2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Arkadaşlar ben süre pek girmek istemiyorum topiğe.

Kabuğuma çekileyim azcık..

Sonra çıkar gelirim yine inşallah...

Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum. İyiki varsınız..

Allah'a emanet olun.
canim neden gidiyorsun demiycem zaman zaman banada aynisi oluyor sürekli ayni düsünceyle insan bunaliyor bizaman sonra ,eniyisini yapiyorsun bence ,kafani dinle biraz ,bizleri unutma ama olurmu

yasemin canim sogan kürünü bende öneririm sana ama tabiki doktora gitmene engel olmasin bu, esinle kararlastirirsan sanki dahami iyi olur:26::26: ama ben senin yerinde olsam hic geciktirmeden asilama icin doktora giderdim

ben ikinciyi çok istiyorum ama beden olarak hazır degilim ilk dogundaki kiloları veremedim şimdi üstüne eklenirse daha fazla diye çok korkuyorum
hayirlisi olsun canim kilolar dert degil canimya biz burada hepimizde ne kilolar almaya raziyiz yeterki nazli bebislerimiz gelsin biran önce ,dilerim rabbim senide cok bekletmez tez vakitte verir ikinci melegini

Son düzenleme:

semrammmm nasılsın hayatım kızçen nasıll.

canımm ya sana bişey dicem ama sakın beni yanlış anlama.
"kızımdan 1 ay küçük çocuğu olan biri (hemde hamileliğinde hergün iğne vurulması gereken) şuan yine hamileymiş... " derken ne demek istediğini ben anlayamadım.
bende kızıma hamileyken hergün kan sulandırıcı iğne yaptım kendime. Rabbim nasip eder ikinciyede hamile kalırsam sanırım yine kullanıcam bu iğnelerden.

Oyy canım benim sakın yanlış anlama. E doğru ayrıntılı bişey yazmamışım ki, tabi yanlış anlaşılabilir.

Canım bu bahsettiğim kişinin uzunca bi süre bebeği olmamıştı, sonra hamile kaldı hergün iğne vurunuyorum diyordu.. 2 ay kadar önce doktor 1 sene içinde tekrar hamile kalması gerektiğini söylemiş ve hemen hamile kalmış. Diyceeem o ki, o kadar zorluğuna rağmen istediği ilk ayda Rabbim hemen nasip etmiş. Canım benim kimseyi kırmak gücendirmek değil niyetim.Kusura bakma..

İnşallah bizlere de hayırlı zamanda hayırlı evlat(evlatlar)nasip etsin Yaradan.

Pek girmiycem demiştim topiğe, dayanamadım geldim. Kafanda soru işareti kalmasın tatlım.

Allah'a emanet olun. Byeeee

arkadaşlar merhaba benide alın aranıza yeni katıldım 2.bebiş düşünüyorum henüz iki ay oldu çalışmalara başlayalı dün bat ımdı ama hala yok rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş.

Canım sorun ne? Yazdın da ben mi kaçırdım yoksa? Üzülme lütfen.. Rabbim bilir herşeyi neyi ne zaman vereceğini...

noldu arkadaşım neden üzüldün o kadar paylaşabileceğin birşeyse burdayız

polyana,cenera,acemiera teşekkür ederim arkadaşlar ilginize geçtiğimiz hafta benim için gerçekten son derece sıkıntılı bir haftaydı çok bunalmıştım bir yandanda kızım çok hasta oldu ama önemli bir kısmı çok şükür ki geride kaldı bebiş konusunuda güzel rabbim bilirde biran boşta bulundum rabbim affetsin eğer yazdıysa vardır inşallah bilemiyorum aslında ben ilk karar verdiğim günkü kadar çok istiyorum ama azcuk farklı şeyler yaşandı malesef işte(ve benim adetim 2 gün geçti kızlar ama adet olucakmışım gibide hissediyorum kendimi acaba sıkıntıdanmı geç kaldı diyorum kendi kendime ama bu akşam test aldım bakalım sabaha kadar gelen giden olmazsa test yapıcam o yüzden biran evvel uyumak istiyorum ve biran evvel sabah olsun istiyorum çünkü o test elimdeyken sabahı yapmak çok zor olucak benim için

semracım çok ama çok geçmiş olsun canım ama diğer arkadaşların hepsine katılıyorum gerçekten çok üzücü ne desek acını azaltmaz ama rabbim demekki cennetin kapısındada bekleyen bir meleğin olsun istemiş onu düşün canım minik meleğin seni bekliyor olucak inşallah ...oğlun içinde geçmiş olsun canım şimdi inşallah daha iyidir rabbim şifasını versin inşallah...
yasemincim geçmiş olsun canım anneciğin ve babacığına Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah ...

o süre çok sürmesin emme emi canım ..bende hak veriyorum sana aynı şeyin üzerinde yoğunlaşmak bazen yoruyor insanı ama yinede arada ses et havadan sudan konuşuruz

BU ARADA GÜZEL ANNELER VE İKİNCİYİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI VE İKİNCİYİ UMUTLARINA YERLEŞTİREN DİĞER ANNE ADAYLARI DÜN GİREMEDİM AMA HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM BUGÜN DAHA NİCE SENELERE ERERİZ İNŞALLAH...

yok tatlım doktora tabiiki gideceğim,bu ay kabul ederse tüp bebek protokolu uygulayıp aşılama yapacaktı,yani araştıracaktı:26:bu herzamankinden fazla hormon demek kızıyordu eşim şimdiye kadar otu çöpü bırak diye,neden aklına yattıysa saraçoğlunu dinledikten sonra o kadar hormonu almadan bir dene diyor,benimde aklıma yatıyor gibi olmadı diğer adette tabiiki tedaviye tam gaz devam,bizimkisi ya tutarsa....birşey kaybetmem gibi geliyor ama durumumu düşününce vakit kaybı gibi geliyor bir yandanda neyin vesile olacağı bilinmez diyorum falan filan birsürü soru işte

hoşgeldin tatlm,seninde anneler günün kutlu olsun.. öncelikle kızına çook geçmiş olsun sonrada hakkında hayırlısı neyse o olsun,bazen bende birşeylere kızıp yapmıcam ikinciyi diyorumsonra bunu kendim için istediğimi düşünüp yola devam ediyorumsenin içinde gönlünde ne varsa o olsun.stresten gelmemiş olabilir adetin ama olmayadabilir:18:bekleyip görcez,bizi de merakta bırakma,en az senin kadar seviniriz bebiş haberine

hoşgeldin canım,umarım bebişin çok bekletmeden gelir,

yasemin canim hayirlisi neyse o olsun diyelim ozaman ,insallah sogan suyuda bebisinin gelmesine vesile olur

uryhn canim hayirli haberlerle gelirsin insallah topige ,yarin sabah mutlaka yaz olurmu merakta birakma bizleri

personall ve perilice sizlerde hosgeldiniz aramiza

semraa gitme yaaaaaaaaa :84::84::84::84:

günaydııın hatunlar,işleri bitirdim sayılır,kahvaltımızı da yaptık oğluşumla şimdi alışverişe gideceğizsizler nasılsınız bakalım? bugün soğan suyuna başlıyorum hatunlar umarım bebişim gelir bana en kısa zamanda, beklemek istemiyorum artık
semracım seni anlıyorum,kafan hep aynı şeyle meşkul olunca olmuyor,,,dinlen biraz,sonra uğrarsın yine....sevinçlerimizi üzüntülerimizi beraber paylaşırız
ayşeeeeeem teşekkür ederim sonrasında incir kürü de var ferhat söylemişti zaten başlıyacaktık o zaman tedavi devam ediyordu,şimdi deneyeyim içimde kalmasın,,,o hormonları almadan gelsin inş bebiş(ler)im..inş,inş,inş

kızlar benim adetim malesef daha gelmedi malesef diyorum çünkü test tek çizgi(ve adet olmam için bütün belirtilerim mevcut ama olamıyorum bir türlü yaaa o kadar sitres yapıyoki olsamda kurtulsam artıkın:)beklersin gelmez beklemezsin gününden önce gelir

slm kızlar nasılsınız yeni gelenlere kocaman bi hoşgeldin diyorummmm
acemiii hadi bakalım hayırlısı olsun
polyana nereye arkadaşım kaçmak yok ama dur şurda iki lafın belini kırarız
bilenler vardır belimi çakmışdım aceyip agrıyo bugün bişi yaptım heralde benimde daha 9 gün var ama nedense yine hamile değilim sanki takmıyorumda zatennn amannnn napim

uryhn belkide hamilesindir idrar testinde çıkması için bi 14 gün lük falan olması gerekiyomuşşş

stresten dolayı gelmiyor olabilir,mevsimsel olarak gelmiyor olabilir,yumurtan zamanından geç çatlamıştır ondan olabilir,o geç çatlayan yumurta tutmuştur ondan olabilir,biraz kafandan çıkarmaya çalış,gelmezse bir test daha yaparsın olmadı doktora gidersin tatlım,sıkma canını

başladık birşeye inş hayırlı olur tatlım,daha fazla hormon almadan gelse keşke bebiş(ler)imtakma en güzelini yapıyon,zaten sizin takmanız için çok erken vay vay bize

bende bugün yarın olurum ama sinir had safhada olsammda rahatlasam.Kendimi ve eşimi ikna çabalarım devam ediyor bakalımBende önce kardeşim var Polikistik overi var ve adeti çok düzensiz ekimde evlenmeyi düşünüyor hemen hamile kalmak istiyorolursa benim tahminimle bebişler yakın olur beraber büyütürüz

slm benim ablamın 8 aylık bir bebişi var. Ve bir aylık hamile. Ama beklemiyolardı, ablam daha bebeğini emziriyor. Sizce onu hemen sütten açması gerekirmi. gerekiyorsada niçin?

,yeni bir gün, umut,, neşe, mutluluk,yüzde tebessüm,birazcık kahkaha,hoş sohbet bir tutam.....diye başlayacağım ama kimsecikler yooook:26:hadi semra mazeret bildirdi,diğerleri nerede hı,bakıp okuyup çıkıyor herkesikinci sayfanın en altlarından topluyorum topiği yaa,hadi amaaaaa bahar kazanının içine biraz güneş,biraz papatya ve gelincik,kuş cıvıltıları ekliyeceğiz sonra hoş sohbet bir tutam, biraz tebessüm,hafif kahkaha,bir güzel karıştırıp gün içinde tüketeceğizbazen çook sinirlenip bazen güleceğiz,ama siz gelmezseniz bunların hiçbiri olmaz kidaha bebişlerimiz gelecek,beraber mutlu olacağız,kandıramayanlar kocacıklarını kandırıp çalışmalara başlıyacakçalışanlar güzel haberler verecek,çalışıp ta olmayanlar daha çok çalışacak,ebrum artık beklemeyecek,ayşemin bebişleri onu bırakmayacak,semram en kısa zamanda tekrar hamile kalacak,biçiçekbiböcek,çiçeklara,uhryn,zeynep,bize güzel haberler verecek,ferhat,semra ,çelik güzel doğum haberleri anlatacak,veeee benim ikizlerim gelecek
KOCAMAN GÜNAYDIN herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…