- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.421
yasemincim hayirli olur insallah ,türkiyedeki sistem hakkinda hic bi bilgim yok canimya:44::44:allahim kolayliklar nasip eylesin.....kızlar aklıma birşey takıldı yardım istiyorum,ben bu ay aşılama yaptıracağım ya bi aksilik olmazsa,fiyatları hakkında bilgisi olan var mı aranızda:26::26:netten baktım ama rakam belirten yok yaklaşık olarak şu kadardır falan diye belirtmemişler,ya da ben denk gelmedim:26:deneyen varmı aramızda daha önce,yada fikri olan:26:mutlaka doktordan doktora değişiyordur da yaklaşık olarak yani
canim cok cok gecmis olsun öncelikle rabbim sifalar versin yavruna ..iyi akşmal kızalr nasılsınızz bakalımm canım çokk sıkkın benimde oğlum hasta yine oğlumda geniz eti var ve yine boğaz yolları kötü ve yine 10 tane iğne offffff çok moralim bozuk eşim ve ben oğlumun üzerine titriyoruz ama yine hasta yine hastaya diyorum eli ayağı açık gezenler özenmeyenler çocuna hasta olmuyo benim çocuğum çok hasta oluyorr. perşembe gitcez doktora bakalım alalım derse aldırcaz artık kesin kararlıyız koruyucu iğne verdi ama hiç bi faydası olmadıateşi çok düşüyo yine çıkıyor.kuzucum hemende soldu iki günde ya benim oğlum çok kıyımsız beni hastaneye gidip gelmicek sanıyo beni yanından ayırmıyo sanırm birzda ben yokken üzüldü yavrumm off napım kızlar aldırsakmı geniz etini bugün iğnedede hemşire şaştı siz bu iğneyi kendinize vurdurcaksınız sandım ben dedibu çok ağır dedi bende dedeim ki bize doktor bu sene iğne verdiğ zaman hep bunda verdi geniz eti var die demezmi bana geniz eti bu kadar çok da hasta yapmaz çocuğu die offf doktorunu değiştir dedi zaten çok doktora getirdik biz yani ama asıl sebeb geniz eti neyse çok uzun ayzdım ben kusura bakamyın kızlar sizin önerileriniz benim için önemli sizinde bildiniz bişiler vardır bu geniz etile ilgli belki hoşçalkalınn
hosgeldin canim bebegin hayirli olsun ,saglikla gelsin insallah ,bekleriz herzamanbende siteye yeni üye olanlardanım ve ikinci bebeğime hamile kaldığımı yeni ögrendim biraz süpriz oldu Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin:)
kızlar aklıma birşey takıldı yardım istiyorum,ben bu ay aşılama yaptıracağım ya bi aksilik olmazsa,fiyatları hakkında bilgisi olan var mı aranızda:26::26:netten baktım ama rakam belirten yok yaklaşık olarak şu kadardır falan diye belirtmemişler,ya da ben denk gelmedim:26:deneyen varmı aramızda daha önce,yada fikri olan:26:mutlaka doktordan doktora değişiyordur da yaklaşık olarak yani
yasemincim hayirli olur insallah ,türkiyedeki sistem hakkinda hic bi bilgim yok canimya:44::44:allahim kolayliklar nasip eylesin.....
canim cok cok gecmis olsun öncelikle rabbim sifalar versin yavruna ..
Bende oglumdan cok cektim ayni problem oglumdada vardi araliksiz heray antibiyotik kullandigim zamanlar olurdu,5 yasina girdiginde hem geniz etini,hemde bademciklerini aldirdik hic korkulacak bi durum degil 2 gün hastanede kaldik beraber okadar ,ama ogün bugündür ben oglumun masallah Hasta yattigini bilmiyorum o probleminden ötürü, yinede tabiki önemli olan iyi bi doktor bulman allah yardimcin olsun iyi olur insallah.........
hosgeldin canim bebegin hayirli olsun ,saglikla gelsin insallah ,bekleriz herzaman
polyannam,ebru,ferhatt,celik,cicek ,cenera,uryhn,zeynep, sizler nasilsin?? öpüyorum hepinizi
Günaydin canimsağolll canıımmmmmmmmmmmmmmSen nasılsın...
Kızlar herkese günaydınlarr
günaydin semracimGünaydın topiğimizin şekerleri
Seydam sağol canım iyiyiz çok şükür..
Yaaa bu topiği nerden koydun buraya yaaaa.. daha ilk sayfada gülmekten kırıldım...
Süpersin canım arkadaşım ne diyim
sagol canim benim..Afiyet bal şeker olsun hayatım.
Bekle canım geliyorum ama hangi otobüse binmem lazım
geçmiş olsun öncelikle güzelim,benim görümcemin oğlu öyleydi,bademciklerini ve geniz etini aldılar ama bir değişiklik olmadı,hastalığın kesin ondan olup olmadığını iyi araştırın,mutlaka sen elinden geleni yapıyorsun durda bir doktora daha görün istersen arkadaşlarda demişler zaten,ameliyat kolay geçiyor,merak etme.umarım iyi olur miniğiniyi akşmal kızalr nasılsınızz bakalımm canım çokk sıkkın benimde oğlum hasta yine oğlumda geniz eti var ve yine boğaz yolları kötü ve yine 10 tane iğne offffff çok moralim bozuk eşim ve ben oğlumun üzerine titriyoruz ama yine hasta yine hastaya diyorum eli ayağı açık gezenler özenmeyenler çocuna hasta olmuyo benim çocuğum çok hasta oluyorr. perşembe gitcez doktora bakalım alalım derse aldırcaz artık kesin kararlıyız koruyucu iğne verdi ama hiç bi faydası olmadıateşi çok düşüyo yine çıkıyor.kuzucum hemende soldu iki günde ya benim oğlum çok kıyımsız beni hastaneye gidip gelmicek sanıyo beni yanından ayırmıyo sanırm birzda ben yokken üzüldü yavrumm off napım kızlar aldırsakmı geniz etini bugün iğnedede hemşire şaştı siz bu iğneyi kendinize vurdurcaksınız sandım ben dedibu çok ağır dedi bende dedeim ki bize doktor bu sene iğne verdiğ zaman hep bunda verdi geniz eti var die demezmi bana geniz eti bu kadar çok da hasta yapmaz çocuğu die offf doktorunu değiştir dedi zaten çok doktora getirdik biz yani ama asıl sebeb geniz eti neyse çok uzun ayzdım ben kusura bakamyın kızlar sizin önerileriniz benim için önemli sizinde bildiniz bişiler vardır bu geniz etile ilgli belki hoşçalkalınn
inş tatlım,sağlık güvencem varda bir tane çocuğum olduğu için özel alacak mecburen:26:yasemincim aşılama yaptırmak istiyorsun inşalah hayırlı olur fiyatlarla bilgim yok ama sağlık güvencen varsa indirim olur bneim yengem 2 kere yaptı tutmmaıştı bundan 4 yıl önce 500 yapmışlardı
inş tatlım,keşke ona gerek kalmadan hamile kalabilsem,doğal yolla olsa bitse dimi
yasemincim hayirli olur insallah ,türkiyedeki sistem hakkinda hic bi bilgim yok canimya:44::44:allahim kolayliklar nasip eylesin.....
canim cok cok gecmis olsun öncelikle rabbim sifalar versin yavruna ..
bende oglumdan cok cektim ayni problem oglumdada vardi araliksiz heray antibiyotik kullandigim zamanlar olurdu,5 yasina girdiginde hem geniz etini,hemde bademciklerini aldirdik hic korkulacak bi durum degil 2 gün hastanede kaldik beraber okadar ,ama ogün bugündür ben oglumun masallah hasta yattigini bilmiyorum o probleminden ötürü, yinede tabiki önemli olan iyi bi doktor bulman allah yardimcin olsun iyi olur insallah.........
hosgeldin canim bebegin hayirli olsun ,saglikla gelsin insallah ,bekleriz herzaman
polyannam,ebru,ferhatt,celik,cicek ,cenera,uryhn,zeynep, sizler nasilsin?? öpüyorum hepinizi
ben izmirdeyim güzelim ,ilgin için sağol..kullanacağım ilaçlara baktım çok para tutmuyor,iyi o zaman ben daha fazla olur diye düşünmüştüm,pazartesi veya salı doktora gideceğim o zaman konuşurum bakalım ne olacak,canım benimde bi arkadaşım bugün başlayacak tadaviye (aşılama) Rabbim izin verirse ona verilen fiyat 750 tl aşılama imiş. ilaçları iğneleri falan 1200 ü bulacak demişti bana.
sen hangi ildesin. cnm
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt || | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye || | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet || | :124::124::124:
4| Çelik198408 || |:124::124::124:
5| Semraozsoy || |:124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | >8 mayıs |
4| Raebzeh |24 nisan | 24 mayıs |
5| Uryhn | 11 nisan | 8 mayıs |
6| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs |
7| Ciceklara |25 nisan | 23 mayıs |
8| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| Cenera |21 nisan | 19 mayıs |
10| TazmaniaMonster |18 nisan | 16 mayıs |
arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler...
Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle .
saol canım ben bildim bileli sorun geniz eti evet sADECE SOLUNUM YOLUNDA SORUNgeçmiş olsun geniz eti hasta yaparmıymış bende inan ilk defa duyuyorum arkadaşımın kızının vardı 4-5 yaşlarında aldırdılar basit bi operasyon heralde ama ameliyat ameliyattır iyi araştır bence solunum yolunda olduğu için hastalıkları artırır tetikler geçmiş olsun tekrar
saol canım evet basit diyolar ama başka bişi yok allahtan sadee bu sorun daha önceleri üniversiteye bile getirdik yok başak bi sorun bakalım benim ameliyat olduğum doktora getiricemm kaynarcada yada kayınpederim ameliyat olmuş o doktora getiricem senede belki 40 iğne yedi sadece bu sene önceleri hiç sormayıncanım çok geçmiş olsun.. Sadece geniz etinden bu derece hasta olması( bilmiyorum ki ne desem...
Bıçak altına yatmak kolay değil.. Siz bu konuyu çok iyi araştırın bence..
Ve aynen dediğin gibi açıkta üstlerinde başlarında bişey olmadan gezen çocuklar hasta olmaz ama bizimkiler olur... sakınan göze çöp batar hesabı.
saol canım senin neden hasta olduğu bellimi yani geniz etimi oğlundaçok geçmiş olsun oğluşuna benimde oğlum doğduğu günden beri hep hasta bende eaşkalrının çocuklarını görüyorum ayağında soğukta bir çorap bile yok hiç ilgilenmiyoralrhiç hasta olmuyorlar galiba çok üzerlerinde durduğumuz için hasta oluyorlar anne olmak çok zor
hoşgeldin canım bizede uğurlu gelirsin inşlhhbende siteye yeni üye olanlardanım ve ikinci bebeğime hamile kaldığımı yeni ögrendim biraz süpriz oldu Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin:)
geçmiş olsun öncelikle güzelim,benim görümcemin oğlu öyleydi,bademciklerini ve geniz etini aldılar ama bir değişiklik olmadı,hastalığın kesin ondan olup olmadığını iyi araştırın,mutlaka sen elinden geleni yapıyorsun durda bir doktora daha görün istersen arkadaşlarda demişler zaten,ameliyat kolay geçiyor,merak etme.umarım iyi olur miniğin
saol canım inşlhh iyi olur oğlum artık psikolojisi bile bozuldu iğnlerden dolayı
listede en son isim olmaktan kurtuldummm
kızlar aklıma ne takıldı 2 gündür kafayı yedim muhteşem yüzyılı izleyenlar bilir hürrem yine hamile kadın bi halvete giriyoo hooop hamiledün akşam kendimede güldüm diyorumki bu hürrem hep yumurtlama günlerinde halvete gidiyo herhallll
günaydineeeeeee günaydinda biraktigim gibi kalmis burasi , yine kimsecikler yok
polyannam sende cevrim icisin ama diger topiktesin galibane yaptin adet oldunmu ???zaten korunmustun öyle degilmi bu ay???:26:
inşallah bebek geliyordurdediğin gibi düşükten dolayıda olabilir kendini şartlandırma üzülmeni istemem büyüklerin bi sözü var tam hatırlamıyorum düşüğün kıçımı başımı içerdedir derler yani arkadan illaki olur yine diyee senikide öyle olcak gelcekkk bebişin bu ay yada bidahaki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?