- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.321
çok memnun oldum semracım .doğum sonrası bir kaç kilonun çok bir önemi yok .bende var biraz inş.2.leri doğuralım sonrasında diyet sporla veririzMemnun oldum Ayşecim.. Topiğimizdeki Ayşeler 3e çıktı:)))
Ben Semra, Ankaradayım bende hamileliğimden beri ev hanımıyım.. ev hanımlığı bana +5 kilo kazandırdı(((
Folik asit ben kullanıyorum canım mart ayının son haftası başlamıştım... ve o dönem hamileymişim ama bebeğim bıraktı malesef( şimdi devam ediyorum içmeye çok düzenli olmasada, hergün almaya gayret ediyorum.
Ayse 3 ( tazmaniamonster) selam canim
bende ayse 1
bende tanitayim kendimi kisaca sana evhanimiyim9 yildir yurtdisindayim ,allahim bagislarsa 8 yasinda bir oglum var ,6 yildir ugrasiyorum 2. icin ama cok yiprandim bu yolda malesef 6 düsük yasadim bu süre zarfinda:85:, allahim kimselere vermesin.. bu arada yasimda 28 memnun oldum canim ...
kızlar günaydınlar nasılsınız .
tazmanıa monster hoşgeldin canım
bewnimde ismim bilgi izmirde yaşıyorum. çalışıyorum ve Rabbim bağışlarsa benimde bir bucuk yaşında kızım var.
ama biz ikinci konusunda daha tam karar veremedik :26:
canim sen nasil istersen öyle yazabilirsinAyşecim adaşım çok memnun oldum cnm sanırım Ayşe 1 diye hitap etmem gerekecek karışmaması içinyada sonlarımıza bir şey ekleyelim gül-nur- gibi mesela:)) Canım yavrunu Allah bağışlasın maaşallah :nz: kocaman olmuş.erken evlenmenin güzel yanları .
canım 6 düşük çok üzüldüm ne zor dönemler yaşamışsındır kimbilir inşallah hepsi gerilerde kalsın ve bu sefer sana sımsıkı tutunsun bebeğin.
ne diyor dr.lar peki hangi ülkedesin cnm araştırılmıyor mu bir sebebi olmalı kanda pıhtılaşma sorunu falan var mı. yada ne diyor cnm dr.lar ?
günaydin bilgimmmmmmmmmmkızlar günaydınlar nasılsınız .
tazmanıa monster hoşgeldin canım
bewnimde ismim bilgi izmirde yaşıyorum. çalışıyorum ve Rabbim bağışlarsa benimde bir bucuk yaşında kızım var.
ama biz ikinci konusunda daha tam karar veremedik :26:
canim sen nasil istersen öyle yazabilirsincok cok sagol teyzesi evet büyüdü oglum ama kardesi hala yok hayirlisi artik....canim ben almanyadayim ilk 3 düsügmden sonra bakildi kan pihtilasmasi denildi aspirin kullandim 4.de fakat yine aynisi oldu kalbi durdu bebegimin derken yine denememi istedi doktorlar yine olmadi5.yide kaybettim ,sonra üni. hastanesine gittim orda pko denildi kanda pihtilasma yokmus meger,bu gectigimiz agustos ayinda tedaviyle hamile kaldim ignelerle fakat aralik ayinda 3,5 aylik yine bebegimi kürtajla aldilar olmadi rabbimin takdiri ben elimdne ne gelirse fazlasiyla ugrastim direndim ama rabbimin bi bildigi var muhakkak ,cok zor zamanlar gecirdim hala zaman zaman aklima düsünce kötü oluyorum tabi ama hic düsünmemeye calisiyorum sanki hic olmamis gibi yoksa hayat cok zor,aci veriyor tabi.....
günaydin bilgimmmmmmmmmm
yasemin kacagi nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn
merhaba güzel anneler kızlar diş etim şişmiş sabaha kadar uyuyamadım bide bel ağrıısı off çok kötü ya kızlar ben bişey anlamadım bu bebekten biizim evde pek oynamıyor misafirliği gitiği gibi oynuyor eve geliyorum yok gidiyorum başlıyor oynamaya anlamadım giit valla niye böyle yapıyorki biizm evimi sevmiyor ne
öncelikle hoş geldin adaşım bend eayşe ayşeler 3 çıktı ben aslında şimdikinde daha heyecanlıyım çünkü ilkinde 18 yaşında anne oldum ve pek anlamıyordum acemiydim biraz çok heyecan yoktuoğlum şimdi 5 bitirecek ve çok özledim bebek bakmayı bide artık olgunlaştım bide kız olursa keyfime diyecek yok çok güzel ciciler alıırm kızıma ya aslında bne gezmeye gitiğimde çok oynuyor eve geliyorum tık yok ondan bennde geziyorum hissedeyim diye oğlum çok oynuyordu bu tembel çıktı ama göbeğim çok büyüdü millett 7 aylık gibiisin diyorlar oğlumdaykende büyümüştü ama bu sefer dahada çok büyüdü darıısı sizinde başınıza inşalhh tez zamanda gelir meleklerinizin kardeşi dualarım sizinle
semracım hayırlı olsun kendim uğursuz gibi hissediyodum benden sonra bebiş haberi gelmemişti sevindim[sıze="3"]bismillahirrahmanirrahim[/sıze]
sıra|isim|sat|bat|son durum
..|[sıze="3"] hamilelerimiz: [/sıze] | | |
1| [sıze="3"]ferhatt[/sıze] || | :124::124::124:
2| [sıze="3"]tırtılkurabiye[/sıze] || | :124::124::124:
3| [sıze="3"]sinem_ahmet[/sıze] || | :124::124::124:
4| [sıze="3"]çelik198408[/sıze] || |:124::124::124:
5| [sıze="3"]semraozsoy[/sıze] || |:124::124::124:
1| seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| acemiera | ? Nisan | ? Mayıs |
3| pollyannaa |4 nisan | >8 mayıs |
4| raebzeh |24 nisan | 24 mayıs |
5| uryhn | 11 nisan | 8 mayıs |
6| zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs |
7| ciceklara |25 nisan | 23 mayıs |
8| bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| cenera |21 nisan | 19 mayıs |
10| tazmaniamonster |18 nisan | 16 mayıs |
[sıze="3"]arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. Burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler. Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle.[/sıze]
semracım hayırlı olsun kendim uğursuz gibi hissediyodum benden sonra bebiş haberi gelmemişti sevindim
ayşe 3 hoş geldinnnnnnn
canim cok sagol insallah rabbimin katinda yerim öyledir ,benimde tek tesellim bu sinavlardan gecmis olmam o güzel duan iyin ayrica cok tesekkür ederim canim rabbim seninde güzel gönlüne göre versin.....Çok zor günler yaşamışsın ama seninde dediğin gibi herşey RABBİMden dünya hayatı için çok acı şeyler fakat ahirette cennette seni bekleyen bebeklerin var bu teselli olsun cnm sana.
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş bunu hiç unutma.Hepimizin imtihanı farklı farklı
Canım tüm kalbimle diliyorum ki hepsi geçmişte kalsın ve umutla beklediğin oğlunun kardeşi tez vakitte gelsin ve seni hiç bırakmasın inş.
canim olur annesi belkide kizin gezmeyi cok sevicek tek sorun bu olsun bak benimde eltim kiza hamile oda bazen hic hissetmiyorum hamile degil gibiyim diyormerhaba güzel anneler kızlar diş etim şişmiş sabaha kadar uyuyamadım bide bel ağrıısı off çok kötü ya kızlar ben bişey anlamadım bu bebekten biizim evde pek oynamıyor misafirliği gitiği gibi oynuyor eve geliyorum yok gidiyorum başlıyor oynamaya anlamadım giit valla niye böyle yapıyorki biizm evimi sevmiyor ne
canim cok sagol insallah rabbimin katinda yerim öyledir ,benimde tek tesellim bu sinavlardan gecmis olmam o güzel duan iyin ayrica cok tesekkür ederim canim rabbim seninde güzel gönlüne göre versin.....
kızlar ben yarın doktora gidiyorum.
son iki aydır adet düzenim resmen sapıttı.
15 günde bir kanamam geliyo.
gerçi suan adetliyimde umarım bakar doktor.
offf ya nefret ediyorum şu alttan muayne olayından.
yarın tam gün yokum yani.
beni özleyin anacımmmm
(seydaammmmmmmmmmmmm)
semraaaacııımm görünmedin bugün pek :26::26:
ayşe3canım sen hangi ildesin acep :26::26:
canim en iyisini yapiyorsun tabiki görünmende yarar var,eger bende buayda gecikmeli olursam gidicem,hayirli haberlerle gel canimkızlar ben yarın doktora gidiyorum.
son iki aydır adet düzenim resmen sapıttı.
15 günde bir kanamam geliyo.
gerçi suan adetliyimde umarım bakar doktor.
offf ya nefret ediyorum şu alttan muayne olayından.
yarın tam gün yokum yani.
beni özleyin anacımmmm
(seydaammmmmmmmmmmmm)
semraaaacııımm görünmedin bugün pek :26::26:
ayşe3canım sen hangi ildesin acep :26::26:
eee hani nerede 2. bebek düşünen diğer anneler. hu huuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?