2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bu soğan kürüne nasıl başlıcaz adetin günündemi öncemi sonramı benim uygulayasım var bende kist vardı doktorada gitmedim ama geçen ay adetim çok yoğun olmuştu öncekilere göre bakalım bu ay bi aksilik çımassa giderim artık ama bu soğan kürünü nasıl uygulayacaz yazarsan sevinirim acemicimm

merhaba kızar nasılsınız bakalımben iyi değilim benim oğlumda hastalandı bu seferde dişi iltihaplanmış yavrum sabaha kadar ağladı iltihaplı olduğu için çekemedilerde öyle duruyor ne ben ne babası ne o sabaha kadar uyumadık ya ne oluyor bu çocuklara anlamadım gitti bende doktora gitmeyi düşünüyorum karın ağrım vardı bide artık cinsiyetinide öğrenmek istiyorum hayırlısıyla milet soruyor ne diye kız diyorum ama ya çıkamsa diye off anne olmak çok zor

Bugün temizlik var bende başlamadan bile yorgunum bu bahar yorgunluğu beni de sarstı kırmızılardan haber yok yarın bir firmada danışmanlığa başlamak için evrakları teslim edicem evden çalışıcam maaş yatacak inşallah ağzımda aft çıktı kafam da darmadağın yaz gel artıkkkkkdiyetteyim aynı zamanda bu uyuşuklukla birde 2.yi düşünüyorum.2.yi yaparsam herhafta eve kadın gelmesi lazım banaAma yinede bebş hayallerim var adını bile hayal ettim kız IRMAK DOĞA ve Dağhan Çınar

üzüldüm ferhat bebişine diş kötüdür bilirim antibiyotik başlarlar 1 haftaya çekerler sanırım.GEL KIRMIZI GELLLLL
Soğan işi yararsa bende kardeşime öneririm
Çocuklar hasta olmasın

tatlım adetin 7.günü başlayıp 15 gün kullanıyorsun,sonra adet oluyorsun bir dahaki adetin gelmeden 10 gün önce 7-8 gün daha kullanıyorsun,bu kist için ben şimdi adetin 7.günü başlayıp 15 gün kullanacağım sonraki ayda inş gerek kalmaz incir kürü deneyeceğim 21 gün sonra kürü tamamlamış olacağım sonrası doktorun yolları taştan sen çıkardın beni baştan yani

geçmiş olsun ferhatım yaa çok üzüldüm oğlun biran önce iyleşir umarım,iltihaplı diş kötüdür,ilaç verdiyse(ki vermiştir)iyi gelir ama merak etmesende güzel haberler ver bize de artık isim düşünelim bebişimize olmaz mı?karın ağrın neden acaba üşüttün mü ki :26::26: yada bebiş büyüyor:26:herşey yoluna girecek üzülme canım

üzüldüm ferhat bebişine diş kötüdür bilirim antibiyotik başlarlar 1 haftaya çekerler sanırım.GEL KIRMIZI GELLLLL
Soğan işi yararsa bende kardeşime öneririm
Çocuklar hasta olmasın

adetin gecikmiş herhalde canım test yaptın mı(ben kaçırdım mı bilmiyorum)bazen mevsimden de olabiliyor da,bebiş istediğimiz için hep ona yoruyoruz,senin arada kaçamak birşeyler olmadıysa mevsimsel de geç çünkü kafaya takınca hiç gelmiyorlar,tecrübeyle sabittirkardeşin için soğan kürünü neden istiyorsun,rahatsızlığımı var,bebişmi istiyor:26::26::26::26:merak sadece

Son düzenleme:
Ben seneye hamile kalmayı planlıyorum spiral var bendekardeşimde polikistik over var yumurtlaması düzensiz ve doğuştan enzim bozukluğu var hamile kalınca kız olursa ilaç kullanmak zorundaymış böbreküstü bezleriyle ilgili bir sorun.Kendiside bir güzel ve incecik ama erkeklik hormonlarında bir düzensizlik varekimde evlenecek 29 yaşında bebek istiyor

Selam Canım Arkadaşlarım,

Hepiniz iyisinizdir inşallah...

Sizlerle güle oynaya muhabbet etmeyi çok özledim....

Ama....

Bi süre daha pek girmem, idare edin artık..

Keyfim iyi sayılır..
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM, SİZLERİ SEVİYORUM

geçmiş olsun canım ilaç vwermiştir doktor sanırım çürük varmı benim oğlumunda ön üst dişleri hafif çürük şeker yemedi de bilmiyorum hep çürüktü neyseki dökülcek onlar zamanı gelince bu arad cinsiyetini hiç öğrenmedinmiydi hadi bakalım hayırlısı inşlhh sağ salim alırsın kuzunu kucana

evliliği için hayırlı olsun rahatsızlığı içinde geçmiş olsun istediği zaman bebek sahibi olur inş
bizde seninle muhabbet etmeyi özledik gülümkeyfin iyi oluşu güzel,hadi sen biraz daha kafa dinle sonra yine gelirsinçok özletme ama kendini,kızını da öp benim için(şöyle sıka sıka ama)

canim geldim bak ama cok yoruldum 1 saat kadar oldu eve geleli esimde 6 gibi geliyormus yasasin orda kalacak diye ödüm koptu
sogan suyunu bende yaptim ca
nim son düsügüme hamile kalmadan uygulamistim insallah sendede ise yarar

canim oglusin iyiymis cok sevindim okadar caninin acimasida cok normal yerim ben onu demek istahli biraz daha sabretsin kücük bey allah iyiligini versin,
sogan suyunu yaseminde aciklamis ama bende yazayim sana adetin 7. günü baslayip 15 gün yapiyorsun, ben 20 gün yapmisti
m 2 bardak suyu koyup kaynatiyorsun tencerede sonra 1 orta boy sogani 4 de bölüp kaynamis suya atiyorsun 5 dk kaynayinca kapatiyorsun ocagi,1 bardaga süzgecten gecirip aliyorsun suyu ,ilik sekilde iciyorsun sabah ve aksam olarak iki kere taze taze yapiyorsun tabi ,cok sogumaya baslamadan icmeni tavsiye ederim yoksa igrenc bir tadi oluyor :83:
bir sonraki adetin basalamadan 7 veya 10 önce takrar yapiyorsun bu kürü ama sadece 7 gün busefer kolay gelsin canim bende ise yaramisti insalalh sendede yarar
canim cok gecmis olsun kuzucuklarimiza gözmü degdi ya allahim korusun onlari,dis agrisida zordur insallah biran önce düzelir allah yardimciniz olsun canim ...insallah saglikli bir kiz geliyordur canim ...........
canim sen iyi olda gerisi önemli degil bu süre iyi gelecek sana ben inaniyorum böyle döneceksin insallah

ayşecim sen soğan kürünü yaptığın ay mı hamile kaldın,soğan kürününden sonraki aymı:26:

kızlar şimdi oğlum ikiz çocuk resmi gördü,bende oğlum ben böyle istiyorum iki tane kardeşin olsun olur mu dedim ne dese beğenirsiniz;ben iki kız bir erkek istiyorum,eşit oluruz o zaman dedi:26::26::26::26::26::26:ikizden vazgeçtim üçüzler geliyoooooooo(hepsini bir kerede normal doğurabilirmiyim ki acaba)

kızlar akşam öğle bi keyiflendimki sormayın benim kociş ikinciyi biraz geri tutuyodu oğlanı düşünerek tabi benide düşünerek sonra erken diyodu yani daha akşam yemeğinde ARTIK ZAMANI GELDİ demezmi bi sevindim valla gözlerim yaşardı ayyy çok iyi oldu bana bu yani artık oda odaklanacak meseleye biz başlamıştık çalışmalara ama benim zorumla idi çokk sevinçliyimm

ayşecim sen soğan kürünü yaptığın ay mı hamile kaldın,soğan kürününden sonraki aymı:26:
canim ben gectigimiz temmuz ayinda ilk kez yumurta takibine baslayip catlatma ignesi vurulmustum o ayki tutmadi bende sogan kürünü yapmistim doktor kist var deyince ,sonra agustos ayinda 2. catlatma ignesi oldum ve sonuc pozitif cikti ben sogan kürünün mucizesine inanlardanim yani sonu hüsran oldu ama ne yapalim kismet

kızlar benim kırmızılar geldi iki gün önceden çok üzgünüm
zeynep canim hic üzülme bu bebekler eninde sonunda bize gelecekler kacamazlar bizden :13:rabbim hayirlisiyla nasip edecek insallah birdahaki aya

bak su cok bilmise yerim ben onudogru söylüyor tabi annesindede ücüz bakacak kapasiteyi görüyor cocuk hamaratim benim olsun insallah

canim gözünaydin esinde bebek fikrine sicak bakiyor demek ozaman rabbim hic bekletmeden versin insallahozaman minik yolda bile olabilir desene:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…