2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

reyhan hnm tebrikler Allah sağlıklı huzurlu ve dertsiz bir hamilelik versin.:81::81:
Benim kırmızılar gelmedi 4 gün gecikti spiralle hamile kalınırmı ilaç kullanıyorum ben :18:

allahim allahim reyhaninanmiyorum süper bi haber bu

canim gözünaydin saglikli,hayirli bir hamilelik diliyorum
cok sevindim inan, darisi bizlere insallah

reyhancım rahat bir hamilelik geçirirsin inş tıpkı hayalindeki gibi,bizim yerimizede hamieliğin tadını çıkarın arkadaşlar,arkanızdan gelicez bizde inşyüzündeki gülücükler hiiiiiç gitmesin

amiiinnn arkadaşlar çok saolun ...şimdilik iyi gidiyor bakalım ama daha çok yeni bebişim inşallah hep böyle gider evimizin havası değişti ama ben şuan hiç kimseye sölemicem hatta uzun bir süre kimseye sölemeyi düşünmüyorum ekimdede ağbimin bebeşi olcak annem şimdiden sitres yapmasın kendine boşu boşuna

azcık büyüsün mercimek öyle sölicem:)

kızlar inanın sizler içinde çok dua ediyorum rabbim inşallah tez zamanda sizlerdende güzel haberler almayı nasip eder hayırlısı ile ...

ben geldim millet,tabii bu saatte kimsecikler yok:26:hafta sonu çalışın,çalışın ,çalışın kızlar
ZEYNEPçim aklıma geldin bugün nasılsın toparladın mı biraz kendini:29
EBRUUUUUUUUUUUU kaçaksın işte kaçaaaaaaaaaaaak
BERRY canım bir test yapsan:26:genelde senin durumunda hamile kalınmaz ama kalanıda duydum,kayma falan olabiliyormuş,bir test yap rahatlarsınstresten gelmiyor ama seninki bak göreceksin,rahat bırak biraz kendini
URYHN inş tatlım bizde geliriz arkandan
POLLYANNAcım
hepinize iyi geceler bayanlar

biraz işte toparlanmaya çalışıyorum ya ben çok kptırıyorum kendimi sonra üzülüyorum napıyım elimde degil hayırlısı yinede sen nasılsın canım

merhaba millet :81:ben de 2.ye hamişim. topic almış başını gitmiş ben de 2011e göz atabildim sadece ilkim kızdı bu seferki irkekmiş. 4 aylığız kısmetse doğum ekime. hamiş kalmak isteyen arkadaşlar inşallah bu sene hemencecik kalırsınız hamiş olanları ise Allah bir avazda kurtarsın diyorum sağlıklı hamilelikler kızlar

günaydıııııııııııngüzel bayanlar güzel bir hafta sonu geçirelim

biraz işte toparlanmaya çalışıyorum ya ben çok kptırıyorum kendimi sonra üzülüyorum napıyım elimde degil hayırlısı yinede sen nasılsın canım
hepimiz çok kaptırıyoruz be gülüm,benim çocuk sahibi olmam mucize doktorlara göre ben her ay acaba hamilemiyim diyorumüzülme ve sıkma kendini stresten bile olmayabiliyor biliyorsunben soğan kürüne başladım dün bakalım ne olacak,geçen aydan çatlamamış bir yumurtam vardı ilaç kullanmıştım gitsin diye ama gitmedi sanırım,bazen oturup kalktıkça ağrı yapıyor:26::26::26:hayırlısı artık soğan işe yarar belki
günaydın hanımlar güzel bi hafta sonu geçirin benim için geri sayım başlasın tabi her an kırmızılar baskın yapmazsa
haydiiii bir hamile daha bekliyoruuuuuz,oğluşuna çok üzüldün bu ay,bebişine sevinirsin umarımgelmesin kırmızılaaaar

hayırlı olsun bebeğin,ne güzel bir oğlun bir kızın olacak kısmetse,kolay bir hamilelik ve doğumun olur inş

Dün Ankamall Avm deydim kızımla başbaşa algıda seçicilikmidir ne çok hamile vardıbirde iki çocuklulardan gözüm korktu birazoğlan kız farketmez banada sarışın ve tombik oğlan çocuklarına bitiyorum öyle her çocuğu sevemem kanım ısınmalı yani çocuk delisi değilimdir sevdimmide kimselere vermem yerim yerim:81:

:))) acemicim hep senmi topluycaksın izmirden arkadaş:))) Baaaaakkkk Ankara da olan arkadaşlar da geliyor topiğe artık:)) yalnız değilim...

Yalnız Ankamall'a gitmeyeli bayağı bi zaman oldu.. Eve yakın diye Forum a takılıyoruz biz:)))

mrb kızlar nasılsınız bakalım...uzun zaman oldu buraya gelmeyeli malum kayınv. beraber yaşıyoruz her dk açamıyorum.....
bende hala tık yok 2 aydır boş.....şimdi yeniden başladık çalımalara rabbm hepimize hayırlısını versin..
bu arada aramızda hamle arkadaşlar varmış rabbm tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağna almayı nasip etsin darısı bizeeee AMİNNNN!!!

Ben hamileyken bakmıştım ne çıkacak diye doğru çıkmıştı:)) ama yanlış çıkanda çok duydum..

ve ben bu sene hamile kalırsam ( başka bi uygulamada) hep kız gösteriyor

Ben hamileyken bakmıştım ne çıkacak diye doğru çıkmıştı:)) ama yanlış çıkanda çok duydum..

ve ben bu sene hamile kalırsam ( başka bi uygulamada) hep kız gösteriyor

sakıncası yoksa nasıl bi uygulama :44::44: merak ettim benim çin takvimine göre ilk çocuğumu erkek oldunu gösteriyo tabi o zaman böle bişi bilmiyodum eğer bu ayda kaldıysam hamiş kız

selam kizlar

berry canim bende bu son hamileligmde bakmistim ki gösteriyordu ama ne yazikki cinsiyetini ögrenemeden kaybettin kuzumu hakkimizda hayirlisi artik:44::44::44:

polyannam tekrar dönmüssün cokda iyi olmus canim benim

acemi bugün yoksun canim nerelerdesin bakalimgezmelerdemisin yoksa

semraözsoy canim nasilsin ?? nasil oldun aslinda bu 2. mesajim sanirim okuyamadin oglusinda iyidir insallah

uryhn canim son durum nedir ?? hamilleigin kesinlesmistir insallah

zeynep canim sen nasilsin?? kirmizilardan sonra toparlanmissindir umarim

ferhatt güzel kizin nasil masallah ona

bicicek canim oglusin daha iyidir insallah buay senden de hayirli haberler aliriz gibime geliyor insallah hepiniz sirayla insallah en sonada artik ben kalirim heralde ama olsun sizlerin mutlulugu bana yeter sonuncu olmayada raziyim ..

kizlar ya celikten bi haber alan varmi ?? forumada yazmamis ne zamandir allahim korusun melegini ve onu acikcasi icim hic rahat degil nedense :18: bi özelden mesaj atayim bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…