2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|SAT|BAT|SON DURUM
..| Hamilelerimiz: | | |
1| Ferhatt | | | :124::124::124:
2| Tırtılkurabiye | | | :124::124::124:
3| Sinem_ahmet | | | :124::124::124:
4| Çelik198408 | | |:124::124::124:
5| Uryhn | | | :124::124::124:
1| Seydam | 7 mayıs | 7 haziran |
2| Acemiera | 8 mayıs | 8 haziran |
3| Pollyannaa |5 mayıs | 4 haziran |
4| Raebzeh |24 nisan | 24 mayıs |
5| Zeynep87 | 17 nisan| 14 mayıs |
6| Ciceklara |25 nisan | 23 mayıs |
7| Bicicekbiböcek |15 nisan | 15 mayıs |
8| Cenera |21 nisan | 19 mayıs |
9| TazmaniaMonster |18 nisan | 16 mayıs |
10| Semraozsoy | | |
11| Berry31 | | |

arkadaşlar listedeki eksikleri özelden mesaj atarsanız sevinirim.. burdan sayfalar ilerledikçe takibi zor oluyor. Teşekkürler...
Listeyi hamilelerle doldurmak dileğiyle .

Son düzenleme:

canıııııımçok sevindiiiimreyhancım hayırlı olsun gülümbizede böyle güzel haberler vermek nasip olur inşbende heyecan yaptım ne diyeceğimi bilemiyorumtebrikler,tebrikler,tebriklerlistemiz çoğalıyoooooor

inanmıyorum süper çok sevindim ya sen soğan kürüne başlicaktın demi allahtan başlamamışsın bebişe bişi olurdu:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: gerçekten senin adna çok sevindim ne güzel bi haber darısı hepimize

Acemicim özür dilerim ben senin avatarını görüp yazıyıda hemen okuyunca sen hamilesin sandım geçmişe baktım uryh miş darısı başımıza

uryn çok sevindim arkadaşım bi hafta önce ne kadar mutsuzdun bak ne güzel günler seni bekliyomuşş tebriklerr

polyanacım kaybolamıyosun aklın burda kalıyo bak bence yeter bu kadar gittiğinnn bugün topikde bayram var yeni bi bebiş var süper bişiii hadi oynayalım

Uryh buda sensin zafer senin sağlıkla kucana alll kaldır kupayııı

Çok sevindim canım.. Rabbim en kısa zamanda tamamen iyileştirsin inşallah. İğnelerden ilaçlardan uzak olsun oğluşun artık hayırlısıyla.

arkadaşlar bende ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize gerçekten çok tuhaf bişeymiş aynaya baktıkça gülesim geliyor inşalllah kızımdaki gibi bir hamişlik geçirmem sorunsuz hasta olmadan bir süreç olur ama mutluyum yaaa gerçekten Rabbimden dilerim en en en kısa zamanda hepinize nasip etsin hepinizde bu mutluluğunuzu burda böyle paylaşalım inşallah...

ayyyy canımbu ayda ben hamile olurum inş,benim içinde seviniriz umarım
bu arad oğlumun kontrolü vardı doktor gayet iyi oldunu söledi hafta başından itibaren daha iyi olcanı söledi
çok sevindim güzelim,antibiyotikten ve iğnelerden uzak bir ömür geçirsin oğluşundahada iyi olacak inş

reyhancım rahat bir hamilelik geçirirsin inş tıpkı hayalindeki gibi,bizim yerimizede hamieliğin tadını çıkarın arkadaşlar,arkanızdan gelicez bizde inşyüzündeki gülücükler hiiiiiç gitmesin

allahim allahim reyhaninanmiyorum süper bi haber bu

canim gözünaydin saglikli,hayirli bir hamilelik diliyorum
cok sevindim inan, darisi bizlere insallah

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr hava bugün çok güzell kahvaltımı yapıp şöle güzel bi temizlik havası var burda ohhhh bugün ayın 14 saymaya bigün kaldı belkide hiç saymadan gelir kırmızılar içimde gelceklermiş gibi bi his var napımmmm hayırlısı neyse öle olsun hamişler bizede uğurlu gelirsniz inşlhhhh ayağınızı sürtünn

GÜNAYDIN KIZLARnasılsınız bakalım,ben yine rüya gördümbilinçaltı nasıl birşeydir yaaa çift çizgiyi görüyorum doktoruma gidiyorum kan tahlili yapıyor değerim yüksek çıkıyor,nasıl heyecan yapıyorum sonra mesai bitiyor ama ben doktora tekrar gidiyorum dosyam varmış açıyo hamilesin diyo o da çok seviniyor,gel bakalım ultrasonda diyor,bilin bakalım kaç tane kalp atışı duyduk:26ÖRTeşime anlattım sabah hem dünkü ikiz,üçüz,dördüz muhabbetini hemde gördüğüm rüyayı ne dese beğenirsiniz;NE GÜZEL OLURDU DİMİben bunu iki parçaya bölsem iyi olacak,evde ikiz isteyerek kendime en insaflı davranan benimoğlum üçüz eşim dördüz istiyoooooo
hava çok güzel,umarım sizin oralardada güzeldir...ben temizliği pazartesiye erteleyip gezmeğe gidiyorum,hepinizi öptüm
biçiçekbiböcek kolay gelsin tatlım

rüyan hayrolsun inşlh canım anlattığın duruma NE DENE BİLİRKİ bence çok çılgın olurdu işte en gerçek çılgın proje temizlik yapıyorum ama bide bana sorun bağımlılık yaptım bi iş yapıyorum bi burdayım

reyhan hnm tebrikler Allah sağlıklı huzurlu ve dertsiz bir hamilelik versin.:81::81:
Benim kırmızılar gelmedi 4 gün gecikti spiralle hamile kalınırmı ilaç kullanıyorum ben :18:

ben işimi bitirdim geldim sabah en erken ben dedim günaydın die daha gelen giden olmamış hiç acemiden başka nerdesinizzz bende küstüm dışarı çıkıyorum işte hıı

reyhan hnm tebrikler Allah sağlıklı huzurlu ve dertsiz bir hamilelik versin.:81::81:
Benim kırmızılar gelmedi 4 gün gecikti spiralle hamile kalınırmı ilaç kullanıyorum ben :18:

spiralle kalınma ihtimali var ama spiral bende de vardı 3 sene durdu gecikmeler oldu ama hamilelik yoktu sanmıyorum daha 4 günden hiç gecikme oluyomuydu tabi buda var benim arada oluyodu daha önce gecikme olmadıysa bilemem ama

Son düzenleme:
Selam topik ahalisi

Hafta sonu temizlik yapacaklara kolay gelsin, gezeceklere iyi gezmeler, bizim gibi evde oturanlara da ne diyim bilemedim :26:

Herkese sağlık sıhhat afiyet diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…