- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.261
yasemin canim bu sözleri senden duymaya hic aliskin degilimkızlar ben dayanamayıp test yaptım;maalesef
oğluşuma 23 nisan suprizi yapmak istemiştim ama olmadıyeni tur yeni şans diyeceğiz mecburen
bekleyenler güzel haberler verir umarım.benim kendimi alıştırmam gerek herhalde çocuğumun olmayacağına bir daha
canim benimde 2 aydir hep gecikmeli olarak geliyor,normaldir bence havanin degisimdenmerhaba kızlar benim bat 25 di ve her ay düzenliydi biliyosunuz bu ay düşünüyoduk bebiş ama bugün hasta oldum neden böle oldum anlamadım çok erken oldu bahardanmı nedir yoksa 28 günde bir olurum benim bebek hayallerimde uçtu bu ayyyyy
kızlar ben dayanamayıp test yaptım;maalesef
oğluşuma 23 nisan suprizi yapmak istemiştim ama olmadıyeni tur yeni şans diyeceğiz mecburen
bekleyenler güzel haberler verir umarım.benim kendimi alıştırmam gerek herhalde çocuğumun olmayacağına bir daha
kızlar ben dayanamayıp test yaptım;maalesef
bende 2. bebegi con isteyenlerdendim 2 aydir deniyorduk ama bu ayda husran..umudum artik mayis ayina kaldi....allah herkesin gonlune gore versin
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ...canım lütfen umutsuzluğa kapılma vardır bir saati vakti zamanı güzel mevlam inşallah en doğru zamanda kucağına bir evlat daha verecektir inşallah oğluna minik bir kardeş gelecektir ...
yasemin canim bu sözleri senden duymaya hic aliskin degilimsen hepimizden güclüsün bu konuda ne olur kendini birdaha cocugum olmayacak diye sartlandirma düsün ben bile 6 düsükle böyle düsünmüyorum rabbim yavrularimizi tek birakmayacak bu günlerin sonu hayir olucak insallah seninde benimde hepimizinde yavrulari kucagimizi ,gönlümüzü dolduracak insallah ne olur biran önce toparlan olurmu ve seni cok sevdigimizide unutma, hem sen bize cok lazimsiz degilmi
canim benimde 2 aydir hep gecikmeli olarak geliyor,normaldir bence havanin degisimdensende üzülme canim, rabbim saglik verdikce bütün aylar bizim gec gelsinde, hayirla gelsinler minisler insallah
acemiera biliyomusun bende dün rüyamda gördüm elimde koruyarak bir şey tutuyordum kelebek yavrusuymuşşş sonra düşürdüm çok üzüldüm hakkımı kaybettim anneme kıızdım kelebeklerini tutanlar vardı sabah kalktığımdada hergün bebekle ilgili rüya gördüğüm için önemsemedim çünki insan bilinç altı bazen saçma görüyoya sonrada bugün hiç olmamasına ragmenpat diye hasta oldum
bence eşin dogru söylemiş çok kafana takma stresden olmaz hem çok şükür ki bi oğluşun var kardeşde gelir birini veren diğerinide verir ama unut bu olayı bi süre eminim meleğin sana süpriz yapacakkkkk
Günaydın güzel hanımlar,
Yasemincim şimdi çıkar gelirim oraya seni bi güzel evire çevire döverimBu sözler sana hiçmi hiç yakışmıyor!!!!!! Rabbim öyle büyük ki, Bak göreceksin hayırlısıyla hepimizin kucaklarını bi kez daha dolduracak inşallah . AMİİNNNN..
Biz o neşeli, pozitif yasemini çok seviyoruz... Görürsen söyle olurmu?? Çabucak toparlanıp atsın üstünden bu düşünceleri.
yaseminiimm canım beniim..üzme kendini lütfen..bende senin gibiyim her ay..ama sabır edecez,şükür edecez evlatlarımıza..ki o zaman Rabbimiz bizlere ikinci mucizelerimizi gönderecek inşallah..canım sen en iyisi p.tesi dr a git..ne var ne yok öğrenirsin..neden adetin bu kadar gecikti..:44:umutsuzluk yok,pes etmek yokburda hepimiz sırasıyla tekrar anneliği tadacaz inşallah,evlatlarımıza kardeşleri gelecek tez zamanda inşallah.. bende de bu ay ümit yok gibi kasıklarım ağrıyo kaç gündür ama ne yapalım hayırlısı bu ise değil mi canlarıım..herşeyin başı sağlık
yasemincim gerçekten sadece pskolojikt bizimki bende çok düşündüğüm zaman olmuyordu adetlerim bile geç gelmeye başladı kafamdan attım ne olursa olsun dediğim anda hamile kaldım üzlme enşlahh en kısa zamanda meleğin göbüşüne konar dualarım seninle
Ben burdayım ya Yasemincim niye görmüyosun beni
Bizim hemen yanıbaşımızda ilköğretim okulu var.. kızımı bende dün oraya götürdüm abileri, ablaları seyretti alkışladı:)))
Az önce de vefat eden Komşu amcamızın yemeği vardı oraya gittik kızımla. dua ederken herkes elini açınca baktım kızımda öyle yapmaya çalışıyo ve amin derken elini yüzüne sürüyo.. Öyle duygulandım ki.. Gözlerimizin önünde büyüdüklerini görmek ne muhteşem bişeymiş. Rabbim olmayanlara da tattırsın inşallah..
100 puanı ben kazandım dimi :)))
Yaa arkadaşlar birde galiba benim yumurtlama işi bu ay şaştı düşükten dolayı.. şuana kadar çoktaaaaan yumurtlamamın bitmiş olması lazımdı ama dünden beri belirti var.. Biz en iyisi bugünü kaçırmayalım dimi.. Ne olur ne olmaz
günaydıın kızlaarrr....semraaa bende umut yok canım malaeseeff dün itibariyle adet oldum.. umutlar suya düştü yine.. çok ağrılı adet oluyorum bu sefer dr a tekrar gidip gitmeme konusunda düşünüyorum hala:44:bıktım usandum her ay 3-4 kere gitmekten..bu ara bunalım takılıyorum haberiniz olsun eşimde dün pek konuşmadı sanırım o da üzüldü baya.. pco ri unutturdu bu rahim tersliği oooff ooff .. Allahım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip et Rabbim..ben aşılama istiyorum kimse beni dinlemiyo herkes bekle diyo ama nereye kadar değil mi
hepinizi öpüyorum canlarıım..şu bunalımlı gülerim geçsin yine gelicem aranıza..
Ebrucum canıııımm bu ay çok ümitliydim senden.. Ama hayırlısı güzelim yaa.Rabbimden umut kesilmez. Eşinle oturun konuşun.. az bi zaman değil ki kaç zaman olmuşaşılamayı vakit kaybetmeden yaptırın. Kızında aşılamayla olmuştu değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?