- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.581
tamam canım sen yarın gelkırmızılar bu ay biraz daha iyi,bugün 5.gün cumartesi soğana başlıyorum bakalım sonumuz iyi olsun denedim 3.günü tadı içilmeyecek gibi değil işe yarasın da daha ne isterim sanada kolay gelsin canım,ben yoruldum valla anlattıklarından bahar beni çarptı sanırım çoook halsizim çooook
bu soğan kürüne nasıl başlıcaz adetin günündemi öncemi sonramı benim uygulayasım var bende kist vardı doktorada gitmedim ama geçen ay adetim çok yoğun olmuştu öncekilere göre bakalım bu ay bi aksilik çımassa giderim artık ama bu soğan kürünü nasıl uygulayacaz yazarsan sevinirim acemicimm
merhaba kızar nasılsınız bakalımben iyi değilim benim oğlumda hastalandı bu seferde dişi iltihaplanmış yavrum sabaha kadar ağladı iltihaplı olduğu için çekemedilerde öyle duruyor ne ben ne babası ne o sabaha kadar uyumadık ya ne oluyor bu çocuklara anlamadım gitti bende doktora gitmeyi düşünüyorum karın ağrım vardı bide artık cinsiyetinide öğrenmek istiyorum hayırlısıyla milet soruyor ne diye kız diyorum ama ya çıkamsa diye off anne olmak çok zor
üzüldüm ferhat bebişine diş kötüdür bilirim antibiyotik başlarlar 1 haftaya çekerler sanırım.GEL KIRMIZI GELLLLL
Soğan işi yararsa bende kardeşime öneririm
Çocuklar hasta olmasın
merhaba kızar nasılsınız bakalımben iyi değilim benim oğlumda hastalandı bu seferde dişi iltihaplanmış yavrum sabaha kadar ağladı iltihaplı olduğu için çekemedilerde öyle duruyor ne ben ne babası ne o sabaha kadar uyumadık ya ne oluyor bu çocuklara anlamadım gitti bende doktora gitmeyi düşünüyorum karın ağrım vardı bide artık cinsiyetinide öğrenmek istiyorum hayırlısıyla milet soruyor ne diye kız diyorum ama ya çıkamsa diye off anne olmak çok zor
Selam Canım Arkadaşlarım,
Hepiniz iyisinizdir inşallah...
Sizlerle güle oynaya muhabbet etmeyi çok özledim....
Ama....
Bi süre daha pek girmem, idare edin artık..
Keyfim iyi sayılır..
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM, SİZLERİ SEVİYORUM
evliliği için hayırlı olsun rahatsızlığı içinde geçmiş olsun istediği zaman bebek sahibi olur inşBen seneye hamile kalmayı planlıyorum spiral var bendekardeşimde polikistik over var yumurtlaması düzensiz ve doğuştan enzim bozukluğu var hamile kalınca kız olursa ilaç kullanmak zorundaymış böbreküstü bezleriyle ilgili bir sorun.Kendiside bir güzel ve incecik ama erkeklik hormonlarında bir düzensizlik var ekimde evlenecek 29 yaşında bebek istiyor
bizde seninle muhabbet etmeyi özledik gülümSelam Canım Arkadaşlarım,
Ama....
Keyfim iyi sayılır..
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM, SİZLERİ SEVİYORUM
canim geldim bak ama cok yoruldum 1 saat kadar oldu eve gelelitamam canım sen yarın gelkırmızılar bu ay biraz daha iyi,bugün 5.gün cumartesi soğana başlıyorum bakalım sonumuz iyi olsun denedim 3.günü tadı içilmeyecek gibi değil işe yarasın da daha ne isterim sanada kolay gelsin canım,ben yoruldum valla anlattıklarından bahar beni çarptı sanırım çoook halsizim çooook
canim oglusin iyiymis cok sevindimbu soğan kürüne nasıl başlıcaz adetin günündemi öncemi sonramı benim uygulayasım var bende kist vardı doktorada gitmedim ama geçen ay adetim çok yoğun olmuştu öncekilere göre bakalım bu ay bi aksilik çımassa giderim artık ama bu soğan kürünü nasıl uygulayacaz yazarsan sevinirim acemicimm
canim cok gecmis olsun kuzucuklarimiza gözmü degdi ya allahim korusun onlari,dis agrisida zordur insallah biran önce düzelir allah yardimciniz olsun canim ...insallah saglikli bir kiz geliyordur canim ...........merhaba kızar nasılsınız bakalımben iyi değilim benim oğlumda hastalandı bu seferde dişi iltihaplanmış yavrum sabaha kadar ağladı iltihaplı olduğu için çekemedilerde öyle duruyor ne ben ne babası ne o sabaha kadar uyumadık ya ne oluyor bu çocuklara anlamadım gitti bende doktora gitmeyi düşünüyorum karın ağrım vardı bide artık cinsiyetinide öğrenmek istiyorum hayırlısıyla milet soruyor ne diye kız diyorum ama ya çıkamsa diye off anne olmak çok zor
canim sen iyi olda gerisi önemli degilSelam Canım Arkadaşlarım,
Ama....
Keyfim iyi sayılır..
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPRUM, SİZLERİ SEVİYORUM
kızlar benim kırmızılar geldi iki gün önceden çok üzgünüm
canim ben gectigimiz temmuz ayinda ilk kez yumurta takibine baslayip catlatma ignesi vurulmustum o ayki tutmadiayşecim sen soğan kürünü yaptığın ay mı hamile kaldın,soğan kürününden sonraki aymı:26:
zeynep canim hic üzülmekızlar benim kırmızılar geldi iki gün önceden çok üzgünüm
bak su cok bilmisekızlar şimdi oğlum ikiz çocuk resmi gördü,bende oğlum ben böyle istiyorum iki tane kardeşin olsun olur mu dedim ne dese beğenirsiniz;ben iki kız bir erkek istiyorum,eşit oluruz o zaman dedi:26::26::26::26::26::26:ikizden vazgeçtim üçüzler geliyoooooooo(hepsini bir kerede normal doğurabilirmiyim ki acaba )
canim gözünaydin esinde bebek fikrine sicak bakiyor demekkızlar akşam öğle bi keyiflendimki sormayın benim kociş ikinciyi biraz geri tutuyodu oğlanı düşünerek tabi benide düşünerek sonra erken diyodu yani daha akşam yemeğinde ARTIK ZAMANI GELDİ demezmi bi sevindim valla gözlerim yaşardıayyy çok iyi oldu bana bu yani artık oda odaklanacak meseleye biz başlamıştık çalışmalara ama benim zorumla idi çokk sevinçliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?