- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.201
kızlaaar benim için günün olayını anlatıyorum dikkatle okuyun
''kayınpederim yemekte sizle birşey konuşçam dedi,sonrada ekledi:benim ömrüm ne kadar daha bilmiyorum sizden bir kız çocuğu istiyorum::ben aynen böyle oldum kız olsun ki annemin adını koyayım valla feleğimi şaşırdım,eşimde ablamın kızı var sen onu sev biz daha düşünmüyoruz dedi:26 da ben sizden istiyorum dediiii dilimin ucuna kadar geldi;baba madem çocuk istiyorsun bir tüp parası verde çocuk yapalım!!ama diyemedim neme lazım annesinin adını koyar diye bu arada ismi ''sırma''olacak istek üzerine doğurmasam mı ki:26:
canım inşallah sen hamişsindir bizimki artık mayısa kaldıgünaydııın kızlaaaar..ben geldiiimm ..kimsecikler yok.. yasemiinn,semraaa,zeyneepp,bilgii,sedaaa,reyhaann nerdesiniz kızlaaarrr..
bende adetimi bekliyorum 10 gün kaldı..bakalım sonuç nasıl olacak..rabbim hayırlısını versin inşallah..ama kasıklarımda karnımda bazen ağrı oluyo..sanırım bu ayda hüsranama umudumu yitirmiyorum Rabbimin izniyle
hepinizi öpüyorum canlarıımm..
geçmiş olsun bitanem başka kalabilecek biri yokmu kayınvaldenin yanında dogum gününde o kalsagünaydın kızlarr özledim valla sizinasılsınız ne var ne yok bakalım topikte geçmişe bakmadım daha hamiş varmı bakalım aramızda? bu arada bende 15 nisanda regl oldum listeye eklersiniz.. sanırım düzene girdim reglim artık eskisi gibi oldu aynı kist yok sanırım yarın kontrole gidicem gerçi ama... inşlhh gitmiştirde çalışmalara başlarız bir an önce ama zorr bu ayda kayınvalidem ameliyiyat olcak kalpten oğlumuda annanesine bırakıyorum geldi annem allahtan..ama oğlumun doğum gününde hastanede olmak istemiyorum oğlumun yanında olmka istiyorum gerçi kutlamayı erteleriz ama ben o gün oğlumla beraber olmak istiyorum bakalım ne olcak inşlh herşeyy yolunda gider neyse öpüldünüzz güzel hanımlarr
''kayınpederim yemekte sizle birşey konuşçam dedi,sonrada ekledi:benim ömrüm ne kadar daha bilmiyorum sizden bir kız çocuğu istiyorum::ben aynen böyle oldum kız olsun ki annemin adını koyayım valla feleğimi şaşırdım,eşimde ablamın kızı var sen onu sev biz daha düşünmüyoruz dedi:26 da ben sizden istiyorum dediiii dilimin ucuna kadar geldi;baba madem çocuk istiyorsun bir tüp parası verde çocuk yapalım!!ama diyemedim neme lazım annesinin adını koyar diye bu arada ismi ''sırma''olacak istek üzerine doğurmasam mı ki:26:
Günaydın Arkadaşlar....
Reyhancım çok sağol canım teşekkür ederim...
Kayınbabana çok geçmiş olsun... Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.
Sende üzülme, dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır..
Ebrucum daha sık gelsen topiğe böyle olmaz... Aklımızdasın tabi( yani şahsen benim) ama dile getirmemişiz farkettim.:26::26::26:
Nasıl gidiyor hayat güzelim.. Gün sayıyosundur şimdi sen.. Rabbim hayırlı günler, güzel haberler getirsin inşallah
olurmu cnm hep aklımızdasın inan ama polyanna ya katılıyorum daha sık gel ne olur
çok geçmiş olsun cnm herşeyde var bi hayır
oğlum suan itibariyle 1 sürahi suyu halıya boca etti kaçtım
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIINhafta sonu olmasına rağmen kalabalıkız herhalde aşağıda birsürü isim görüyorum:)))))))))
ilk önce ÇİÇEKLARA doğum günün kutlu olsuuunyeni yaşın sana uğur getirsin
REYHAN canım geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum kayınpederine.çok yorma kendini dikkat et
EBRU hoşgeldin bacım,bi uğrayıp bi kaçarsan olacağı bu:)))))şahsen benimde aklımdasın da ,zaman geçsin diye bekliyordum yoksa dün belirtin varmı diye soracaktım yani
AYŞE güzel hatunsun vesselam:108::108::108:daha ne diyeyim ki
SEMRA bana da bir tahmin yürüt kız,merak ettim ne düşünüyorsun benim hakkımda:44::112::112:görümcelere laf yokbende de iki tane var amma bende görümceyim yapmıyorumdur inş öyle birşey:44::44::44::44:dur ben bir geline sorayım:18::18::18::18::18: şaka şaka ayıp etmiş gerçekten
NANAN hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin,birinci kaç yaşında?kız mı erkekmi?ne çok soru sordum yaaaa
ZEYNEP nerdesin kız merak ettim test yaptın mı
ÇELİİİK ,FERHAAAT öptüm kızlarbebişliler sizi
inş hayır konuşmuş onun dilinden kabul olur belkide valla bende sevdim sırma ismini olmasa yanına bi isim daha eklersin sen bana bak bide oğluma ben mehmet efe ismini koydum mehmet kayınpederimin ismi çok sevindiler şimdi eşim kız olursda annemin isimini koyalım diyo fahriye tabiki kabul etmedimkızlaaar benim için günün olayını anlatıyorum dikkatle okuyun
[sıze=3]selam kizlar nasilsiniz?
Ayy öldüm kizlar yorgunluktan bütün gün hic oturmadimCamlar,kapilar,camasir ,yerler derken aksam oldu bittim bende ama iyi oldu ohh mis gibi :79::79:
Zeynep canim hic üzülme insallah birdahaki aya gelir meleginInsallahhh
Acemiera canim varsin olsun bir kizin insallah eee sirmada kötü degil yaniya necmiye olsaydi degilmi bide beni düsün :18:
Ebru canim hayirlisi olsun hakkinda insallah bu veletler gelecekler gelmeyede bizi bayabi zora kosup gelecekler anlasilan
Bicicek canim oglusinin dogumgünü kutlu olsun simdiden kayinvalidenede acil sifalar diliyorum canim
Celik canim güzel haberlerle dön inallah pazartesi ilk kontrolun galiba heyecanlisindir sen negüzelrabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün insallah
Polyannam canim senide öpeyim bariii
Kimseyi unutmamisimdir insallahh simdi gidip koltuga uzanayim kociste ayaklarima masaj yapsin birazz:80: Hakettim ama Görüsürüzzzz
[/sıze]
selam kizlar nasilsiniz?
ayy öldüm kizlar yorgunluktan bütün gün hic oturmadimcamlar,kapilar,camasir ,yerler derken aksam oldu bittim bende ama iyi oldu ohh mis gibi :79::79:
zeynep canim hic üzülme insallah birdahaki aya gelir melegininsallahhh
acemiera canim varsin olsun bir kizin insallah eee sirmada kötü degil yaniya necmiye olsaydi degilmi bide beni düsün :18:
ebru canim hayirlisi olsun hakkinda insallah bu veletler gelecekler gelmeyede bizi bayabi zora kosup gelecekler anlasilan
bicicek canim oglusinin dogumgünü kutlu olsun simdiden kayinvalidenede acil sifalar diliyorum canim
celik canim güzel haberlerle dön inallah pazartesi ilk kontrolun galiba heyecanlisindir sen negüzelrabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün insallah
polyannam canim senide öpeyim bariii
kimseyi unutmamisimdir insallahh simdi gidip koltuga uzanayim kociste ayaklarima masaj yapsin birazz:80: hakettim ama görüsürüzzzz
tamammmm anladık sırma koyulmuycakgünaydııııııınmutlu bir hafta diliyorum herkese:81::81::81::81:alıntı yapacaktım ama çoooook olcak tek tek cevaplayım ve sondan başlayım
ÇİÇELLARA günaydın tatlım,biz iyiyiz sen nasılsın doğumgünü nasıl geçti
ÇELİK gülüm belki,anne babanın dua sı derler ama istemiyorum yani,iki sene önce görümcem kız doğurdu ona koysaymış,herkes burun kıvırdı şimdi benimkine koymaya çalışıyor sıkıntı burda ,bir şeyi istemezsin içine sinmez benimki öyle birşey.stres yaptım kendi kendime fol yok yumurta yok ortada:60
URYHN tatlım kayınpederimin annesinin ismikayınvalidem iki sene önce vefat etti o olsaydı bunlar olmazdı zaten,ne bize çocuk yapın diyebilirdi ne de isim bulabilirdi nitekim görümceme söyledi kayınvalidem rahmetli sen ne karışıyon herkes istediği ismi koyar,eskisi gibi 7,8 tane yapmıyor kimse herkesin dediği ismi koysun, iki tane çocuk yapıyor kendi istediklerini koysunlar dedi kapattı konuyu.belki görümcemler duyarsa benim yanımda olurlar,onlarda istemez,tek tesellim bu
SEYDAM tertemiz olmuşsun kuzum,ben şimdi kalkışıcağım bakalımkuzum istemiyorum sırma ismini gelinlik yapmak istiyorum bir kerede yaaaaa zeynep sırma istemiyorum yaaa:84::84::84::84::84::84:
ZEYNEP tatlış hayırlısı olsun gülüm yeni tur yeni şansbende aynen öyle kaldım
BİÇİÇEKBİBÖCEK gülüm güzel isim belki başkasında duysam yadırgamam ama geinlik yapacağım tuttu sanırım.çocuk yok,olacağıda malum değil ama ismi için kaga ediyorumbelki hemen hamile kalsaydım koyardım bunun için çok uğraştım,hala da uğraşıyorum ismini de başkasının koymasını istemiyorum belkide ne bileyim:44::44::44:
herşeyin hayırlısı önce sağlık sonra Allah ne zaman iisterse o zaman gelir prensesbu arada en önemli konuyu atlıyordum az kalsın;dün geceden beri pembe pembe akıntım var,hamile değilim sanırımama kendiliğinden hasta olduğum için de çoooooook mutluyum ilaç kullanmak istemiyordum bakalım devamı gelir inş
tamammmm anladık sırma koyulmuycak
herşeyin hayırlısı önce sağlık sonra Allah ne zaman iisterse o zaman gelir prenses
eee kızlar siz ne yapıonuz bakayım kontrole geldim ona göre durmak yok çalışın:82:
kızlar nerdesiniz yaa birşey sorcam,öğlenden beri yazmayım diyorum ama dayanamadım,sabah pembe akıntım var demiştim ya o normale döndüüüü:26::26::26::26::26::26:neden ki acaba perşembe gününe randevu almıştım kontrol için artık o güne kadar bekliyeceğiz.dünden beri bütün belirtiler vardı,ama şimdi hiç biri yok!offfff böyle olunca kadın olmak ne zormuş diyorum
kızlar nerdesiniz yaa birşey sorcam,öğlenden beri yazmayım diyorum ama dayanamadım,sabah pembe akıntım var demiştim ya o normale döndüüüü:26::26::26::26::26::26:neden ki acaba perşembe gününe randevu almıştım kontrol için artık o güne kadar bekliyeceğiz.dünden beri bütün belirtiler vardı,ama şimdi hiç biri yok!offfff böyle olunca kadın olmak ne zormuş diyorum
bu arada en önemli konuyu atlıyordum az kalsın;dün geceden beri pembe pembe akıntım var,hamile değilim sanırımama kendiliğinden hasta olduğum için de çoooooook mutluyum ilaç kullanmak istemiyordum bakalım devamı gelir inş
canim ya bu lekelenme bana hayir gibi geldigünaydııııııınmutlu bir hafta diliyorum herkese:81::81::81::81:alıntı yapacaktım ama çoooook olcak tek tek cevaplayım ve sondan başlayım
ÇİÇELLARA günaydın tatlım,biz iyiyiz sen nasılsın doğumgünü nasıl geçti
ÇELİK gülüm belki,anne babanın dua sı derler ama istemiyorum yani,iki sene önce görümcem kız doğurdu ona koysaymış,herkes burun kıvırdı şimdi benimkine koymaya çalışıyor sıkıntı burda ,bir şeyi istemezsin içine sinmez benimki öyle birşey.stres yaptım kendi kendime fol yok yumurta yok ortada:60
URYHN tatlım kayınpederimin annesinin ismikayınvalidem iki sene önce vefat etti o olsaydı bunlar olmazdı zaten,ne bize çocuk yapın diyebilirdi ne de isim bulabilirdi nitekim görümceme söyledi kayınvalidem rahmetli sen ne karışıyon herkes istediği ismi koyar,eskisi gibi 7,8 tane yapmıyor kimse herkesin dediği ismi koysun, iki tane çocuk yapıyor kendi istediklerini koysunlar dedi kapattı konuyu.belki görümcemler duyarsa benim yanımda olurlar,onlarda istemez,tek tesellim bu
SEYDAM tertemiz olmuşsun kuzum,ben şimdi kalkışıcağım bakalımkuzum istemiyorum sırma ismini gelinlik yapmak istiyorum bir kerede yaaaaa zeynep sırma istemiyorum yaaa:84::84::84::84::84::84:
ZEYNEP tatlış hayırlısı olsun gülüm yeni tur yeni şansbende aynen öyle kaldım
BİÇİÇEKBİBÖCEK gülüm güzel isim belki başkasında duysam yadırgamam ama geinlik yapacağım tuttu sanırım.çocuk yok,olacağıda malum değil ama ismi için kaga ediyorumbelki hemen hamile kalsaydım koyardım bunun için çok uğraştım,hala da uğraşıyorum ismini de başkasının koymasını istemiyorum belkide ne bileyim:44::44::44:
canimya inan gözümden kacmis zaten bikac kisi dahada var yazmadigim unutmusum:848::84::84::84::84:
ama yinedeeee
[sıze=3]canim ya bu lekelenme bana hayir gibi geldiNiye duruyorsunki hemen test yapsana allahim hayirlara cikarir sonunu insallah [/sıze][sıze=3]..yap canim yap sen gelinligini ohhh dogru diyosun hak etmiyorlarsada koyma sende güzel kizina kayinvalidenin ismini [/sıze]
[sıze=3]canimya inan gözümden kacmis zaten bikac kisi dahada var yazmadigim unutmusumNasil girip okuyorum bi telas bi bilsen Aklimda kalanlari yazmistim hemen Küsme olurmu sen benim cok eski arkadasimsin [/sıze]
cilekim ses ver komtrol nasil gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?