- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.621
KIZLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR BUGÜN SİZE ÇOK GÜZEL BİR HABERLE GELDİM
AMA ŞUANDA MUTLULUĞUMU PAYLAŞACAK HİÇ KİMSE YOKMU FORUMDA YAAAAAA
ASLINDA BEN BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİDECEKTİM AMA EŞİME DEDİM HİÇ GİDESİM YOK BİR TEST DAHA ALALIM TEK ÇIKARSA AZ DAHA BEKLERİM ÇİFT ÇIKARSA ONA GÖRE GİDERİM DİYE
EŞİMDE SAOLSUN CUMADAN GELİRKEN ALMIŞ VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUUUUUUUUUUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÇİFT ÇİZGİ:122::122::119::119::118::118:
EŞİM ŞİMDİ İŞE GİTTİ MUTLAKA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİT DEDİ BURASIDA ÖYLE SOĞUK Kİ KIZIM ZATEN TAM TOPARLANAMADI HASTA EDERİM DİYE GİDESİMDE YOK AYYYYYY ÇOK HEYECANLIYIM YANLIZ EŞİMLE DAHA MUTLULUĞUMU TAM PAYLAŞAMADAN İŞE GİTTİ :2:BENDE EŞİMİ GEÇİRDİĞİM GİBİ BURAYA KOŞTUM AMA BURDADA KİSME YOK
ARKADAŞALAR ACAYİP HEYECANLANDIM BEN GERÇEKTEN YAAA ÖYLE MÜBAREK BİR GÜN VE SAATTE ÖĞRENDİM Kİ RABBİME CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM ARKADAŞLAR RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELMENİZİ NASİP EDER....
AYYYY KIZLAR TEST BOZUK DEĞİLDİR İNŞALLAH
nasıl heyecanlandım anlatamam!!!!!
Canım tebrik ederim, allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh...
Ayağını sürü canım peşinden bizde gelelim..
Ayyyy ne yazacağımı bilemiyorum heyecan bastı birden :)))
Hii hiii ben ara sıra kayboluyum böyle... Gelince güzel haber almak çok güzel oluyor:))
KIZLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR BUGÜN SİZE ÇOK GÜZEL BİR HABERLE GELDİM
AMA ŞUANDA MUTLULUĞUMU PAYLAŞACAK HİÇ KİMSE YOKMU FORUMDA YAAAAAA
ASLINDA BEN BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİDECEKTİM AMA EŞİME DEDİM HİÇ GİDESİM YOK BİR TEST DAHA ALALIM TEK ÇIKARSA AZ DAHA BEKLERİM ÇİFT ÇIKARSA ONA GÖRE GİDERİM DİYE
EŞİMDE SAOLSUN CUMADAN GELİRKEN ALMIŞ VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUUUUUUUUUUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÇİFT ÇİZGİ:122::122::119::119::118::118:
EŞİM ŞİMDİ İŞE GİTTİ MUTLAKA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİT DEDİ BURASIDA ÖYLE SOĞUK Kİ KIZIM ZATEN TAM TOPARLANAMADI HASTA EDERİM DİYE GİDESİMDE YOK AYYYYYY ÇOK HEYECANLIYIM YANLIZ EŞİMLE DAHA MUTLULUĞUMU TAM PAYLAŞAMADAN İŞE GİTTİ :2:BENDE EŞİMİ GEÇİRDİĞİM GİBİ BURAYA KOŞTUM AMA BURDADA KİSME YOK
ARKADAŞALAR ACAYİP HEYECANLANDIM BEN GERÇEKTEN YAAA ÖYLE MÜBAREK BİR GÜN VE SAATTE ÖĞRENDİM Kİ RABBİME CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM ARKADAŞLAR RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELMENİZİ NASİP EDER....
AYYYY KIZLAR TEST BOZUK DEĞİLDİR İNŞALLAH[/QUOTE ayyy çok sevindim canım gözümüz aydın darısı başımıza inşlhh hayırlısıla kucana alırsın canım
ayyyy canımAcemicim özür dilerim ben senin avatarını görüp yazıyıda hemen okuyunca sen hamilesin sandım geçmişe baktım uryh miş darısı başımıza
uryn çok sevindim arkadaşım bi hafta önce ne kadar mutsuzdun bak ne güzel günler seni bekliyomuşş tebriklerr
çok sevindim güzelim,antibiyotikten ve iğnelerden uzak bir ömür geçirsin oğluşunbu arad oğlumun kontrolü vardı doktor gayet iyi oldunu söledi hafta başından itibaren daha iyi olcanı söledi
arkadaşlar bende ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize gerçekten çok tuhaf bişeymiş aynaya baktıkça gülesim geliyor inşalllah kızımdaki gibi bir hamişlik geçirmem sorunsuz hasta olmadan bir süreç olur ama mutluyum yaaa gerçekten Rabbimden dilerim en en en kısa zamanda hepinize nasip etsin hepinizde bu mutluluğunuzu burda böyle paylaşalım inşallah...
GÜNAYDIN KIZLARnasılsınız bakalım,ben yine rüya gördüm bilinçaltı nasıl birşeydir yaaa çift çizgiyi görüyorum doktoruma gidiyorum kan tahlili yapıyor değerim yüksek çıkıyor,nasıl heyecan yapıyorum sonra mesai bitiyor ama ben doktora tekrar gidiyorum dosyam varmış açıyo hamilesin diyo o da çok seviniyor,gel bakalım ultrasonda diyor,bilin bakalım kaç tane kalp atışı duyduk:26 ÖRT eşime anlattım sabah hem dünkü ikiz,üçüz,dördüz muhabbetini hemde gördüğüm rüyayı ne dese beğenirsiniz;NE GÜZEL OLURDU DİMİ ben bunu iki parçaya bölsem iyi olacak,evde ikiz isteyerek kendime en insaflı davranan benim oğlum üçüz eşim dördüz istiyoooooo
hava çok güzel,umarım sizin oralardada güzeldir...ben temizliği pazartesiye erteleyipgezmeğe gidiyorum,hepinizi öptüm
biçiçekbiböcek kolay gelsin tatlım
reyhan hnm tebrikler Allah sağlıklı huzurlu ve dertsiz bir hamilelik versin.:81::81:
Benim kırmızılar gelmedi 4 gün gecikti spiralle hamile kalınırmı ilaç kullanıyorum ben :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?