2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yasemin canim bu sözleri senden duymaya hic aliskin degilim sen hepimizden güclüsün bu konuda ne olur kendini birdaha cocugum olmayacak diye sartlandirma düsün ben bile 6 düsükle böyle düsünmüyorum rabbim yavrularimizi tek birakmayacak bu günlerin sonu hayir olucak insallah seninde benimde hepimizinde yavrulari kucagimizi ,gönlümüzü dolduracak insallah ne olur biran önce toparlan olurmu ve seni cok sevdigimizide unutma, hem sen bize cok lazimsiz degilmi

canim benimde 2 aydir hep gecikmeli olarak geliyor,normaldir bence havanin degisimden sende üzülme canim, rabbim saglik verdikce bütün aylar bizim gec gelsinde, hayirla gelsinler minisler insallah

acemiera biliyomusun bende dün rüyamda gördüm elimde koruyarak bir şey tutuyordum kelebek yavrusuymuşşş sonra düşürdüm çok üzüldüm hakkımı kaybettim anneme kıızdım kelebeklerini tutanlar vardı sabah kalktığımdada hergün bebekle ilgili rüya gördüğüm için önemsemedim çünki insan bilinç altı bazen saçma görüyoya sonrada bugün hiç olmamasına ragmenpat diye hasta oldum

bence eşin dogru söylemiş çok kafana takma stresden olmaz hem çok şükür ki bi oğluşun var kardeşde gelir birini veren diğerinide verir ama unut bu olayı bi süre eminim meleğin sana süpriz yapacakkkkk

Günaydın güzel hanımlar,

Yasemincim şimdi çıkar gelirim oraya seni bi güzel evire çevire döverim Bu sözler sana hiçmi hiç yakışmıyor!!!!!! Rabbim öyle büyük ki, Bak göreceksin hayırlısıyla hepimizin kucaklarını bi kez daha dolduracak inşallah . AMİİNNNN..

Biz o neşeli, pozitif yasemini çok seviyoruz... Görürsen söyle olurmu?? Çabucak toparlanıp atsın üstünden bu düşünceleri.

bende 2. bebegi con isteyenlerdendim 2 aydir deniyorduk ama bu ayda husran..umudum artik mayis ayina kaldi....allah herkesin gonlune gore versin

yaseminiimm canım beniim..üzme kendini lütfen..bende senin gibiyim her ay..ama sabır edecez,şükür edecez evlatlarımıza..ki o zaman Rabbimiz bizlere ikinci mucizelerimizi gönderecek inşallah..canım sen en iyisi p.tesi dr a git..ne var ne yok öğrenirsin..neden adetin bu kadar gecikti..:44:umutsuzluk yok,pes etmek yokburda hepimiz sırasıyla tekrar anneliği tadacaz inşallah,evlatlarımıza kardeşleri gelecek tez zamanda inşallah..bende de bu ay ümit yok gibi kasıklarım ağrıyo kaç gündürama ne yapalım hayırlısı bu ise değil mi canlarıım..herşeyin başı sağlık

bende 2. bebegi con isteyenlerdendim 2 aydir deniyorduk ama bu ayda husran..umudum artik mayis ayina kaldi....allah herkesin gonlune gore versin

hoşgeldin canıımm..adın melek galiba.bende ebru.daha yeniymiş 2. bebiş istemeniz..hayırlı olsun canım..inşallah tez zamanda hamilelik müjdeni verirsin bizlereamiin..rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin.evlatlarımıza da hayırlı sağlıklı,sıhhatli ömürler versin inşallah..

Son düzenleme:
yasemincim gerçekten sadece pskolojikt bizimki bende çok düşündüğüm zaman olmuyordu adetlerim bile geç gelmeye başladı kafamdan attım ne olursa olsun dediğim anda hamile kaldım üzlme enşlahh en kısa zamanda meleğin göbüşüne konar dualarım seninle

ben birini sevdim,hasreti öğrendim!on yıl bekledim kavuşmak için,hasreti de bilirim vuslatı da..,sevinci de bilirim hüznü de..hasret çok güzeldir sonunda kavuşmak varsa,tuhaftır severim ben hasreti.hele ki sevgilide seni seviyorsa çok daha güzeldir hasret,vuslat ne kadar geç olursa o kadar güzel....yaşadım işte bilirim.....zamanla sevgi boyut değiştirirmiş işte,onuda öğrendim...sevdiğin yanındaysa başka şeyleri özlermiş insan...ben kaldıramıyacakmışım ki oğlumu göndermiş bana hediye diye,iyiki göndermiş....şimdi onu ne kadar çok sevdiğimi düşünüyorum,bu sevgi daha başka...hasret hiç girmesin araya,mümkünse hiç girmesin..başka bir hasret daha varmış bana ki, oğlumu bekletmeden göndermiş!!!iyiki göndermiş...birini beklemek güzel,hele ki yüzünü görmeden onu ne kadar çok seveceğini biliyorsan....ama acı olan gelecek mi onu bilmiyorum......o beni seçti mi onu bilmiyorum...cismini bilmediği,yüzünü, kokusunu bilmediği bir şeyi özler mi insan,özlermiş işte öğrendim!!!...bir bilsem geleceğini bir bilsem,o hasreti gül bahçesine çevirir de vuslatın kokusunu aratmam ben,ama bir bilsem geleceğini...bir bilsem geleceğini o bülbülü sustururmuyum gönül bahçesinde....en güzel çiçekleri diktim ben gönül sarayının içine...,sevdiğime önce,sonra oğluma......elimde en nadide çiçekler bir haber bekliyorum hasretle beklediğimden bir haber......sen geliyorum de yeterki , bahar yerine döndürmezmiyim o sarayı ben annem!!!!

Son düzenleme:

Selam arkadaşlar hepimizin ve çocuklarımızın bayramı kutlu olsun...

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
1| Seydam | ? nisan | ? mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | 3 mayıs |
4| Ebru |? mart | 27 nisan | hayırlı haberlerini bekliyoruz
5| Uryhn | 15 nisan | ? mayıs |
6| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan | ???
7| Ciceklara |25 mart | ? nisan | ???????
8| Bicicekbiböcek |22 mart |??? |
9| | | |
10| | | |

arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler. Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle.

Son düzenleme:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Semraozsoy | | |:124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | 3 mayıs |
4| Ebru |? mart | 27 nisan | hayırlı haberlerini bekliyoruz
5| Uryhn | 15 nisan | ? mayıs |
6| Zeynep87 | 21 mart| 18 nisan | ???
7| Ciceklara |25 mart | ? nisan | ???????
8| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| | | |
10| | | |

arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler. Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle.

Son düzenleme:
bayanlar günaydınkimsecikler yok yinehaftasonu kızları geziyormusunuzdün bayram telaşı vardı giremedim,oğluşumda oynadı...bütün çocuklar çok güzeldisiz neler yapıyorsunuz bakalım hı:26:uğrayan olursa cevaplasın100 puanlık uzman sorusu

Ben burdayım ya Yasemincim niye görmüyosun beni
Bizim hemen yanıbaşımızda ilköğretim okulu var.. kızımı bende dün oraya götürdüm abileri, ablaları seyretti alkışladı:)))

Az önce de vefat eden Komşu amcamızın yemeği vardı oraya gittik kızımla. dua ederken herkes elini açınca baktım kızımda öyle yapmaya çalışıyo ve amin derken elini yüzüne sürüyo.. Öyle duygulandım ki.. Gözlerimizin önünde büyüdüklerini görmek ne muhteşem bişeymiş. Rabbim olmayanlara da tattırsın inşallah..

100 puanı ben kazandım dimi :)))

Yaa arkadaşlar birde galiba benim yumurtlama işi bu ay şaştı düşükten dolayı.. şuana kadar çoktaaaaan yumurtlamamın bitmiş olması lazımdı ama dünden beri belirti var.. Biz en iyisi bugünü kaçırmayalım dimi.. Ne olur ne olmaz

Son düzenleme:

tabiii ki sen kazandın tatlım,verdim gitti puanıkızlar düşünsün dursun şimdi
görmedim seni gerçekten güzelim yaa,mesajını gördüm ama buralarda olduğunu bilmiyordumüzgünüm gerçekten
sen bundan sonra hiçbir günü kaçırma bencehedefimiz neydi çalışmak, çalışmak,çalışmak

tatlım ben yarın akşam doktora gidiyorum ona göre belirleriz!!! bir adet tarihi,oturcaz kararlaştırcaz artıkben haber veririm sana

günaydıın kızlaarrr.... semraaa bende umut yok canım malaeseeffdün itibariyle adet oldum..umutlar suya düştü yine..çok ağrılı adet oluyorum bu seferdr a tekrar gidip gitmeme konusunda düşünüyorum hala:44:bıktım usandum her ay 3-4 kere gitmekten..bu ara bunalım takılıyorum haberiniz olsuneşimde dün pek konuşmadı sanırım o da üzüldü baya..pco ri unutturdu bu rahim tersliğioooff ooff ..Allahım hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip et Rabbim..ben aşılama istiyorum kimse beni dinlemiyoherkes bekle diyo ama nereye kadar değil mi

hepinizi öpüyorum canlarıım..şu bunalımlı gülerim geçsin yine gelicem aranıza..

Ebrucum canıııımm bu ay çok ümitliydim senden.. Ama hayırlısı güzelim yaa.Rabbimden umut kesilmez. Eşinle oturun konuşun.. az bi zaman değil ki kaç zaman olmuş aşılamayı vakit kaybetmeden yaptırın. Kızında aşılamayla olmuştu değilmi?

yok canım kızım aşılamayla olmadı..yumurtlama tedavisi görmüştüm aynen bu ay ki gibi..kızımda ilk aydan hamile kaldım..bu ay da herşey normaldi tahminimce bu terslikten dolayı çalışmalar boşa gitti..:44:iç olmazsa aşılamada bi umudum var..oda olmazsa tüp bebek düşünüyorum..tabi eşim zor ikna olur ama ne yapayım..eşim dün erken yattı yorgunum dedi..konuşamadık pek..ne yapacağımı şaşırdım..oda haklı kendince..benim gibi bir kadını idare ediyo..ne yapacağımı bilemiyorum boşluktayım sankiçok bıraktım kendimi bu sefer..Allahım kurban olurum Rabbiim..yardım et sabır ver Ya Rabbiimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…