- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.541
canim neden gidiyorsun demiycem zaman zaman banada aynisi oluyor sürekli ayni düsünceyle insan bunaliyor bizaman sonra ,eniyisini yapiyorsun bence ,kafani dinle biraz ,bizleri unutma ama olurmuArkadaşlar ben süre pek girmek istemiyorum topiğe.
Kabuğuma çekileyim azcık..
Sonra çıkar gelirim yine inşallah...
Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum. İyiki varsınız..
Allah'a emanet olun.
yasemin canim sogan kürünü bende öneririm sana ama tabiki doktora gitmene engel olmasin bu, esinle kararlastirirsan sanki dahami iyi olur:26::26: ama ben senin yerinde olsam hic geciktirmeden asilama icin doktora giderdimkızlaaar birşey danişacağım,ben doktoru aradım bir hafta boyunca randevuları doluymuş,cepten arasam bana gel der ama eşim dediki bir soğan kürü denesen öyle aşılamaya geçsek nasıl olur.?saraçoğlunu izlemiş o,hem tedavi hem kür bir arada olmuyor biliyorsunuz ne dersiniz bir ay ara verip kürü deneyip öylemi aşılamaya geçsem:26::26::26::26::26::26::26:bende eşim gibi düşünüyorum da size bir sorayım dedim
hayirlisi olsun canimben ikinciyi çok istiyorum ama beden olarak hazır degilim ilk dogundaki kiloları veremedim şimdi üstüne eklenirse daha fazla diye çok korkuyorum
Canım sorun ne? Yazdın da ben mi kaçırdım yoksa? Üzülme lütfen.. Rabbim bilir herşeyi neyi ne zaman vereceğini...
Bugün bi haber aldım, kızımdan 1 ay küçük çocuğu olan biri (hemde hamileliğinde hergün iğne vurulması gereken) şuan yine hamileymiş... Rabbim bizede nasip etsin inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat
semrammmm nasılsın hayatım kızçen nasıll.
canımm ya sana bişey dicem ama sakın beni yanlış anlama.
"kızımdan 1 ay küçük çocuğu olan biri (hemde hamileliğinde hergün iğne vurulması gereken) şuan yine hamileymiş... " derken ne demek istediğini ben anlayamadım.
bende kızıma hamileyken hergün kan sulandırıcı iğne yaptım kendime. Rabbim nasip eder ikinciyede hamile kalırsam sanırım yine kullanıcam bu iğnelerden.
Canım sorun ne? Yazdın da ben mi kaçırdım yoksa? Üzülme lütfen.. Rabbim bilir herşeyi neyi ne zaman vereceğini...
noldu arkadaşım neden üzüldün o kadar paylaşabileceğin birşeyse burdayız
polyana,cenera,acemiera teşekkür ederim arkadaşlar ilginize geçtiğimiz hafta benim için gerçekten son derece sıkıntılı bir haftaydı çok bunalmıştım bir yandanda kızım çok hasta oldu ama önemli bir kısmı çok şükür ki geride kaldı bebiş konusunuda güzel rabbim bilirde biran boşta bulundum rabbim affetsin eğer yazdıysa vardır inşallah bilemiyorum aslında ben ilk karar verdiğim günkü kadar çok istiyorum ama azcuk farklı şeyler yaşandı malesef iştecanım neden bu kadar üzgünsün?herşey gönlünce olsun ama anlatırsan rahatlarsın belki,belki bir çaresi vardır,bebeğini ertelemek istediğine göre senin için önemli birşey olmuş olmalı...beklediğin gibi gelir adetin umarım,ama belkide bebek sorunu ortadan kaldırır bilemeyiz değil mi:26:
semracım çok ama çok geçmiş olsun canım ama diğer arkadaşların hepsine katılıyorum gerçekten çok üzücü ne desek acını azaltmaz ama rabbim demekki cennetin kapısındada bekleyen bir meleğin olsun istemiş onu düşün canım minik meleğin seni bekliyor olucak inşallah ...oğlun içinde geçmiş olsun canım şimdi inşallah daha iyidir rabbim şifasını versin inşallah...herkesi çok ama çok özledim rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır sizlerle olamadım herkezin anneler günü kutlu olsun rabbim kucaklarınızı meleklerle doldursun inşallah. sizlere bukadar güzel birgünde güzel haberler vermek isterdim ama malesef bebeğim melek oldu ve annesini bırakıp gitti canım çok yanıyor ama sabırlı olmaya çalışıyorum .hamileliğimin başından ber çok rahatsızdım çok fazla şekilde miğde bulantısı kusma yaşadım arasırada olsa sizlere haber vermeye çalıştım elimden geldiği kadar bana kızanlarda vardır buna eminim ama yaşadıklarım anlatmakla bitmez canım acıyarak bu günümede şükür diyorum .bebeğimin üçüncü ayı dolucaktı bende doktoruma sıra aldım gitmek için o gece oğlum balkondan düştü başı falan yarıldı dudakları patladı dikiş falan atıldı aklımı kaçıracağımı zannettim . o gün oğlumun dikişleri atılmıştı ama filim falan çekilmemişti buda bana çok sıkıntı etti doktora giderken yanımda götürdüm filim çektirmek için oğlumada sıra aldım .canı çok yanıyordu ama kardeşini göreceği içinde çok mutluydu oğlum. odaya iki arkadaş girdik öncelikle masaya o yattı bebeğini izledik çok güzel bir duyguydu . ve sıra bana gelmiştiki acı haberi aldım yıkıldım doktor bebeğimin kalbinin durduğunu aldırmamız gerektiğini söyledi oğlumla birlikte ağlamaya başladık o anı size hiçbir ifadeyle anlatamam ve beş mayısta kürtaj oldum şimdi evimdeyim kimseyi görmek istemiyorum bana bir şeyler söylemlerini kaldıramıyorum . belki yanlış yapıyorum ama her şey canım çok yakıyor bebeğim karnımda 20 gün ölü kaldı bu dahada acı ben bebeğimi severken o melek olmuş annesine haber vermeden uçmuş gitmiş
yasemincim geçmiş olsun canım anneciğin ve babacığına Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah ...günaydın kızlar,dün adet oldum halay çekerek kutlayacaktım ama semranın mesajını görünce çoook üzüldüm,SEMRACIM ne denir bilmiyorum ama oğlun çok ucuz atlatmış ilk önce ona geçmiş olsun,allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.bir mucize daha seni bulur umarım en kısa zamanda,ferhat çok doğru söylüyor nasibi yoksa bu dünyada sen ne yaparsan yap,bizim elimizde olan birşey değil,ayşede güzel söylemiş,bağır çağır ağla ama ne olur kendini bile bile depresyona sokma,sen iyi olacaksın ki sağlıklı bir bebiş daha konacak göbeğine.çoook geçmiş olsun tekrardan,oğluşun nasıl şimdi?
dün anneler gününüzü kutlayamadım kızlar,annemler kaza yapmışlar cumartesi gece apartopar oraya gittikçok şükür birşeyleri yok sadece annem burnunu ön panele çarpmış burnu çok kanayınca ambulans falan gelmiş,öyle olunca olay büyümüş karakolda ifade alınırken bizi aradılar..geldi geçti şükür iyiler ,araba kötü ama canlarına birşey olmamış şükür....ama büyük konuşmayım oğlum evlenip sorumluluk almadan arabayı ona teslim etmeyeceğim bir kere daha karar aldım çünkü babamlara çarpan çocuk 17 yaşlarında bir delikanlı yanında kız arkadaşı var sürat yapıyor öndeki araç duruyor bu duramayınca direksiyonu kırıyor bizimkilere çarpıyor,neyse uzattım anneler gününüz kutlu olsun,yavrularımızla ve annelerimizle nice anneler günü kutlamak nasib olsun
semra sat veriyorum büyük bir gururla 8 mayıs,bat 8 haziran listeye ekleyebilirsin canım
Arkadaşlar ben süre pek girmek istemiyorum topiğe.
Kabuğuma çekileyim azcık..
Sonra çıkar gelirim yine inşallah...
Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum. İyiki varsınız..
Allah'a emanet olun.
arkadaşlar merhaba benide alın aranıza yeni katıldım 2.bebiş düşünüyorum henüz iki ay oldu çalışmalara başlayalı dün bat ımdı ama hala yok rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
sende hoşgeldin aramıza arkadaşımMerhaba Arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız? bende 2.bebeği düşünüyorum.. Sizlerle sohbet etmek, 2 bebişi sizlerle beklemek istiyorum. Rabbim tüm isteyenlere fazla bekletmeden versin inşallah.
canim neden gidiyorsun demiycem zaman zaman banada aynisi oluyor sürekli ayni düsünceyle insan bunaliyor bizaman sonra ,eniyisini yapiyorsun bence ,kafani dinle biraz ,bizleri unutma ama olurmu
yasemin canim sogan kürünü bende öneririm sana ama tabiki doktora gitmene engel olmasin bu, esinle kararlastirirsan sanki dahami iyi olur:26::26: ama ben senin yerinde olsam hic geciktirmeden asilama icin doktora giderdim
hayirlisi olsun canimkilolar dert degil canimya biz burada hepimizde ne kilolar almaya raziyiz yeterki nazli bebislerimiz gelsin biran önce ,dilerim rabbim senide cok bekletmez tez vakitte verir ikinci melegini
hoşgeldin tatlm,seninde anneler günün kutlu olsun.. öncelikle kızına çook geçmiş olsun sonrada hakkında hayırlısı neyse o olsun,bazen bende birşeylere kızıp yapmıcam ikinciyi diyorumpolyana,cenera,acemiera teşekkür ederim arkadaşlar ilginize geçtiğimiz hafta benim için gerçekten son derece sıkıntılı bir haftaydı çok bunalmıştım bir yandanda kızım çok hasta oldu ama önemli bir kısmı çok şükür ki geride kaldı bebiş konusunuda güzel rabbim bilirde biran boşta bulundum rabbim affetsin eğer yazdıysa vardır inşallah bilemiyorum aslında ben ilk karar verdiğim günkü kadar çok istiyorum ama azcuk farklı şeyler yaşandı malesef işte(ve benim adetim 2 gün geçti kızlar ama adet olucakmışım gibide hissediyorum kendimi acaba sıkıntıdanmı geç kaldı diyorum kendi kendime ama bu akşam test aldım bakalım sabaha kadar gelen giden olmazsa test yapıcam o yüzden biran evvel uyumak istiyorum ve biran evvel sabah olsun istiyorum çünkü o test elimdeyken sabahı yapmak çok zor olucak benim için
semracım çok ama çok geçmiş olsun canım ama diğer arkadaşların hepsine katılıyorum gerçekten çok üzücü ne desek acını azaltmaz ama rabbim demekki cennetin kapısındada bekleyen bir meleğin olsun istemiş onu düşün canım minik meleğin seni bekliyor olucak inşallah ...oğlun içinde geçmiş olsun canım şimdi inşallah daha iyidir rabbim şifasını versin inşallah...
yasemincim geçmiş olsun canım anneciğin ve babacığına Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah ...
o süre çok sürmesin emme emi canım ..bende hak veriyorum sana aynı şeyin üzerinde yoğunlaşmak bazen yoruyor insanı ama yinede arada ses et havadan sudan konuşuruz
BU ARADA GÜZEL ANNELER VE İKİNCİYİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI VE İKİNCİYİ UMUTLARINA YERLEŞTİREN DİĞER ANNE ADAYLARI DÜN GİREMEDİM AMA HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM BUGÜN DAHA NİCE SENELERE ERERİZ İNŞALLAH...
arkadaşlar merhaba benide alın aranıza yeni katıldım 2.bebiş düşünüyorum henüz iki ay oldu çalışmalara başlayalı dün bat ımdı ama hala yok rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
Oyy canım benim sakın yanlış anlama. E doğru ayrıntılı bişey yazmamışım ki, tabi yanlış anlaşılabilir.
Canım bu bahsettiğim kişinin uzunca bi süre bebeği olmamıştı, sonra hamile kaldı hergün iğne vurunuyorum diyordu.. 2 ay kadar önce doktor 1 sene içinde tekrar hamile kalması gerektiğini söylemiş ve hemen hamile kalmış. Diyceeem o ki, o kadar zorluğuna rağmen istediği ilk ayda Rabbim hemen nasip etmiş. Canım benim kimseyi kırmak gücendirmek değil niyetim.Kusura bakma..
İnşallah bizlere de hayırlı zamanda hayırlı evlat(evlatlar)nasip etsin Yaradan.
Pek girmiycem demiştim topiğe, dayanamadım geldim. Kafanda soru işareti kalmasın tatlım.
Allah'a emanet olun. Byeeee
stresten dolayı gelmiyor olabilir,mevsimsel olarak gelmiyor olabilir,yumurtan zamanından geç çatlamıştır ondan olabilir,o geç çatlayan yumurta tutmuştur ondan olabilir,biraz kafandan çıkarmaya çalış,gelmezse bir test daha yaparsın olmadı doktora gidersin tatlım,sıkma canınıkızlar benim adetim malesef daha gelmedi malesef diyorum çünkü test tek çizgi(ve adet olmam için bütün belirtilerim mevcut ama olamıyorum bir türlü yaaa o kadar sitres yapıyoki olsamda kurtulsam artıkın:)beklersin gelmez beklemezsin gününden önce gelir
slm kızlar nasılsınız yeni gelenlere kocaman bi hoşgeldin diyorummmm
acemiii hadi bakalım hayırlısı olsun
polyana nereye arkadaşım kaçmak yok ama dur şurda iki lafın belini kırarız
bilenler vardır belimi çakmışdım aceyip agrıyo bugün bişi yaptım heralde benimde daha 9 gün var ama nedense yine hamile değilim sanki takmıyorumda zatennn amannnn napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?