2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yesemin semra nerelerdesiniz huu anlaşarakmı kayboldunuz inşlah herşey yolundadır reyhan ben 19 haftalık olacam 5 aya yaklaştık oğlum çok hareketliydİ ama bu pek değil evde hiç oynamıyor kalabalığa girdiğimde oynuyor anlamAdım giiti ALLAH kısmet ederse eylül annesi olacam inşallh tez zamanda listemizihamişlerle dolarda yer kalmaz

GÜNAYDIN TOPİĞİMİZİN GÜZEL HATUNLARI, HAMİŞLERİ, GÜN SAYANLARI

Şöyle bi baktımda Bilgi, Reyhan ve Ayşe2 den başka kimsecikler beni merak etmemiş

Şaka şaka ben buralardayım kızlar.. öncekş gün evde sıkıldım annemlere gittim, dün de eşim izinliydi hastaneye gittik,göğüs ağrısı varda( röntgen kan tahlili filan... öle geçti işte.

Sizlerde ne var ne yok..

Fatoşcum dış gebelik filan yok tatlım sen içini ferah tut.. Bazı doktorlar insanın içini bulandırmaktan ne anlıyolar anlamıyorum!!!!!

Ayşe1, Ayşe2, Ayşe3 Ebru, Reyhan, Bilgi, Yasemin, Zeynep, Seda kızlar hepinize selam...

herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar eeeeeee keyifler nasıl bakalım kızlar bişey soracam ya bennim iki seferdir ilişkiden sonra kanamam oluyor neden acaba

Ayşe 3 de buralarda

hoşgeldin cnm hayırdır göğüs ağrısı ne dedi dr.önemli bir şey değildir umarım.

aminnn inşşşşşş

herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar eeeeeee keyifler nasıl bakalım kızlar bişey soracam ya bennim iki seferdir ilişkiden sonra kanamam oluyor neden acaba

büyük ihtimalle ya kistir yada enfeksiyon kapmışsındır bendede olmuştu doktora gittim bende kist çıkmıştı peki ağrılımı

Günaydın zeynepcim hayırlı cumalar.. ağrıda varmı canım kanamayla beraber? bilmiyorum gerçi neden kanama olur ama ağrı varsa kist olabilir. İnşallah kötü bişey yoktur..
Ayşe 3 de buralarda

hoşgeldin cnm hayırdır göğüs ağrısı ne dedi dr.önemli bir şey değildir umarım.

Ayşecim göğüs kafesi ağrıyo aslında tam olarak.. kemik acıyo diyo.. İşi de yorucu sürekli ayakta, ceryanda kalıyo vs vs...

Kan tahliinde sedim normal değerlerde çıktı ama röntgen de bi tarafında kabarma var demiş dr. bakalım bugün izin alıp gitcek tekrar hastaneye.. Allah'ım şu mübarek günün hatrına dermansız dert vermesin kimselere.

canim gecmis olsun rabbim korktuguna ugratmasin arkadaslarda söylemis gerci ama degerin düsük insallahda korkulacak bir durum yoktur...

canim sanada hayirli cumalar ,canim hic bir fikrim yok bu konuda:44::44:hamile olanilme ihtimalin varsa olabili lekenlenme sat neydi senin ??

canim arkadasim gecmis olsun esine allahim acil sifalar versin ...senide unutmadik bu aradaokuyum yazmaya cok az vaktim oluyor benimde :84:ama inan hep gözlerim mesajlarini ariyor

canım çok geçmiş olsun eşine ben mesajdan sende gibi anlamıştım. RABBİM dermansız det vermesin inş. eşin sigara içiyor mu acaba.benim kardeşimde sigara içiyordu ve kafesinin ağrıdığını söylüyordu sürekli şimdi bıraktı sigarayı maaşallah nasıl sevindim anlatamam.bu arada arkadaşlar sigara bıraktırma ürünü var hani şu çok reklamı olan inanın süper etkili çevremde içen 3 kişi kısa sürede bıraktı.üstelik 3üde tam tiryaki idi.

hoşgeldin cnm nasılsın.biliyormusun benimde gözlerim seni arıyor :87:

ayşe3 canım sigara içiyor ama 1 paketi 1 haftada bitiriyor:) günde 3 tek filan yani. onun bi etkisi olurmu bilmiyorum.. 3,5 yıldır evliyiz ve hep aynı içti bu zamana kadar... hayırlısı bakalım.. biraz sonra izin alıp hastaneye gelcek.

bende memnun oldum canım dediklerine harfiyen katılıyorum canım .. ilk ay çok üzüldüm gerçekten çok umutlanmıştım bide kızım bekletmediği için beni bende 2.de hemen ilk ayda olur diye düşündüm üstüne birde birsürü belirti var gibi geldi regl olduğum gün şok olmuştum :2:ama geçti tabi alıştım bide burdaki arkadaşları tanıyıp hikayelerini duyduktan sonra daha iyi anladım hayırlısı diliyorum kendim ve herkes içinde aslında çok heyecanım yoktu ama tabi zaman yaklaştıkça acabalarla dolu bekleyişler geliyorbenimde troid sorunum vardı bezler az çalışıyormuş şuansa sınırda benimde tek korkum yükselmesi hamilelikte bebeği çok etkiliyormuş umuyorum artmıyodur korktuğum için sık sık test yaptırıyorum inşallah sende troid ile ilgili sorununuda halledersin ayşecim...

amiiiiiiinnnn amiiin inşllah canım.maşallah yaa sen yolu yarılamışsın sağlıcakla gelsin inşallah ufaklık

sanada slm canımgeçmiş olsun eşinede inşallah sorun yoktur canım ben sık gemediğim için geçmişe bakınca genelde hep seninle yasemini görüyodum çoğunlukta bu sefer göremeyince merak ettim:18:baktım yasemin açıklama yapmış senden bir bilgi göremedimaman kızlar iyi olunda hep güzel haberlerle gelelim inşallah.

canım benimde pek bir bilgim yok bu konularla ilgili ama arkadaşlar saolsunlar açıklama yapmışlar doktorda hayret gerçekten sanki sırf sormak için sormuş ..

eğer canın acıyorsa benimde aklıma kist geldi canım.yada ufak bir yara falan varsa tekrarlarsa bir doktora görün istersen canım.

bu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim inşalah gönlümüzdeki muratlarımızı hakkımızda hayırlısı ise nasip eder:81:

hayırlı haberler versin inş. çok geçmiş olsun cnm.çok az içiyormuş onun etkisi olacağını sanmam.

saol cnm benim inşallah.
ben oğlumu epeyce bekledim çok nazlı çıktı paşam.ama RABBİME binlerce kere şükürler olsun ki anne oldum sağlıkla kucağımda. forumu geziyorum okumaya çalışıyorum sayfaları tedavide olan bebek bekleyen o kadar çok insan var ki şükrediyorum ve hepsi için dualar ediyorum.ne mutluki bizim 1 evladımız var maaşallah.RABBİM olmayanalara tedavide olanlara bekleyenlere bizim gibi 2.kez bu duyguyu yaşamak isteyenlere hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Aminnnnnnnnn

canım ben senelerdir tiroit sorunu yaşıyorum hipotiroit az çalışıyor cnm ve ilaç kullanıyorum uzun süredir tahlil yaptırmadım ilaç dozu yeterlimi bilmiyorum .önümüzdeki hafta inşallah test yaptırabilirim.

ay kızlaarrr yaaa az evvel ne oldu biliyormusunuz sizinle paylaşayım dedim hemen:)şuan yumurcak tv de bir çizgi film vardı adı sağında solunda yazmıyor ama tavşan ailesimi neymiş zeynep öyle diyor doğruysa bunlar 5 kardeşler zeynepte baktı baktı ""aaaaaaahhhhh ah anne keşke benimde bukadar çok kardeşşim olsaydı""diyor:97::97:gerçi zeynep fazlasını istiyodahehe

Oy yavrummmmmm yerim ben onu:) Rabbim inşallah ona bi kardeş verir en kısa zamanda...

filmin adı Uzun Kulak ailesi bende izledim yavrumla az önce.ne güzel evet kalabalık bir aile yavrum benim ya maşallah o zaman sana çifter dua edelim ikiizn olsun inş.zeynep'inde gönlü olur böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…