- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.241
zeynep lütfen yanlış anlama,o kadar çok hıh tamam hamileyim deyip olmadığımı öğrendim ki!bu ay da normalde yumurtam büyümedi,kafamda bir sürü soru var,insan iki seneyi aşkın bekleyince inanmak istemiyor ondan öyle dedim.bilinçaltım bile sen hamile olmayacaksın artık kendini alıştırmadın mı diyor benim durumum o derece kötü,aynı sorunu paylaştığımız arkadaşların hepsi tüp bebek topiğindeler ama benim çocuğum olduğu için ben burdayım:26::26::26:sonunda halay çekmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam
canim olacak diyelim olsun insallahhhh senin diledigin ve bizim giledigimiz gibidir sonuc ve melegin sana gelmistir insallahhhhhhhhhhkızlar günaydın,dün giremedim şimdide hemen çıkmam gerek,akıbetimden haber vereyim dedim
dün öğlen testi yapıp,iki dakika duşa girdim çıktığımda tek çizgiydi,vaktimde yoktu bi 5 dakika daha beklemeye hemen evden çıktım,döndüğümde ikinci çizgi vardı:26::26::26::26::26::26::26::26embeydi ama vardı,eşime de gösterdim:hem sonradan çıkmış çizgi hemde yanındaki kadar koyu değil dedi,bende iyi o zaman dedim:19,işte böyle......bugün vaktim yok ama yarına bir test daha yaparım belki,kafam karıştı.bir yandanda kendime kızıyorum amma süründü diye,pazartesiyi bekle öğrencen işte diye.kan tahlili verecek kadar zamanım yok yaaa,öğleden sonra burda olmayacağım alamam.yarın sabah ola hayrola,kendinize iyi bakın
zeynep lütfen yanlış anlama,o kadar çok hıh tamam hamileyim deyip olmadığımı öğrendim ki!bu ay da normalde yumurtam büyümedi,kafamda bir sürü soru var,insan iki seneyi aşkın bekleyince inanmak istemiyor ondan öyle dedim.bilinçaltım bile sen hamile olmayacaksın artık kendini alıştırmadın mı diyor benim durumum o derece kötü,aynı sorunu paylaştığımız arkadaşların hepsi tüp bebek topiğindeler ama benim çocuğum olduğu için ben burdayım:26::26::26:sonunda halay çekmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam
arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim,ebrucum bende öyle düşünüyorum tatlım kanda çıkmadan olmazbu akşam değişik bir test daha aldım ondada ikinci çizgi silik olsada çıktı ama beş dak geçti yarın bir aksilik olmazsa kan testi yaptıracağım,inş hep birlikte halay çekeriz.üzülmeyede hazırlıklıyım maalesef,daha öncede ebru gibi silik test aksiliği yaşayanlardanım sabahtan versem kanı öğleden sonra alırız herhal sonucu:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:yanımda olduğunuzu bilmek çoooook güzel dua edin neolur mucizem benimle olsun
arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim,ebrucum bende öyle düşünüyorum tatlım kanda çıkmadan olmazbu akşam değişik bir test daha aldım ondada ikinci çizgi silik olsada çıktı ama beş dak geçti yarın bir aksilik olmazsa kan testi yaptıracağım,inş hep birlikte halay çekeriz.üzülmeyede hazırlıklıyım maalesef,daha öncede ebru gibi silik test aksiliği yaşayanlardanım sabahtan versem kanı öğleden sonra alırız herhal sonucu:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:yanımda olduğunuzu bilmek çoooook güzel dua edin neolur mucizem benimle olsun
yasemiiiniim canım beniiimm..yarınki kan tahlilini merakla bekliyoruz..Rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah.. inşallah mucizen seninledir canıımm.. dualarımız seninle inşallah..
pc yi açınca böyle güzel dileklerle karşılaşmak içimi ısıttı inanınama ben doğru düzgün bir haberle gelmedim maalesef sağlık ocağının bilgisayarları bozuktu tahlil almıyorlarmış oğlanı okula götürmem gerekiyordu döndüm umutlanmayın kızlar çok süründü bu olay,ne zaman benim işim böyle rast gitmese sonuç beklediğim gibi olmaz,eşimde kızdı çok üstüne gidiyorsun ondan böyle oluyor diye,pazartesiyi bekle varsa var yoksa yok dedi birazda hak vermedim değil pazartesi akşama kadar bu bir aksilik olmazsa! öğreneceğiz,o zamana kadar konuyu kapatacağıma söz verdim ona,o zamana kadar test yok,tahlil yok,kendini dinlemek yok bakalım; olanda,olmayanda bizimdir,kabulümüzdür herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğiniz,dualarınız için
kızlar ben dayanamayıp test yaptım;maalesef
oğluşuma 23 nisan suprizi yapmak istemiştim ama olmadıyeni tur yeni şans diyeceğiz mecburen
bekleyenler güzel haberler verir umarım.benim kendimi alıştırmam gerek herhalde çocuğumun olmayacağına bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?