2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Yaaaa kızlar nerelerdesiniz, günlerdir pek bi sönük buralar.. Acemi yok diye galiba.. valla ben toplayamıyorum sizi, gelsinde o baksın icabınıza:)))

Anneler günü yaklaşıyor, annelerimize (her ikisine de) neler alıcaz, ne planlıyoruz??

Yarın gece hıdırellez için neler yapıyosunuz? haydi gelin huuuuuuuuu

malum benim durumum giriyorum nete okuyup çıkıyorum gönlüm almıyor keyifsizim iğneler bitmke üzere ama hala oğlum aynı bakalım bu akşam bi doktora gtiricez ne olcaksa artık hıdırellezde aynı şu anda benim için anneler günündede şu anda bi planım yok ama yine hediye alırım tabi:97:

canim bu süper bi haber bence senin sat dikkatimden kacmis benim,allahim hayrlisini versin bak heyecan yaptim simdi bizi habersiz birakma aklimve dualarim seninle canim

evet acemi gellllllllllllllllllllllllll sensiz topik ölüü
benim annecim trde biliyosun kayinvalideyede pek özen göstermiycem busefer ne yalan söyliyim o benimkini kutlamaz bile
sen ne yapicaksin annislerine ?? canimya su hidirellezde yapilan seyler hakinda banada biraz yardimci olsana :44::44:

canim düzelir insallah oglusin ,allahim acil sifalar nasip eylesin

Canım arkadaşım, mesafeler çok uzak ama sen bana çooooookkk yakınsın
Olumlu yada olumsuz eşimden sonra ilk sizler öğreneceksiniz.. Dileğim olumlu olması Yüce Rabbim hayırlısını versin.
Yarın eşim izinli, eve yakın bi AVM açılmış hediyelikten beyaz eşyaya herşey varmış. Tabi bunlar tek bi mağaza 2 katlı kocamaaaan bi yer:) Sizin oralarda varmıııııııı şaka şaka
Orayı bi dolaşıp bakarız, Tv mizin rengi bozuldu:44: maviler yeşiller hep pembe görünüyo:) Servis çağırcaz.. iş çok anlıycaan..
Hıdırellez için bildiğim bi kaç şey var.. mesela sütü kaynatıyosun yoğurt mayalayacak şekilde. dua ediyosun ve içine metal para atıp, mayalanmaya bırakıyosun. sabah yoğurt tuttuysa Hızır Peygamberin uğradığı, tutmadıysa uğramadığı söylenir. Birde herkesin bildiği kağıda şekil çizip gül ağacı dibine gömme. ben bunları biliyorum

hayirli haberler ver insallah bizlere canim
bas bas paralari yapicaksin yani avm de...
bu yogurt isini deniycem ilk defa duydum ama yapmazsam merakimdan catlarim heralde
e ee gül agacinin dibi icinde ne cizecegimiz belli zaten...

Son düzenleme:
slm kızlar canım çok sıkkın neden bilmiyorum ama patlamak üzereyimmm anneme karar veremedim fikirleri olan varsa takipdeyimmmm

iyi akşamlar millet ben geldim,semracım merak etme ben o topiği boş bırakanların icabına bakarımtopiğinizin süpermeni geldiiii hanııııımgeziyorum malum uğrayamıyorum kızlar,semra içimi bir kıpırtı sardı arkadaşım ayyyy ne güzel olur değil mibir elma çekirdeği anneler günü için sana gelse(keşke mümkün olsa hepimize gelseeee)ne olursa olsun yanındayız unutma,tüm iyi dileklerimiz seninleayşecim nasılsın tatlım,kaynanayı sallamak hı:26:ne diyim takdir ettim vallabiçiçekbiböcek tatlım bir an önce iyleşir oğluşun inşcanera tatlım neden sıkkınsın bakayım döverim ben o sıkıntıyıpis sıkıntı çık git arkadaşımın içinden

test yapma bence bekle bi hafta dahay iyi olur

ne bilim acemi bazen gelir bana böyle sinir sıkıntı dışardada yagmur yagıyo havada kötü rüzgar falan bide bu gün akşam gezmeye gitcektik iptal oldu bende böyle kendimi hazırlayıp iptal olunca evde daralırım hepsi üst üste işte bu arada hoş geldin

yukarıdaki yazın İnşallah gerçek olur Allah'ın izniyle.... Canıııım inşallah o elma çekirdeği benimledir. Sizlerin bu güzel mesajlarınızı okuyunca çok heyecanlanıyorum.

evet ankaradayım sendemi ankaradasın hemde ne yagıyor buralarda bizimkiler yagmur uykusunda kızımla kocam bende pcde takılıyom

merhaba kızlar nasılsınız bakalım geliyorum okuyorum çıkıyorum malum bende topik açtımda eylül annesi olarak

hoşbulduk canım,hakkatten sıkıcı bir durummuş:26:eğlendirmek lazım şimdi seni ben bilirim böyle durumlarıburdada yağmur yağıyor bu arada ama ben gezmekten geri kalmadığım için şuan çok yorgunum,ve senin durumun kadar kötü değilim..dur ben bişeyler düşüneyim seni nasıl güldürürüz:26:
yukarıdaki yazın İnşallah gerçek olur Allah'ın izniyle.... Canıııım inşallah o elma çekirdeği benimledir. Sizlerin bu güzel mesajlarınızı okuyunca çok heyecanlanıyorum.

bu arada biraz önce oğluşum birşey dedi çok hoşuma gitti anlatmak istedim;canımız birşeyler istedi oğlumla ben mutfağa gittim o da peşimden geldi her zamanki gibi,oğlum sen git bu benim işim ben halleder gelirim dedim o da ne dese beğenirsiniz;anne ben büyücem evlencem ya,siz hasta olduğunuzda nasıl yemek yapçam öğreneyim tarifini!!!!!!dedi...bende verdim gitti tarificanım oğlum inş o günleri görürüm,

merhaba kızlar nasılsınız bakalım geliyorum okuyorum çıkıyorum malum bende topik açtımda eylül annesi olarak

hoşgeldin canımtopik açtın demek bilmiyordum,o zamaaaaan hayırlı olsun topiğinarada uğrarız bizde seni takip etmek adına,tabii bizi yalnız bırakmak yok arada girip halini anlatacaksın ok

kızlarr oğlum cuma günü ameliyat olcak geniz eti ve bademciğide alıncak dedi doktor dua edinnnn doktor önce allah sonra ben dedi keyfim iyi iyi olcak inşlhh oğlum bidaha hastalanmayacak bukadarr

kızlarr oğlum cuma günü ameliyat olcak geniz eti ve bademciğide alıncak dedi doktor dua edinnnn doktor önce allah sonra ben dedi keyfim iyi iyi olcak inşlhh oğlum bidaha hastalanmayacak bukadarr

hayırlısı olsun canım,umarım herşey yolunda ve senin istediğin gibi giderbiz ne kadar rahat ol ameliyat kolay geçecek desekte sıkacaksın biliyorum,ama sen rahat olursan oğlunda o kadar rahat girer ameliyata,güzel dileklerimiz seninle ve oğlunla emin olabilirsin

hemencecik olsun iyileşsin oğluşun çocukda rahatlar ben bilirim rahat nefes alamamak ne demek

acemi sağol canım ya düşünüp iki satır yazman bile yeter şimdi daha iyiyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…