- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.501
kızlar oğlum çok şükür iyi ameliyatsda başarılı geçmişşş şimdilk bukadar
kızlar oğlum çok şükür iyi ameliyatsda başarılı geçmişşş şimdilk bukadar
canim cok sükür gözünaydinkızlar oğlum çok şükür iyi ameliyatsda başarılı geçmişşş şimdilk bukadar
Günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım. yazıp çıkcam hemen... az önce regl oldum
Düşük sonrası adet düzensizliği benide buldu
Hayırlısı Allah'tan. Kendinize çok iyi bakın. öptüüüümm
günaydın kızlar hepinizden allah razı olsun saolun dün akşama çıktık hastaneden zaten biz ama ev kalabaydı hemen haber verip çıktım netten gece biraz huysuzdu ama mşlhh horlaması falan herşeyi değşti şimdi iyi çok saolunn
ben çok üzgünüm kızlar şu sıralar çok moralim bozuk belki yarın en güzel hediye benim olsun diye dua etmem gerekirken bugün inşallah bu ayda yoktur diye dua ediyorumyarın beklenen adet tarihimin ilk günü umarım beklendiği tarihte gelirrrr:18:
ben çok üzgünüm kızlar şu sıralar çok moralim bozuk belki yarın en güzel hediye benim olsun diye dua etmem gerekirken bugün inşallah bu ayda yoktur diye dua ediyorumyarın beklenen adet tarihimin ilk günü umarım beklendiği tarihte gelirrrr:18:
canım neden bu kadar üzgünsün?herşey gönlünce olsun ama anlatırsan rahatlarsın belki,belki bir çaresi vardır,bebeğini ertelemek istediğine göre senin için önemli birşey olmuş olmalı...beklediğin gibi gelir adetin umarım,ama belkide bebek sorunu ortadan kaldırır bilemeyiz değil mi:26:ben çok üzgünüm kızlar şu sıralar çok moralim bozuk belki yarın en güzel hediye benim olsun diye dua etmem gerekirken bugün inşallah bu ayda yoktur diye dua ediyorumyarın beklenen adet tarihimin ilk günü umarım beklendiği tarihte gelirrrr:18:
hoşgeldin canım,memnun oldum kendi adıma,umarım bebişin (bebişlerimiz)gelir en kısa zamanda,biraz kendinden bahsedermisin,kaç yaşındasın ,miniğin ne kadarlık veya kaç yaşındaMerhaba Arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız? bende 2.bebeği düşünüyorum.. Sizlerle sohbet etmek, 2 bebişi sizlerle beklemek istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden versin inşallah.
noldu arkadaşım neden üzüldün o kadar paylaşabileceğin birşeyse burdayız
biciböcek bak oldu bitti maşallah güzel günler oglunun olsun
kızlar anneme tefalin ikili tavasını aldım banada mikrodalga fırıngeldi
hepinizin anneler gününü bugünden kutluyorum yarın yokumm öptüm
Merhaba Arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız? bende 2.bebeği düşünüyorum.. Sizlerle sohbet etmek, 2 bebişi sizlerle beklemek istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?