2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

heeeey kimse bırakmıyor kendini ona görehemen toparlanıyorsun ebrucum,kendimizi bırakmak yok sana iki gün mühlet veriyorum,sonra buraya gayet pozitif dönüyorsun anlaştık mı...hani inanıyorduk hepimiz hamile kalacaktık sıraylahala inanıyoruzbiliyorum ilk anda insan çok kötü oluyor,ama inanın kızlar güzel günler göreceğiz,güneşli günler.kayıkları maviliklere süreceğiz,güzel günler göreceğiz güneşli günler......şarkının devamını herkes evde söylesin,yüzünede inceden gülümseme yerleştirsinebrucum özelliklede sen:114::114::114::114::114::114:zaman en iyi ilaçtır yaralara unutmayalım

slm kızlar ns lsınız biz iyiyiz çok şükür ama oğlumla babası kaza geçirdi dengesiz biri motorla son sürat giderken az kalsın oğluma çarpcakmış eşim kurtarmış ama eşimin ayağı yaralandı ama çok şükür durumu çok iyii sadece dikiş ve morluk var kahraman babamız oğluşumu kurtardı ne yapardık biz yaa

Sedacım çok çok geçmiş olsun tatlım. Allah korumuş valla verilmiş sadakanız varmış. Eşinde inşallah kısa zamanda iyileşir.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Semraozsoy | | |:124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | >8 mayıs |
4| Ebru |? mart | 27 nisan | hayırlı haberlerini bekliyoruz
5| Uryhn | 15 nisan | ? mayıs |
6| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs | ???
7| Ciceklara |25 mart | ? nisan | ???????
8| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| Cenera |21 nisan | 19 mayıs |
10| | | |

arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler. Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle.

Son düzenleme:
canim cok cok gecmis olsun rabbim korumus esini ve yavrunu allahim acilarini göstermesin cok üzüldüm , rabbim görünmez kazalardann korusun hepimizi ve yavrularimizi tekrar gecmis olsun canim...

canim benim bak negüzel yine unut dagitiyordun hepimize rabbim daim etsin hepimize bu yolda bol sabir versin ,tabiki zaman zaman diblere cöktügümüz oluyor ama yine bir umut kalkiyoruz allahim cok bekletmeden vericek insallah hepimize...........

canim ebrucum ne olur bu kadar üzülme allahim kizina saglik versin cok cok zor anliyorum ama elimizde olan bu nimetlere saglikli yavrularimiza sükür etmekten baska caremiz yokki bende cok zor zamanlar gecirdim biliyosunuz ama hala inaniyorumki birgün gelicek melegim meleklerimiz insallah, allahim sabrini arttirsin biran önce eski ebruyu görmek dilegiyle insallah................

ço geçmiş olsun çelikçim eşine ve oğluşuna sen şimdi hamile hamile ne korkmuşsundur kıyamam sana anne olmak gerçekten çok zorrr

sedacım çoook geçmiş olsun tatlım,eşinde bir an önce iyleşir umarım.çok üzüldüm okuyunca,allah korusun yavrularımızı ve eşlerimizi
nerelerdesin bacım,yazını okuyan cennetlikbeğenilerin geliyordu ama sesin çıkmıyordu,forumdan çıkınca neden yazmadım nerelerdesin diye pişmanda oldum ama şimdi burda görünce sevindim ne yalan söyleyim

hatunlar ben doktora göründüm,hamile değilim bilindiği üzere amma tahmin ettiğim gibi yumurtam sonradan büyümüş fakat çatlamamışilaç aldım 10 gün sonra adet olcam,şu mini ivf olayını söyledim,bilmiyormuş ama araştıracağını söyledi izmirde şu doktor yapıyor dedim,doktor arkadaşıymış ben onunla konuşacağım dediben tüp düşünmüyorum o yüzden normal yolla deneyelim dedim ben sana aşılama yaparım merak etme sen dedi nasıl sevindim anlatamam şimdi 10 gün sonra neler olacak bekleyeceğiz ve göreceğiz.....güzel günler göreceğiz,hepimiz hemde en yakın zamanda,beraber inanırsak evrene daha pozitif enerji göndeririz

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçekten

canim evet cok fazla yazamadim buaralar oglusin okulu 2 haftalik tatile girdi ,birini bitirdik cok sükür cok yordu beni hadi suraya götür beni ,hadi parka gidelim derkenbende hal birakmadi kerata , esimde 4 gün evdeydi öyle gecti iste bir hafta, son bir haftam kaldi ondan sonra daha cok giricem insallah ,umarim yani ...canim senin adina cok sevindim en azindan bir sebebi var adet gecikmelerinin allahim bu sefer hayirli bir kapi acar insallah sana asilamayla gelsin ikizler insallahhhhhhh

kızlar bu kadar kısa zamanda umudu kaybolurmu insanın sanki bana hiç olmayacakmış gibi geliyor neden daha 5 ay oldu
canim öyle dönemlerim benimde cok oldu ama geciyor inan bak ben 6 seneyi devirdim rabbim o umudu hic almadi icimdenki deniyorum sürekli almasinda insallah , insallah senin melegin seni cok fazla bekletmez

polyannam semram nerelerdesin yine ???????ses verrrrrrrrrrrr

her 10 dakikada bir mesaj atabiliyomuşummyeni farkettimde canım sat tarihimde muhtemel 15 ti bu ay ama 11 inde adet oldum..11 nisan sat 8 mayıs bat sonrada inşallah teşekkürler canım

Son düzenleme:
kızar herkese slm:)nasılsınız görüşemeyeli herkes iyidir umarım sankim biraz umutsuzlukmu sarmış gibi geldi ne bana ...ama olsun napalım her adet dönemi yeni bir umutsuzluk olsada her adet sonrası dönemide yeni bir umut unutmayalım günü ve saatini biz bilemediğimiz için bize düşen sadece çalışmak

Herkese merhaba arkadaşlar 2.5 yaşında bir oğlum var .
Oğluma kardeş düşünüyorum biliyorumki çok istenen bebekler nazlı oluyor bekletiyorlar annelerini .Rabbim inşallah tüm isteyenlerle birlikte banada sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.
tanışmak kaynaşmak isterim.güzel paylaşımlara.

günaydııınn güzelleriiiimm..döndüm tekrardan kızlaarr..bu ay doktora gitmiyorum hapı kendim kullanıcam ..yumurtada ister çatlasın isterse sinirinden çıtlasınbu ay böyle deniycem..yazın aşılama düşünüyorum inşallah..

sedacım çok geçmiş olsun canım benim..Rabbim korusun cümlemizin eşlerini ve evlatlarımızı..inşallah böyle bir olay hiçbirimizin başına gelmesin bir daha..eşinde kısa sürede iyileşir inşallah..

semraa benim yeni tarihi yazar mısın canım listeye..sat 24 nisan bat 24 mayıs

hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim canlarııımmm..yaseminim ve ayşeeemm sizlerede çok teşekkür ederim canlarıım..dediğiniz gibi tekrar döndüm aranıza..çok şükür geçti bunalımlı saatler

aramıza hoşgeldin canım..oğlunuda allah bağışlasın..büyümüş annesi artık kardeşi de gelsin inşallah..evet canım ikinciler çok nazlı çıktılar annelerini üzüyolar ama hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah..seni ve güzel paylaşımlarını her zaman bekleriz topiğimize ..tekrar hoşgeldin

polyannam semram nerelerdesin yine ???????ses verrrrrrrrrrrr

Hıhhhh diyene bak hele... ben hergün burdayım bacım:)) Hadi bi de ses vereyim.. Çingggg çangggg çonggg oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Hoşgeldin canım, nickin de pek güzelmiş:)) İnşallah oğluna kardeş bekletmeden gelir... Kendinden bahset biraz... Tanışalım kaynaşalım:)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Semraozsoy | | |:124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | >8 mayıs |
4| Ebru |24 nisan | 24 mayıs | hayırlı haberlerini bekliyoruz
5| Uryhn | 11 nisan | 8 mayıs |
6| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs | ???
7| Ciceklara |25 mart | ? nisan | ???????
8| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| Cenera |21 nisan | 19 mayıs |
10| | | |

arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler. Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle.

Son düzenleme:
kızlarrrr ben geldimmm.

semraaaaammmmm nasılsın bacımmm geldim geldim buradyımmm nasılsın küçük prenses nasılll.umarım herşey yolundadır.

geçmişe şöyle bi göz attımda..

sedacım çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış.

ebrucum hakkında hakkımızda hayırlısı olsun canım. durmak yok yola devam diyoruz ve çalışmalara kaldıgımız yerden devam ediyoruz.

yasemincim aynı şey senin içinde geçerli hayatım bunda da vardır bi hayır deyip yola devam diyorum tekrardan

zeynepçim 5 ay çok kısa bi süre hayatım yaaaa. umarım meleğin çok bekletmeden gelir annesi üzülme sen.

reyhan ferhat seydam bacılarım sizlerde ne var ne yok. inşallah herbişeyciniz yolundadır.

bizimde 16. dişimiz kabarmış kızım geçen hafta hastalandı çok tamda aşının ertesi günü.
aşının yan etkisiyle diş rahatsızlığı karıştı birbirne resmen yaa.
bu arada benim son iki aydır adet düzenim sapıttı kızlarr yaaa resmen 15 günde bir kanama geliyooo..
nisanın 18 inden beri az az geliyodu kanamam dün itibariyle adet şeklini aldı ama sat ve bat ın içinden çıkamıyorum yaa bi el atında bulalım şu sat ve bat ı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…