2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yasemiinn canım beniimm seni çok iyi anlıyorum ve şu anki durumunuaynen benimde yumurtalar büyümemekte ısra ediyolar zorla nazla niyazla büyütüyoruzher ay günü geçen adet her ay negatif test ve her ay hüsran dediğin gibi..sende beni yanlış anlamazsan yasemincim..kan tahlilinde çıkmadan sevinme bitaneem..çok takıntı yapıyoruz ..benimde iki kere böyle silik çıktı o iki gün sabaha kadar uyuyamadım sevinçten ama sonra hüsran oldu..kızımdan öncede her ay negatif görüyordum testlerde..kızıma hamile kaldığım ay komşularımın ısrarıyla test yaptım..ve o iki çizgiyi gördüğümüzde eşimin ve benim gözlerimiz doldu

lafı çok uazttım kusura bakma canım benim..şunu bilki yakınında olmasakta herzaman senin yanındayız ve inanıyorum ki sende burdan müjdeli haberlerini verceksin hayırlısıyla öyle pes etmek yok bilesininşallah kan testinde de pozitif çıkar ..dualarımız seninle yasemiiniiimm..

yasemincim her zaman umut vardır yumurtaydı takma kafana belki geç dölenme olmuştur kendini hamile gibi gör dikkat et tekrra test yap bu sefer 5 dakikada çıkar hayırlıısyla inşlalahh vardır

canim olacak diyelim olsun insallahhhh senin diledigin ve bizim giledigimiz gibidir sonuc ve melegin sana gelmistir insallahhhhhhhhhh allahim sonuna kadar sevindirsin insallah kan sonucunda pozitif olucak allahim güzel gönlüne göre versin canim arkadasim

anladım canım ama bu kadar silikte olsa çıkması bence bir umut inşallah vardır ve bencede geç döllenme olmuştur hayırlısı olsun canım

arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim,ebrucum bende öyle düşünüyorum tatlım kanda çıkmadan olmazbu akşam değişik bir test daha aldım ondada ikinci çizgi silik olsada çıktı ama beş dak geçtiyarın bir aksilik olmazsa kan testi yaptıracağım,inş hep birlikte halay çekeriz.üzülmeyede hazırlıklıyım maalesef,daha öncede ebru gibi silik test aksiliği yaşayanlardanımsabahtan versem kanı öğleden sonra alırız herhal sonucu:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:yanımda olduğunuzu bilmek çoooook güzeldua edin neolur mucizem benimle olsun

canım nedense benim başından beri doğuyor içime son adet tarihin 3 üydü kaç 3 geçti üzerinden bence 5 dk geçsede silikte olsa iki testede aynı çıkıyosa çokta umutsuz bakmamak gerek benimki atana kadar saatlerce bekledide silik milik bişey çıkmadı yokken yok tek çizgiama Allahında izniyle ben bu sefer olduğunu düşünüyorum canım hayırlısı bakalım nefeslerimizi tutalım yine kan tahlilinide bekleyelim sonra hep birlikte oynarız inşallah

yasemiiiniim canım beniiimm..yarınki kan tahlilini merakla bekliyoruz..Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah..inşallah mucizen seninledir canıımm..dualarımız seninle inşallah..

inşallah bebişin seninledir ama ikinci çizgi silikde olsa çıktıysa umut varrr yarın güzel haberlerle bekliyoruz

yasemiiiniim canım beniiimm..yarınki kan tahlilini merakla bekliyoruz..Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah..inşallah mucizen seninledir canıımm..dualarımız seninle inşallah..

merhaba sizde 26 nisanı bekliyormuşsunuz bende 25 26 bekliyorum ben fazla umutlu değilim ama bakalım beklemekde kötü bazen gidim bi test yapim diyorum ama çıkmaz biliyorum ama sabredemiyorum

Günaydın arkadaşlar,

ACEMİARAcım tatlım Rabbim gönlünün muradını verir inşallah.. Güzel haberlerle gelimeni diliyorum hayırlısıyla..

Son düzenleme:
bende geç kalkan biriyim yarım saat önce kalktım pc nin başına geçtim merek ettim acemierayı güzel haberlerini bekliyoruzzzzz

hanimlar selam yasemin canim senden haber almak icin girmistim ama daha gelmedin sanirim :44:allahim hayirlisiyla yüzünü güldürsün canim insallahh

pc yi açınca böyle güzel dileklerle karşılaşmak içimi ısıttı inanınama ben doğru düzgün bir haberle gelmedim maalesefsağlık ocağının bilgisayarları bozuktu tahlil almıyorlarmışoğlanı okula götürmem gerekiyordu döndümumutlanmayın kızlar çok süründü bu olay,ne zaman benim işim böyle rast gitmese sonuç beklediğim gibi olmaz,eşimde kızdıçok üstüne gidiyorsun ondan böyle oluyor diye,pazartesiyi bekle varsa var yoksa yok dedibirazda hak vermedim değilpazartesi akşama kadar bu bir aksilik olmazsa!öğreneceğiz,o zamana kadar konuyu kapatacağıma söz verdim ona,o zamana kadar test yok,tahlil yok,kendini dinlemek yokbakalım; olanda,olmayanda bizimdir,kabulümüzdürherkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğiniz,dualarınız için

hayırlısı canım Allah inşallah gönlüne göre versin

kızlar ben dayanamayıp test yaptım;maalesef
oğluşuma 23 nisan suprizi yapmak istemiştim ama olmadıyeni tur yeni şans diyeceğiz mecburen
bekleyenler güzel haberler verir umarım.benim kendimi alıştırmam gerek herhalde çocuğumun olmayacağına bir daha

görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ...canım lütfen umutsuzluğa kapılma vardır bir saati vakti zamanı güzel mevlam inşallah en doğru zamanda kucağına bir evlat daha verecektir inşallah oğluna minik bir kardeş gelecektir ...

merhaba kızlar benim bat 25 di ve her ay düzenliydi biliyosunuz bu ay düşünüyoduk bebiş ama bugün hasta oldum neden böle oldum anlamadım çok erken oldu bahardanmı nedir yoksa 28 günde bir olurum benim bebek hayallerimde uçtu bu ayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…