- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.361
GÜNAYDIN TOPİĞİMİZİN GÜZEL HATUNLARI, HAMİŞLERİ, GÜN SAYANLARI
Şöyle bi baktımda Bilgi, Reyhan ve Ayşe2 den başka kimsecikler beni merak etmemiş
Şaka şakaben buralardayım kızlar.. öncekş gün evde sıkıldım annemlere gittim, dün de eşim izinliydi hastaneye gittik,göğüs ağrısı varda ( röntgen kan tahlili filan... öle geçti işte.
Sizlerde ne var ne yok..
Fatoşcum dış gebelik filan yok tatlım sen içini ferah tut.. Bazı doktorlar insanın içini bulandırmaktan ne anlıyolar anlamıyorum!!!!!
Ayşe1, Ayşe2, Ayşe3Ebru, Reyhan, Bilgi, Yasemin, Zeynep, Seda kızlar hepinize selam...
aminnn inşşşşşşyesemin semra nerelerdesiniz huu anlaşarakmı kayboldunuzinşlah herşey yolundadır reyhan ben 19 haftalık olacam 5 aya yaklaştık oğlum çok hareketliydİ ama bu pek değil evde hiç oynamıyor kalabalığa girdiğimde oynuyor anlamAdım giiti ALLAH kısmet ederse eylül annesi olacam inşallh tez zamanda listemizihamişlerle dolarda yer kalmaz
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar eeeeeee keyifler nasıl bakalım kızlar bişey soracam ya bennim iki seferdir ilişkiden sonra kanamam oluyor neden acaba
Günaydın zeynepcim hayırlı cumalar.. ağrıda varmı canım kanamayla beraber? bilmiyorum gerçi neden kanama olur ama ağrı varsa kist olabilir. İnşallah kötü bişey yoktur..herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar eeeeeee keyifler nasıl bakalım kızlar bişey soracam ya bennim iki seferdir ilişkiden sonra kanamam oluyor neden acaba
Ayşe 3 de buralarda
hoşgeldin cnm hayırdır göğüs ağrısı ne dedi dr.önemli bir şey değildir umarım.
canim gecmis olsun rabbim korktuguna ugratmasin arkadaslarda söylemis gerci ama degerin düsük insallahda korkulacak bir durum yoktur...canlarım; herkese günaydınlaaaaaaaaarrr, hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
kızlar dün doktora gittim durumumu anlattım ve korktugum başıma geldi. alttan ultrason ile muayne etti.
korunma şeklimi sordu ve düşük mü yaptın sen dedi. bende hayır dedim..
kanda gebelik testi (beta-hcg) istedi benden. dış gebelikten şüpheelendi doktor. sonucumuda az önce netten öğrendim. normal değer 0-10 bende çıkan değer ise <1.00 yani kızlar dış gebelik falan yok dimi.
eğer dış gebelik olsaydı değerin nasıl çıkması gerekirdi ki.. sonucumu henüz doktora daha göstermedim.
dış gebelik hakkında bilgisi deneyimi olan varsa paylaşsın lütfen.
çok teşekkür ediyorum şimdiden..
canim sanada hayirli cumalar ,canim hic bir fikrim yok bu konuda:44::44:hamile olanilme ihtimalin varsa olabili lekenlenme sat neydi senin ??herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar eeeeeee keyifler nasıl bakalım kızlar bişey soracam ya bennim iki seferdir ilişkiden sonra kanamam oluyor neden acaba
canim arkadasim gecmis olsun esine allahim acil sifalar versin ...senide unutmadik bu aradaGünaydın zeynepcim hayırlı cumalar.. ağrıda varmı canım kanamayla beraber? bilmiyorum gerçi neden kanama olur ama ağrı varsa kist olabilir. İnşallah kötü bişey yoktur..
Ayşecim göğüs kafesi ağrıyo aslında tam olarak.. kemik acıyo diyo.. İşi de yorucu sürekli ayakta, ceryanda kalıyo vs vs...
Kan tahliinde sedim normal değerlerde çıktı ama röntgen de bi tarafında kabarma var demiş dr. bakalım bugün izin alıp gitcek tekrar hastaneye.. Allah'ım şu mübarek günün hatrına dermansız dert vermesin kimselere.
Günaydın zeynepcim hayırlı cumalar.. ağrıda varmı canım kanamayla beraber? bilmiyorum gerçi neden kanama olur ama ağrı varsa kist olabilir. İnşallah kötü bişey yoktur..
Ayşecim göğüs kafesi ağrıyo aslında tam olarak.. kemik acıyo diyo.. İşi de yorucu sürekli ayakta, ceryanda kalıyo vs vs...
Kan tahliinde sedim normal değerlerde çıktı ama röntgen de bi tarafında kabarma var demiş dr. bakalım bugün izin alıp gitcek tekrar hastaneye.. Allah'ım şu mübarek günün hatrına dermansız dert vermesin kimselere.
canim gecmis olsun rabbim korktuguna ugratmasin arkadaslarda söylemis gerci ama degerin düsük insallahda korkulacak bir durum yoktur...
canim sanada hayirli cumalar ,canim hic bir fikrim yok bu konuda:44::44:hamile olanilme ihtimalin varsa olabili lekenlenme sat neydi senin ??
canim arkadasim gecmis olsun esine allahim acil sifalar versin ...senide unutmadik bu aradaokuyum yazmaya cok az vaktim oluyor benimde :84:ama inan hep gözlerim mesajlarini ariyor
bende memnun oldum canım dediklerine harfiyen katılıyorum canım .. ilk ay çok üzüldüm gerçekten çok umutlanmıştım bide kızım bekletmediği için beni bende 2.de hemen ilk ayda olur diye düşündüm üstüne birde birsürü belirti var gibi geldi regl olduğum gün şok olmuştum :2:merhaba reyhancım tanıştığıma çok memnun oldum cnm hoşbuldumm
şimdi ne heyecan vardır sende değilmi bak bende heyecanlandım inşallah gelmiştir kızının kardeşi3 ay erken bir zaman .herşeyin hayırlısı ben hep onu söylüyorum hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlat olarak gelsinde bekleriz değil mi cnm.
benim bu aydan ümidim yok testler falan yaptırmam gerekiyor tiroit sorunlarım vardı onlar ne durumda bilmiyorum .RABBİM hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inş. evlatlarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras kardeş diye düşünüyorum.İnşallah hayırlısı olur.
yesemin semra nerelerdesiniz huu anlaşarakmı kayboldunuzinşlah herşey yolundadır reyhan ben 19 haftalık olacam 5 aya yaklaştık oğlum çok hareketliydİ ama bu pek değil evde hiç oynamıyor kalabalığa girdiğimde oynuyor anlamAdım giiti ALLAH kısmet ederse eylül annesi olacam inşallh tez zamanda listemizihamişlerle dolarda yer kalmaz
GÜNAYDIN TOPİĞİMİZİN GÜZEL HATUNLARI, HAMİŞLERİ, GÜN SAYANLARI
Şöyle bi baktımda Bilgi, Reyhan ve Ayşe2 den başka kimsecikler beni merak etmemiş
Şaka şakaben buralardayım kızlar.. öncekş gün evde sıkıldım annemlere gittim, dün de eşim izinliydi hastaneye gittik,göğüs ağrısı varda ( röntgen kan tahlili filan... öle geçti işte.
Sizlerde ne var ne yok..
Fatoşcum dış gebelik filan yok tatlım sen içini ferah tut.. Bazı doktorlar insanın içini bulandırmaktan ne anlıyolar anlamıyorum!!!!!
Ayşe1, Ayşe2, Ayşe3Ebru, Reyhan, Bilgi, Yasemin, Zeynep, Seda kızlar hepinize selam...
canlarım; herkese günaydınlaaaaaaaaarrr, hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
kızlar dün doktora gittim durumumu anlattım ve korktugum başıma geldi. alttan ultrason ile muayne etti.
korunma şeklimi sordu ve düşük mü yaptın sen dedi. bende hayır dedim..
kanda gebelik testi (beta-hcg) istedi benden. dış gebelikten şüpheelendi doktor. sonucumuda az önce netten öğrendim. normal değer 0-10 bende çıkan değer ise <1.00 yani kızlar dış gebelik falan yok dimi.
eğer dış gebelik olsaydı değerin nasıl çıkması gerekirdi ki.. sonucumu henüz doktora daha göstermedim.
dış gebelik hakkında bilgisi deneyimi olan varsa paylaşsın lütfen.
çok teşekkür ediyorum şimdiden..
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar eeeeeee keyifler nasıl bakalım kızlar bişey soracam ya bennim iki seferdir ilişkiden sonra kanamam oluyor neden acaba
hayırlı haberler versin inş. çok geçmiş olsun cnm.çok az içiyormuş onun etkisi olacağını sanmam.ayşe3 canım sigara içiyor ama 1 paketi 1 haftada bitiriyor:) günde 3 tek filan yani. onun bi etkisi olurmu bilmiyorum.. 3,5 yıldır evliyiz ve hep aynı içti bu zamana kadar... hayırlısı bakalım.. biraz sonra izin alıp hastaneye gelcek.
bende memnun oldum canım dediklerine harfiyen katılıyorum canım .. ilk ay çok üzüldüm gerçekten çok umutlanmıştım bide kızım bekletmediği için beni bende 2.de hemen ilk ayda olur diye düşündüm üstüne birde birsürü belirti var gibi geldi regl olduğum gün şok olmuştum :2:ama geçti tabi alıştım bide burdaki arkadaşları tanıyıp hikayelerini duyduktan sonra daha iyi anladım hayırlısı diliyorum kendim ve herkes içinde aslında çok heyecanım yoktu ama tabi zaman yaklaştıkça acabalarla dolu bekleyişler geliyor benimde troid sorunum vardı bezler az çalışıyormuş şuansa sınırda benimde tek korkum yükselmesi hamilelikte bebeği çok etkiliyormuş umuyorum artmıyodur korktuğum için sık sık test yaptırıyorum inşallah sende troid ile ilgili sorununuda halledersin ayşecim...
hayırlı cumalar cnm cumanın hürmetine kabul olsun dualarımız inşallahbu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim inşalah gönlümüzdeki muratlarımızı hakkımızda hayırlısı ise nasip eder:81:
ay kızlaarrr yaaa az evvel ne oldu biliyormusunuz sizinle paylaşayım dedim hemen:)şuan yumurcak tv de bir çizgi film vardı adı sağında solunda yazmıyor ama tavşan ailesimi neymiş zeynep öyle diyor doğruysa bunlar 5 kardeşler zeynepte baktı baktı ""aaaaaaahhhhh ah anne keşke benimde bukadar çok kardeşşim olsaydı""diyor:97::97:gerçi zeynep fazlasını istiyodahehe
ay kızlaarrr yaaa az evvel ne oldu biliyormusunuz sizinle paylaşayım dedim hemen:)şuan yumurcak tv de bir çizgi film vardı adı sağında solunda yazmıyor ama tavşan ailesimi neymiş zeynep öyle diyor doğruysa bunlar 5 kardeşler zeynepte baktı baktı ""aaaaaaahhhhh ah anne keşke benimde bukadar çok kardeşşim olsaydı""diyor:97::97:gerçi zeynep fazlasını istiyodahehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?