2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın günaydın günaydın:79::79::79::79::79::79::79:ben geldiiiiiim milletbeni özlediniz mi bakem:26:hasta olcam çok gerginim bildiğiniz gibi değil,uzun zamandır böyle gerilmemiştim ve böyle tatlı kırizim tutmamıştıevde terör estiriyorum tam anlamıyla,eşime evde!!!! perşembe günü ilaç bitecek,cumartasi olurum herhalde,o zamana kadar nasıl dayanacam nasıl nasıl birde lokum krizim var,tatlı olarak lokum istiyorum başka birşey değil adam bıktı lokum almaktangeçmişi okudum bir yaramazlık yok çık sevindimyalnız semracım geçmiş olsun eşine,birde canera içim kıyıldı be tatlım okurken sanada çook geçmiş olsun,bir doktora görün istersenbir hafta daha eşim evde ama daha sık girmeye çalışacağım..hepinizi çok özledim ve öptüm

unutmadan ben o minikleri yerimellerini ısırırım(hangi miniklerden bahsediyorum?)(kardeş isteyen miniklerden tabii ki)benim oğlumda hep söylüyordu ama şimdi çok bahsetmiyor,babası bazen bazı insanların kardeşi olmayabileceğini anlatmışdoğal olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz ama benimkide annanesine allah benim dualarımı kabul etmiyo herkese kardeş gönderiyor bana göndermiyor demiş

Kızlar herkese günaydınlaaarr
hayırlı haftalarr
Günaydın tatlım, inşallah güzel bi hafta olur...

Acemim gelmiş hoşgelmiş,, günaydın canım...

Rabbim inşallah oğluşuna kardeşler! nasip eder... ve inşallah ömürleri boyunca güle oynaya güzel günler geçirirler hep birlikte.

Birde bu gece rüyamda bol miktarda minik sinek gördüm...
kızımın odasının perdesine birikmişti hepsi

Hayırdır inşallah..

:günaydın kızlar herkes güzel bi güne haftaya başlasınnnnn inşallah acemiera hoşgeldin ama bomba gibi geldin sankim ne bilim yazını okuyunca müthiş bi enerji gördümmm

polyana rüyan hayır olsun ama etkileniyoruz çogu dün burda çogul gebelik topiklerine göz attım rüyamda eve 3 kuş giriyo bsonra onlar üçüz kız çocuğu oluyo falan biyerimde açık yattım herhalll etkileniyoz yani sinekde bereket diyelim öyle olsun kızının kısmeti artmışşşş

Ayyyy canım ismini unuttum tatlım yaa.. Kübra mıydı:26::26::26::26:

Doğruysa beğen'e tık, yanlışsa kusura bakma ne olur.:26::26::26::26:
İnşallah hayır çıkar rüyalarımız..

Günler yaklaştıkça insan kafaya daha çok takmaya başlıyo.. Neyse biz yinede rahat olalım..

hoşbulduk gülüm,sanada tünaydın(cevabı öğlen verdiğim için tünaydın dedim)ben bu aralar herşeyi açıklayarak anlatıyorum,geçen gün oğlumun öğretmenine de aynısını yapmışımsen bu aralar oğlunla çok konuşuyorsun herhalde dedi sanırım öyleduana amin diyorum gülüm rüyana da hayrolsun,benimde bu gece iki göğsümden de süt akıyordu,oğlumun ve eşimin eline damlattım kanıtlamak için,topikçek rüyalardayız bu ara,sonumuz tez zamanda hayrola
hoşbulduk tatlım,evvet bomba gibi döndüm diyebilirim,aşırı enerjik,pozitif,mutluyum fakat haptan herhalde çok ama çok gerginim ,birden hiç olmadığı kadar sinirleniyorum..uzun zamandır böyle şeyler olmamıştı adetime yakın topunu bir çıkarıyorum sanırsammayıs için bol bebişli bir ay diliyorum,rüyalarda arka arkaya geliyor,yakındır hamilelik
oo yasemin gelmiş hoş gelmiş

hoş buldum tatlım,cıstak cıstak teşrif etmiş bulunuyorum hanımlar....ortada yer açın kıvırmaya geliyorumhey heeey kafideli gelin çaydanmı geçtin ,yanakların al al olmuş konyak mı içtin.....tüm topiği sahneye bekliyorum,hayden hanımlar,içtiğimiz konyak,mezemiz kaymak sen kimin yarisin yavrum her yanın oynak.....(nerden aklıma geldi hiiiiç bilmiyorum)

:118::118::118::118::118:arabaya sen bin faytona ben,anasını sen al yavrum, kızınıda ben ahh kızını da ben:124::124::124::124::124:

kızlar benim oğlum tuturmuş ilaki gidecez hastaneye karnını kesip kardeşimi çıkarcaz orda canı sıkılıyormuş çok özlemiş

canım benim adımı soruyosun demi adım rabiaaaaa :)

kızlar benim oğlum tuturmuş ilaki gidecez hastaneye karnını kesip kardeşimi çıkarcaz orda canı sıkılıyormuş çok özlemiş
Aaaaaaaa olmadı şimdi ama.. küçücük çocuğun söylediğine bak.. çok bilmişler nerden öğreniyolar bunları aklım almıyo..
canım benim adımı soruyosun demi adım rabiaaaaa :)

evet tatlım, yaklaşmışım ama bak:)) söylemiştin daha önce unutmuşum

kızlar aklıma birşey takıldı yardım istiyorum,ben bu ay aşılama yaptıracağım ya bi aksilik olmazsa,fiyatları hakkında bilgisi olan var mı aranızda:26::26:netten baktım ama rakam belirten yok yaklaşık olarak şu kadardır falan diye belirtmemişler,ya da ben denk gelmedim:26:deneyen varmı aramızda daha önce,yada fikri olan:26:mutlaka doktordan doktora değişiyordur da yaklaşık olarak yani

iyi akşmal kızalr nasılsınızz bakalımm canım çokk sıkkın benimde oğlum hasta yine oğlumda geniz eti var ve yine boğaz yolları kötü ve yine 10 tane iğne offffff çok moralim bozuk eşim ve ben oğlumun üzerine titriyoruz ama yine hasta yine hastaya diyorum eli ayağı açık gezenler özenmeyenler çocuna hasta olmuyo benim çocuğum çok hasta oluyorr. perşembe gitcez doktora bakalım alalım derse aldırcaz artık kesin kararlıyız koruyucu iğne verdi ama hiç bi faydası olmadı ateşi çok düşüyo yine çıkıyor.kuzucum hemende soldu iki günde ya benim oğlum çok kıyımsız beni hastaneye gidip gelmicek sanıyo beni yanından ayırmıyo sanırm birzda ben yokken üzüldü yavrumm off napım kızlar aldırsakmı geniz etini bugün iğnedede hemşire şaştı siz bu iğneyi kendinize vurdurcaksınız sandım ben dedibu çok ağır dedi bende dedeim ki bize doktor bu sene iğne verdiğ zaman hep bunda verdi geniz eti var die demezmi bana geniz eti bu kadar çok da hasta yapmaz çocuğu die offf doktorunu değiştir dedi zaten çok doktora getirdik biz yani ama asıl sebeb geniz eti neyse çok uzun ayzdım ben kusura bakamyın kızlar sizin önerileriniz benim için önemli sizinde bildiniz bişiler vardır bu geniz etile ilgli belkihoşçalkalınn

geçmiş olsun geniz eti hasta yaparmıymış bende inan ilk defa duyuyorum arkadaşımın kızının vardı 4-5 yaşlarında aldırdılar basit bi operasyon heralde ama ameliyat ameliyattır iyi araştır bence solunum yolunda olduğu için hastalıkları artırır tetikler geçmiş olsun tekrar

canım çok geçmiş olsun.. Sadece geniz etinden bu derece hasta olması( bilmiyorum ki ne desem...

Bıçak altına yatmak kolay değil.. Siz bu konuyu çok iyi araştırın bence..

Ve aynen dediğin gibi açıkta üstlerinde başlarında bişey olmadan gezen çocuklar hasta olmaz ama bizimkiler olur... sakınan göze çöp batar hesabı.

çok geçmiş olsun oğluşuna benimde oğlum doğduğu günden beri hep hasta bende eaşkalrının çocuklarını görüyorum ayağında soğukta bir çorap bile yok hiç ilgilenmiyoralr hiç hasta olmuyorlar galiba çok üzerlerinde durduğumuz için hasta oluyorlar anne olmak çok zor

yasemincim aşılama yaptırmak istiyorsun inşalah hayırlı olur fiyatlarla bilgim yok ama sağlık güvencen varsa indirim olur bneim yengem 2 kere yaptı tutmmaıştı bundan 4 yıl önce 500 yapmışlardı

bende siteye yeni üye olanlardanım ve ikinci bebeğime hamile kaldığımı yeni ögrendim biraz süpriz oldu Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…