2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlaaar benim için günün olayını anlatıyorum dikkatle okuyun
''kayınpederim yemekte sizle birşey konuşçam dedi,sonrada ekledi:benim ömrüm ne kadar daha bilmiyorum sizden bir kız çocuğu istiyorum::ben aynen böyle oldumkız olsun ki annemin adını koyayımvalla feleğimi şaşırdım,eşimde ablamın kızı var sen onu sev biz daha düşünmüyoruz dedi:26 da ben sizden istiyorum dediiiidilimin ucuna kadar geldi;baba madem çocuk istiyorsun bir tüp parası verde çocuk yapalım!!ama diyemedim neme lazım annesinin adını koyar diyebu arada ismi ''sırma''olacak istek üzerinedoğurmasam mı ki:26:

canım bilmem ama SIRMA ismide güzelmiş bence

canım inşallah sen hamişsindir bizimki artık mayısa kaldı
geçmiş olsun bitanem başka kalabilecek biri yokmu kayınvaldenin yanında dogum gününde o kalsa

oooooooo iyisin hadi SIRMA adlı bir kızında olsa tam olur ama ben duyunca aynen böyle kaldım

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132:kızlar bu arada sat 17 nisan bat 14 mayıs

selam kizlar nasilsiniz?
ayy öldüm kizlar yorgunluktan bütün gün hic oturmadim camlar,kapilar,camasir ,yerler derken aksam oldu bittim bende ama iyi oldu ohh mis gibi :79::79:

zeynep canim hic üzülme insallah birdahaki aya gelir melegin insallahhh
acemiera canim varsin olsun bir kizin insallah eee sirmada kötü degil yani ya necmiye olsaydi degilmibide beni düsün :18:

ebru canim hayirlisi olsun hakkinda insallah bu veletler gelecekler gelmeyede bizi bayabi zora kosup gelecekler anlasilan

bicicek canim oglusinin dogumgünü kutlu olsun simdiden kayinvalidenede acil sifalar diliyorum canim
celik canim güzel haberlerle dön inallah pazartesi ilk kontrolun galiba heyecanlisindir sen negüzel rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün insallah

polyannam canim senide öpeyim bariii

kimseyi unutmamisimdir insallahh simdi gidip koltuga uzanayim kociste ayaklarima masaj yapsin birazz:80: hakettim ama görüsürüzzzz

Son düzenleme:

olurmu cnm hep aklımızdasın inan ama polyanna ya katılıyorum daha sık gel ne olur

çok geçmiş olsun cnm herşeyde var bi hayır

oğlum suan itibariyle 1 sürahi suyu halıya boca etti kaçtım

çok teşekkür ediyorum canlar ben babamın yanında kalmaya devam o yüzden size sık uğrayamıyorum sanırım bu haftada hastanede geçecek hayırlısıyla eve bir çıksa inşallah tez zamanda iyileşir bayağ toparladı artık yavrucum ortada kaldı bir oraya bir buraya en çok onun için üzülüyorum hayırlısı bakalım

nasıl yaaa canım özellikle sırma bide he e senin kayınvalidede varmı hayattamı yani kimin iismiymiş böyle yaa nerden bulmuşhayırlı uğurlu olsun canım yeni isminizşakası bir yanada Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhatli nasip etsinde inşallah siz dilediğinizi koyarsınız oda artık sırma der

inş hayır konuşmuş onun dilinden kabul olur belkide valla bende sevdim sırma ismini olmasa yanına bi isim daha eklersin sen bana bak bide oğluma ben mehmet efe ismini koydum mehmet kayınpederimin ismi çok sevindiler şimdi eşim kız olursda annemin isimini koyalım diyo fahriye tabiki kabul etmedim

ohh misler gibi olmuştur sağol cnm inş gelir gelmez yazarım inş

zeynebim yenitur başladı yaseminin dediği gibi çalışın bacım bide şu ovulasyonu denesene 20 tl lik aldım 3 ay yetiyo

kızlar günaydınlaaaaaaaaaaaaaarr
siz ve bebeleriniz nasıllar bakalm.
yasemincim, semracım ve sedacım kızlar iyi dilekleriniz için çook ama çoook teşekkür ediyorum sizlereee

:84::84::84::84::84::84::848::84::84::84::84:
ama yinedeeee

günaydııııııınmutlu bir hafta diliyorum herkese:81::81::81::81:alıntı yapacaktım ama çoooook olcak tek tek cevaplayım ve sondan başlayım
ÇİÇELLARA günaydın tatlım,biz iyiyiz sen nasılsın doğumgünü nasıl geçti
ÇELİK gülüm belki,anne babanın dua sı derler ama istemiyorum yani,iki sene önce görümcem kız doğurdu ona koysaymış,herkes burun kıvırdı şimdi benimkine koymaya çalışıyor sıkıntı burda ,bir şeyi istemezsin içine sinmez benimki öyle birşey.stres yaptım kendi kendime fol yok yumurta yok ortada:60
URYHN tatlım kayınpederimin annesinin ismikayınvalidem iki sene önce vefat ettio olsaydı bunlar olmazdı zaten,ne bize çocuk yapın diyebilirdi ne de isim bulabilirdi nitekim görümceme söyledi kayınvalidem rahmetli sen ne karışıyon herkes istediği ismi koyar,eskisi gibi 7,8 tane yapmıyor kimse herkesin dediği ismi koysun, iki tane çocuk yapıyor kendi istediklerini koysunlar dedi kapattı konuyu.belki görümcemler duyarsa benim yanımda olurlar,onlarda istemez,tek tesellim bu
SEYDAM tertemiz olmuşsun kuzum,ben şimdi kalkışıcağım bakalımkuzum istemiyorum sırma ismini gelinlik yapmak istiyorum bir kerede yaaaaazeynep sırmaistemiyorum yaaa:84::84::84::84::84::84:
ZEYNEP tatlış hayırlısı olsun gülüm yeni tur yeni şansbende aynen öyle kaldım
BİÇİÇEKBİBÖCEK gülüm güzel isim belki başkasında duysam yadırgamam ama geinlik yapacağım tuttu sanırım.çocuk yok,olacağıda malum değil ama ismi için kaga ediyorumbelki hemen hamile kalsaydım koyardım bunun için çok uğraştım,hala da uğraşıyorum ismini de başkasının koymasını istemiyorum belkide ne bileyim:44::44::44:

bu arada en önemli konuyu atlıyordum az kalsın;dün geceden beri pembe pembe akıntım var,hamile değilim sanırımama kendiliğinden hasta olduğum için de çoooooook mutluyumilaç kullanmak istemiyordum bakalım devamı gelir inş

tamammmm anladık sırma koyulmuycak
herşeyin hayırlısı önce sağlık sonra Allah ne zaman iisterse o zaman gelir prenses

eee kızlar siz ne yapıonuz bakayım kontrole geldim ona göre durmak yok çalışın:82:

beni güldürdün ya allahta seni güldürsüntamam bende anladım çok sinirlenmişim

kızlar nerdesiniz yaa birşey sorcam,öğlenden beri yazmayım diyorum ama dayanamadım,sabah pembe akıntım var demiştim ya o normale döndüüüü:26::26::26::26::26::26:neden ki acaba perşembe gününe randevu almıştım kontrol için artık o güne kadar bekliyeceğiz.dünden beri bütün belirtiler vardı,ama şimdi hiç biri yok!offfff böyle olunca kadın olmak ne zormuş diyorum

merhabalar kızlar ya ben ilkinde böyle deildim ama şimdi çok merak ediyorum idrar testinden en erken ne zaman belli olur acaba bat geçtikten sonra yapmak garanti gibi daha bir haftadan fazla var beklemeye devammmm

normale döndü dediğin hastamı olmaya başladın yoksa akıntın bittimi ama canını sıkma herşey istediğin gibi olurrrr inş

kızlar şimdi aradılar randevum pazartesi akşama kaldıcanera canım o pembelik gitti normal rengine döndü yani kanama yok akıntı devamben eşimi ikna edebilirsem akşama bir test aldırayım bakalım,umudum yok ama kafamdaki şüphe gider en azından

canim ya bu lekelenme bana hayir gibi geldi niye duruyorsunki hemen test yapsana allahim hayirlara cikarir sonunu insallah ..yap canim yap sen gelinligini ohhh dogru diyosun hak etmiyorlarsada koyma sende güzel kizina kayinvalidenin ismini

:848::84::84::84::84:
ama yinedeeee
canimya inan gözümden kacmis zaten bikac kisi dahada var yazmadigim unutmusum nasil girip okuyorum bi telas bi bilsen aklimda kalanlari yazmistim hemen küsme olurmu sen benim cok eski arkadasimsin

cilekim ses ver komtrol nasil gecti

yokk gıı küsermiyim ben sana hiç canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…