2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yaseminim sanada günaydin canim yine negüzel enerji dolusun masallah
ben okudum dün ama kayinvalidemdeydim bütün gün ,ordanda yazamadim evini komple temizletti bana kolumu kaldiracak halim yoktu dün ,aksam 9 yataktaydim nasil yattiysam öyle kalmisim ,cokda zor uyandim hertarafim agriyor
simdi yine gidicem yardima misafirleri gelecek ,anliycam gelin olmak cok zor cooooooooooooookk

hepinizi kocaman öpüyorum hemen yemegimide yapip cikiyorum aksama gelirim ama

Son düzenleme:

günaydın kızlar acemi bugün bizden erkencisin yok heralde altta gördüm seni merhabalar
semra hanım hayırlısı olsun deyin oglunuzada geçmiş olsun

canım çok üzüldüm allah sabır versin ne diyeceni bilmiyo insan bi yandan geçmiş olsun derken diyer yandan çok zor allah yardımcın olsunn

hepinizden allah razı olsun canımın acısını gözümün yaşını dindiremiyorum rabbime isyan etmiyorum rabbim bu mertebeyi her kuluna nasip etmez oğlumu soran arkadaşlar oğlum çok şükür iyi dikişleride iyileşti sayılır dualarım sizlerle allah emanet olun

slm benim ablamın 8 aylık bir bebişi var. Ve bir aylık hamile. Ama beklemiyolardı, ablam daha bebeğini emziriyor. Sizce onu hemen sütten açması gerekirmi. gerekiyorsada niçin?

dr sormalı bence ama hamile olunca sütten kesmesi gerekir diye biliyorummm

ya bende zorluk yaşarsam hamile kalmakta acaba seneye haziran gibi mi başlayayım ,çünkü kışın doğum yapmak istemiyorum mayıs-eylül en geç olsun, kışın hamilelik=depresyon ve hapis kalma benim içün

Son düzenleme:
selam selam selam selam kızzzzzllllaaaaaar geçmişi okudum yeni gelenler hoşgeldiler hastalarımıza geçmiş olsun kaza yapanlara Allah bidaha göstermesin kucaklarımız bebişlerle dolsun valla çok özledim sizi kocamannn öpüyorum hepinizibu arada pek ümidim yok ama 3 gün var batıma inşallah bu ay vardır kızlar dua edin nolurböyle olayımmm..........

uryhn belkide hamilesindir idrar testinde çıkması için bi 14 gün lük falan olması gerekiyomuşşş

kızlar saolun biliyomusunuz benim regl hala gelmedi cenera canım 14 günü rahat geçmiştir o yüzden tek çizgiye umutsuz baktım acaba testmi bozuktuama regl belirtilerinde ne varsa hepsinide taşıyorum acaba diyorum nasıl hamile olunurdu unuttummu hiç hatırlamıyorum kızımda neler yaşamıştım ama hayırlısı bakalım cumaya kadar beklicem gelmezse bide sağlık ocağına gidicem ...gidieyim dimi kızlar:18:

yasemincim enerjine hayranım canım gerçekten maşallah Allah bozmasın inşallah ben sabahları burada olamıyorum şimdilik ama bendende kocaman iyigeceler

zeynepçim inşallah bu ay inşallah aramızdan çok güzel haberler çıkar az kalmış dilerim hamiş haberi ile gelirsin canım inşallah...

ay bennde delircim artık bu menste çok sinirliyim.eşimi yavaş yavaş işliyorum bugün aşama kaydettim sanırımdaha sıcak hamişliğe

selam kızlar bende 2. bebeğime hamileyim inşallah.bir tanede 3.5 yaşında oğlum var .biraz tedirgindim ama oğlum benden daha istekli çıktı çıkart oynucam diyip duruyor 7 ay onun için daha zor geçiçek anlaşılan

günaydın bayanlar:79::79::79ğlumun sınıf arkadaşı ameliyat olmuştu şimdi birkaç kişi onu ziyarete gidiyoruz,uğrayabilirsem sonra uğrarımbir günaydın deyip çıkayım dedim...
uhryn,tabiiki git sağlık ocağına tatlım,ne zaman ne çıkacağı belli olmazgüzel haberler alırsın inş
zeyneeep hadi bakalım,senide hamileler listesine ekleyelim artık gülüm
POLLYANNA!!!!!! nasılsın gülüm toparladın mı biraz kendini,çok özletme eksikliğin hissediliyor

uryhn canim insallah bize güzel haberler vereceksin yarin büyük gün demek insallah hamilesindir canim

zeynep canim nasilsin?? son 2 gün demek insallah melegin süpriz yapar bu ay sana

personall canim simdiden gözünaydin diyelim bence saglikla gelsin minik kuzucugun

acemi canim nasilsin?? kirmizilardan ne haber ?? :26:

berry esinin bebek fikrine sicak bakmasina cok sevindim hayirlisi olsun canim
cicekcim canim sen nasislin??

bicicek canim oglusin daha iyidir insallah öpüyorum canim

ferhatt canim hamilelik nasil gidiyor hala evde oynamiyormu minik yaramaz

ebru ,polyanna sizleride özlüyoruz haberiniz olsun

canim bugünde dinlenmek haram bana esim sehir disina cikti is icin eee o yokkende hersey bana bakiyor :83:, evde okadar cok halledilmeyi bekleyen isler varki :84::84::84: neresinden baslasam ne yapsam önce alisverise cikarim heraldee ,:44:sonrada oglusi okuldan alip bikac disarida isim var onlarida halledip eve gelirim heralde:86::86: umarim aman is is is

sende disardasin bugün demek minik kuzucuga gecmis olsun görüsürüz canim kahveyede yarin geleyim artik

tamam canım sen yarın gelkırmızılar bu ay biraz daha iyi,bugün 5.gün cumartesi soğana başlıyorum bakalım sonumuz iyi olsundenedim 3.günü tadı içilmeyecek gibi değilişe yarasın da daha ne isterimsanada kolay gelsin canım,ben yoruldum valla anlattıklarındanbahar beni çarptı sanırım çoook halsizim çooook

günaydın kızlar eveeet benimde kaldı 3 gün beklemedeyim ayın 15 ni inşlhh güzel haberler alırız herkesten...seydacım çokk yoğunsun yaa bi gün temizlik bigün bişi mşlhh... oğlum da iyi biraz ağzım acıyo diyo normalmi bilmiyorum mşlh yemekle arası iyidir benim oğlanın biraz morali bozuluyo tam her istediğini yiyemediği için yarın kontrole gitcez.. hadi bakalım güzel bi gün olması dileğiyle bana şimdi müsade işlerimi bitereyimm malum gelen gidenler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…