- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.381
GÜNAYDIN TOPİĞİMİZİN GÜZEL HATUNLARI, HAMİŞLERİ, GÜN SAYANLARI
Şöyle bi baktımda Bilgi, Reyhan ve Ayşe2 den başka kimsecikler beni merak etmemiş
Şaka şakaben buralardayım kızlar.. öncekş gün evde sıkıldım annemlere gittim, dün de eşim izinliydi hastaneye gittik,göğüs ağrısı varda ( röntgen kan tahlili filan... öle geçti işte.
Sizlerde ne var ne yok..
Fatoşcum dış gebelik filan yok tatlım sen içini ferah tut.. Bazı doktorlar insanın içini bulandırmaktan ne anlıyolar anlamıyorum!!!!!
Ayşe1, Ayşe2, Ayşe3Ebru, Reyhan, Bilgi, Yasemin, Zeynep, Seda kızlar hepinize selam...
bneim oğlumd aana sınıfın agidiyor okuldan geldiği giibi kimin kardeşi ne tatlı benim niye yok diye hep ağlıyordu şimdi öğretmeni diyor arkadaşlarına söylüyor benimde kardeşim annemin karnında hemde erkkek diyormuş inşallah tezzamanda meleklerinizinde kardeşleri gelir
bneim oğlumd aana sınıfın agidiyor okuldan geldiği giibi kimin kardeşi ne tatlı benim niye yok diye hep ağlıyordu şimdi öğretmeni diyor arkadaşlarına söylüyor benimde kardeşim annemin karnında hemde erkkek diyormuş inşallah tezzamanda meleklerinizinde kardeşleri gelir
merhaba nasılsınmerhabalar arkadaşlar..............
ne güzeeell Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin canım..benim kızımda eylülde gidecek ana sınıfına inşallah..kızımda kardeş istiyo ama yok..bugün öğlen abdest almış kendi usulünce içerde namaz kılmış kızım..birde mutfağa yanıma geldi anne namaz kıldım dedi..kızım dua da etseydin dedim..ettim zaten dedi ne diledin allahımızdan dedim..babamın dediği gibi bi tane kardeş istedim sağlıklı,sıhhatli dedi birde evimiz olsun, ev alalım diye dua ettim dedi canııım yavruuum oda çok istiyo..ayşecim inşallah darısı bizlere.. böyle mutlu günler hepimize nasip olur inşallah..amiiinnnn...
Merhaba kaçak nerelerdesin bakalım sen???????? varmı bi gelişme.. sağlığın sıhhatin iyidir inşallah.merhabalar arkadaşlar..............
Sağol canım iyiyiz çok şükür.. Eşimde Allah'ıma şükürler olsun bişey çıkmamış.. sana kolay gelsin tatlım..semracım geçmiş olsun canım benim..nasıl çıktı sonuçlar dr ne dedi..inşallah bişeyi yoktur..Rabbim şafi ismi hürmetine şifasını versin inşallah..sanada selamlar canıımm..
kızlaaarrr nasılsınız bakeeemm..ben de bugün temizlik yaptım..yarın annemler de günüm var ona hazırlık yaptım..yoruldum pek giremedim netesizler nasılsınız? hepinize hayırlı akşamlar canlarıım..şimdi de akşam yemeği için hazırlık vakti
Ebrucum okurken içim gitti resmen yaaa.. 40.000 kere maşallah evladına..ne güzeeell Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin canım..benim kızımda eylülde gidecek ana sınıfına inşallah..kızımda kardeş istiyo ama yok..bugün öğlen abdest almış kendi usulünce içerde namaz kılmış kızım..birde mutfağa yanıma geldi anne namaz kıldım dedi..kızım dua da etseydin dedim..ettim zaten dedi ne diledin allahımızdan dedim..babamın dediği gibi bi tane kardeş istedim sağlıklı,sıhhatli dedi birde evimiz olsun, ev alalım diye dua ettim dedi canııım yavruuum oda çok istiyo..ayşecim inşallah darısı bizlere.. böyle mutlu günler hepimize nasip olur inşallah..amiiinnnn...
filmin adı Uzun Kulak ailesi bende izledim yavrumla az önce.ne güzel evet kalabalık bir aile yavrum benim ya maşallaho zaman sana çifter dua edelim ikiizn olsun inş.zeynep'inde gönlü olur böylece
Oy yavrummmmmm yerim ben onu:) Rabbim inşallah ona bi kardeş verir en kısa zamanda...
ne güzeeell Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin canım..benim kızımda eylülde gidecek ana sınıfına inşallah..kızımda kardeş istiyo ama yok..bugün öğlen abdest almış kendi usulünce içerde namaz kılmış kızım..birde mutfağa yanıma geldi anne namaz kıldım dedi..kızım dua da etseydin dedim..ettim zaten dedi ne diledin allahımızdan dedim..babamın dediği gibi bi tane kardeş istedim sağlıklı,sıhhatli dedi birde evimiz olsun, ev alalım diye dua ettim dedi canııım yavruuum oda çok istiyo..ayşecim inşallah darısı bizlere.. böyle mutlu günler hepimize nasip olur inşallah..amiiinnnn...
amiinnn canım inşallah hepimize:)kızım bazen yani böyle kardeşli kalabalık çocuklu yerleri görünce isteği daha bir artıyor bu sene kreşede gidiyor arkadaşlarınında kardeşleri var yok onun var benim niye yok diye sitem ediyor bazen ama bazende korkuyor korkusu benide üzüyor kim dediyse bir bulsam zatençocuğumun aklına girmiş karnını bıçakla kesip alcaklar kardeşi sana bişey olursa diyo istemiyorum kardeş diyor ((çok etkilenmiş canım benim okulda arkadaşları ilemi konuştular birimi dedi bulamadım bana defalarca sordu hep makul cevaplar verip unutturdum ama biri aklına girmiş işte (
Merhaba kaçak nerelerdesin bakalım sen???????? varmı bi gelişme.. sağlığın sıhhatin iyidir inşallah.
teşşekkürler polyana iyim eşim geçen hafa şehir dışına çıktı bende annemlere geçtim ordaydım yeni geldik bel agrısı çekiyorum bir haftadır açık olan çekmeceye kalkarken belimi çarptım çok fena oldu dr gitmedim halada agrıyo bakalımmm yazdıklarınızı okudum herkes iyiiiii mayıs ayı bereket ayı olsun bakalım ama ben artık bıraktım yumurtlama günü falan insanı strese sokuyor saldım çayıra mevlam kayıraaaa
BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN
teşşekkürler polyana iyim eşim geçen hafa şehir dışına çıktı bende annemlere geçtim ordaydım yeni geldik bel agrısı çekiyorum bir haftadır açık olan çekmeceye kalkarken belimi çarptım çok fena oldu dr gitmedim halada agrıyo bakalımmm yazdıklarınızı okudum herkes iyiiiii mayıs ayı bereket ayı olsun bakalım ama ben artık bıraktım yumurtlama günü falan insanı strese sokuyor saldım çayıra mevlam kayıraaaa
BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?