2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Bilgicim hoşgeldin canım, kızına geçmiş olsun.. Senin miniş erken çıkarıyo dişleri.. Defne'nin daha dün 15. dişi uç verdi:) inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer.. Bizde bugün aile hekimine gittik kontrole 2 aydır kilo almamış ama boyu uzamış.. buna da şükür..

Sat ve batını ayarladım canım.. inşallah düzenli gelir.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Semraozsoy | | |:124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | >8 mayıs |
4| Raebzeh |24 nisan | 24 mayıs |
5| Uryhn | 11 nisan | 8 mayıs |
6| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs |
7| Ciceklara |25 nisan | 23 mayıs |
8| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| Cenera |21 nisan | 19 mayıs |
10| | | |

arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler. Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle.

Son düzenleme:
slm güzel hanımlarr nasılsnız görüşmeyeli özlüyorum burdaki sohbeti valla nete giremeyince oğlumun doğum gününü kultuyoruz bu akşam gecikmeli olarak tabi aslında 24 nisandı 4 yaşını doldurdu allahın iznile yavrumm..kayınvalidem çıktı hastaneden stent takıldı şimdi iyi çok şükür oda...şu anda bi sıkıntı yok gibi görünüyo artık 2. bebiş çalışmalarına başlamak lazım:93::93:

olsun hayatım bebeler büyüdükçe kilo alımları yavaşlıyo artık bak maşallah boy uzamış Rabbim nazarlardan korusun inşallah.

canim merhaba oglusinin dogum günü kutlu olsun nice senelere 5 yasinada kardesiyle girer insallah.....

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
merhaba adasim hamilelik nasil gidiyor anlat biraz

canim cok sükür bende iyiyim bi sIKintim yok cok sükür,masallahkizina tabi zordur insallah allah kolaylik versin size ..
benim adettimde 2 aydir düzensiz canim bahar havasi carpti bizleri galibadüzelir insallah:26:

evet canim haklisin valla ama ne yapiyim gözlerim seni ariyor girince bende artik burdayim insallah

ohhh ne güzel iste böyle ol hep canim benim allahim hepimizin nesesini daim etsin

hosgeldin canim ,evet hemde cok nazli oluyorlar allahim hic birimizi zorlatmadan gönderir yavrularimizin kardeslerini insallah

selam canim
evetz canim calismak, calismak, calismak allahim sonunu hayir etsin

Fatoşşşşş minik süperman in doğum günü kutlu olsunnn... Rabbim nazarlardan korusun nice nice yaşlara mutlu mesut girsin inşallah, tabi kardeşiyle beraber.. İnşallah seneye kardeşi de olur yanında

merhaba cnm hoşbuldum. evet büyüdü çok şükür.kardeşi gelsin çok istiyorum sanıyorum yaşımında bunda etkisi büyük 30 yaşında anne oldum çok şükür ki umarım 2.si için çok beklemem.güzel karşılaman için çok teşekkür ediyorum.

Hoşgeldin canım, nickin de pek güzelmiş:)) İnşallah oğluna kardeş bekletmeden gelir... Kendinden bahset biraz... Tanışalım kaynaşalım:)
beğendiğine çok sevindim cnm saol .forum o kadar kalabalık ki isim bulmakta çok zorlandım. :)
hoşbuldum bu arada aynı amaç için bir arada olmak çok keyifli olacak diye düşünüyorum istanbulda yaşıyorum ev hanımıyım uzun bir süredir:) sizlerde kısaca kendinizden bahsedermisiniz lütfen. Adım Ayşe

hosgeldin canim ,evet hemde cok nazli oluyorlar allahim hic birimizi zorlatmadan gönderir yavrularimizin kardeslerini insallah[/B]
aminnnnnnnnnn.tüm kalbimle amin inşallah.

pollyanna cnm özel mesaj atamıyorum mesaj sayımdan dolayı buradan yazayım olur mu sat: 18 nisan bat: 16 mayıs .

inşallah uğurlu gelir listemiz

Son düzenleme:
arkadaşlar malum yeniyim ve kullanım hakkında pek bir bilgim yok.bu konuya abone olacağım ama bir türlü nereden yapacağımı bulamıyorum.yardım edermisiniz lütfen

Fatoşşşşş minik süperman in doğum günü kutlu olsunnn... Rabbim nazarlardan korusun nice nice yaşlara mutlu mesut girsin inşallah, tabi kardeşiyle beraber.. İnşallah seneye kardeşi de olur yanında

çok saol canım inşlh kardeşiyle beraber girer inşlhh rabbim hepimize nasip eder yavrularımıza kardeş vermeyi

Arkadaşlar folikasit kullanıyor musunuz ?

Memnun oldum Ayşecim.. Topiğimizdeki Ayşeler 3e çıktı:)))
Ben Semra, Ankaradayım bende hamileliğimden beri ev hanımıyım.. ev hanımlığı bana +5 kilo kazandırdı(((

Folik asit ben kullanıyorum canım mart ayının son haftası başlamıştım... ve o dönem hamileymişim ama bebeğim bıraktı malesef( şimdi devam ediyorum içmeye çok düzenli olmasada, hergün almaya gayret ediyorum.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Semraozsoy | | |:124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | >8 mayıs |
4| Raebzeh |24 nisan | 24 mayıs |
5| Uryhn | 11 nisan | 8 mayıs |
6| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs |
7| Ciceklara |25 nisan | 23 mayıs |
8| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| Cenera |21 nisan | 19 mayıs |
10| TazmaniaMonster |18 nisan | 16 mayıs |

arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler. Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle.

Ayse 3 ( tazmaniamonster) selam canim
bende ayse 1
bende tanitayim kendimi kisaca sana evhanimiyim 9 yildir yurtdisindayim,allahim bagislarsa 8 yasinda bir oglum var ,6 yildir ugrasiyorum 2. icin ama cok yiprandim bu yolda malesef 6 düsük yasadim bu süre zarfinda:85:, allahim kimselere vermesin..bu arada yasimda 28 memnun oldum canim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…