2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

slm kızlar hastaneden geldim bebişimin gelişimi çok güzel tahlillerdede sorun yok kalp atışları çok iyidedi dr 1.35 cm olmuş fasulyem 11. haftada ense kalınlığı ölçümü için gideceğim

ama midem çok bulanıoooooo

cnm sabah test yap bence varsa çıkar yoksa sende ona göre davranırsın ama sabah yap daha iyi olur

kuşum kayınvalidemin ismi değil,ona razıyım ben''kayınvalidemin kayınvalidesinin ismi''yani kayınpederimin annesininnedense sezgilerine güveniyorumsonuç güzel olur umarım
Kızlar benim mesaimin bitmesine bi kaç dakika kaldı yaşasııııııııııınnn.
Hepinize hayırlı akşamlarr...
sanada iyi akşamlaaaaaaar

çok güzel yaaayerim ben o fasülyeyimide bulantısı için yapacak birşey yok gülüm bekliyeceksin bu da bu işin tuzu biberi(bunu banada hatırlatın vakti geldiğinde)
zaten sabaha kaldı test,alamadık dışarı çıkınca yanımızda arkadaşlar vardı,sabah ben alırım artık)

EBRUUUU şafak kaç bacım
pollyanna nerelerdesin kız hiç sesin çıkmadı

acemiera umarım güzel haberlerin gelir nasıl uyuyacaksın bu gece isimede takma bence ya çok istiyo ve ısrar ediyosa kırma bence iki isim koyarsın hem sırmada güzel isimmmm( baksana hemen kurdum hamilesin kızın oldu isim koyuyosunnn allah söyletti herhallll)

adın sedaydı değil mi canım yanlış hatırlamıyorsam:26:senin adına çok sevindim canım benim..inşallah ense ölçümüde güzel sonuçlarla çıkar ..Rabbim sorunsuz hayırlı bir hamileklik ve hayırlı doğum nasip etsin inşallah..

merhaba kızarl ben geldim hoş geldimmmmm

hoşgeldin canıımm..nasıl gidiyo hamilelik..

yasemiinn bacım testi yaptın mı bi dahainşallah bebişin süpriz yapar canım benim..benim bat 26 nisan:44:bakalım sonuç ne olacak..merakla bekliyorum..adetime bir hafta kaldıhepimizin hakkında hayırlı olanları nasip etsin Rabbim..öptüm canlarıımm..

ebrucum hamillelik iyi gidiyor diyelim iyi geçsin çok kasık ağrım var galiba rahim iyice eüyüyor ondan seninde az kalmış hayırlısıyla inşlah bu sefer olur dualarım seninle

ebrucum hamillelik iyi gidiyor diyelim iyi geçsin çok kasık ağrım var galiba rahim iyice eüyüyor ondan seninde az kalmış hayırlısıyla inşlah bu sefer olur dualarım seninle

iyi gitmesine çok sevindim canım..o kadar olacak annesi göbüşünün iç kısmı dar ise haliyle büyürken ağrı olur..az kaldı adetime ama ara ara kasıklarımda ağrı oluyo sanırım adet olucam gibi..Allah razı olsun duaların için canıım beniim..Rabbim sanada hayırlı sorunsuz bir hamilelik ve hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah..amin..

semraa noldu canım beniim..kim kızdırdı seni söle onu döveyimbacııım hasta mısın yoksa..:44:

Sağol canım, çok şükür hasta filan değilim. Ama ne bileyim yaa havalardanmıdır nedir bi tuhafım..

Bön bön bakınıyorum öyle.. günlerdir bardaktan boşanır gibi yağmur yağıyor, hava kapalı,bulanık, bayıyo anlıycaann

bugün o olaydan sonra regl zannettiğim şeyin 16.günü... yumurtlama belirtilerim azda olsa devam ediyo gibi.. birazda buna takılıyo sanki kafam...hiç böle olduğunu hatırlamıyorum..İnşallah herşey yolundadır vucüdumda :26:

kızlar herkese günaydınlaaar.
siz ve bebeleriniz nasıl bakalım bugün..
günaydın canım iyiyiz çok şükür ilk moral bozuklugunu atlattım
Günaydın Bilgicim ve tüm arkadaşlar,

İyiyiz Allah'a çok şükür. Burası sürekli yağışlı, kızımla eve tıkılıp kaldık günlerdir

aynen bizde öyleyiz ya çok sıkıldık artık :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

kızlar günaydın,dün giremedim şimdide hemen çıkmam gerek,akıbetimden haber vereyim dedim
dün öğlen testi yapıp,iki dakika duşa girdim çıktığımda tek çizgiydi,vaktimde yoktu bi 5 dakika daha beklemeye hemen evden çıktım,döndüğümde ikinci çizgi vardı:26::26::26::26::26::26::26::26embeydi ama vardı,eşime de gösterdim:hem sonradan çıkmış çizgi hemde yanındaki kadar koyu değil dedi,bende iyi o zaman dedim:19,işte böyle......bugün vaktim yok ama yarına bir test daha yaparım belki,kafam karıştı.bir yandanda kendime kızıyorum amma süründü diye,pazartesiyi bekle öğrencen işte diye.kan tahlili verecek kadar zamanım yok yaaa,öğleden sonra burda olmayacağım alamam.yarın sabah ola hayrola,kendinize iyi bakın

ilk halay benden gelsin canım tebrik ediyorum seni Allah kucagına almayı nasip etsin

ilk halay benden gelsin canım tebrik ediyorum seni Allah kucagına almayı nasip etsin

zeynepçim dur daha ben inanmıyorum hamile olduğuma eşimde tabiikikan tahlili,onuda geçtim ultrasonda görmem lazım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
iki gecedir rüya görüyorum,teferruata girmiyeceğim ama arkadaşım;bebeğin olmayacak senin kendini alıştırmadın mı daha sen hala üzülüyorsun diye soruyorduyenidoğan çocuklara bakıyordum ben o bunları derken bana,bende sence alışılır mı dedim,alışılırmı?????..............sonra başka birinde göğsümden süt akıyordu(kız çocuğuna işaretmiş)bu gecede oğluma altın bilezik taktım(kardeşi olcakmış) hayrolsun hayrolsun........ama ben diyorum ya anca ultrasonla gördüğümde kutlama yapıcam sanırım....

zeynep lütfen yanlış anlama,o kadar çok hıh tamam hamileyim deyip olmadığımı öğrendim ki!bu ay da normalde yumurtam büyümedi,kafamda bir sürü soru var,insan iki seneyi aşkın bekleyince inanmak istemiyor ondan öyle dedim.bilinçaltım bile sen hamile olmayacaksın artık kendini alıştırmadın mı diyor benim durumum o derece kötü,aynı sorunu paylaştığımız arkadaşların hepsi tüp bebek topiğindeler ama benim çocuğum olduğu için ben burdayım:26::26::26:sonunda halay çekmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam

Yasemiiiiiiinnnnnn bugün içim 2 sebepten kıpırdadı.

ilki kötü bi sebep komşu amcamız vefat etti
çok üzüldüm çok ağladım, şimdi yemek yapıyorum malum cenaze evi..

İkincisi güzel bi sebep senin mesajını okudum, silikte olsa ikinci çizgiyi görmüşsün.. Çok duygulandım biliyomusun, şuan öyle bi haldeyim ki üzüntü ve sevinç bi arada... gözlerim yaşardı.. onlar akmak için, bense tutmak için ısrar ediyorum
Ben şimdiden bişey demek istemiyorum.. deli gibi istediğini ama doktorların senin canını sıkmak için söylediği şeyleri biliyorum.. Olursa Kurban olduğum Yaradanın öyle güzel bi mucizesi olacakki.. Canım benim hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
yasemincim olumlu yada olumsuz bişey söylemek istemiyorum ama hayırlı haberlerini bekliyorum yumurtaydı tedaviydi falan düşünme Rabbim ol dediyse olmuştur ama sen yinede her ihtimale karşı dikkatli ol fazla iş falan yapma yat dinlen inan neti açar açmaz buraya bakıyorum güzel haberlerinizi duymak için hadi bu sefer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…