- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.561
semra canim peki oglun nasil ?? insallah ciddi bi sorun yoktur ,rabbim korumus resmen allaha emanet olsun bütün kuzucuklar
canim bugünlerin hic kolay gecmeyecek biliyorum ayni aciyi bende 6 kere yasadim biliyosun tarifini anlatmaya sözler yetmez ,ama tam sabretmek zamani rabbime sigin onun eniyisini bildigini bunun hayir oldugunu düsün ,elimizden keske baska seylerde gelse ama ancak seni sözle teselli ediyoruz, tesellin rabbim olsun dualar olsun ,ona sigin insallah cabucak topalanirsin dualrim seninle .......
semracım ben seni hep takip ediyordum çok bualntın vardı kesin ondan gelemiyor diyorumdum çok üüzldüm canım oğlunada çok geçmiş olsun bebişin melek oldu psikolojini anlıyorum benimde iki buçuk aylık düşüğüm vardı çok kötü olmuştum kendime kızıyordum iş yaptım yok bunu yaptım falan ama kısmeti yoksa bu dünyada sen ne yaparsan yap kalmaz herşeyin hayırlısı olsun oğlunun kardeşi tez zamanda göbüşüne konsun
günaydın kızlar acemi bugün bizden erkencisin yok heralde altta gördüm seni merhabalar
semra hanım hayırlısı olsun deyin oglunuzada geçmiş olsun
günaydın kızlar,dün adet oldum halay çekerek kutlayacaktım ama semranın mesajını görünce çoook üzüldüm,SEMRACIM ne denir bilmiyorum ama oğlun çok ucuz atlatmış ilk önce ona geçmiş olsun,allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.bir mucize daha seni bulur umarım en kısa zamanda,ferhat çok doğru söylüyor nasibi yoksa bu dünyada sen ne yaparsan yap,bizim elimizde olan birşey değil,ayşede güzel söylemiş,bağır çağır ağla ama ne olur kendini bile bile depresyona sokma,sen iyi olacaksın ki sağlıklı bir bebiş daha konacak göbeğine.çoook geçmiş olsun tekrardan,oğluşun nasıl şimdi?
dün anneler gününüzü kutlayamadım kızlar,annemler kaza yapmışlar cumartesi gece apartopar oraya gittikçok şükür birşeyleri yok sadece annem burnunu ön panele çarpmış burnu çok kanayınca ambulans falan gelmiş,öyle olunca olay büyümüş karakolda ifade alınırken bizi aradılar..geldi geçti şükür iyiler ,araba kötü ama canlarına birşey olmamış şükür....ama büyük konuşmayım oğlum evlenip sorumluluk almadan arabayı ona teslim etmeyeceğim bir kere daha karar aldım çünkü babamlara çarpan çocuk 17 yaşlarında bir delikanlı yanında kız arkadaşı var sürat yapıyor öndeki araç duruyor bu duramayınca direksiyonu kırıyor bizimkilere çarpıyor,neyse uzattım anneler gününüz kutlu olsun,yavrularımızla ve annelerimizle nice anneler günü kutlamak nasib olsun
semra sat veriyorum büyük bir gururla 8 mayıs,bat 8 haziran listeye ekleyebilirsin canım
canim günaydin ,cok cok gecmis olsun canim rabbim beterlerinden korusun canim sükürki annenlerinde biseyi yokmus bu enbüyük teselli ,bu arada gecmis anneler günün seninde kutlu olsun tekrar tatmayi nasip eylesin rabbim insallahcifter cifter
sizlerede günaydin kizlar
canim evet cok dogru söylemissin , tabi dünyaligi yoksa hersey bos ,ben oglusimi nasil dogurmusun kendime sasiriyorum okadar agir islerde yapmistimki ama benimle kaldi oglusim ,giden 6 melegimdede sürekli yattigim halde olmadi iste ne gelirse rabbimden gelir saglikli birer yavru vermis bundan sonra rabbim dilerse verir vermezsede elden bisey gelmiyor artik sabirla bekliycez, rabbim yüregi semra gibi yanan annelerede bol sabir versin nediyleim ......
polyanna semramcanim benim sat 7 mayis ,bat 7 haziran
semracım çok geçmiş olsun canım benim....Rabbim korumuş oğlunu..diğer bebeğinde melek olmuş..demek ki Rabbim öyle hayırlı görmüş..eşinin senin ve oğlunun sağlığı sıhhati yerinde olsun önemli olan bu..yinede sakın isyan etme canım benim..bunada şükür de inşallah..kendini sorumlu tutma çünkü veren de Rabbimiz alanda o..tabi çok zor bi durum..ama Rabbim sabrınıda verir inşallah..Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah..tekrar geçmiş olsun semracım..
yasemin canım annenlere geçmiş olsun ..Rabbim cümlemizi ve sevdiklerimizi kazadan beladan korusun inşallah..sende çok korkmuşsundur ..dediğin gibi böyle küçük yaşlarda arabayı çocuklara verip yola bırakanlara sinir oluyorum.ne demeye verirler ki ellerine arabayı sanki..neyse çok şükür annenlerde bişey yokmuş..tekrar geçmiş olsun canım..adet olmana da sevindim..inşallah gelecek aya hayırlı haberler veririz hepimiz..ama önce herkesin sağlığı önemli..
Tünaydın,
SEmraozsoy arkadaşım 2 türlü de çok geçmiş olsun. Allah sana cennetinden bi melek daha göndersin inşallah. Oğlun içinde çok geçmiş olsun.
Acemiera sana da annenler için geçmiş olsun..
Rabbim herkesi beterinden saklasın
Semraaa canım biliyorumbizim söylediklerimiz yazdıklarımız acını hafifletmiycek ama yazını okurken kendimi tutamadım. Rabbim büyük.. Yaradan Mevlam böyle uygun görmüş demekki. Bu fani dünyada o meleğin nasibi olsaydı dünyaya gözlerini açardı. İnşallah ilerde Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi evlat daha nasip eder.
Oğlun içinde çok üzüldüm, Allah beterinden korumuş.. Çok çok geçmiş olsun canım.. İnşallah önünüzdeki günler aydınlık günler olur.
Acemim canım annenlere de çok geçmiş olsun.. Sorumsuz ebeveynlerin hataları yüzünden işte. Neyse cana gelecek mala gelsin..
Listeyi güncellerim bi ara artık.. :44:
canım çok üzüldüm allah sabır versin ne diyeceni bilmiyo insan bi yandan geçmiş olsun derken diyer yandan çok zor allah yardımcın olsunn
polyana,cenera,acemiera teşekkür ederim arkadaşlar ilginize geçtiğimiz hafta benim için gerçekten son derece sıkıntılı bir haftaydı çok bunalmıştım bir yandanda kızım çok hasta oldu ama önemli bir kısmı çok şükür ki geride kaldı bebiş konusunuda güzel rabbim bilirde biran boşta bulundum rabbim affetsin eğer yazdıysa vardır inşallah bilemiyorum aslında ben ilk karar verdiğim günkü kadar çok istiyorum ama azcuk farklı şeyler yaşandı malesef işte(ve benim adetim 2 gün geçti kızlar ama adet olucakmışım gibide hissediyorum kendimi acaba sıkıntıdanmı geç kaldı diyorum kendi kendime ama bu akşam test aldım bakalım sabaha kadar gelen giden olmazsa test yapıcam o yüzden biran evvel uyumak istiyorum ve biran evvel sabah olsun istiyorum çünkü o test elimdeyken sabahı yapmak çok zor olucak benim için
semracım çok ama çok geçmiş olsun canım ama diğer arkadaşların hepsine katılıyorum gerçekten çok üzücü ne desek acını azaltmaz ama rabbim demekki cennetin kapısındada bekleyen bir meleğin olsun istemiş onu düşün canım minik meleğin seni bekliyor olucak inşallah ...oğlun içinde geçmiş olsun canım şimdi inşallah daha iyidir rabbim şifasını versin inşallah...
yasemincim geçmiş olsun canım anneciğin ve babacığına Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah ...
o süre çok sürmesin emme emi canım ..bende hak veriyorum sana aynı şeyin üzerinde yoğunlaşmak bazen yoruyor insanı ama yinede arada ses et havadan sudan konuşuruz
BU ARADA GÜZEL ANNELER VE İKİNCİYİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI VE İKİNCİYİ UMUTLARINA YERLEŞTİREN DİĞER ANNE ADAYLARI DÜN GİREMEDİM AMA HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM BUGÜN DAHA NİCE SENELERE ERERİZ İNŞALLAH...
,yeni bir gün, umut,, neşe, mutluluk,yüzde tebessüm,birazcık kahkaha,hoş sohbet bir tutam.....diye başlayacağım ama kimsecikler yooook:26:hadi semra mazeret bildirdi,diğerleri nerede hı,bakıp okuyup çıkıyor herkes ikinci sayfanın en altlarından topluyorum topiği yaa,hadi amaaaaa bahar kazanının içine biraz güneş,biraz papatya ve gelincik,kuş cıvıltıları ekliyeceğiz sonra hoş sohbet bir tutam, biraz tebessüm,hafif kahkaha,bir güzel karıştırıp gün içinde tüketeceğiz bazen çook sinirlenip bazen güleceğiz,ama siz gelmezseniz bunların hiçbiri olmaz ki daha bebişlerimiz gelecek,beraber mutlu olacağız,kandıramayanlar kocacıklarını kandırıp çalışmalara başlıyacak çalışanlar güzel haberler verecek,çalışıp ta olmayanlar daha çok çalışacak,ebrum artık beklemeyecek,ayşemin bebişleri onu bırakmayacak,semram en kısa zamanda tekrar hamile kalacak,biçiçekbiböcek,çiçeklara,uhryn,zeynep,bize güzel haberler verecek,ferhat,semra ,çelik güzel doğum haberleri anlatacak,veeee benim ikizlerim gelecek
KOCAMAN GÜNAYDIN herkese
slm benim ablamın 8 aylık bir bebişi var. Ve bir aylık hamile. Ama beklemiyolardı, ablam daha bebeğini emziriyor. Sizce onu hemen sütten açması gerekirmi. gerekiyorsada niçin?
uryhn belkide hamilesindir idrar testinde çıkması için bi 14 gün lük falan olması gerekiyomuşşş
stresten dolayı gelmiyor olabilir,mevsimsel olarak gelmiyor olabilir,yumurtan zamanından geç çatlamıştır ondan olabilir,o geç çatlayan yumurta tutmuştur ondan olabilir,biraz kafandan çıkarmaya çalış,gelmezse bir test daha yaparsın olmadı doktora gidersin tatlım,sıkma canını
,yeni bir gün, umut,, neşe, mutluluk,yüzde tebessüm,birazcık kahkaha,hoş sohbet bir tutam.....diye başlayacağım ama kimsecikler yooook:26:hadi semra mazeret bildirdi,diğerleri nerede hı,bakıp okuyup çıkıyor herkes ikinci sayfanın en altlarından topluyorum topiği yaa,hadi amaaaaa bahar kazanının içine biraz güneş,biraz papatya ve gelincik,kuş cıvıltıları ekliyeceğiz sonra hoş sohbet bir tutam, biraz tebessüm,hafif kahkaha,bir güzel karıştırıp gün içinde tüketeceğiz bazen çook sinirlenip bazen güleceğiz,ama siz gelmezseniz bunların hiçbiri olmaz ki daha bebişlerimiz gelecek,beraber mutlu olacağız,kandıramayanlar kocacıklarını kandırıp çalışmalara başlıyacak çalışanlar güzel haberler verecek,çalışıp ta olmayanlar daha çok çalışacak,ebrum artık beklemeyecek,ayşemin bebişleri onu bırakmayacak,semram en kısa zamanda tekrar hamile kalacak,biçiçekbiböcek,çiçeklara,uhryn,zeynep,bize güzel haberler verecek,ferhat,semra ,çelik güzel doğum haberleri anlatacak,veeee benim ikizlerim gelecek
KOCAMAN GÜNAYDIN herkese
selam selam selam selam kızzzzzllllaaaaaar geçmişi okudum yeni gelenler hoşgeldiler hastalarımıza geçmiş olsun kaza yapanlara Allah bidaha göstermesin kucaklarımız bebişlerle dolsun valla çok özledim sizi kocamannn öpüyorum hepinizibu arada pek ümidim yok ama 3 gün var batıma inşallah bu ay vardır kızlar dua edin nolur böyle olayımmm..........
:18:kızlar 3 gün geçti hala tık yok ümitlenmekte istemiyorum ama pazartesi bi doktora gideyim diyorum artık
günaydin kizlar
günaydın bayanlar:79::79::79ğlumun sınıf arkadaşı ameliyat olmuştu şimdi birkaç kişi onu ziyarete gidiyoruz,uğrayabilirsem sonra uğrarım bir günaydın deyip çıkayım dedim...
uhryn,tabiiki git sağlık ocağına tatlım,ne zaman ne çıkacağı belli olmazgüzel haberler alırsın inş
zeyneeep hadi bakalım,senide hamileler listesine ekleyelim artık gülüm
POLLYANNA!!!!!! nasılsın gülüm toparladın mı biraz kendini,çok özletmeeksikliğin hissediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?