- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.461
çiçeklara adını unutmuşum yukardakiler senin içinde geçerli
günaydin canim bak geldin nasil nese getirdin herdaim yanizda ol canim benimgünaydın herkese,aydın bir günümüz olsun,mutlu,neşeli,sevdiklerimizle ve seveceklerimizle dolu olsun.çoook güzel haberler alalım,mutluluğumuza mutluluk katalım...gerginliklerimiz,üzüntülerimiz hep bizden uzak olsun,bol bebişli günler bizi bulsuuuun
heeeeey topik ahalisi uyumayın kalkın bakayım,yağmurda yağsa bahar geldiiiiiii:81::81::81:kıpır kıpır olalım hadiii,içimiz bi hoş olsun ha aşık olduk ha olacaz yeniden:97:hemen şöyle evi bir topğarlayıp bana kahvaltıya geliyorsunuz,kahvaltı sonrası kahveler şirketteeeeentopiğin tüm kaçakları,ebru başta olmak üzüre,uğrayıp çıkan ferhat,hiç sesi çıkmayan çelik,uhryn,zeynep,,,şimdi aklıma gelmeyen birkaç isim daha var herkes toplanın bakem..seydam,semra hadi ama,biçiçekbiböcekede moral olur oğluşu ameliat olacak,canera hadi gülüm sıkıntın geçecek hadiiii kıpırdayııın
canim merhaba hosgeldin rabbim yavrunu size bagislasin ,senin yazdiklarini okurken kendi yasadiklarim aklima geldi benim oglusimde suan 8 yasinda o yas araliginda aynilarini bende yasadim cok yaramzdi , hic biryere götüremezdim yada gittiysemde gerisin geriye dönerdik eveöncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin...ben kızımı 12 senede kucağıma aldım 35 yaşında ,ama okadar yaramazdıki ikinciye bir türlü cesaret edemedim...1 sene boyunca her dakika ağladı evden çıkamadım gittiğm yerde uyumuyordu eve bile salıncak kurmuştuk satlerce salııyordum...şu anda ik yaşına geliyor epeyce uslandı ama hala yaramaz bir çocuk hiç durmuyor hiperaktif çok hareketli...yaş geçiyor bir an önce karar vermem lazm belki allah verirse kızımın bir kardeşi olur belkide olmaz..
hosgeldin canim ,bu yas isi zaten bütün planlari bozuyor:44:digerleri yoluna girecek seyler bence allahim kuzularimizi kardessiz birakasin ,rabbim gönlüne göre versin canim.....Ben 2.bebişte kararsızım bir istiyorum bir istemiyorum.bazen bebek görünce bayılıyorum istiyorum:81:kızımın bebekliği aklıma geliyor.Sonra bencilleşiyorum kendimi düşünüyorum açıkcahastalık koşuşturma bakım kilo derdi vs vs.Ama hayalde ediyorum sık sık kızım istiyor.Eşim 1.de çok yardımcıydı 2.de o kadar yardım edemem dedi işi yoğun 43 yaşında bana kalıcak herşey
canim bak gör hic korktugun gibi olmayacak ameliyat sonrasi oglusinin yediklerine biraz dikkat etmen gerekiyor sadece yumusak seyler corba,yogurt vs yemesi gerekiyor .. tuzlu seylerdende kacinmalisin bu cok önemli agiz ici yara oldugu icin yakiyor ,kanama bile olabiliyor ,dualarimiz seninle ve oglusinle allah yardimciniz olsun canim......kızlarr oğlum cuma günü ameliyat olcak geniz eti ve bademciğide alıncak dedi doktor dua edinnnn doktor önce allah sonra ben dedi keyfim iyi iyi olcak inşlhh oğlum bidaha hastalanmayacak bukadarr
yerim ben o akil küpünühoşbulduk canım,hakkatten sıkıcı bir durummuş:26:eğlendirmek lazım şimdi seni ben bilirim böyle durumlarıburdada yağmur yağıyor bu arada ama ben gezmekten geri kalmadığım için şuan çok yorgunum,ve senin durumun kadar kötü değilim..dur ben bişeyler düşüneyim seni nasıl güldürürüz:26:
bu arada biraz önce oğluşum birşey dedi çok hoşuma gitti anlatmak istedim;canımız birşeyler istedi oğlumla ben mutfağa gittim o da peşimden geldi her zamanki gibi,oğlum sen git bu benim işim ben halleder gelirim dedim o da ne dese beğenirsiniz;anne ben büyücem evlencem ya,siz hasta olduğunuzda nasıl yemek yapçam öğreneyim tarifini!!!!!!dedi...bende verdim gitti tarifi canım oğlum inş o günleri görürüm,
canimya niye sIKIldin sen böyle ,aman kayinvalideyi cok takmiyorum bu sene ben annecimde yok zaten,bilmiyorumki sana ne desem :44::44:slm kızlar canım çok sıkkın neden bilmiyorum ama patlamak üzereyimmm anneme karar veremedim fikirleri olan varsa takipdeyimmmm
günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydin canim bak geldin nasil nese getirdin herdaim yanizda ol canim benim,burda hava cok güzel oglus zaten okulla piknige gitti,bende evimi bi güzel temizledim kahvaltida canim istemiyor bu sabah :44:sana kahve icmeye gelirim ama
canim merhaba hosgeldin rabbim yavrunu size bagislasin ,senin yazdiklarini okurken kendi yasadiklarim aklima geldi benim oglusimde suan 8 yasinda o yas araliginda aynilarini bende yasadim cok yaramzdi , hic biryere götüremezdim yada gittiysemde gerisin geriye dönerdik evebende aynen senin gibi hayir 2. mi asla diyordum sonra 2,5 yasina geldi cok cok uslandi zaten kres dönemide baslamisti ,deneyelim dedik denedik oldu ama malesef ogün bugündür 6 melegimde bana gelmek istemediler ,rabbim bu yolda sana ve bizlere yardim etsin insallah yavrularimizi kardessiz birakmasin
hosgeldin canim ,bu yas isi zaten bütün planlari bozuyor:44:digerleri yoluna girecek seyler bence allahim kuzularimizi kardessiz birakasin ,rabbim gönlüne göre versin canim.....
canim bak gör hic korktugun gibi olmayacak ameliyat sonrasi oglusinin yediklerine biraz dikkat etmen gerekiyor sadece yumusak seyler corba,yogurt vs yemesi gerekiyor .. tuzlu seylerdende kacinmalisin bu cok önemli agiz ici yara oldugu icin yakiyor ,kanama bile olabiliyor ,dualarimiz seninle ve oglusinle allah yardimciniz olsun canim......
yerim ben o akil küpünükiz bunlar bizi suya götürür susuz getirirler haa ...tabiki görücez torunlarimizida sevicez insallah rabbimin izniyle....
Ben 2.bebişte kararsızım bir istiyorum bir istemiyorum.bazen bebek görünce bayılıyorum istiyorum:81:kızımın bebekliği aklıma geliyor.Sonra bencilleşiyorum kendimi düşünüyorum açıkcahastalık koşuşturma bakım kilo derdi vs vs.Ama hayalde ediyorum sık sık kızım istiyor.Eşim 1.de çok yardımcıydı 2.de o kadar yardım edemem dedi işi yoğun 43 yaşında bana kalıcak herşey
Günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım. yazıp çıkcam hemen... az önce regl oldum
Düşük sonrası adet düzensizliği benide buldu
Hayırlısı Allah'tan. Kendinize çok iyi bakın. öptüüüümm
canim yaaaaaaaaaaa olmuyor böyle amaGünaydın kızlar, geçmişi okuyamadım. yazıp çıkcam hemen... az önce regl oldum
Düşük sonrası adet düzensizliği benide buldu
Hayırlısı Allah'tan. Kendinize çok iyi bakın. öptüüüümm
evet canim hos olduVaayyyyyyy seydam şekil yapmışsın ama çok güzeeeelll olmuşş
Günaydın bu arada çok şükür canım iyiyiz biz siz nasılsınız oğluşun nasıl..
Yasemincim evet hayatım en erkenci benim
Eee çalışıyoz yaaa meccburiyetten yani...
Kızlar yaa aranızda yokmu başka çalışan hatun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?