- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.521
semram canim arkadasim yazdiklarini okurken kendimi zor tuttum inan allahim sabrini arttirsin ne diyecegimide bilemiyorum ama inan ayni acilari yasamis biri olarak birkez senin acinla icim yandi ayni seyler farki yok acimiz ayni duygularimiz ayni,allahim oglunu sana bagislamis cok cok gecmis olsun allahim beterlerinden korusun ,herkesi çok ama çok özledim rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır sizlerle olamadım herkezin anneler günü kutlu olsun rabbim kucaklarınızı meleklerle doldursun inşallah. sizlere bukadar güzel birgünde güzel haberler vermek isterdim ama malesef bebeğim melek oldu ve annesini bırakıp gitti canım çok yanıyor ama sabırlı olmaya çalışıyorum .hamileliğimin başından ber çok rahatsızdım çok fazla şekilde miğde bulantısı kusma yaşadım arasırada olsa sizlere haber vermeye çalıştım elimden geldiği kadar bana kızanlarda vardır buna eminim ama yaşadıklarım anlatmakla bitmez canım acıyarak bu günümede şükür diyorum .bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı bende doktoruma sıra aldım gitmek için o gece oğlum balkondan düştü başı falan yarıldı dudakları patladı dikiş falan atıldı aklımı kaçıracağımı zannettim . o gün oğlumun dikişleri atılmıştı ama filim falan çekilmemişti buda bana çok sıkıntı etti doktora giderken yanımda götürdüm filim çektirmek için oğlumada sıra aldım .canı çok yanıyordu ama kardeşini göreceği içinde çok mutluydu oğlum. odaya iki arkadaş girdik öncelikle masaya o yattı bebeğini izledik çok güzel bir duyguydu . ve sıra bana gelmiştiki acı haberi aldım yıkıldım doktor bebeğimin kalbinin durduğunu aldırmamız gerektiğini söyledi oğlumla birlikte ağlamaya başladık o anı size hiçbir ifadeyle anlatamam ve beş mayısta kürtaj oldum şimdi evimdeyim kimseyi görmek istemiyorum bana bir şeyler söylemlerini kaldıramıyorum . belki yanlış yapıyorum ama her şey canım çok yakıyor bebeğim karnımda 20 gün ölü kaldı bu dahada acı ben bebeğimi severken o melek olmuş annesine haber vermeden uçmuş gitmiş
semram canim arkadasim yazdiklarini okurken kendimi zor tuttum inan allahim sabrini arttirsin ne diyecegimide bilemiyorum ama inan ayni acilari yasamis biri olarak birkez senin acinla icim yandi ayni seyler farki yok acimiz ayni duygularimiz ayni,allahim oglunu sana bagislamis cok cok gecmis olsun allahim beterlerinden korusun ,
rabbim melegini meleklerimizi cennette sana ve bize yoldas eylesin tek teselli butabiki cok zor bir aci bende 2 ay boyunca evime kimseyi istemedim :85:gelenlerle konusmadim cok agir bir depresyon gecirmistim,:85:böyle bir aciyada bu cok normal suan kimseler bana ne der diye düsünme acini icinde yasama sakin bagir ,cagir agla tabi isyan etmeden en güzel böyle geciyor tevvekküllede tabi ,rabbim biran önce sanada acini unuttursun insallahve rabbim en kisa zamanda saglikli bir evlata yüzünü güldürsün insallah...
Semra hanım Allah sabır versin ben balkondan düşen oğlunuzada çok üzüldüm Allah ona uzun ömür versin
günaydın kızlar acemi bugün bizden erkencisin yok heralde altta gördüm seni merhabalar
semra hanım hayırlısı olsun deyin oglunuzada geçmiş olsun
günaydın kızlar
canim günaydin ,cok cok gecmis olsun canim rabbim beterlerinden korusun canim sükürki annenlerinde biseyi yokmus bu enbüyük teselli ,bu arada gecmis anneler günün seninde kutlu olsun tekrar tatmayi nasip eylesin rabbim insallahgünaydın kızlar,dün adet oldum halay çekerek kutlayacaktım ama semranın mesajını görünce çoook üzüldüm,SEMRACIM ne denir bilmiyorum ama oğlun çok ucuz atlatmış ilk önce ona geçmiş olsun,allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.bir mucize daha seni bulur umarım en kısa zamanda,ferhat çok doğru söylüyor nasibi yoksa bu dünyada sen ne yaparsan yap,bizim elimizde olan birşey değil,ayşede güzel söylemiş,bağır çağır ağla ama ne olur kendini bile bile depresyona sokma,sen iyi olacaksın ki sağlıklı bir bebiş daha konacak göbeğine.çoook geçmiş olsun tekrardan,oğluşun nasıl şimdi?
dün anneler gününüzü kutlayamadım kızlar,annemler kaza yapmışlar cumartesi gece apartopar oraya gittikçok şükür birşeyleri yok sadece annem burnunu ön panele çarpmış burnu çok kanayınca ambulans falan gelmiş,öyle olunca olay büyümüş karakolda ifade alınırken bizi aradılar..geldi geçti şükür iyiler ,araba kötü ama canlarına birşey olmamış şükür....ama büyük konuşmayım oğlum evlenip sorumluluk almadan arabayı ona teslim etmeyeceğim bir kere daha karar aldım çünkü babamlara çarpan çocuk 17 yaşlarında bir delikanlı yanında kız arkadaşı var sürat yapıyor öndeki araç duruyor bu duramayınca direksiyonu kırıyor bizimkilere çarpıyor,neyse uzattım anneler gününüz kutlu olsun,yavrularımızla ve annelerimizle nice anneler günü kutlamak nasib olsun
semra sat veriyorum büyük bir gururla 8 mayıs,bat 8 haziran listeye ekleyebilirsin canım
günaydın kızlar
sizlerede günaydin kizlargünaydın kızlar acemi bugün bizden erkencisin yok heralde altta gördüm seni merhabalar
semra hanım hayırlısı olsun deyin oglunuzada geçmiş olsun
canim evet cok dogru söylemissin , tabi dünyaligi yoksa hersey bos ,semracım ben seni hep takip ediyordum çok bualntın vardı kesin ondan gelemiyor diyorumdum çok üüzldüm canım oğlunada çok geçmiş olsun bebişin melek oldu psikolojini anlıyorum benimde iki buçuk aylık düşüğüm vardı çok kötü olmuştum kendime kızıyordum iş yaptım yok bunu yaptım falan ama kısmeti yoksa bu dünyada sen ne yaparsan yap kalmaz herşeyin hayırlısı olsun oğlunun kardeşi tez zamanda göbüşüne konsun
herkesi çok ama çok özledim rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır sizlerle olamadım herkezin anneler günü kutlu olsun rabbim kucaklarınızı meleklerle doldursun inşallah. sizlere bukadar güzel birgünde güzel haberler vermek isterdim ama malesef bebeğim melek oldu ve annesini bırakıp gitti canım çok yanıyor ama sabırlı olmaya çalışıyorum .hamileliğimin başından ber çok rahatsızdım çok fazla şekilde miğde bulantısı kusma yaşadım arasırada olsa sizlere haber vermeye çalıştım elimden geldiği kadar bana kızanlarda vardır buna eminim ama yaşadıklarım anlatmakla bitmez canım acıyarak bu günümede şükür diyorum .bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı bende doktoruma sıra aldım gitmek için o gece oğlum balkondan düştü başı falan yarıldı dudakları patladı dikiş falan atıldı aklımı kaçıracağımı zannettim . o gün oğlumun dikişleri atılmıştı ama filim falan çekilmemişti buda bana çok sıkıntı etti doktora giderken yanımda götürdüm filim çektirmek için oğlumada sıra aldım .canı çok yanıyordu ama kardeşini göreceği içinde çok mutluydu oğlum. odaya iki arkadaş girdik öncelikle masaya o yattı bebeğini izledik çok güzel bir duyguydu . ve sıra bana gelmiştiki acı haberi aldım yıkıldım doktor bebeğimin kalbinin durduğunu aldırmamız gerektiğini söyledi oğlumla birlikte ağlamaya başladık o anı size hiçbir ifadeyle anlatamam ve beş mayısta kürtaj oldum şimdi evimdeyim kimseyi görmek istemiyorum bana bir şeyler söylemlerini kaldıramıyorum . belki yanlış yapıyorum ama her şey canım çok yakıyor bebeğim karnımda 20 gün ölü kaldı bu dahada acı ben bebeğimi severken o melek olmuş annesine haber vermeden uçmuş gitmiş
günaydın kızlar,dün adet oldum halay çekerek kutlayacaktım ama semranın mesajını görünce çoook üzüldüm,SEMRACIM ne denir bilmiyorum ama oğlun çok ucuz atlatmış ilk önce ona geçmiş olsun,allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.bir mucize daha seni bulur umarım en kısa zamanda,ferhat çok doğru söylüyor nasibi yoksa bu dünyada sen ne yaparsan yap,bizim elimizde olan birşey değil,ayşede güzel söylemiş,bağır çağır ağla ama ne olur kendini bile bile depresyona sokma,sen iyi olacaksın ki sağlıklı bir bebiş daha konacak göbeğine.çoook geçmiş olsun tekrardan,oğluşun nasıl şimdi?
dün anneler gününüzü kutlayamadım kızlar,annemler kaza yapmışlar cumartesi gece apartopar oraya gittikçok şükür birşeyleri yok sadece annem burnunu ön panele çarpmış burnu çok kanayınca ambulans falan gelmiş,öyle olunca olay büyümüş karakolda ifade alınırken bizi aradılar..geldi geçti şükür iyiler ,araba kötü ama canlarına birşey olmamış şükür....ama büyük konuşmayım oğlum evlenip sorumluluk almadan arabayı ona teslim etmeyeceğim bir kere daha karar aldım çünkü babamlara çarpan çocuk 17 yaşlarında bir delikanlı yanında kız arkadaşı var sürat yapıyor öndeki araç duruyor bu duramayınca direksiyonu kırıyor bizimkilere çarpıyor,neyse uzattım anneler gününüz kutlu olsun,yavrularımızla ve annelerimizle nice anneler günü kutlamak nasib olsun
semra sat veriyorum büyük bir gururla 8 mayıs,bat 8 haziran listeye ekleyebilirsin canım
inşşşşşşşş tatlım çifter çifter olsuncanim günaydin ,cok cok gecmis olsun canim rabbim beterlerinden korusun canim sükürki annenlerinde biseyi yokmus bu enbüyük teselli ,bu arada gecmis anneler günün seninde kutlu olsun tekrar tatmayi nasip eylesin rabbim insallahcifter cifter
polyanna semramcanim benim sat 7 mayis ,bat 7 haziran
teşekkür ederim canım,umarım bir daha böyle şeyler yaşamayız,bir anlık herşey gerçekten öğlen konuştuk birşeyleri yoktu akşam aradılar biri karakolda biri hastanede korktum vallayasemin canım annenlere geçmiş olsun ..Rabbim cümlemizi ve sevdiklerimizi kazadan beladan korusun inşallah..sende çok korkmuşsundur ..dediğin gibi böyle küçük yaşlarda arabayı çocuklara verip yola bırakanlara sinir oluyorum.ne demeye verirler ki ellerine arabayı sanki..neyse çok şükür annenlerde bişey yokmuş..tekrar geçmiş olsun canım..adet olmana da sevindim..inşallah gelecek aya hayırlı haberler veririz hepimiz..ama önce herkesin sağlığı önemli..
herkesi çok ama çok özledim rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır sizlerle olamadım herkezin anneler günü kutlu olsun rabbim kucaklarınızı meleklerle doldursun inşallah. sizlere bukadar güzel birgünde güzel haberler vermek isterdim ama malesef bebeğim melek oldu ve annesini bırakıp gitti canım çok yanıyor ama sabırlı olmaya çalışıyorum .hamileliğimin başından ber çok rahatsızdım çok fazla şekilde miğde bulantısı kusma yaşadım arasırada olsa sizlere haber vermeye çalıştım elimden geldiği kadar bana kızanlarda vardır buna eminim ama yaşadıklarım anlatmakla bitmez canım acıyarak bu günümede şükür diyorum .bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı bende doktoruma sıra aldım gitmek için o gece oğlum balkondan düştü başı falan yarıldı dudakları patladı dikiş falan atıldı aklımı kaçıracağımı zannettim . o gün oğlumun dikişleri atılmıştı ama filim falan çekilmemişti buda bana çok sıkıntı etti doktora giderken yanımda götürdüm filim çektirmek için oğlumada sıra aldım .canı çok yanıyordu ama kardeşini göreceği içinde çok mutluydu oğlum. odaya iki arkadaş girdik öncelikle masaya o yattı bebeğini izledik çok güzel bir duyguydu . ve sıra bana gelmiştiki acı haberi aldım yıkıldım doktor bebeğimin kalbinin durduğunu aldırmamız gerektiğini söyledi oğlumla birlikte ağlamaya başladık o anı size hiçbir ifadeyle anlatamam ve beş mayısta kürtaj oldum şimdi evimdeyim kimseyi görmek istemiyorum bana bir şeyler söylemlerini kaldıramıyorum . belki yanlış yapıyorum ama her şey canım çok yakıyor bebeğim karnımda 20 gün ölü kaldı bu dahada acı ben bebeğimi severken o melek olmuş annesine haber vermeden uçmuş gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?