- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.181
semracım canım doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere ...
bende nisan doğumluyum benimde geçtiğimiz haftaydı farkettimde ne kadar çok koç varmış bu topiktehehebende yirmi rakamını atladım bu yıl (30 oldum artık yaşlandım siz daha 26-27 yaşlarınız için öyle düşünüyosunuz:26:
ferhatçım annen için bende çok şaşıranlardanım hakikaten maşallah 39 yaşında ve bir çok doğum torun sahibi
zeynepçim ne yaptın ki bu gün gittinmi sağlık ocağına inşallah güzel haberlerle gelirsin canım hayırlıs olsun bakalım:)
Reyhancım çok sağol canım teşekkür ederim...gelelim bana kızlar herşeyde bir hayır varmış gerçekten bu ayda hamiş değilim diye çok üzülmüiştüm ama şu son 3 gündür iyikide değilmişim dedim..3 gün önce gece kayınpederimi hastaneye kaldırdık aşırı derecede mide ağrısı varmış kendisi kalp krizi geçirdiğini falan sanmış o kadar bütün vücudunu sarmış bir sürü tahlil emar vs.vs. sonra midesinde delik varmış ve hızlan asit salgılamaya ve diğer organlarına zarar verme ihtimaline doğru yürüyormuş hemen acil amelyata aldılar doktor çok kritik herşeye hazırlıklı olun dedi çok korkuttu bizi çookkkk... şimdi çok şükür amelyatı iyi geçti hastanede yatıyor eşimle dönüşümlü refakatçı kalıyoruz babamın yanında ..
beni ne çabuk unuttunuz ühüü ühhüüükimse beni sormamış yaahuu küstüm küstüüümm neyse canlarınız sağolsun güzelleeerrr...
ferhaaatt canım bebişin cinsiyeti belli olmuşçok sevindim canıım beniimm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
hepinizi öpüyorum canlarııımmmm
olurmu cnm hep aklımızdasın inan ama polyanna ya katılıyorum daha sık gel ne olurbeni ne çabuk unuttunuz ühüü ühhüüükimse beni sormamış yaahuu küstüm küstüüümm neyse canlarınız sağolsun güzelleeerrr...
ferhaaatt canım bebişin cinsiyeti belli olmuşçok sevindim canıım beniimm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
hepinizi öpüyorum canlarııımmmm
çok geçmiş olsun cnm herşeyde var bi hayırgelelim bana kızlar herşeyde bir hayır varmış gerçekten bu ayda hamiş değilim diye çok üzülmüiştüm ama şu son 3 gündür iyikide değilmişim dedim..3 gün önce gece kayınpederimi hastaneye kaldırdık aşırı derecede mide ağrısı varmış kendisi kalp krizi geçirdiğini falan sanmış o kadar bütün vücudunu sarmış bir sürü tahlil emar vs.vs. sonra midesinde delik varmış ve hızlan asit salgılamaya ve diğer organlarına zarar verme ihtimaline doğru yürüyormuş hemen acil amelyata aldılar doktor çok kritik herşeye hazırlıklı olun dedi çok korkuttu bizi çookkkk... şimdi çok şükür amelyatı iyi geçti hastanede yatıyor eşimle dönüşümlü refakatçı kalıyoruz babamın yanında ..
canım gittim pazartesigel dediZeynepcim bu saatte gitme artık anasağlığa canım.. öğleden önce kan alıyolar die biliyorum.. Olmadı akşam herhangibi hastanenin aciline git bişeyler uydur kan tahlili yaptır:)))
Zeyneeep zeyneeppp ne yaptın güzelim.. halay çekmeye başlayalım mı??
canım gittim pazartesigel dedi
bende pazartesi gitcem gerçi hiç ummuyorumkızlar çok umutlanmayın ya
yok canım ya artık beklermiyim polikliniktemi yaptırırım ama biraz daha zaman geçsin adet olacak gibi degilim ama açıkçası pek umudumda yok
canım gittim pazartesigel dedi
yok canım ya artık beklermiyim polikliniktemi yaptırırım ama biraz daha zaman geçsin adet olacak gibi degilim ama açıkçası pek umudumda yok
Allah'ım rüya görmüyorum inşallah... Haftasonu ilk kez topiğimizi bu kadar kalabalık görüyorum...
Maşallah, maşallah
Sedacım kendine bi zarar vermesinde, dökülen su olsun.. öpüyorum o minik yaramazı:))
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIINhafta sonu olmasına rağmen kalabalıkız herhalde aşağıda birsürü isim görüyorum:)))))))))
ilk önce ÇİÇEKLARA doğum günün kutlu olsuuunyeni yaşın sana uğur getirsin
REYHAN canım geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum kayınpederine.çok yorma kendini dikkat et
EBRU hoşgeldin bacım,bi uğrayıp bi kaçarsan olacağı bu:)))))şahsen benimde aklımdasın da ,zaman geçsin diye bekliyordum yoksa dün belirtin varmı diye soracaktım yani
AYŞE güzel hatunsun vesselam:108::108::108:daha ne diyeyim ki
SEMRA bana da bir tahmin yürüt kız,merak ettim ne düşünüyorsun benim hakkımda:44::112::112:görümcelere laf yokbende de iki tane var amma bende görümceyim yapmıyorumdur inş öyle birşey:44::44::44::44:dur ben bir geline sorayım:18::18::18::18::18: şaka şaka ayıp etmiş gerçekten
NANAN hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin,birinci kaç yaşında?kız mı erkekmi?ne çok soru sordum yaaaa
ZEYNEP nerdesin kız merak ettim test yaptın mı
ÇELİİİK ,FERHAAAT öptüm kızlarbebişliler sizi
zeynepcim bi idrar testi yap bari çatlıycam vallacanım gittim pazartesigel dedi
çok titiz değilimdir bu konularda cnm oğlumla evde çekirdek kabuklarıyla kamyonculuk oynadığımı bilirim afacanım benim çok muzur bişey görseniz
bende seni öptm cnmmmmmm
zeynepcim bi idrar testi yap bari çatlıycam valla
çiçeklara doğum günün kutlu olsunnnn
günaydın zeynep,belki çok stres yaptıysan ondan geşmiyorda olabilir,biraz daha bekle gelmezse tekrar test yaparsın.hayırlısı olsun güzelim,gerçi ben bu ay senden çooook umutluyum da bekleyelim birazdahagünaydın kızlar yaptım canım negatif akşamda kırmızı kart gördüm herhalde çok az oldu ve şu anda yok olmuyo anlamadım
günaydııın kızlaaaar..ben geldiiimm ..kimsecikler yok.. yasemiinn,semraaa,zeyneepp,bilgii,sedaaa,reyhaann nerdesiniz kızlaaarrr..
bende adetimi bekliyorum 10 gün kaldı..bakalım sonuç nasıl olacak..rabbim hayırlısını versin inşallah..ama kasıklarımda karnımda bazen ağrı oluyo..sanırım bu ayda hüsranama umudumu yitirmiyorum Rabbimin izniyle
hepinizi öpüyorum canlarıımm..
günaydın kızlarr özledim valla sizinasılsınız ne var ne yok bakalım topikte geçmişe bakmadım daha hamiş varmı bakalım aramızda? bu arada bende 15 nisanda regl oldum listeye eklersiniz.. sanırım düzene girdim reglim artık eskisi gibi oldu aynı kist yok sanırım yarın kontrole gidicem gerçi ama... inşlhh gitmiştirde çalışmalara başlarız bir an önce ama zorr bu ayda kayınvalidem ameliyiyat olcak kalpten oğlumuda annanesine bırakıyorum geldi annem allahtan..ama oğlumun doğum gününde hastanede olmak istemiyorum oğlumun yanında olmka istiyorum gerçi kutlamayı erteleriz ama ben o gün oğlumla beraber olmak istiyorum bakalım ne olcak inşlh herşeyy yolunda gider neyse öpüldünüzz güzel hanımlarr
günaydın canım,hem geçmiş olsun hemde kolay gelsin,annenin gelmesi iyi olmuş en azından aklın miniğinde kalmıyor,doğum gününüde bir şekilde herşey düzene girdiğinde kutlarsınız.kayınvaliden açık kalp ameliyatı mı olacak.çok ciddi birşeyi yoktur umarım....bir güzel haber daha,herşeyin yoluna girmesi güzeldoktordan sonra fırsatın olursa bize de haber ver olur mu
Hayırlısı olsun güzelim.. belkide hiç gelmez.. Şöyle bi uğrayım bakıyım ne yapıyosun demiştir kırmızılar:)))günaydın kızlar yaptım canım negatif akşamda kırmızı kart gördüm herhalde çok az oldu ve şu anda yok olmuyo anlamadım
Hoşgeldin canım benim... Hadi hayırlısı bakalım 10-15-20 gün derken 9 ay boyunca hiç gelmesin kırmızıların inşallah..günaydııın kızlaaaar..ben geldiiimm ..kimsecikler yok.. yasemiinn,semraaa,zeyneepp,bilgii,sedaaa,reyhaann nerdesiniz kızlaaarrr..
bende adetimi bekliyorum 10 gün kaldı..bakalım sonuç nasıl olacak..rabbim hayırlısını versin inşallah..ama kasıklarımda karnımda bazen ağrı oluyo..sanırım bu ayda hüsranama umudumu yitirmiyorum Rabbimin izniyle
günaydın kızlarr özledim valla sizinasılsınız ne var ne yok bakalım topikte geçmişe bakmadım daha hamiş varmı bakalım aramızda? bu arada bende 15 nisanda regl oldum listeye eklersiniz.. sanırım düzene girdim reglim artık eskisi gibi oldu aynı kist yok sanırım yarın kontrole gidicem gerçi ama... inşlhh gitmiştirde çalışmalara başlarız bir an önce ama zorr bu ayda kayınvalidem ameliyiyat olcak kalpten oğlumuda annanesine bırakıyorum geldi annem allahtan..ama oğlumun doğum gününde hastanede olmak istemiyorum oğlumun yanında olmka istiyorum gerçi kutlamayı erteleriz ama ben o gün oğlumla beraber olmak istiyorum bakalım ne olcak inşlh herşeyy yolunda gider neyse öpüldünüzz güzel hanımlarr
herşeyin hayırlısı cnm inan en hayırlı zamanda gelecek belkide geldi ama sen bilmiyorsungünaydın kızlar yaptım canım negatif akşamda kırmızı kart gördüm herhalde çok az oldu ve şu anda yok olmuyo anlamadım
ooo 10 gün önceden böyle konuşursan olmaz hadi dualarımız seninle 10 günde geçmek bilmez şimdigünaydııın kızlaaaar..ben geldiiimm ..kimsecikler yok.. yasemiinn,semraaa,zeyneepp,bilgii,sedaaa,reyhaann nerdesiniz kızlaaarrr..
geçmiş olsn cnm off en zoru ayrılık inş oğlunun yanında olabilirsingünaydın kızlarr özledim valla sizinasılsınız ne var ne yok bakalım topikte geçmişe bakmadım daha hamiş varmı bakalım aramızda? bu arada bende 15 nisanda regl oldum listeye eklersiniz.. sanırım düzene girdim reglim artık eskisi gibi oldu aynı kist yok sanırım yarın kontrole gidicem gerçi ama... inşlhh gitmiştirde çalışmalara başlarız bir an önce ama zorr bu ayda kayınvalidem ameliyiyat olcak kalpten oğlumuda annanesine bırakıyorum geldi annem allahtan..ama oğlumun doğum gününde hastanede olmak istemiyorum oğlumun yanında olmka istiyorum gerçi kutlamayı erteleriz ama ben o gün oğlumla beraber olmak istiyorum bakalım ne olcak inşlh herşeyy yolunda gider neyse öpüldünüzz güzel hanımlarr
hıh sende kocanı dinledin demi biz çatlıoz amagüzel anneler merhaba
günaydın zeynep,belki çok stres yaptıysan ondan geşmiyorda olabilir,biraz daha bekle gelmezse tekrar test yaparsın.hayırlısı olsun güzelim,gerçi ben bu ay senden çooook umutluyum da bekleyelim birazdaha
günaydıııın hoşgeldin bacımkahvaltı,sabah telaşı derken anca geldim,birazdanda dışarı çıkacağız, hadi 10 dan aşağı saycaz desene hep birlikte hayırlısı olsun,umudumuzu hiç yitirmiyelim canım taaki kırmızıları görene kadar,kırmızıların gelmeside nimet, bir dahaki ayın umudu o ,bunu en çok düzensiz gelen adetlerimizle sen ve ben biliriz galiba.:82:hadi ebru sevindir bizi bu arada ben hala adet olmadım eşime bir test daha yapalım dedim,bekle birazdaha dedi bende onu dinledim
Oooooo günaydın haftasonu kuşları.. Hayret ettim valla pazar pazar sizleri buralarda gördüm.
Hayırlısı olsun güzelim.. belkide hiç gelmez.. Şöyle bi uğrayım bakıyım ne yapıyosun demiştir kırmızılar:)))
Hoşgeldin canım benim... Hadi hayırlısı bakalım 10-15-20 gün derken 9 ay boyunca hiç gelmesin kırmızıların inşallah..
Günaydın tatlım, çelikten sonra hamişimiz yok henüz... inşallah bu ay çıkarırız bi kaç hamile daha Allah'ın izniyle.Kayınvalidene geçmiş olsun, bu arada annenin gelmesine çok sevindim..hem kafan hem için rahatlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?