2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yasemincim hayirli olur insallah ,türkiyedeki sistem hakkinda hic bi bilgim yok canimya:44::44:allahim kolayliklar nasip eylesin.....

canim cok cok gecmis olsun öncelikle rabbim sifalar versin yavruna ..
bende oglumdan cok cektim ayni problem oglumdada vardi araliksiz heray antibiyotik kullandigim zamanlar olurdu ,5 yasina girdiginde hem geniz etini,hemde bademciklerini aldirdik hic korkulacak bi durum degil 2 gün hastanede kaldik beraber okadar ,ama ogün bugündür ben oglumun masallah hasta yattigini bilmiyorum o probleminden ötürü,yinede tabiki önemli olan iyi bi doktor bulman allah yardimcin olsun iyi olur insallah.........

bende siteye yeni üye olanlardanım ve ikinci bebeğime hamile kaldığımı yeni ögrendim biraz süpriz oldu Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin:)
hosgeldin canim bebegin hayirli olsun ,saglikla gelsin insallah ,bekleriz herzaman

polyannam,ebru,ferhatt,celik,cicek ,cenera,uryhn,zeynep, sizler nasilsin?? öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

canım benimde bi arkadaşım bugün başlayacak tadaviye (aşılama) Rabbim izin verirse ona verilen fiyat 750 tl aşılama imiş. ilaçları iğneleri falan 1200 ü bulacak demişti bana.
sen hangi ildesin. cnm

Günaydın topiğimizin şekerleri

Seydam sağol canım iyiyiz çok şükür..

Yaaa bu topiği nerden koydun buraya yaaaa.. daha ilk sayfada gülmekten kırıldım...

Süpersin canım arkadaşım ne diyim

sağolll canıımmmmmmmmmmmmmm Sen nasılsın...

Kızlar herkese günaydınlarr

sağolll canıımmmmmmmmmmmmmm Sen nasılsın...

Kızlar herkese günaydınlarr
Günaydin canim ,ben iyiyim cok sükür oglus okulda, esim iste,bende kahvalti yapiyorum gelsene

Günaydın topiğimizin şekerleri

Seydam sağol canım iyiyiz çok şükür..

Yaaa bu topiği nerden koydun buraya yaaaa.. daha ilk sayfada gülmekten kırıldım...

Süpersin canım arkadaşım ne diyim
günaydin semracim allah iyiylik versin bitanem,
evet canim ya cok komik bi topik olmus ben evde okurken kendimi tutamiyorum esimde ne okuyosunda bukadar gülüyorun diyo ,ona da anlatiyorum beraber gülüyoruz

günaydınnn kızlar hepinize kocaman sevgilerrrrr seydam saol canım iyim koca bir yığın ütü beni bekliyorrrr pc den kalkınca başlicammmm bana kolay gelsin o topiği biliyorum gerçekten çok komik şeyler yazılıyo hepinizi öpüyorum byss

Afiyet bal şeker olsun hayatım.
Bekle canım geliyorum ama hangi otobüse binmem lazım
sagol canim benim..
ah can
im keske
otobüsle gelinseydi özel söförün olur alirdim seni

off off kizlar ya rabbim nezaman verecek ikinci meleklerimizi birazcik vaktinden haberimiz olsaydi degilmi nasil olucak hic bilemiyorum daha korkularimi atamadim bile ya aynisi olursa derken, bebek fikrinden iyice uzaklayiroum rabbim hayirlarla karsilastirsin hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Semraozsoy | | |:124::124::124:
1| Seydam | 10 nisan | 10 mayıs |
2| Acemiera | ? nisan | ? mayıs |
3| Pollyannaa |4 nisan | >8 mayıs |
4| Raebzeh |24 nisan | 24 mayıs |
5| Uryhn | 11 nisan | 8 mayıs |
6| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs |
7| Ciceklara |25 nisan | 23 mayıs |
8| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
9| Cenera |21 nisan | 19 mayıs |
10| TazmaniaMonster |18 nisan | 16 mayıs |

arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler...
Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle .

Son düzenleme:
geçmiş olsun öncelikle güzelim,benim görümcemin oğlu öyleydi,bademciklerini ve geniz etini aldılar ama bir değişiklik olmadı,hastalığın kesin ondan olup olmadığını iyi araştırın,mutlaka sen elinden geleni yapıyorsun durda bir doktora daha görün istersen arkadaşlarda demişler zaten,ameliyat kolay geçiyor,merak etme.umarım iyi olur miniğin
yasemincim aşılama yaptırmak istiyorsun inşalah hayırlı olur fiyatlarla bilgim yok ama sağlık güvencen varsa indirim olur bneim yengem 2 kere yaptı tutmmaıştı bundan 4 yıl önce 500 yapmışlardı
inş tatlım,sağlık güvencem varda bir tane çocuğum olduğu için özel alacak mecburen:26:
inş tatlım,keşke ona gerek kalmadan hamile kalabilsem,doğal yolla olsa bitse dimi
canım benimde bi arkadaşım bugün başlayacak tadaviye (aşılama) Rabbim izin verirse ona verilen fiyat 750 tl aşılama imiş. ilaçları iğneleri falan 1200 ü bulacak demişti bana.
sen hangi ildesin. cnm
ben izmirdeyim güzelim ,ilgin için sağol..kullanacağım ilaçlara baktım çok para tutmuyor,iyi o zaman ben daha fazla olur diye düşünmüştüm,pazartesi veya salı doktora gideceğim o zaman konuşurum bakalım ne olacak,

yav gülüm burda durumu belirsiz bir ben varım çok vahim yanihasta olmadım dahaadet olmadan sat versem mi acabaaz daha bekle cuma cumartesi veya pazar büyük bir şenlikle duyuracağım beklenmeyen tarihleri

listede en son isim olmaktan kurtuldummm

kızlar aklıma ne takıldı 2 gündür kafayı yedim muhteşem yüzyılı izleyenlar bilir hürrem yine hamile kadın bi halvete giriyoo hooop hamiledün akşam kendimede güldüm diyorumki bu hürrem hep yumurtlama günlerinde halvete gidiyo herhallll

seydam umutsuzluğa kapılmak yada vazgeçmek yokk takmayalım arkadaşlar stres çok önemli bi faktör bence salın çayıra mevlam kayıra
ben okadar saldımki bir haftadır folikasitte almıyorum huyumdur zaten maymun iştahlıyım geçen ay tutmadı hevesim gitti yavvv

saol canım ben bildim bileli sorun geniz eti evet sADECE SOLUNUM YOLUNDA SORUN
saol canım evet basit diyolar ama başka bişi yok allahtan sadee bu sorun daha önceleri üniversiteye bile getirdik yok başak bi sorun bakalım benim ameliyat olduğum doktora getiricemm kaynarcada yada kayınpederim ameliyat olmuş o doktora getiricem senede belki 40 iğne yedi sadece bu sene önceleri hiç sormayın
saol canım senin neden hasta olduğu bellimi yani geniz etimi oğlunda
bende siteye yeni üye olanlardanım ve ikinci bebeğime hamile kaldığımı yeni ögrendim biraz süpriz oldu Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin:)
hoşgeldin canım bizede uğurlu gelirsin inşlhh

canim cok cok gecmis olsun öncelikle rabbim sifalar versin yavruna ..
bende oglumdan cok cektim ayni problem oglumdada vardi araliksiz heray antibiyotik kullandigim zamanlar olurdu ,5 yasina girdiginde hem geniz etini,hemde bademciklerini aldirdik hic korkulacak bi durum degil 2 gün hastanede kaldik beraber okadar ,ama ogün bugündür ben oglumun masallah hasta yattigini bilmiyorum o probleminden ötürü,yinede tabiki önemli olan iyi bi doktor bulman allah yardimcin olsun iyi olur insallah.........
canım saoll geiz eti senin oğlunda nasıl belirtileri vardı başka hastalıktan başka yani

Son düzenleme:

ayy onu söleme zaten kadın bi gidiyo iki geliyo eşime geçen akşam dicektim ben izlerken diziyi bu kadın bii defada nasıl da tutturuyorr die ama utanıyorum önce çıldırıyorumm sonra kendime geliyorum dizie böle die allahtan topluyorum kendimi yoksa kocişin çekieği var elimdennn

bicicekbiböcek canim benim oglusi geniz eti ve bademcik fazlasiyla yipratmisti hic yemek yediremiyordum ,agzindaki lokmalarini geri cikarirdi yutamiyorum diye,uykusunda agzi acik uyuyordu ve horlama yapiyordu,birde son zamanlarinda doktorda fark etti agzi acik halde daliyordu bu tarz cocuklarda aptal bir surat ifadesi oluyor demisti doktor cünkü geniz eti okadar büyükki agzi kapali duramiyordu nefes darligindan dolayi, cok sükür kurtulduk dairisi basiniza canim,yanliz canim sanirim geniz eti zamanla büyüyor tekrar tekrar alinmasida gerekebiliyor suana kadar benim oglumda cok sükür bi sorun olmadi insallahda olmaz..

kizlar hürremi hic söylemeyin aman kadin patir patir doguruyor resmen ne sinir bozucu
neyseki dizi gercek hayatta böyle birine tahammül edilmez heralde

günaydin eeeeeee günaydinda biraktigim gibi kalmis burasi ,yine kimsecikler yok
polyannam sende cevrim icisin ama diger topiktesin galibane yaptin adet oldunmu ???zaten korunmustun öyle degilmi bu ay???:26:

günaydin eeeeeee günaydinda biraktigim gibi kalmis burasi ,yine kimsecikler yok
polyannam sende cevrim icisin ama diger topiktesin galibane yaptin adet oldunmu ???zaten korunmustun öyle degilmi bu ay???:26:

Günaydın canım, benim normalde en geç o gün olur dediğim gün dündü aslında.. listeye de yazmıştım 3 mayıs diye.. ama düşük sonrası geç yumurtlama ve adet düzeni değişikliği olabiliyormuş diye 8 mayısa almıştım.. 3 gündür kasık ağrım var kramp gibi.. Doktor korunun dememişti bizde korunmadık ama öle bugün mutlaka olmalı da demedim.. sadece fırsatları değerlendirdik.. Artık durumumu Allah bilir. Hayırlısını nasip etsin inşallah.. eğer adet olacaksam bi an önce gelsin, yada inşallah bebişim benimledir. Yaradana sığınıyorum..

Eşim sabah işe giderken günün geçtimi test alayım mı dedi :) öyle sevindim ki.. Rabbim büyük hakkımızda hayırlısı

inşallah bebek geliyordur dediğin gibi düşükten dolayıda olabilir kendini şartlandırma üzülmeni istemem büyüklerin bi sözü var tam hatırlamıyorum düşüğün kıçımı başımı içerdedir derler yani arkadan illaki olur yine diyee senikide öyle olcak gelcekkk bebişin bu ay yada bidahaki ay

Hay ağzını seveyim senin:)))) Ama bilmiyorum Rabiacım yaa kafam bulanık, içim bi tuhaf, belim ağrımaya başladı, adetim sanki sinyal veriyor.. Yüce Rabbim büyük.. beklemekten başka çare yok... sabrediyorum test yapmadım daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…