- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.641
reyhan hnm tebrikler Allah sağlıklı huzurlu ve dertsiz bir hamilelik versin.:81::81:
Benim kırmızılar gelmedi 4 gün gecikti spiralle hamile kalınırmı ilaç kullanıyorum ben :18:
allahim allahim reyhaninanmiyorum süper bi haber bu
canim gözünaydin saglikli,hayirli bir hamilelik diliyorum
cok sevindiminan, darisi bizlere insallah
reyhancım rahat bir hamilelik geçirirsin inş tıpkı hayalindeki gibi,bizim yerimizede hamieliğin tadını çıkarın arkadaşlar,arkanızdan gelicez bizde inşyüzündeki gülücükler hiiiiiç gitmesin
benim reglim genelde gecikmezdi 3 yıldır RiA var off ya şimdi stres oldum :18:
hepimiz çok kaptırıyoruz be gülüm,benim çocuk sahibi olmam mucize doktorlara göre ben her ay acaba hamilemiyim diyorumbiraz işte toparlanmaya çalışıyorum ya ben çok kptırıyorum kendimi sonra üzülüyorum napıyım elimde degil hayırlısı yinede sen nasılsın canım
haydiiii bir hamile daha bekliyoruuuuuz,oğluşuna çok üzüldün bu ay,bebişine sevinirsin umarımgünaydın hanımlar güzel bi hafta sonu geçirin benim için geri sayım başlasıntabi her an kırmızılar baskın yapmazsa
merhaba millet :81:ben de 2.ye hamişim.topic almış başını gitmiş ben de 2011e göz atabildim sadece ilkim kızdı bu seferki irkekmiş. 4 aylığız kısmetse doğum ekime . hamiş kalmak isteyen arkadaşlar inşallah bu sene hemencecik kalırsınız hamiş olanları ise Allah bir avazda kurtarsın diyorum sağlıklı hamilelikler kızlar
Dün Ankamall Avm deydim kızımla başbaşa algıda seçicilikmidir ne çok hamile vardıbirde iki çocuklulardan gözüm korktu biraz oğlan kız farketmez banada sarışın ve tombik oğlan çocuklarına bitiyorum öyle her çocuğu sevemem kanım ısınmalı yani çocuk delisi değilimdir sevdimmide kimselere vermem yerim yerim:81:
KIZLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR BUGÜN SİZE ÇOK GÜZEL BİR HABERLE GELDİM
AMA ŞUANDA MUTLULUĞUMU PAYLAŞACAK HİÇ KİMSE YOKMU FORUMDA YAAAAAA
ASLINDA BEN BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİDECEKTİM AMA EŞİME DEDİM HİÇ GİDESİM YOK BİR TEST DAHA ALALIM TEK ÇIKARSA AZ DAHA BEKLERİM ÇİFT ÇIKARSA ONA GÖRE GİDERİM DİYE
EŞİMDE SAOLSUN CUMADAN GELİRKEN ALMIŞ VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUUUUUUUUUUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÇİFT ÇİZGİ:122::122::119::119::118::118:
EŞİM ŞİMDİ İŞE GİTTİ MUTLAKA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİT DEDİ BURASIDA ÖYLE SOĞUK Kİ KIZIM ZATEN TAM TOPARLANAMADI HASTA EDERİM DİYE GİDESİMDE YOK AYYYYYY ÇOK HEYECANLIYIM YANLIZ EŞİMLE DAHA MUTLULUĞUMU TAM PAYLAŞAMADAN İŞE GİTTİ :2:BENDE EŞİMİ GEÇİRDİĞİM GİBİ BURAYA KOŞTUM AMA BURDADA KİSME YOK
ARKADAŞALAR ACAYİP HEYECANLANDIM BEN GERÇEKTEN YAAA ÖYLE MÜBAREK BİR GÜN VE SAATTE ÖĞRENDİM Kİ RABBİME CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM ARKADAŞLAR RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELMENİZİ NASİP EDER....
AYYYY KIZLAR TEST BOZUK DEĞİLDİR İNŞALLAH
allah tamamına erdirsin canım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah
KIZLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR BUGÜN SİZE ÇOK GÜZEL BİR HABERLE GELDİM
AMA ŞUANDA MUTLULUĞUMU PAYLAŞACAK HİÇ KİMSE YOKMU FORUMDA YAAAAAA
ASLINDA BEN BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİDECEKTİM AMA EŞİME DEDİM HİÇ GİDESİM YOK BİR TEST DAHA ALALIM TEK ÇIKARSA AZ DAHA BEKLERİM ÇİFT ÇIKARSA ONA GÖRE GİDERİM DİYE
EŞİMDE SAOLSUN CUMADAN GELİRKEN ALMIŞ VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUUUUUUUUUUÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ÇİFT ÇİZGİ:122::122::119::119::118::118:
EŞİM ŞİMDİ İŞE GİTTİ MUTLAKA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİT DEDİ BURASIDA ÖYLE SOĞUK Kİ KIZIM ZATEN TAM TOPARLANAMADI HASTA EDERİM DİYE GİDESİMDE YOK AYYYYYY ÇOK HEYECANLIYIM YANLIZ EŞİMLE DAHA MUTLULUĞUMU TAM PAYLAŞAMADAN İŞE GİTTİ :2:BENDE EŞİMİ GEÇİRDİĞİM GİBİ BURAYA KOŞTUM AMA BURDADA KİSME YOK
ARKADAŞALAR ACAYİP HEYECANLANDIM BEN GERÇEKTEN YAAA ÖYLE MÜBAREK BİR GÜN VE SAATTE ÖĞRENDİM Kİ RABBİME CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM ARKADAŞLAR RABBİM İNŞALLAH SİZLERİNDE EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELMENİZİ NASİP EDER....
AYYYY KIZLAR TEST BOZUK DEĞİLDİR İNŞALLAH
allah tamamına erdirsin canım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah
ne güzell yaa rabbm tamamına erdirsin inş.şimdi sen bizlere çok çok dua et ok mi ...hamilelerin duası kabul olur....
Ben hamileyken bakmıştım ne çıkacak diye doğru çıkmıştı:)) ama yanlış çıkanda çok duydum..
ve ben bu sene hamile kalırsam ( başka bi uygulamada) hep kız gösteriyor
kızlar çin takvimine göre cinsiyet tahmini doğru çıkıyormu deneyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?