- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.601
merhaba kızlar benim cadı bir kızım geliyor:2:bugün giitim renkli ultrasona her tarafını gördüm doktor bu kız dedi bir mutlu oldum gerçi eşim oğlan istiyordu oğluyla beraber ama ben kız istiyordum hayırlısıyla gelsin küçücük ağzı burnu avardı ama çok harektliydi sürekli oynuyordu abiisine benzeyecek oğlumda antibiyotik verdi bide şişmiş dişiyavrum nasıl dayanıyor diş ağrıısına çok kötü ALLAH hepinizden razı olsun meleklerinizi tez zamanda göndersin
merhaba kızlar benim cadı bir kızım geliyor:2:bugün giitim renkli ultrasona her tarafını gördüm doktor bu kız dedi bir mutlu oldum gerçi eşim oğlan istiyordu oğluyla beraber ama ben kız istiyordum hayırlısıyla gelsin küçücük ağzı burnu avardı ama çok harektliydi sürekli oynuyordu abiisine benzeyecek oğlumda antibiyotik verdi bide şişmiş dişiyavrum nasıl dayanıyor diş ağrıısına çok kötü ALLAH hepinizden razı olsun meleklerinizi tez zamanda göndersin
hadi bakalım hayırlı olsun,demek eşinde sıcak bakıyor artıkkızlar akşam öğle bi keyiflendimki sormayın benim kociş ikinciyi biraz geri tutuyodu oğlanı düşünerek tabi benide düşünerek sonra erken diyodu yani daha akşam yemeğinde ARTIK ZAMANI GELDİ demezmi bi sevindim valla gözlerim yaşardıayyy çok iyi oldu bana bu yani artık oda odaklanacak meseleye biz başlamıştık çalışmalara ama benim zorumla idi çokk sevinçliyimm
sağol tatlım bende soğan kürünün mucizesine inananlardan olmak istiyorumcanim ben gectigimiz temmuz ayinda ilk kez yumurta takibine baslayip catlatma ignesi vurulmustum o ayki tutmadibende sogan kürünü yapmistim doktor kist var deyince ,sonra agustos ayinda 2. catlatma ignesi oldum ve sonuc pozitif cikti ben sogan kürünün mucizesine inanlardanim yani sonu hüsran oldu ama ne yapalim kismet
bak su cok bilmiseyerim ben onu dogru söylüyor tabi annesindede ücüz bakacak kapasiteyi görüyor cocuk hamaratim benim olsun insallah
canım çok sevindim,bir kız bir oğlanmerhaba kızlar benim cadı bir kızım geliyor:2:bugün giitim renkli ultrasona her tarafını gördüm doktor bu kız dedi bir mutlu oldum gerçi eşim oğlan istiyordu oğluyla beraber ama ben kız istiyordum hayırlısıyla gelsin küçücük ağzı burnu avardı ama çok harektliydi sürekli oynuyordu abiisine benzeyecek oğlumda antibiyotik verdi bide şişmiş dişiyavrum nasıl dayanıyor diş ağrıısına çok kötü ALLAH hepinizden razı olsun meleklerinizi tez zamanda göndersin
KIZLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR BUGÜN SİZE ÇOK GÜZEL BİR HABERLE GELDİM
AMA ŞUANDA MUTLULUĞUMU PAYLAŞACAK HİÇ KİMSE YOKMU FORUMDA YAAAAAA
ASLINDA BEN BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİDECEKTİM AMA EŞİME DEDİM HİÇ GİDESİM YOK BİR TEST DAHA ALALIM TEK ÇIKARSA AZ DAHA BEKLERİM ÇİFT ÇIKARSA ONA GÖRE GİDERİM DİYE
EŞİMDE SAOLSUN CUMADAN GELİRKEN ALMIŞ VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUUUUUUUUUUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÇİFT ÇİZGİ:122::122::119::119::118::118:
EŞİM ŞİMDİ İŞE GİTTİ MUTLAKA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİT DEDİ BURASIDA ÖYLE SOĞUK Kİ KIZIM ZATEN TAM TOPARLANAMADI HASTA EDERİM DİYE GİDESİMDE YOK AYYYYYY ÇOK HEYECANLIYIM YANLIZ EŞİMLE DAHA MUTLULUĞUMU TAM PAYLAŞAMADAN İŞE GİTTİ :2:BENDE EŞİMİ GEÇİRDİĞİM GİBİ BURAYA KOŞTUM AMA BURDADA KİSME YOK
ARKADAŞALAR ACAYİP HEYECANLANDIM BEN GERÇEKTEN YAAA ÖYLE MÜBAREK BİR GÜN VE SAATTE ÖĞRENDİM Kİ RABBİME CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM ARKADAŞLAR RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELMENİZİ NASİP EDER....
AYYYY KIZLAR TEST BOZUK DEĞİLDİR İNŞALLAH
ben tebrik edeyim o zaman cnm.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
NASIL HEYECANLANDIM anlatamam!!!!!
Canım tebrik ederim, Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh...
Ayağını sürü canım peşinden bizde gelelim..
Ayyyy ne yazacağımı bilemiyorum heyecan bastı birden :)))
Hii hiii ben ara sıra kayboluyum böyle... Gelince güzel haber almak çok güzel oluyor:))
çok çok çok saol canım benim valla bende yazarken nasıl yazacağımı bilemedim daha yarım saat falan oldu öğreneli içim içime sığmıyor napayım nasıl davranayım bilemiyorum inşallah ayağımı çook iyi sürterim listemizin hepsi hamişlerle dolar ...bu arada liste güncellemesinide bekliyorum hihi
sen bence yinede çok kaybolma çünkü çok özlüyoruz seni(hem bak hergün sana aşeresim var artık napçaz şimdi
çok çok çok saol canım benim valla bende yazarken nasıl yazacağımı bilemedim daha yarım saat falan oldu öğreneli içim içime sığmıyor napayım nasıl davranayım bilemiyorum inşallah ayağımı çook iyi sürterim listemizin hepsi hamişlerle dolar ...bu arada liste güncellemesinide bekliyorum hihi
sen bence yinede çok kaybolma çünkü çok özlüyoruz seni(hem bak hergün sana aşeresim var artık napçaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?