2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar günaydınlar nasılsınız .
tazmanıa monster hoşgeldin canım
bewnimde ismim bilgi izmirde yaşıyorum. çalışıyorum ve Rabbim bağışlarsa benimde bir bucuk yaşında kızım var.
ama biz ikinci konusunda daha tam karar veremedik :26:

çok memnun oldum semracım .doğum sonrası bir kaç kilonun çok bir önemi yok .bende var biraz inş.2.leri doğuralım sonrasında diyet sporla veririz

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın . bu sefer sağlıkla gelsin kuzun sağlıkla kucağına al inş. bende folik asit kullanmaya başlamadım henüz ama alıp başlamak istiyorum özellikle hamile kalınan dönem ilk hafta çok gerekliymiş .bu dönemide bilemediğimiz için öncesinde kullanılmasını öneriyor dr.lar.

günaydın hepinize güzel anneler

Ayşecim adaşım çok memnun oldum cnm sanırım Ayşe 1 diye hitap etmem gerekecek karışmaması için yada sonlarımıza bir şey ekleyelim gül-nur- gibi mesela:)) Canım yavrunu Allah bağışlasın maaşallah :nz: kocaman olmuş.erken evlenmenin güzel yanları .

canım 6 düşük çok üzüldüm ne zor dönemler yaşamışsındır kimbilir inşallah hepsi gerilerde kalsın ve bu sefer sana sımsıkı tutunsun bebeğin.

ne diyor dr.lar peki hangi ülkedesin cnm araştırılmıyor mu bir sebebi olmalı kanda pıhtılaşma sorunu falan var mı. yada ne diyor cnm dr.lar ?

günaydın cnm hoşbuldum
bilgi'cim çok memnun oldum cnm Allahım bağışlasın yavrunu. En güzeli kardeşler arasındaki yaş farkını çok açmadan peşpeşe doğurmak ama tabi imkanlar ne ölçüde onuda düşünmek gerekiyor .eğer güveneceğin birileri varsa çocuğa bakımda yardımcı olabilecek kararını ver çalışmalara başla.

herşeyin hayırlısı tabi.

canim sen nasil istersen öyle yazabilirsin cok cok sagol teyzesi evet büyüdü oglum ama kardesi hala yok hayirlisi artik....canim ben almanyadayim ilk 3 düsügmden sonra bakildi kan pihtilasmasi denildi aspirin kullandim 4.de fakat yine aynisi oldu kalbi durdu bebegimin derken yine denememi istedi doktorlar yine olmadi5.yide kaybettim ,sonra üni. hastanesine gittim orda pko denildi kanda pihtilasma yokmus meger,bu gectigimiz agustos ayinda tedaviyle hamile kaldim ignelerle fakat aralik ayinda 3,5 aylik yine bebegimi kürtajla aldilar olmadi rabbimin takdiri ben elimdne ne gelirse fazlasiyla ugrastim direndim ama rabbimin bi bildigi var muhakkak ,cok zor zamanlar gecirdim hala zaman zaman aklima düsünce kötü oluyorum tabi ama hic düsünmemeye calisiyorum sanki hic olmamis gibi yoksa hayat cok zor,aci veriyor tabi.....

günaydin bilgimmmmmmmmmm

yasemin kacagi nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn

merhaba güzel anneler kızlar diş etim şişmiş sabaha kadar uyuyamadım bide bel ağrıısı off çok kötü ya kızlar ben bişey anlamadım bu bebekten biizim evde pek oynamıyor misafirliği gitiği gibi oynuyor eve geliyorum yok gidiyorum başlıyor oynamaya anlamadım giit valla niye böyle yapıyorki biizm evimi sevmiyor ne

Çok zor günler yaşamışsın ama seninde dediğin gibi herşey RABBİMden dünya hayatı için çok acı şeyler fakat ahirette cennette seni bekleyen bebeklerin var bu teselli olsun cnm sana.
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş bunu hiç unutma.Hepimizin imtihanı farklı farklı

Canım tüm kalbimle diliyorum ki hepsi geçmişte kalsın ve umutla beklediğin oğlunun kardeşi tez vakitte gelsin ve seni hiç bırakmasın inş.

merhaba çok geçmiş olsun
bebeklerin oynaması annenin mutlu olmasıyla alakalı birazda.çikolata mesela mutluluk hormonu salgıladığı için yendiği zaan bebek oynuyor.evde sıkılıyor olabilirmiisin acaba?

yada belki tesadüftür sadece. bebeğin oynamadığı ve stres yaptığın durumlarda tatlı yemeni ve yüzüstü yatıp beklemeni öneririm oynuyorlar genellikle.

darısı bize olsun maaşallah cnm bu arada 2.hamilelik ilki gibi heyecanlı mı. gerçi ben ilkini istediğim zamanlardada aynı heyecanı yaşıyordum hamilelikte aynı ölçüde heyecanlı olur mutlaka.

öncelikle hoş geldin adaşım bend eayşe ayşeler 3 çıktı ben aslında şimdikinde daha heyecanlıyım çünkü ilkinde 18 yaşında anne oldum ve pek anlamıyordum acemiydim biraz çok heyecan yoktu oğlum şimdi 5 bitirecek ve çok özledim bebek bakmayı bide artık olgunlaştım bide kız olursa keyfime diyecek yok çok güzel ciciler alıırm kızıma ya aslında bne gezmeye gitiğimde çok oynuyor eve geliyorum tık yok ondan bennde geziyorum hissedeyim diye oğlum çok oynuyordu bu tembel çıktı ama göbeğim çok büyüdü millett 7 aylık gibiisin diyorlar oğlumdaykende büyümüştü ama bu sefer dahada çok büyüdü darıısı sizinde başınıza inşalhh tez zamanda gelir meleklerinizin kardeşi dualarım sizinle

2.AYŞEYİDE ÖĞRENDİM NE GÜZEL DİLEK TUTALIM :)
oo maşallah çok genç anne olmuşsun şimdide genceciksin. henüz belli olmadı mı cinsiyeti inşallah gönlündeki olur cnm.sağlıklı olsunda gerçi gerisi çokta önemli değil .

erkek çocukları daha hareketli olur diye duyuyorum kız çocukları pek bir nazlı oluyor anne karnındada öyle ...aaaa bak ALLAH mı söyletti bebeğinin kız olduğunu düşünerek yazdım. hadi hayırlısı..

hamilelerin duası kabul olur inş. canım dualarında bizleride unutma olur mu

semracım hayırlı olsun kendim uğursuz gibi hissediyodum benden sonra bebiş haberi gelmemişti sevindim

ayşe 3 hoş geldinnnnnnn

canim cok sagol insallah rabbimin katinda yerim öyledir ,benimde tek tesellim bu sinavlardan gecmis olmam o güzel duan iyin ayrica cok tesekkür ederim canim rabbim seninde güzel gönlüne göre versin.....

canim olur annesi belkide kizin gezmeyi cok sevicek tek sorun bu olsun bak benimde eltim kiza hamile oda bazen hic hissetmiyorum hamile degil gibiyim diyor bak gör güzel bir kizin olucak insallah hayirlisiyla

celik canim sen neler yapiyorsun? nasil gidiyor hamilelik ?sanada rabbim güzel bir kiz nasip etsin insallah ayy sonrada bana

kızlar ben yarın doktora gidiyorum.
son iki aydır adet düzenim resmen sapıttı.
15 günde bir kanamam geliyo.
gerçi suan adetliyimde umarım bakar doktor.
offf ya nefret ediyorum şu alttan muayne olayından.
yarın tam gün yokum yani.
beni özleyin anacımmmm

(seydaammmmmmmmmmmmm )

semraaaacııımm görünmedin bugün pek :26::26:

ayşe3 canım sen hangi ildesin acep :26::26:

ben İstanbuldayım cnm ya sen ?
15 gün temiz gezdiğin vakitmi yoksa reglinle baraber mi toplam 15 gün.eğer temiz gezdiğin vakitse bu normal 21 günden erken olunca sorun olabiliyor.

umarım önemli bir şey değildir.mevsim geçişleri streste etkili oluyor cnm

canim en iyisini yapiyorsun tabiki görünmende yarar var,eger bende buayda gecikmeli olursam gidicem,hayirli haberlerle gel canim

ben geldiiiiiiimhiç kimse özlememiş beni ayşe1 den başkaben topikte yokluğu farkedimeyecek bir hatun muyum hıolmadı şimdiyasemin nerdesin bacım sesin çıkmıyor deyin dimiküstüüüüm oynamıyorum
sizi çook özledim,bağımlılık yapıyosunuz ben diyim yanikocacım evde geziyorum haftaya cumaya kadarda ara ara girerim haberiniz olsun,hani merak falan edersiniz dimi
aramıza bir ayşe daha katılmış,hoşgeldin canım,güzel şeyler paylaşırız umarım..felsefemiz çalışmak yalnız,çalışacağız çok çalışacağız tempoya ayak uydurcan artık
zeynep bacım nerelerdesin,beğenilerin geliyorda sen yoksun:26::26:5 ay ne ki tatlım,sıkma canını stres yapma en kısa zamanda gelecek kuzun ben inanıyorum
ferhat geçmiş olsu n tatlım,senin kız gezmeyi sevecek haberin olsun
çiçeklara en doğrusunu yapıyorsun gülüm,bizi de merakta bırakma
ebruuuu ne güzel seni böyle neşeli görmekkendini toplayıp yola devam etmene çok sevindim
semracım ,seydamcım,çelikçim iyi geceler tatlı rüyalar diyorum ve kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…