- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.481
amin canim cok sagol.. evet cok zor tam ulastim derkenseydam allah yardımcın olsun canım isteyipte olmaması ne kadar acı bir durum yıllarca hasta oldum her adet gördüğümde...sabahlara kadar ağlıyordum ANNE olamayacakmıyım diye...inşallah ikinci meleğinde bir an önce gelir..şimdiye kadar hiç düşünemedim çünki 2 senedir sokağa adım atamadım dediğin gibi gittiğimiz yerden çığlık çığlığa ağlayarak dönüyorduk...gitmiyordum daha iyiydi..ama şimdi uslandıkça düşünmeye başladım yaşda geçiyor kilomda fazla bir karar verebilsem.....
Evet canım bende Ankaradayım. O kadar zamandır yazışıyoruz, ben kimse yok Ankarada diyordum:) Herkes biryerlerde:)evet ankaradayım sendemi ankaradasın hemde ne yagıyor buralarda bizimkiler yagmur uykusunda kızımla kocam bende pcde takılıyom
kızlarr oğlum cuma günü ameliyat olcak geniz eti ve bademciğide alıncak dedi doktor dua edinnnn doktor önce allah sonra ben dedi keyfim iyi iyi olcak inşlhh oğlum bidaha hastalanmayacak bukadarr
canimya niye sIKIldin sen böyle ,aman kayinvalideyi cok takmiyorum bu sene ben annecimde yok zaten,bilmiyorumki sana ne desem :44::44:
ACEMI, valla kayinvalideyi salliycam bi cicek yeter
cicekcim sanada günaydin canim
polyannam test yaptinmi
zeynep nerelerdesin sen
ebru ses ver arada
günaydın herkese,aydın bir günümüz olsun,mutlu,neşeli,sevdiklerimizle ve seveceklerimizle dolu olsun.çoook güzel haberler alalım,mutluluğumuza mutluluk katalım...gerginliklerimiz,üzüntülerimiz hep bizden uzak olsun,bol bebişli günler bizi bulsuuuun
heeeeey topik ahalisi uyumayın kalkın bakayım,yağmurda yağsa bahar geldiiiiiii:81::81::81:kıpır kıpır olalım hadiii,içimiz bi hoş olsun ha aşık olduk ha olacaz yeniden:97:hemen şöyle evi bir topğarlayıp bana kahvaltıya geliyorsunuz,kahvaltı sonrası kahveler şirketteeeeentopiğin tüm kaçakları,ebru başta olmak üzüre,uğrayıp çıkan ferhat,hiç sesi çıkmayan çelik,uhryn,zeynep,,,şimdi aklıma gelmeyen birkaç isim daha var herkes toplanın bakem..seydam,semra hadi ama,biçiçekbiböcekede moral olur oğluşu ameliat olacak,canera hadi gülüm sıkıntın geçecek hadiiii kıpırdayııın
ayşşeeemm burdayım canım geldim geldimişlerden vakit bulamadım kaç gündür..madımak toplayıp koydum deepfeeze bugünde çilek reçeli kaynattım ooh mis gibi.. kış hazırlıkları başladı kızlar..mevsimi gelen sebze meyze hoop deepfreeze sen nasılsın ayşeeemm canım beniim..
yasemiiinnn kız ben kaçak değilimişlerden giremedim bu ara nete..iki gün önce köye eniştemi ziyarete gittik umreden gelmişti.köye gitmişkende madımak toplayalım dedik annemle ama yağmur çamur mahvolduk vallaa yağmurun altında topladık..ama çok zevkliydi stres atıyo insan.bugünde reçelle uğraştım şükür koydum şişelere bakalım sıra yaprak sezonuna geliyo kışlık çalışmalarım başladı..çalışıyorum ben bacıım her iki konuda da sen nasılsın yaseminiimm..
günaydın kızlaaarrrr...hepinize hayırlı bereketli cumalar..cumanız mübarek olsun inşallah..dualarımız kabul olsun inşallah..yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefalar getirmişler.. bende bıraktım gitti tedaviyi yoruldum artık yaza aşılama yaptıracam karar verdim. hepinizi öpüyorum canlarıımm.. işlerimi yapmaya gidiyorum.. :79::79::80::80:
Burada yazılanları görünce korktum birinciye hemen hamile kalmıştım kolayca 2.ler ne zormuş :18:Bu arada aşılama ve çatlatma ne demek :44:benim mensler çok düzenli seneye temmuzda denemeye başlamayı düşünüyorum RİA var şuanda
aman be yaaa yazıyı okuyunca çok sinir oldum şimdigünaydınmı desem tünaydınmı benim gibi keyifcilere günaydın
aman be ya acemi 2 gün önce bana moral veriyodun hadi bende sana verim noluyo böle sinirlimisinn bakimmm sen kal az dans et aç tvyiiiii oyanada bu yana biraz temiz hava alllşimdi sen bana da kızarsın şimdi nese canım malum gündendir takma çikolata yeeee ya da bunu yap
aslında ben size küsüm hiç birinzi bana topiğin hayırlı olsun demediniz
ayy canim kusura bakma olurmu:26: ,ama ben seni yakindan takip ediyorum inan banaaslında ben size küsüm hiç birinzi bana topiğin hayırlı olsun demediniz
ayşşeeemm burdayım canım geldim geldimişlerden vakit bulamadım kaç gündür..madımak toplayıp koydum deepfeeze bugünde çilek reçeli kaynattım ooh mis gibi.. kış hazırlıkları başladı kızlar..mevsimi gelen sebze meyze hoop deepfreeze sen nasılsın ayşeeemm canım beniim..
[/QUOTE
ebrum hosgeldin canim masallah masallah hamarat arkadasim benim,cilekmi ayyy bayilirimellerine saglik canim..
bende iyiyim cok sükür hep ayni kosusturmca iste..
asilama kararin bence en iyisi olmus,birazcik kafani dinlersin hem hayirlisi olsun canim...
yasemin hanimlami yazisiyorum ben yok yok bu olmaz degilmigünaydın kızlaaaar ,seydam, pollyanna,ferhatsizler uğramıisınız bugün adet olmam gerekiyor bekliyorum bakalım nasıl sinirliyim anlatamam,hiç böyle olmamıştım vara yoğa herşeye sinirleniyorum,kendime engel olamıyorum o kadar yani sigarayı bırakalı 1,5 sene oldu,gidip paket alasım var o derece kendimi zor tutuyorum ilaçtanmı oldu ki bilmiyorum:26:bu hormonlar ne kadar önemliymiş bütün dengem alt üst oldu yemeği ocağa koydum öğleden sonra oğlanı okula göndereyim giyinip süslenip biraz gezmeye gideyim,belki iyi gelir ,ne oldu kiz sana sakin sigaraya filan baslayim deme kiz ,tam hamilelik düsünürken daha ikizlerin gelecek insallah annesi sen güclü olmasinki gelsinler öyle degilmi arada ugra bize bagir cagir stresini atarsin ama toparlan sen bize lazimsin unutma
demek o yüzden girmadin aklim sende kaldi amaGünaydın seydam ve tüm arkadaşlarım...
Canım dün eşim izinliydi ya o yüzden giremedim nete. Kafaya taktığımdan değil yani. E ama insan üzülüyo yinede. Hayırlısı buymuş demekki.
Fırsat olupda geçmişi bi okuyamadım.. yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgeldiniz..sen iyi olda canim hic caninida sIKma olurmu seni cok seviyoruz biz
Yanıtın için çok teşekkürlerhoşgeldin diyeyim ilk önce,korkma!!herkes bizim gibi sorunlarla karşılaşacak değil elbet,seninki ilk denemede tutacak belkide onu denemeden bilemezsinaşılama ve çatlatmaya gelince,senin yumurtalarını adetin 3.gününden itibaren takip ediyorlar(ilaç takviyesi gerekiyorsa bu dönemde yumurta geliştirici ilaçta kullanabiliyorsun) genelde 14.güne kadar(bu kişiye göre 12 ila 17 arası değişebiliyor)ondördüncü gün yumurtaların çatlaması gerekiyor bunun için iğne veriyor.bu iğne 36 saat içinde yumurtaların çatlamasını sağlıyor buna çatlatma deniyor,ek bir tedaviye ihtiyacın varsa,yumurtalar çatladıktan sonra spermler özel bir şekilde yıkanıyor ve sadece kaliteli olanlar rahme yerleştiriliyor bunada aşılama deniyor,çatlatmadan sonra yumurtaların toplanıp dışarda döllenirse bunada tüp deniyor
senin için umarım bunların hiçbirine gerek kalmaz,bizim içinde ve tüm bebek isteyenler içinde!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?