- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.401
Günaydın tatlım, inşallah güzel bi hafta olur...Kızlar herkese günaydınlaaarr
hayırlı haftalarr
unutmadan ben o minikleri yerimellerini ısırırım (hangi miniklerden bahsediyorum?)(kardeş isteyen miniklerden tabii ki)benim oğlumda hep söylüyordu ama şimdi çok bahsetmiyor,babası bazen bazı insanların kardeşi olmayabileceğini anlatmış doğal olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz ama benimkide annanesine allah benim dualarımı kabul etmiyo herkese kardeş gönderiyor bana göndermiyor demiş
hoşbulduk gülüm,sanada tünaydın(cevabı öğlen verdiğim için tünaydın dedim)ben bu aralar herşeyi açıklayarak anlatıyorum,geçen gün oğlumun öğretmenine de aynısını yapmışımGünaydın tatlım, inşallah güzel bi hafta olur...
Acemim gelmiş hoşgelmiş,, günaydın canım...
Rabbim inşallah oğluşuna kardeşler! nasip eder... ve inşallah ömürleri boyunca güle oynaya güzel günler geçirirler hep birlikte.
Birde bu gece rüyamda bol miktarda minik sinek gördüm...
kızımın odasının perdesine birikmişti hepsi
Hayırdır inşallah..
hoşbulduk tatlım,evvet bomba gibi döndüm diyebilirim,aşırı enerjik,pozitif,mutluyum fakat haptan herhalde çok ama çok gerginim ,birden hiç olmadığı kadar sinirleniyorum..:günaydın kızlar herkes güzel bi güne haftaya başlasınnnnn inşallah acemiera hoşgeldin ama bomba gibi geldin sankim ne bilim yazını okuyunca müthiş bi enerji gördümmm
polyana rüyan hayır olsun ama etkileniyoruz çogu dün burda çogul gebelik topiklerine göz attım rüyamda eve 3 kuş giriyo bsonra onlar üçüz kız çocuğu oluyo falan biyerimde açık yattım herhalll etkileniyoz yani sinekde bereket diyelim öyle olsun kızının kısmeti artmışşşş
oo yasemin gelmiş hoş gelmiş
Ayyyy canım ismini unuttum tatlım yaa.. Kübra mıydı:26::26::26::26:
Doğruysa beğen'e tık, yanlışsa kusura bakma ne olur.:26::26::26::26:
İnşallah hayır çıkar rüyalarımız..
Günler yaklaştıkça insan kafaya daha çok takmaya başlıyo.. Neyse biz yinede rahat olalım..
Aaaaaaaa olmadı şimdi ama.. küçücük çocuğun söylediğine bak.. çok bilmişler nerden öğreniyolar bunları aklım almıyo..kızlar benim oğlum tuturmuş ilaki gidecez hastaneye karnını kesip kardeşimi çıkarcaz orda canı sıkılıyormuş çok özlemiş
canım benim adımı soruyosun demi adım rabiaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?