- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.301
canim merhaba oglusinin dogum günü kutluslm güzel hanımlarrnasılsnız görüşmeyeli özlüyorum burdaki sohbeti valla nete giremeyince oğlumun doğum gününü kultuyoruz bu akşam gecikmeli olarak tabi aslında 24 nisandı 4 yaşını doldurdu allahın iznile yavrumm..kayınvalidem çıktı hastaneden stent takıldı şimdi iyi çok şükür oda...şu anda bi sıkıntı yok gibi görünüyo artık 2. bebiş çalışmalarına başlamak lazım:93:
merhaba adasim hamilelik nasil gidiyormerhaba güzel anneler nasılsınız bakalım
canim cok sükür bende iyiyim bi sIKintim yok cok sükür,masallahkızlarrrr ben geldimmm.
semraaaaammmmm nasılsın bacımmm geldim geldim buradyımmmnasılsın küçük prenses nasılll.umarım herşey yolundadır.
geçmişe şöyle bi göz attımda..
sedacım çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış.
ebrucum hakkında hakkımızda hayırlısı olsun canım. durmak yok yola devam diyoruz ve çalışmalara kaldıgımız yerden devam ediyoruz.
yasemincim aynı şey senin içinde geçerli hayatım bunda da vardır bi hayır deyip yola devam diyorum tekrardan
zeynepçim 5 ay çok kısa bi süre hayatım yaaaa. umarım meleğin çok bekletmeden gelir annesi üzülme sen.
reyhan ferhat seydam bacılarım sizlerde ne var ne yok. inşallah herbişeyciniz yolundadır.
bizimde 16. dişimiz kabarmış kızım geçen hafta hastalandı çok tamda aşının ertesi günü.
aşının yan etkisiyle diş rahatsızlığı karıştı birbirne resmen yaa.
bu arada benim son iki aydır adet düzenim sapıttı kızlarr yaaa resmen 15 günde bir kanama geliyooo..
nisanın 18 inden beri az az geliyodu kanamam dün itibariyle adet şeklini aldı ama sat ve bat ın içinden çıkamıyorum yaa bi el atında bulalım şu sat ve bat ı
Hıhhhh diyene bak hele... ben hergün burdayım bacım:)) Hadi bi de ses vereyim.. Çingggg çangggg çongggoynatmaya az kaldı doktorum nerde
Hoşgeldin canım, nickin de pek güzelmiş:)) İnşallah oğluna kardeş bekletmeden gelir... Kendinden bahset biraz... Tanışalım kaynaşalım:)
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
5| Semraozsoy || |:124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | >8 mayıs |
4| Ebru |24 nisan | 24 mayıs | hayırlı haberlerini bekliyoruz
5| Uryhn | 11 nisan | 8 mayıs |
6| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs | ???
7| Ciceklara |25 mart | ? nisan | ???????
8| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| Cenera |21 nisan | 19 mayıs |
10| | | |
arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler. Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle.
ohhh ne güzel iste böyle ol hep canim benimgünaydııınn güzelleriiiimm..döndüm tekrardan kızlaarr.. bu ay doktora gitmiyorum hapı kendim kullanıcam ..yumurtada ister çatlasın isterse sinirinden çıtlasın bu ay böyle deniycem..yazın aşılama düşünüyorum inşallah..
sedacım çok geçmiş olsun canım benim..Rabbim korusun cümlemizin eşlerini ve evlatlarımızı..inşallah böyle bir olay hiçbirimizin başına gelmesin bir daha..eşinde kısa sürede iyileşir inşallah..
semraa benim yeni tarihi yazar mısın canım listeye..sat 24 nisan bat 24 mayıs
hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim canlarııımmm..yaseminim ve ayşeeemm sizlerede çok teşekkür ederim canlarıım..dediğiniz gibi tekrar döndüm aranıza..çok şükür geçti bunalımlı saatler
hosgeldin canim ,evet hemde cok nazli oluyorlarHerkese merhaba arkadaşlar 2.5 yaşında bir oğlum var .
Oğluma kardeş düşünüyorum biliyorumki çok istenen bebekler nazlı oluyor bekletiyorlar annelerini.Rabbim inşallah tüm isteyenlerle birlikte banada sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.
tanışmak kaynaşmak isterim.güzel paylaşımlara.
selam canimkızar herkese slm:)nasılsınız görüşemeyeli herkes iyidir umarımsankim biraz umutsuzlukmu sarmış gibi geldi ne bana ...ama olsun napalım her adet dönemi yeni bir umutsuzluk olsada her adet sonrası dönemide yeni bir umut unutmayalım günü ve saatini biz bilemediğimiz için bize düşen sadece çalışmak
slm güzel hanımlarrnasılsnız görüşmeyeli özlüyorum burdaki sohbeti valla nete giremeyince oğlumun doğum gününü kultuyoruz bu akşam gecikmeli olarak tabi aslında 24 nisandı 4 yaşını doldurdu allahın iznile yavrumm..kayınvalidem çıktı hastaneden stent takıldı şimdi iyi çok şükür oda...şu anda bi sıkıntı yok gibi görünüyo artık 2. bebiş çalışmalarına başlamak lazım:93::93:
aramıza hoşgeldin canım..oğlunuda allah bağışlasın..büyümüş annesi artık kardeşi de gelsin inşallah.. evet canım ikinciler çok nazlı çıktılar annelerini üzüyolar ama hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah.. seni ve güzel paylaşımlarını her zaman bekleriz topiğimize ..tekrar hoşgeldin
beğendiğine çok sevindim cnm saol .forum o kadar kalabalık ki isim bulmakta çok zorlandım. :)Hoşgeldin canım, nickin de pek güzelmiş:)) İnşallah oğluna kardeş bekletmeden gelir... Kendinden bahset biraz... Tanışalım kaynaşalım:)
aminnnnnnnnnn.tüm kalbimle amin inşallah.hosgeldin canim ,evet hemde cok nazli oluyorlarallahim hic birimizi zorlatmadan gönderir yavrularimizin kardeslerini insallah[/B]
biçiçekbiböcek oğlunun d.günü kutlu olsun nice senelerini sağlıkla huzurla kutlayın inş.
teşekkür ederim canım aramıza hoşgeldin sende
Fatoşşşşş minik süperman in doğum günü kutlu olsunnn... Rabbim nazarlardan korusunnice nice yaşlara mutlu mesut girsin inşallah, tabi kardeşiyle beraber.. İnşallah seneye kardeşi de olur yanında
amin inşallahçok saol canım inşlh kardeşiyle beraber girer inşlhh rabbim hepimize nasip eder yavrularımıza kardeş vermeyi
Arkadaşlar folikasit kullanıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?