2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba kızlar benim cadı bir kızım geliyor:2:bugün giitim renkli ultrasona her tarafını gördüm doktor bu kız dedi bir mutlu oldum gerçi eşim oğlan istiyordu oğluyla beraber ama ben kız istiyordum hayırlısıyla gelsin küçücük ağzı burnu avardı ama çok harektliydi sürekli oynuyordu abiisine benzeyecek oğlumda antibiyotik verdi bide şişmiş dişiyavrum nasıl dayanıyor diş ağrıısına çok kötü ALLAH hepinizden razı olsun meleklerinizi tez zamanda göndersin

ferhatt canim masallah kizina nedense hic sasirmadim :44:kizin olacagina ,hep kizin olucak dedik bastan beri onun etkisi olsa gerek gözünaydin canim ,allahim saglikla hayirla kucaginada almayi nasip eylesin dairisi insallah bizlerin basina ,.....

canım sevindim allah gönlüne göre verdi bende kız istiyorum ama rabbim bilirr en iyisini

günaydin kizlar

bicicek ,canim sanada günaydin insallah gelmez kirmizilar , canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah

GÜNÜMÜZ AYDIN CUMAMIZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH

canım çok sevindim senin adına rabbim sağlıklı sıhhati kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım

günaydın kızlar ferhatcıgım hayırlı olsun canım allah bizede nasip etsin hayırlısıyla kız evlat bende çok istiyorum saglıklı ve hayırlı ise inşallah

hadi bakalım hayırlı olsun,demek eşinde sıcak bakıyor artıkoğlunun kardeşi bekletmeden gelsin o zaman inş.hadi bakalım hastada olmazsan deymesinler senin keyfineolursanda üzülme kocandan yana sıkıntı yok artık
sağol tatlım bende soğan kürünün mucizesine inananlardan olmak istiyorumyarın başlıyorum bismillah diyerek hadi bakalımgelsin üçüzlersayıyı giderek arttırıyorum ben,eşime sorsan dört tane olur yani,,bir daha şansım varmı yokmu bilmediğimden hepsini bir kerede çıkarmaya çalışıyorum delimiyim ne
canım çok sevindim,bir kız bir oğlansağlıklı olsunlar inş...eh artık gönül rahatlığıyla kızımız diye severiz bebişi teyzeleri olarak

GÜNAYDIIIIIIIN bayanlar,size geç kaldım bugün ama oğlumu aşıya götürdüm(biz su çiçeği aşımızı olmamıştık ta)su çiçeği salgını varmış okullarda:26::26:şimdi yemek işine girişiyorum sonra kendimi sosyete pazarına atıyorum,,,üçüz diyorum kolay değil gezeyim bol bol sonrası ne olur bilinmez

perilice canim sanada hayirli cumalar
yasemin insallah sogan mucizesi seni bulucak ben inaniyorum ,oglusede gecmis olsun rabbim korusun benim oglusde 5 yasindayken cikarmisti asi oldugu halde; cok kötü oluyor her tarafina dagilmisti.....
zeynep canim rabbim sanada ,banada,tüm isteyenlerde nasip eylesin güzel bir kiz cocugu ...
semra canim hayirli cumalar ,nasilsin Canim ? oglusin nasil oldu ?

KIZLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR BUGÜN SİZE ÇOK GÜZEL BİR HABERLE GELDİM
AMA ŞUANDA MUTLULUĞUMU PAYLAŞACAK HİÇ KİMSE YOKMU FORUMDA YAAAAAA

ASLINDA BEN BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİDECEKTİM AMA EŞİME DEDİM HİÇ GİDESİM YOK BİR TEST DAHA ALALIM TEK ÇIKARSA AZ DAHA BEKLERİM ÇİFT ÇIKARSA ONA GÖRE GİDERİM DİYE
EŞİMDE SAOLSUN CUMADAN GELİRKEN ALMIŞ VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUUUUUUUUUUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÇİFT ÇİZGİ:122::122::119::119::118::118:
EŞİM ŞİMDİ İŞE GİTTİ MUTLAKA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİT DEDİ BURASIDA ÖYLE SOĞUK Kİ KIZIM ZATEN TAM TOPARLANAMADI HASTA EDERİM DİYE GİDESİMDE YOK AYYYYYY ÇOK HEYECANLIYIM YANLIZ EŞİMLE DAHA MUTLULUĞUMU TAM PAYLAŞAMADAN İŞE GİTTİ :2:BENDE EŞİMİ GEÇİRDİĞİM GİBİ BURAYA KOŞTUM AMA BURDADA KİSME YOK

ARKADAŞALAR ACAYİP HEYECANLANDIM BEN GERÇEKTEN YAAA ÖYLE MÜBAREK BİR GÜN VE SAATTE ÖĞRENDİM Kİ RABBİME CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM ARKADAŞLAR RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELMENİZİ NASİP EDER....

AYYYY KIZLAR TEST BOZUK DEĞİLDİR İNŞALLAH

ben tebrik edeyim o zaman cnm.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

NASIL HEYECANLANDIM anlatamam!!!!!

Canım tebrik ederim, Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh...

Ayağını sürü canım peşinden bizde gelelim..

Ayyyy ne yazacağımı bilemiyorum heyecan bastı birden :)))

Hii hiii ben ara sıra kayboluyum böyle... Gelince güzel haber almak çok güzel oluyor:))

çok çok çok saol canım benim valla bende yazarken nasıl yazacağımı bilemedim daha yarım saat falan oldu öğreneli içim içime sığmıyor napayım nasıl davranayım bilemiyorum inşallah ayağımı çook iyi sürterim listemizin hepsi hamişlerle dolar ...bu arada liste güncellemesinide bekliyorum hihi
sen bence yinede çok kaybolma çünkü çok özlüyoruz seni(hem bak hergün sana aşeresim var artık napçaz şimdi

Ayyy reyhancım güldürdün beni valla..

Allah'ta seni güldürsün diycem, çok şükür güldürdü, darısı bizlere olsun.
Ben hergün gelmeye çalışırım, yeter ki sen rahat, huzurlu, sağlıklı bi hamilelik geçir ve hayırlısıyla kucağına al Allah'ın izniyle.

mesaj çift gitmiş sildim..
reyhancığıma çiçek göndereyim barii:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…