- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.221
kızlar şimdi aradılar randevum pazartesi akşama kaldıcanera canım o pembelik gitti normal rengine döndü yani kanama yok akıntı devam ben eşimi ikna edebilirsem akşama bir test aldırayım bakalım,umudum yok ama kafamdaki şüphe gider en azından
kuşum kayınvalidemin ismi değil,ona razıyım ben''kayınvalidemin kayınvalidesinin ismi''yani kayınpederimin annesinincanim ya bu lekelenme bana hayir gibi geldiniye duruyorsunki hemen test yapsana allahim hayirlara cikarir sonunu insallah ..yap canim yap sen gelinligini ohhh dogru diyosun hak etmiyorlarsada koyma sende güzel kizina kayinvalidenin ismini
canimya inan gözümden kacmis zaten bikac kisi dahada var yazmadigim unutmusumnasil girip okuyorum bi telas bi bilsen aklimda kalanlari yazmistim hemen küsme olurmu sen benim cok eski arkadasimsin
cilekim ses ver komtrol nasil gecti
sanada iyi akşamlaaaaaaarKızlar benim mesaimin bitmesine bi kaç dakika kaldı yaşasııııııııııınnn.
Hepinize hayırlı akşamlarr...
slm kızlar hastaneden geldim bebişimin gelişimi çok güzel tahlillerdede sorun yok kalp atışları çok iyidedi dr 1.35 cm olmuş fasulyem 11. haftada ense kalınlığı ölçümü için gideceğim
ama midem çok bulanıoooooo
cnm sabah test yap bence varsa çıkar yoksa sende ona göre davranırsın ama sabah yap daha iyi olur
slm kızlar hastaneden geldim bebişimin gelişimi çok güzel tahlillerdede sorun yok kalp atışları çok iyidedi dr 1.35 cm olmuş fasulyem 11. haftada ense kalınlığı ölçümü için gideceğim
ama midem çok bulanıoooooo
cnm sabah test yap bence varsa çıkar yoksa sende ona göre davranırsın ama sabah yap daha iyi olur
merhaba kızarl ben geldim hoş geldimmmmm
Merhaba arkadaşlar..
1-2 gündür pek tadım yok nedense.. o yüzden yazmadım.. Buralardayım. öptüm
ebrucum hamillelik iyi gidiyor diyelim iyi geçsin çok kasık ağrım var galiba rahim iyice eüyüyor ondan seninde az kalmış hayırlısıyla inşlah bu sefer olur dualarım seninle
semraa noldu canım beniim..kim kızdırdı seni söle onu döveyim bacııım hasta mısın yoksa..:44:
kızlar herkese günaydınlaaar.
siz ve bebeleriniz nasıl bakalım bugün..
günaydın canım iyiyiz çok şükür ilk moral bozuklugunu atlattımkızlar herkese günaydınlaaar.
siz ve bebeleriniz nasıl bakalım bugün..
Günaydın Bilgicim ve tüm arkadaşlar,
İyiyiz Allah'a çok şükür. Burası sürekli yağışlı, kızımla eve tıkılıp kaldık günlerdir
kızlar günaydın,dün giremedim şimdide hemen çıkmam gerek,akıbetimden haber vereyim dedim
dün öğlen testi yapıp,iki dakika duşa girdim çıktığımda tek çizgiydi,vaktimde yoktu bi 5 dakika daha beklemeye hemen evden çıktım,döndüğümde ikinci çizgi vardı:26::26::26::26::26::26::26::26embeydi ama vardı,eşime de gösterdim:hem sonradan çıkmış çizgi hemde yanındaki kadar koyu değil dedi,bende iyi o zaman dedim:19,işte böyle......bugün vaktim yok ama yarına bir test daha yaparım belki,kafam karıştı.bir yandanda kendime kızıyorum amma süründü diye,pazartesiyi bekle öğrencen işte diye.kan tahlili verecek kadar zamanım yok yaaa,öğleden sonra burda olmayacağım alamam.yarın sabah ola hayrola,kendinize iyi bakın
ilk halay benden gelsin canım tebrik ediyorum seni Allah kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?