2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Ben 2.bebişte kararsızım bir istiyorum bir istemiyorum.bazen bebek görünce bayılıyorum istiyorum:81:kızımın bebekliği aklıma geliyor.Sonra bencilleşiyorum kendimi düşünüyorum açıkcahastalık koşuşturma bakım kilo derdi vs vs.Ama hayalde ediyorum sık sık kızım istiyor.Eşim 1.de çok yardımcıydı 2.de o kadar yardım edemem dedi işi yoğun 43 yaşında bana kalıcak herşey

öncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin...ben kızımı 12 senede kucağıma aldım 35 yaşında ,ama okadar yaramazdıki ikinciye bir türlü cesaret edemedim...1 sene boyunca her dakika ağladı evden çıkamadım gittiğm yerde uyumuyordu eve bile salıncak kurmuştuk satlerce salııyordum...şu anda ik yaşına geliyor epeyce uslandı ama hala yaramaz bir çocuk hiç durmuyor hiperaktif çok hareketli...yaş geçiyor bir an önce karar vermem lazm belki allah verirse kızımın bir kardeşi olur belkide olmaz..

günaydın herkese,aydın bir günümüz olsun,mutlu,neşeli,sevdiklerimizle ve seveceklerimizle dolu olsun.çoook güzel haberler alalım,mutluluğumuza mutluluk katalım...gerginliklerimiz,üzüntülerimiz hep bizden uzak olsun,bol bebişli günler bizi bulsuuuun
heeeeey topik ahalisi uyumayın kalkın bakayım,yağmurda yağsa bahar geldiiiiiii:81::81::81:kıpır kıpır olalım hadiii,içimiz bi hoş olsun ha aşık olduk ha olacaz yeniden:97:hemen şöyle evi bir topğarlayıp bana kahvaltıya geliyorsunuz,kahvaltı sonrası kahveler şirketteeeeentopiğin tüm kaçakları,ebru başta olmak üzüre,uğrayıp çıkan ferhat,hiç sesi çıkmayan çelik,uhryn,zeynep,,,şimdi aklıma gelmeyen birkaç isim daha var herkes toplanın bakem..seydam,semra hadi ama,biçiçekbiböcekede moral olur oğluşu ameliat olacak,canera hadi gülüm sıkıntın geçecek hadiiii kıpırdayııın

Eşimi ve kendimi ikna edersem bende listenizde olacağım34 yaşındayım 7 yaşında bir kızım varBu sene kpss hazırlık yapıcam da 2012 de hamiş olmayı umuyorum.

günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydin canim bak geldin nasil nese getirdin herdaim yanizda ol canim benim,burda hava cok güzel oglus zaten okulla piknige gitti,bende evimi bi güzel temizledim kahvaltida canim istemiyor bu sabah :44:sana kahve icmeye gelirim ama

canim merhaba hosgeldin rabbim yavrunu size bagislasin ,senin yazdiklarini okurken kendi yasadiklarim aklima geldi benim oglusimde suan 8 yasinda o yas araliginda aynilarini bende yasadim cok yaramzdi , hic biryere götüremezdim yada gittiysemde gerisin geriye dönerdik eve bende aynen senin gibi hayir 2. mi asla diyordum sonra 2,5 yasina geldi cok cok uslandi zaten kres dönemide baslamisti ,deneyelim dedik denedik oldu ama malesef ogün bugündür 6 melegimde bana gelmek istemediler ,rabbim bu yolda sana ve bizlere yardim etsin insallah yavrularimizi kardessiz birakmasin

hosgeldin canim ,bu yas isi zaten bütün planlari bozuyor:44:digerleri yoluna girecek seyler bence allahim kuzularimizi kardessiz birakasin ,rabbim gönlüne göre versin canim.....

kızlarr oğlum cuma günü ameliyat olcak geniz eti ve bademciğide alıncak dedi doktor dua edinnnn doktor önce allah sonra ben dedi keyfim iyi iyi olcak inşlhh oğlum bidaha hastalanmayacak bukadarr
canim bak gör hic korktugun gibi olmayacak ameliyat sonrasi oglusinin yediklerine biraz dikkat etmen gerekiyor sadece yumusak seyler corba,yogurt vs yemesi gerekiyor .. tuzlu seylerdende kacinmalisin bu cok önemli agiz ici yara oldugu icin yakiyor ,kanama bile olabiliyor ,dualarimiz seninle ve oglusinle allah yardimciniz olsun canim......
yerim ben o akil küpünü kiz bunlar bizi suya götürür susuz getirirler haa...tabiki görücez torunlarimizida sevicez insallah rabbimin izniyle....

çiçeklaradan başka kimse yok mu:26::26:öyle olsun tembel hanımlaryatın yatın siz,sonra fazla kilolarım var benim,olcaaak daha çooook olcakyokmu aranızda şöyle kıpır kıpır sabah erken kalkıp,işini bitirip sabah kahvesine gelecek olan...ben kaynana olsam varya,bilemiyorum artıktoplantıya gidiyorum okula,o da olmasa yemeğimi bile yapmış olacaktım hııh

slm kızlar canım çok sıkkın neden bilmiyorum ama patlamak üzereyimmm anneme karar veremedim fikirleri olan varsa takipdeyimmmm
canimya niye sIKIldin sen böyle ,aman kayinvalideyi cok takmiyorum bu sene ben annecimde yok zaten,bilmiyorumki sana ne desem :44::44:

ACEMI, valla kayinvalideyi salliycam bi cicek yeter

cicekcim sanada günaydin canim

polyannam test yaptinmi

zeynep nerelerdesin sen

ebru ses ver arada

ayy yazını görünce içim açıldı,hamarat hatunum benim,şöyle yaaaaa...gel kuzum sen kahveye bekliyorum,kıskananlar çatlasın

Vaayyyyyyy seydam şekil yapmışsın ama çok güzeeeelll olmuşş
Günaydın bu arada çok şükür canım iyiyiz biz siz nasılsınız oğluşun nasıl..
Yasemincim evet hayatım en erkenci benim
Eee çalışıyoz yaaa meccburiyetten yani...
Kızlar yaa aranızda yokmu başka çalışan hatun ??

Günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım. yazıp çıkcam hemen... az önce regl oldum

Düşük sonrası adet düzensizliği benide buldu

Hayırlısı Allah'tan. Kendinize çok iyi bakın. öptüüüümm

günaydın kızlarr yazdıklarınızı okudum çokk çokkk saolunnn inanın ben çok rahatladım oğlumun öle acı çekmesindense bölesi daha iyi doktor dediki bu çocuk hiç hasta dahi olmasa yine geniz etinin alınması lazım dedi o kadar durumu yani o yüzden rahatım inşlhh yarın oğlum kurtulacak keşke hiç bu kadar beklemeseydik ama çok iyim şimdi sizinde yazdıklarınız beni rahatlattı hepinize çokk teşekkür ederim belki hiç birbirimizi tanımıyoruz ama iyiki varsınızz iyiki bu topikteyizz

hoş geldin bende senin gibi kararsızdım kızım 2005 li ama artık karalıyım geç bile kaldık bence

günaydın kızlar baya enerjik uyanmışsınız bugün topikde bir hareket gördümsüper
polyana üzülmedin demi bekliyoduk zaten normal olcak inş
acemi süpersinn tek kelimeyle
biciböcek yanındayız haftaya bugün oglun turp gibi olcak ben çok stresli anlarımda öyle düşüünürüm haftaya bugün kurtlumuş olcam yarın bitmiş olcak falan moral oluyooo

hepinize sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canımmmmm dualarım sizinle inşallah oğlusun yarın rahatlacak rabbim'in izniylee.
Hem çoçuklar bu operasyonu yetişkinlere göre daha kolat atlatırlarmış.
Bizi habersiz bırakma canım.

Semram hakkında hayırlısı olsun canım.bundada vardır bi hayır deyip çalışmalara devam diyoruz Değil mi??

üzülme arkadaşım,yeni tur yeni şans.bu ay korunman gerekiyordu zaten..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık,farklı galibiyet bekliyoruz senden:26:

seydam allah yardımcın olsun canım isteyipte olmaması ne kadar acı bir durum yıllarca hasta oldum her adet gördüğümde...sabahlara kadar ağlıyordum ANNE olamayacakmıyım diye...inşallah ikinci meleğinde bir an önce gelir..şimdiye kadar hiç düşünemedim çünki 2 senedir sokağa adım atamadım dediğin gibi gittiğimiz yerden çığlık çığlığa ağlayarak dönüyorduk...gitmiyordum daha iyiydi..ama şimdi uslandıkça düşünmeye başladım yaşda geçiyor kilomda fazla bir karar verebilsem.....

canim yaaaaaaaaaaa olmuyor böyle ama ,cok normal böyle düzensizlikler bak bende 4 aydir hep gec oluyorum :26:,insallah bir sonraki aya gelir melegin hemen birakma kendini gec olsun,güc olmasin saglikla ,hayirla insallah......

evet canim hos oldu
bizde iyiyiz cok sükür, teyzesi ogluste iyi cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…