- 15 Mayıs 2010
- 331
- 49
- 318
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.341
canım bende ikinci bebegi düşünenlerdenin 4 yaşında bir oglum var 5 aydır bekliyoruz hayırlısı bakalım bu arada hoş geldin inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine
aramıza hoşgeldin arkadaşım umarım çok bekletmeden gelir yavrunun kardeşibayanlar benıde listeye ekleyin 12 nisan son regl tabı ben duzensızz oluyorum ama bu ay basladım 2. bebeiş için
bende ikinci bebegime hamile oldugumu biraz once ogrendim ama daha kan testi yaptirmadim idrar testinde ogrendim..
canım sen unutulurmusun ama malum kendime elti getiriyorum çok yogunuz bugün fırsat bulabildim canım zaten dedimki kendi haline bırak olursa olur inanki yumurtlama günümü bile hesaplamadım bu ay çok ugraşmıcam nişan falanda var hem şimdi bıraktım bu ay olmasın dedimya olur belki bak gör hayırlısı eşime erteleyelim dedim oda benim için olur sen nasıl istersen dedi bilmiyorum karar veremiyorum yardım edin bana ne yapıyım erteleyeyimmi yoksaben geldiiiiiiimhiç kimse özlememiş beni ayşe1 den başka ben topikte yokluğu farkedimeyecek bir hatun muyum hı olmadı şimdi yasemin nerdesin bacım sesin çıkmıyor deyin dimi küstüüüüm oynamıyorum
sizi çook özledim,bağımlılık yapıyosunuz ben diyim yanikocacım evde geziyorum haftaya cumaya kadarda ara ara girerim haberiniz olsun,hani merak falan edersiniz dimi
aramıza bir ayşe daha katılmış,hoşgeldin canım,güzel şeyler paylaşırız umarım..felsefemiz çalışmak yalnız,çalışacağız çok çalışacağız tempoya ayak uydurcan artık
zeynep bacım nerelerdesin,beğenilerin geliyorda sen yoksun:26::26:5 ay ne ki tatlım,sıkma canını stres yapma en kısa zamanda gelecek kuzun ben inanıyorum
ferhat geçmiş olsu n tatlım,senin kız gezmeyi sevecek haberin olsun
çiçeklara en doğrusunu yapıyorsun gülüm,bizi de merakta bırakma
ebruuuu ne güzel seni böyle neşeli görmekkendini toplayıp yola devam etmene çok sevindim
semracım ,seydamcım,çelikçim iyi geceler tatlı rüyalar diyorum ve kaçıyorum
hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin darısı isteyen herkese olsunbende ikinci bebegime hamile oldugumu biraz once ogrendim ama daha kan testi yaptirmadim idrar testinde ogrendim..
bayanlar benıde listeye ekleyin 12 nisan son regl tabı ben duzensızz oluyorum ama bu ay basladım 2. bebeiş için
günaydııınn güzel hanımlaaarrr...nasılsınız bakalım ben de iyiyim çok şükür toparlandım..
ayşe 3 aramıza hoşgeldin canım tekrardan..ben de kendimi tanıtayım adım Ebru,25 yaşındayım..çorumun ilçesinde oturuyorum..bir kızım var 5 yaşında..ona da tedaviyle hamile kalabildim..kızım 6 aylıkken korunmayı bıraktık..yani yaklşık 4 senedir ikinci bebek için uğraşıyorum..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimaynı yarışmaya katılmış gibi bilgi verdim sanırım..
eee ayşe3 sen de kendinden bahset bakem..bahsettinde ben mi görmedim yoksageriye bakıp okudum ama farketmedim sanırım kusura bakma canım beniim..
çok tebrik ediyorum darısı buradaki arkadaşlara ve bana olsun inş.bende ikinci bebegime hamile oldugumu biraz once ogrendim ama daha kan testi yaptirmadim idrar testinde ogrendim..
Herkese merhaba arkadaşlar 2.5 yaşında bir oğlum var .
Oğluma kardeş düşünüyorum biliyorumki çok istenen bebekler nazlı oluyor bekletiyorlar annelerini.Rabbim inşallah tüm isteyenlerle birlikte banada sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.
tanışmak kaynaşmak isterim.güzel paylaşımlara.
kızlarrrr ben geldimmm.
semraaaaammmmm nasılsın bacımmm geldim geldim buradyımmmnasılsın küçük prenses nasılll.umarım herşey yolundadır.
geçmişe şöyle bi göz attımda..
sedacım çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış.
ebrucum hakkında hakkımızda hayırlısı olsun canım. durmak yok yola devam diyoruz ve çalışmalara kaldıgımız yerden devam ediyoruz.
yasemincim aynı şey senin içinde geçerli hayatım bunda da vardır bi hayır deyip yola devam diyorum tekrardan
zeynepçim 5 ay çok kısa bi süre hayatım yaaaa. umarım meleğin çok bekletmeden gelir annesi üzülme sen.
reyhan ferhat seydam bacılarım sizlerde ne var ne yok. inşallah herbişeyciniz yolundadır.
bizimde 16. dişimiz kabarmış kızım geçen hafta hastalandı çok tamda aşının ertesi günü.
aşının yan etkisiyle diş rahatsızlığı karıştı birbirne resmen yaa.
bu arada benim son iki aydır adet düzenim sapıttı kızlarr yaaa resmen 15 günde bir kanama geliyooo..
nisanın 18 inden beri az az geliyodu kanamam dün itibariyle adet şeklini aldı ama sat ve bat ın içinden çıkamıyorum yaa bi el atında bulalım şu sat ve bat ı
slm güzel hanımlarrnasılsnız görüşmeyeli özlüyorum burdaki sohbeti valla nete giremeyince oğlumun doğum gününü kultuyoruz bu akşam gecikmeli olarak tabi aslında 24 nisandı 4 yaşını doldurdu allahın iznile yavrumm..kayınvalidem çıktı hastaneden stent takıldı şimdi iyi çok şükür oda...şu anda bi sıkıntı yok gibi görünüyo artık 2. bebiş çalışmalarına başlamak lazım:93::93:
canım gerçekten ağır bir sınavdan geçmişsin ama rabbim büyük elbet bundada vardır bir hayır zaten duanıda isminin altındaki yazıda belirtmişsin mevlam elbet mükafatınıda verecektir...canim sen nasil istersen öyle yazabilirsincok cok sagol teyzesi evet büyüdü oglum ama kardesi hala yok hayirlisi artik....canim ben almanyadayim ilk 3 düsügmden sonra bakildi kan pihtilasmasi denildi aspirin kullandim 4.de fakat yine aynisi oldu kalbi durdu bebegimin derken yine denememi istedi doktorlar yine olmadi5.yide kaybettim ,sonra üni. hastanesine gittim orda pko denildi kanda pihtilasma yokmus meger,bu gectigimiz agustos ayinda tedaviyle hamile kaldim ignelerle fakat aralik ayinda 3,5 aylik yine bebegimi kürtajla aldilar olmadi rabbimin takdiri ben elimdne ne gelirse fazlasiyla ugrastim direndim ama rabbimin bi bildigi var muhakkak ,cok zor zamanlar gecirdim hala zaman zaman aklima düsünce kötü oluyorum tabi ama hic düsünmemeye calisiyorum sanki hic olmamis gibi yoksa hayat cok zor,aci veriyor tabi.....
günaydin bilgimmmmmmmmmm
yasemin kacagi nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn
bende ikinci bebegime hamile oldugumu biraz once ogrendim ama daha kan testi yaptirmadim idrar testinde ogrendim..
merhaba kızarl ben gezmeye gidiyorum bebeği hissetmek içinkalabalığa girecem yoksa oynamıyor mecburi
merhaba reyhancım tanıştığıma çok memnun oldum cnm hoşbuldummmerhaba ayşecim hoşgeldin aramıza bende reyhan benimde 4 yaşında bir kızım var bende kızımın bir kardeşi olsun istiyorum şu sıralar ama nasip tabi 3 aydır kardeşi gelmek istemiyor bu aysa Allah kerim bekliyoruz son 10 günRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ....
canım bu arada dış gebelik şöyle oluyor. dölllenme tüplerde gerçekleşiyor ama rahme düşmüyor embriyo. böyle oluncada Allah korusun tüpler hasar görüyor. bunu anlamak için hcg gerekiyor ki sendede yapılmış.hamilelik yok .hamilelik kanda olsa fakat kese görünmese o zaman dış gebelikten şüpheleniliyor.
dr.ları anlamıyorum en kötüyü en başta söyleyip insanı strese sokuyorlar test sonuçlarını beklese ya..
çok geçmiş olsun cnm merak etme böyle bir durum yok için rahat olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?