2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bneim oğlumd aana sınıfın agidiyor okuldan geldiği giibi kimin kardeşi ne tatlı benim niye yok diye hep ağlıyordu şimdi öğretmeni diyor arkadaşlarına söylüyor benimde kardeşim annemin karnında hemde erkkek diyormuş inşallah tezzamanda meleklerinizinde kardeşleri gelir

semracım geçmiş olsun canım benim..nasıl çıktı sonuçlar dr ne dedi..inşallah bişeyi yoktur..Rabbim şafi ismi hürmetine şifasını versin inşallah..sanada selamlar canıımm..

kızlaaarrr nasılsınız bakeeemm..ben de bugün temizlik yaptım..yarın annemler de günüm var ona hazırlık yaptım..yoruldum pek giremedim netesizler nasılsınız?hepinize hayırlı akşamlar canlarıım..şimdi de akşam yemeği için hazırlık vakti

ne güzeeell Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin canım..benim kızımda eylülde gidecek ana sınıfına inşallah..kızımda kardeş istiyo ama yok..bugün öğlen abdest almış kendi usulünce içerde namaz kılmış kızım..birde mutfağa yanıma geldi anne namaz kıldım dedi..kızım dua da etseydin dedim..ettim zaten dedine diledin allahımızdan dedim..babamın dediği gibi bi tane kardeş istedim sağlıklı,sıhhatli dedi birde evimiz olsun, ev alalım diye dua ettim dedi canııım yavruuum oda çok istiyo..ayşecim inşallah darısı bizlere.. böyle mutlu günler hepimize nasip olur inşallah..amiiinnnn...

amin inşallah

merhabalar arkadaşlar..............
merhaba nasılsın

amin maşallah yavruna

ebru benim oğlum geçen seneden beri hep dua ediyor ben öğretmedim bazen geliyordum bakıyordum ellerini açmış ALLAHIm annemin bebeği olsun memesini yesin amin şükürler derdi şimdi soruyorum niye artık dua etmiyorsun ama benim kardeşim geldi diyor hep dua ederdi yavrum ben bakarken ağlardım

merhabalar arkadaşlar..............
Merhaba kaçak nerelerdesin bakalım sen???????? varmı bi gelişme.. sağlığın sıhhatin iyidir inşallah.

Sağol canım iyiyiz çok şükür.. Eşimde Allah'ıma şükürler olsun bişey çıkmamış.. sana kolay gelsin tatlım..
Ebrucum okurken içim gitti resmen yaaa.. 40.000 kere maşallah evladına.. Rabbim dualarını kabul eder inşallah küçük zehracığımın..

Son düzenleme:
filmin adı Uzun Kulak ailesi bende izledim yavrumla az önce.ne güzel evet kalabalık bir aile yavrum benim ya maşallah o zaman sana çifter dua edelim ikiizn olsun inş.zeynep'inde gönlü olur böylece

aaa evet doğru uzun kulak ailesi sen deyince benimde aklıma geldi şimdi:)zeynep zaten hep birden fazlası için dua ediyor genelde aslında ikiz olmasını bende isterimde korkmuyoda değilim hani bir yandanda:)

Oy yavrummmmmm yerim ben onu:) Rabbim inşallah ona bi kardeş verir en kısa zamanda...

amiinnn canım inşallah hepimize:)kızım bazen yani böyle kardeşli kalabalık çocuklu yerleri görünce isteği daha bir artıyor bu sene kreşede gidiyor arkadaşlarınında kardeşleri var yok onun var benim niye yok diye sitem ediyor bazen ama bazende korkuyor korkusu benide üzüyor kim dediyse bir bulsam zatençocuğumun aklına girmiş karnını bıçakla kesip alcaklar kardeşi sana bişey olursa diyo istemiyorum kardeş diyor((çok etkilenmiş canım benim okulda arkadaşları ilemi konuştular birimi dedi bulamadım bana defalarca sordu hep makul cevaplar verip unutturdum ama biri aklına girmiş işte(

bizi yaradan güzel mevlam o minicik açılan ellerin dualarını cevapsız bırakacağını zannetmiyorum kabul buyurur inşallah mevlam benim kızımda hemen kendince namaz kılar dualarında yine kardeş vardır acaba yaşları itibariylemi etkileniyolar ki kardeşli aileleri gördükçe hepsinde aynı dua ortakçı geliyor kendilerine haberleri yoktabi şaka bir yanada bu isteklerindeki sevgi hiç bitmesin inşallah kardeşleri olduğundada ömür boyu kardeşçe yaşayan çocuklar olur inşallah....

Günaydın kızlaaaaarrrr, bu sabah çok erkenciyim dimi dimi

Eşimi gönderince uyuyamadım sizlere bi bakayım dedim.

Reyhancım kızına bunu bu yaşta her kim söylediyse Allah onu bildiği gibi yapsın!!! Eğer ki arkadaşları böyle bişey söylemişlerse onlar kimlerden öğrendi? muhtemelen ailelerinden.. Sohbet ortamında ne konuştuklarına dikkat etmeyene ebeveynler sayesinde toplum bu hale geliyor işte.. Çocuklar öyle akıllılar ki ne görseler ne duysalar beyinlerine depoluyorlar.. İnşallah zeynepcikte çabuk unutur bunu

haftasonu kimsecikler olmaz tabi kocişler evde bizlerde fırsat gezmeye bekle sosyete pazarı ben geliyorummm arkada oflayıp puflayannn hadi hadi diyennnnn kocacımlaaaaaaaaaaaaa

Canım çok geçmiş olsun.. keşke gitseydin doktora.. Allah korusun bişey mişey olur.. Bel hassas yer İnşallah canım inşallah bereketli olur mayıs ayı.. sen en iyisini yapıyosun.. hesap kitap yapınca insan stres oluyo((

selam ben geldim ama hemen cikicam , cok isim var yarin misafirlerim gelecek onlara hazirlik yapicam ,cokda yorgunum kac gündür evdede durmadim evide bi elden gecirmem lazim neyse daha fazla buralarda gezinirsem hic biri bitmeyecek öpüyorum hepiniziiiiiiii

selam kızlar kimse yok ama yazimmm polyana teşekkürler canım ama dr gitmeyi hiiiç sevmiyorum bakalım geçmezse gideriz bu gün o kadar güzel çalıştımki kendimle gurur duyuyorummmm tam ev hanımıydımm bugün dolapda aşırı bi sebze birikmişti pişirecem diye beklesem hepsi çoğu çöpe gitcektiii kolay bozulacakları şoklayıp difrize attım yemek yaptımmmm çok almamak lazım ama iştenapimmm:97::97::97::97: hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…