2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım bende ikinci bebegi düşünenlerdenin 4 yaşında bir oglum var 5 aydır bekliyoruz hayırlısı bakalım bu arada hoş geldin inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine

hoşbuldum cnm .
maşallah yavruna zeynepcim inşallah kardeşide çok bekletmeden gelir.duan içinde çok teşekkür ediyorum yürekten aminnnnnn diyorum .

bayanlar benıde listeye ekleyin 12 nisan son regl tabı ben duzensızz oluyorum ama bu ay basladım 2. bebeiş için
aramıza hoşgeldin arkadaşım umarım çok bekletmeden gelir yavrunun kardeşi

Son düzenleme:
günaydııınn güzel hanımlaaarrr...nasılsınız bakalım ben de iyiyim çok şükür toparlandım..

ayşe 3 aramıza hoşgeldin canım tekrardan..ben de kendimi tanıtayım adım Ebru,25 yaşındayım..çorumun ilçesinde oturuyorum..bir kızım var 5 yaşında..ona da tedaviyle hamile kalabildim..kızım 6 aylıkken korunmayı bıraktık..yani yaklşık 4 senedir ikinci bebek için uğraşıyorum..

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimaynı yarışmaya katılmış gibi bilgi verdim sanırım..

eee ayşe3 sen de kendinden bahset bakem..bahsettinde ben mi görmedim yoksageriye bakıp okudum ama farketmedim sanırım kusura bakma canım beniim..

canım sen unutulurmusun ama malum kendime elti getiriyorum çok yogunuz bugün fırsat bulabildim canım zaten dedimki kendi haline bırak olursa olur inanki yumurtlama günümü bile hesaplamadım bu ay çok ugraşmıcam nişan falanda var hem şimdi bıraktım bu ay olmasın dedimya olur belki bak gör hayırlısı eşime erteleyelim dedim oda benim için olur sen nasıl istersen dedi bilmiyorum karar veremiyorum yardım edin bana ne yapıyım erteleyeyimmi yoksa siz olsanız ne yapardınız?????????

bende ikinci bebegime hamile oldugumu biraz once ogrendim ama daha kan testi yaptirmadim idrar testinde ogrendim..
hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin darısı isteyen herkese olsun
bayanlar benıde listeye ekleyin 12 nisan son regl tabı ben duzensızz oluyorum ama bu ay basladım 2. bebeiş için

hoşgeldin canım inşallah çok bekletmez bebişin seni

hoşbuldum Ebru'cum bende çok memnun oldum cnm kısaca bahsetmiştim kendimden ama yine bahsedeyim seve seve.İstanbul'da yaşıyorum 2,5 yaşında oğlum var. ona kardeş düşünüyorum 30 yaşında anne olduğum için sanki biraz geç kaldım diye düşünüyorum ama bebeğim küçükkende ikincisini düşünemedim zor olacaktı çünkü ikiisine bakmak.

bende 2 yıl bekledim oğlumu tiroit tedavilerim yüzünden.inşallah kardeşi için çok beklemem.kontrollerim olacak 15 gün falan sonra umarım hormonlarım yerindedir zıplamamıştır :))

4 yıl uzun bir zaman cnm tedaviyi düşünmüyormusun.ve nasıl bir tedavi uygulanmıştı.

not: bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

merhaba ayşecim hoşgeldin aramıza bende reyhan benimde 4 yaşında bir kızım var bende kızımın bir kardeşi olsun istiyorum şu sıralar ama nasip tabi 3 aydır kardeşi gelmek istemiyor bu aysa Allah kerim bekliyoruz son 10 günRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ....

çok şükür canım herşey yolunda şu sıralar sen nasılsın?ben gün sayıyorumama tabi bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyiyorum büyük bir sabırla bekliyorumbu arada mesajın üstünden bayağ geçmiş nasıl oldu dişleriniz patladımı canım benim zor malesefbirde sat ve batın için benim sölicek bişeyim yok çünkü malüm bende acemiyim hangi anlamlara geldiğini bile buraya gelince öğrendim

nice güzel yıllara canım oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı sıhatli bir ömrü olsun inşallahbenim kızımla 6 gün varmış aralarında kızımında 18 indeydi doğum günü:)
canım gerçekten ağır bir sınavdan geçmişsin ama rabbim büyük elbet bundada vardır bir hayır zaten duanıda isminin altındaki yazıda belirtmişsin mevlam elbet mükafatınıda verecektir...
bende ikinci bebegime hamile oldugumu biraz once ogrendim ama daha kan testi yaptirmadim idrar testinde ogrendim..

hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımızaaaa

merhaba kızarl ben gezmeye gidiyorum bebeği hissetmek içinkalabalığa girecem yoksa oynamıyor mecburi

hımmm kalabalıkmı istiyor şimdiden bebişe kolay gelsin artık sana doğar doğmaz kırkını gezdirmeye başlarsınızya hakkatten aslı varmıdır nedir benim kızımda hamileyken kıpır kıpır maşallah hiç durmazdı doğdu hala durmuyordu şimdi büyüdü hala durduğu yerde duramıyorbu aradaa senin kaç aylık canım bebeğin ilk hamişlerdensin ya merak ettim listeye doğum yaptı diye ne zaman geçicez:)

canlarım; herkese günaydınlaaaaaaaaarrr, hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
kızlar dün doktora gittim durumumu anlattım ve korktugum başıma geldi. alttan ultrason ile muayne etti.
korunma şeklimi sordu ve düşük mü yaptın sen dedi. bende hayır dedim..
kanda gebelik testi (beta-hcg) istedi benden. dış gebelikten şüpheelendi doktor. sonucumuda az önce netten öğrendim. normal değer 0-10 bende çıkan değer ise <1.00 yani kızlar dış gebelik falan yok dimi.
eğer dış gebelik olsaydı değerin nasıl çıkması gerekirdi ki.. sonucumu henüz doktora daha göstermedim.

dış gebelik hakkında bilgisi deneyimi olan varsa paylaşsın lütfen.
çok teşekkür ediyorum şimdiden..

canım bu arada dış gebelik şöyle oluyor. dölllenme tüplerde gerçekleşiyor ama rahme düşmüyor embriyo. böyle oluncada Allah korusun tüpler hasar görüyor. bunu anlamak için hcg gerekiyor ki sendede yapılmış.hamilelik yok .hamilelik kanda olsa fakat kese görünmese o zaman dış gebelikten şüpheleniliyor.

dr.ları anlamıyorum en kötüyü en başta söyleyip insanı strese sokuyorlar test sonuçlarını beklese ya..

çok geçmiş olsun cnm merak etme böyle bir durum yok için rahat olsun .

merhaba reyhancım tanıştığıma çok memnun oldum cnm hoşbuldumm
şimdi ne heyecan vardır sende değilmi bak bende heyecanlandım inşallah gelmiştir kızının kardeşi 3 ay erken bir zaman .herşeyin hayırlısı ben hep onu söylüyorum hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlat olarak gelsinde bekleriz değil mi cnm.

benim bu aydan ümidim yok testler falan yaptırmam gerekiyor tiroit sorunlarım vardı onlar ne durumda bilmiyorum .RABBİM hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inş. evlatlarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras kardeş diye düşünüyorum.İnşallah hayırlısı olur.

sağol hayatım yaaaa.
ya salak karı nasıl moralimi bozdu.
ya diyorum son iki aydır doğru düzgün hiç ilişkiye girmedik hiç ama hiç şüphem yok diyorum olsun biz genede bakalım dış gebelik olabilir diyo.
sonucumu aldım öğrendim ya çok şükür hiç tekrardan o uyuza gidip göstermicem de..

ben inanki bazen bu dr.ları anlamakta zorlanıyorum. elinde bir kanıt yok hemen dış gebelik olabilir diyor. ne anlıyorlar bunu söyleyerek bilmiyorum sanki kan testi yaptı gebelik görünüyorda kese yok.Allah korusun böylelerinin elinden. telefonla arayıp söyleme imkanın varsa bir söyle en azından bakalım ne diyecek.

tekrar geçmiş olsun cnm.

çiçekalara ben dış gebeliği yaşadım daha adetime 6 gün varken kan testinde çıktı ve sürekli kasık ağrım ve lekelenmem oldu değerlerde çok güzeldi ama dış gebelikti dış gebeliktete betahcg artar ama sonradan düzensizleşir korkma senin değer çok çok düşük hamile değilsin için rahat etsin çünkü dış gebelik çok kötü o yüzden tek tüpümden oldum sen yinede kasık ağrııs ve lekelnmeye dikkat et ama inşalalh değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…