- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.441
Yaaaa kızlar nerelerdesiniz, günlerdir pek bi sönük buralar.. Acemi yok diye galiba.. valla ben toplayamıyorum sizi, gelsinde o baksın icabınıza:)))
Anneler günü yaklaşıyor, annelerimize (her ikisine de) neler alıcaz, ne planlıyoruz??
Yarın gece hıdırellez için neler yapıyosunuz? haydi gelin huuuuuuuuu
canim bu süper bi haber benceGünaydın canım, benim normalde en geç o gün olur dediğim gün dündü aslında.. listeye de yazmıştım 3 mayıs diye.. ama düşük sonrası geç yumurtlama ve adet düzeni değişikliği olabiliyormuş diye 8 mayısa almıştım.. 3 gündür kasık ağrım var kramp gibi.. Doktor korunun dememişti bizde korunmadıkama öle bugün mutlaka olmalı da demedim.. sadece fırsatları değerlendirdik.. Artık durumumu Allah bilir. Hayırlısını nasip etsin inşallah.. eğer adet olacaksam bi an önce gelsin, yada inşallah bebişim benimledir. Yaradana sığınıyorum..
Eşim sabah işe giderken günün geçtimi test alayım mı dedi :) öyle sevindim ki.. Rabbim büyük hakkımızda hayırlısı
evet acemi gellllllllllllllllllllllllll sensiz topik ölüüYaaaa kızlar nerelerdesiniz, günlerdir pek bi sönük buralar.. Acemi yok diye galiba.. valla ben toplayamıyorum sizi, gelsinde o baksın icabınıza:)))
Anneler günü yaklaşıyor, annelerimize (her ikisine de) neler alıcaz, ne planlıyoruz??
Yarın gece hıdırellez için neler yapıyosunuz? haydi gelin huuuuuuuuu
canim düzelir insallahmalum benim durumum giriyorum nete okuyup çıkıyorum gönlüm almıyor keyifsizim iğneler bitmke üzere ama hala oğlum aynı bakalım bu akşam bi doktora gtiricez ne olcaksa artık hıdırellezde aynı şu anda benim için anneler günündede şu anda bi planım yok ama yine hediye alırım tabi:97:
Canım arkadaşım, mesafeler çok uzak ama sen bana çooooookkk yakınsıncanim bu süper bi haber bencesenin sat dikkatimden kacmis benim,allahim hayrlisini versin bak heyecan yaptim simdi bizi habersiz birakma aklimve dualarim seninle canim
evet acemi gellllllllllllllllllllllllll sensiz topik ölüü
benim annecim trde biliyosun kayinvalideyede pek özen göstermiycem busefer ne yalan söyliyimo benimkini kutlamaz bile
sen ne yapicaksin annislerine?? canimya su hidirellezde yapilan seyler hakinda banada biraz yardimci olsana :44::44:
canim düzelir insallahoglusin ,allahim acil sifalar nasip eylesin
Canım arkadaşım, mesafeler çok uzak ama sen bana çooooookkk yakınsın
Olumlu yada olumsuz eşimden sonra ilk sizler öğreneceksiniz.. Dileğim olumlu olmasıYüce Rabbim hayırlısını versin.
Yarın eşim izinli, eve yakın bi AVM açılmış hediyelikten beyaz eşyaya herşey varmış. Tabi bunlar tek bi mağaza 2 katlı kocamaaaan bi yer:)Sizin oralarda varmıııııııı şaka şaka
Orayı bi dolaşıp bakarız, Tv mizin rengi bozuldu:44: maviler yeşiller hep pembe görünüyo:)Servis çağırcaz.. iş çok anlıycaan..
Hıdırellez için bildiğim bi kaç şey var.. mesela sütü kaynatıyosun yoğurt mayalayacak şekilde. dua ediyosun ve içine metal para atıp, mayalanmaya bırakıyosun. sabah yoğurt tuttuysa Hızır Peygamberin uğradığı, tutmadıysa uğramadığı söylenir. Birde herkesin bildiği kağıda şekil çizip gül ağacı dibine gömme. ben bunları biliyorum
Hay ağzını seveyim senin:)))) Ama bilmiyorum Rabiacım yaa kafam bulanık, içim bi tuhaf, belim ağrımaya başladı, adetim sanki sinyal veriyor.. Yüce Rabbim büyük.. beklemekten başka çare yok... sabrediyorum test yapmadım daha..
iyi akşamlar millet ben geldim,semracım merak etme ben o topiği boş bırakanların icabına bakarımtopiğinizin süpermeni geldiiii hanııııım geziyorum malum uğrayamıyorum kızlar,semra içimi bir kıpırtı sardı arkadaşım ayyyy ne güzel olur değil mi bir elma çekirdeği anneler günü için sana gelse(keşke mümkün olsa hepimize gelseeee) ne olursa olsun yanındayız unutma,tüm iyi dileklerimiz seninle ayşecim nasılsın tatlım,kaynanayı sallamak hı:26:ne diyim takdir ettim valla biçiçekbiböcek tatlım bir an önce iyleşir oğluşun inş canera tatlım neden sıkkınsın bakayım döverim ben o sıkıntıyı pis sıkıntı çık git arkadaşımın içinden
hoşbulduk canım,hakkatten sıkıcı bir durummuş:26:eğlendirmek lazım şimdi seni ben bilirim böyle durumlarıne bilim acemi bazen gelir bana böyle sinir sıkıntı dışardada yagmur yagıyo havada kötü rüzgar falan bide bu gün akşam gezmeye gitcektik iptal oldu bende böyle kendimi hazırlayıp iptal olunca evde daralırım hepsi üst üste işte bu arada hoş geldin
yukarıdaki yazın İnşallah gerçek olur Allah'ın izniyle.... Canıııım inşallah o elma çekirdeği benimledir. Sizlerin bu güzel mesajlarınızı okuyunca çok heyecanlanıyorum.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım geliyorum okuyorum çıkıyorum malum bende topik açtımda eylül annesi olarak
kızlarr oğlum cuma günü ameliyat olcak geniz eti ve bademciğide alıncak dedi doktor dua edinnnn doktor önce allah sonra ben dedi keyfim iyi iyi olcak inşlhh oğlum bidaha hastalanmayacak bukadarr
kızlarr oğlum cuma günü ameliyat olcak geniz eti ve bademciğide alıncak dedi doktor dua edinnnn doktor önce allah sonra ben dedi keyfim iyi iyi olcak inşlhh oğlum bidaha hastalanmayacak bukadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?