2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

kızlar oğlum çok şükür iyi ameliyatsda başarılı geçmişşş şimdilk bukadar
canim cok sükür gözünaydin insallah dahada iyi olucak bundan sonra oglusin...

ACEMI canim masallahin var canim sendeki gücede ,dirayetede hayranim ben zaten iyiki varsin
BERY canim sorunu acemim (yaseminim ) cok güzel yanitlamis

,kizinida allah bagislasin benim ogluste 2003 lü,bende 28 yasindayim...

günaydın kızlar hepinizden allah razı olsun saolun dün akşama çıktık hastaneden zaten biz ama ev kalabaydı hemen haber verip çıktım netten gece biraz huysuzdu ama mşlhh horlaması falan herşeyi değşti şimdi iyi çok saolunn

canım üzülme nasip ..inşallah tez zamanda cvp verecektir meleğin sana...

canım çok çok çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir kuzun umarım bundan sonra artık hasta olmaz sık sık ..

hafta sonu kızları nasılsınız bakalım? ben okulun çayı var oraya gidiyorum,kurtlarımı dökeceğim bol bolsizin yerinize de oynarım merak etmeyin
biçiçek biböcek çok sevindim tatlım,bundan sonra herşey daha iyi olacak eminim
berry kız yakınız seninle benim oğlumda 2004 doğumlu ben 33 yaşındayım ama 25 imde olmayı çoook isterdim
ayşem gülüm nasılsın bakalım?birçok şey beyinde bitiyor,bazen uygulayabiliyorum bazen uygulayamıyorum,şu bebek işinde bir uygularsam,araya irademi de koyarsaaaaam kesin ikiz doğururum kesin yani(birde bir gücün bunu onaylaması gerek tabii o olmayınca olmuyo bunuda öğrenmiş bulunuyorum engin tecrübelerimle
adet olmadım dahabekliyorum,bekliyorum,bekliyorum....keşke gelmese,bendeki o yumurta çatlamış olsa,birde tutsaaa......insan hayalleriyle yaşarmış

ben çok üzgünüm kızlar şu sıralar çok moralim bozuk belki yarın en güzel hediye benim olsun diye dua etmem gerekirken bugün inşallah bu ayda yoktur diye dua ediyorum yarın beklenen adet tarihimin ilk günü umarım beklendiği tarihte gelirrrr:18:

Canım sorun ne? Yazdın da ben mi kaçırdım yoksa? Üzülme lütfen.. Rabbim bilir herşeyi neyi ne zaman vereceğini...

Bugün bi haber aldım, kızımdan 1 ay küçük çocuğu olan biri (hemde hamileliğinde hergün iğne vurulması gereken) şuan yine hamileymiş... Rabbim bizede nasip etsin inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat

Merhaba Arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız? bende 2.bebeği düşünüyorum.. Sizlerle sohbet etmek, 2 bebişi sizlerle beklemek istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden versin inşallah.

noldu arkadaşım neden üzüldün o kadar paylaşabileceğin birşeyse burdayız
biciböcek bak oldu bitti maşallah güzel günler oglunun olsun
kızlar anneme tefalin ikili tavasını aldım banada mikrodalga fırıngeldi
hepinizin anneler gününü bugünden kutluyorum yarın yokumm öptüm

canım neden bu kadar üzgünsün?herşey gönlünce olsun ama anlatırsan rahatlarsın belki,belki bir çaresi vardır,bebeğini ertelemek istediğine göre senin için önemli birşey olmuş olmalı...beklediğin gibi gelir adetin umarım,ama belkide bebek sorunu ortadan kaldırır bilemeyiz değil mi:26:
Merhaba Arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız? bende 2.bebeği düşünüyorum.. Sizlerle sohbet etmek, 2 bebişi sizlerle beklemek istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden versin inşallah.
hoşgeldin canım,memnun oldum kendi adıma,umarım bebişin (bebişlerimiz)gelir en kısa zamanda,biraz kendinden bahsedermisin,kaç yaşındasın ,miniğin ne kadarlık veya kaç yaşında tanışalım

seinde anneler günün kutlu olsun canım,tekrardan anne olmak nasip olur inş hepimize

canlarııımmm hepimizin anneler günü kutlu olsuunn...Rabbim tekrardan anne olmayı nasip etsin hepimize inşallah..annelerimize,babalarımıza,eşlerimize ve evlatlarımıza ve bütün sevdiklerimize hayırlı sağlıklı,sıhhatli ömürler versin inşallah..amin..

Merhaba arkadaşlar, Hepimizin anneler günü kutlu olsun...

Rabbim bu duyguyu tekrar tatmayı nasip etsin inşallah.

Merhaba, tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.. Yüce Yaradan bizlere tekrar olmayı nasit etsin.

Güzel karşılamanız için teşekkür ederim.

Ev hanımıyım, bi kızım var 2 yaşında.

Son düzenleme:
kizlar benden baska herkes kutlamis ,gec kaldim
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN IKINCI KEZ ANNE OLMAYIDA NASIP EYLESIN RABBIM HEPIMIZE INSALLAH
hepinizi kocaman öpüyoruM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…