olcam

günaydin kizlarr

canim cok sükür iyiyim ben sen nasilsin?? kizin nasil??

celik canim tabi öperim teyzesi sende minik oglusunu öp benim yerime olurmu

ohh öptm kokulu kokulu

aman aslı ya hayır aslılar pis öğğğ bende arada kırarım böyle potlar

Bugün eşim geç gelecek diye, bak ben bu saatte burdayım:))))
Geçte gelse erkende gelse elimden kurtulamaz

Bikaç gündür söyleyim diyorum unutuyorum.. Eski avatarına geri dönmüşsün.. Güzel olmuş.. Ve burdan ve diğer bi avatarın daha vardı ordan da anlıyoruz ki, canım Ayşecimin gözleri maviiii..

Hayallerimdeki Ayşe; mavi gözlü Koyu kahve saçlı, bi ihtimal kapalı, çok şık giyinen, bakımlı zayıf bi hatun...

Son düzenleme:

yaa aslında ben 3 çocuk istiyorum :)2. ciden sonra eşimi buna zor ikna etmişken 3. ye ikna edemem hoş bende 3. için tekrardan bir bıçak altına yatmaya cesaret edemem yani en iyisi bir doğumda iki bebe:)))))
Cumarteside allah nasip ederse benim doğum günüm

şimdiden iyiki dğdun canım nice güzel senelere inşallahhh...

canım geçmiş gerçi ama artık aşılar ateş falan yapmıyor ama inşallah ecrin nazdada yapmamıştır canım...

Son düzenleme:
semracım canım doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere ...
bende nisan doğumluyum benimde geçtiğimiz haftaydı farkettimde ne kadar çok koç varmış bu topiktehehebende yirmi rakamını atladım bu yıl(30 oldum artık yaşlandımsiz daha 26-27 yaşlarınız için öyle düşünüyosunuz:26:

ferhatçım annen için bende çok şaşıranlardanım hakikaten maşallah 39 yaşında ve bir çok doğum torun sahibi

zeynepçim ne yaptın ki bu gün gittinmi sağlık ocağına inşallah güzel haberlerle gelirsin canım hayırlıs olsun bakalım:)

Son düzenleme:
gelelim bana kızlar herşeyde bir hayır varmış gerçekten bu ayda hamiş değilim diye çok üzülmüiştüm ama şu son 3 gündür iyikide değilmişim dedim..3 gün önce gece kayınpederimi hastaneye kaldırdık aşırı derecede mide ağrısı varmış kendisi kalp krizi geçirdiğini falan sanmış o kadar bütün vücudunu sarmış bir sürü tahlil emar vs.vs. sonra midesinde delik varmış ve hızlan asit salgılamaya ve diğer organlarına zarar verme ihtimaline doğru yürüyormuş hemen acil amelyata aldılar doktor çok kritik herşeye hazırlıklı olun dedi çok korkuttu bizi çookkkk... şimdi çok şükür amelyatı iyi geçti hastanede yatıyor eşimle dönüşümlü refakatçı kalıyoruz babamın yanında ..

:78:canim semram evet mavi yesil gözlerim:78:,kapaliyim evet canim , bakimliyimdirda kendimce tam uyuyorum tarifine canim tabi senin öyle güzel bir kalbin olunca zor olmuyordur tahmin etmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…