2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Merhaba Seydamcım canım, bidenem....

Sedayı bende merak ediyorum yaa... İnşallah herşey yolundadır..

Sen nasılsın tatlım ne var ne yok?
Ben burdan kolay kolay kopamam heralde..

Son düzenleme:
eğer ki doğru hesapladıysam ananmm kız inşlhh neyse allahım hayırlını versin eli ayağı sağlıklı hayırlısıyla gelsin ne olursa olsun ama bi kız bi oğlan da güzel olur aslında bi gönlüm erkek istiyo annem şöle der hep kız kısmını eversende derdi bitmiyo :))))

Merhaba Seydamcım canım, bidenem....

Sedayı bende merak ediyorum yaa... İnşallah herşey yolundadır..

Sen nasılsın tatlım ne var ne yok?
Ben burdan kolay kolay kopamam heralde..
hayirli haberlerini aliriz insallah ben özelden yazdim simdi bakalim cevap bekliyorum...:44::44:
ben iyiyim cok sükür hep ayni iste ....
evet kopulmuyor bende öyleyim cünkü ..

hadi iyi gecelr herkese umarım sabah inşlhh uyanırsak allahın iznile kırmmızı görmem
evet bende hep bir kizim olsun istiyorum rabbim ,insallah gönlümüze göre saglikli evlatlar ihsan eder rabbim ,amin .....

sağ ol canım ya kafam pek yerinde değil kusuruma bakma çok şükür oğluşum iyi bende iyi olmak zorundayım bu günümüze şükür allah emanet ol canım
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnn diyecektimde kimsecikler gelmemis

ben geldim ama sana yetişemedim canım neyse geçte olsa GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

günaydın güzel hanımlar yine güzel bi gün artık yaz geldi ohh beee şimdi kahvaltı da yaptık kocişle işe gönderdim işlerimide bitirim
canim erkencisin masallah oh islerde bitmis ne güzel benimde aksama yemegim hazir, evide süpürdüm sildim , ama camasir ütü vs.. .. var

semra canim iyi olmana sevindim dahada iyi olursun insallah yaralar kapanmiyor ama rabbim sabrini veriyor inan ,ben kendime bile sasiriyorum , allahim sabrimizi artirsin, yavrularimizi bize bagislasin insallah ......

günaydııııııın güzel anneler,günümüz aydın,günümüz mutlu,neşeli bir o kadarda huzurlu geçsin herkesin göbeğine bebeği gelsiiiiiiiin(bana iki tane)
BİÇİÇEK canım ne durumdasın,kırmızılar ne alemde,aşağıda ismini görüyorum
POLLYANNA hoşheldin sahalara gülümseni aramızda görmek çooook güzel
AYŞECİM canım iyiyim ben sen nasılsın bakalım,aklıma takıldı gülüm yaa sana bebişler neden düşüyor diye testler yapacaktı doktorun ne oldu onlar yaptırdın mı,yoksa benmi yanlış hatırlıyorum,hani o testlerden sonra deniyecektin tekrar:26::26::26::26::26::26:soğana başladım ben bakalım,hayırlısı
URHYN kan testi yaptırdın mı veya doktora gittin mi canım bizi haberdar et
çelik nerelerde gerçekten,ebruyada sesleniyorum sesleniyorum yok ortalarda:26::26::26::26::26:
temizlik yapacaktım kocacım bugün yapma deyip bazı işler verdi yarına bakçaz artık,tabii pazartesi temizliği olacak o yüzden ben şimdilik kaçtım

yasemiiinn..günaydıınn kızlaaaarrrr...kaçmadım kızz buralardayım ama sadece bu aralar pek nete girmeye vakit bulamıyorum..işlerden falan birde eşim evde olunca pek giremiyorum..

nasılsınız canlarııım...reyhan hamile herhalde yanlış okumadıysam geçmişiRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin reyhancım..ben bu ara iğne oyasına daldım öğrenmeye çalışıyorum..onunla dağıtıyorum kafamı.çok iyi oluyo tavsiye ederim

yasemiinn sen ne yaptın canım soğan suyuna devam ediyo musun..ben bıraktım yaza kadar..yazın aşılama düşünüyorum inşallah..o zamana kadar herşeyi bıraktım..çalışmalar da öylesine sürüyo işte

hepinizi öpüyorum canlarıım..pek uğrayamıyorum kusura bakmayın..ama takip ediyorum sizi
bu öpücükler hepinize..

Son düzenleme:
günaydın günaydın günaydınnnnnn

Size taptaze kır çiçekleri topladım...

Güzel bi hafta olsun, bebişler göbüşlere konsun:) Allah'ın izniyle..

Ebrucum hoşgeldin, iğne oyası he maşallah ben hayatta yapamam onu:))
işin kolay tarafına kaçıyorum ben. Motif makinası aldım kardeşime şal yapıyorum:))

Semra canım, üzüldüğüm zaman benim elim klavyeye gitmiyor Sakın seni merak etmediğimi düşünme. burdan takip ediyorum ama yazamıyorum.

Acemim, Seydamım çok hızlısınız, hayranım size valla kızlar:)

Tüm arkadaşlara selam, kucak dolusu öpücük hepinize
Rabbim bide tekrar kucaklarımızı dolduracak yavrular versin inşallah.. Ohhh

günaydın kızlarrrrrr herkese bol bebişli bir hafta diliyorum bende doktora gitmeye karar verdim bi muayene olcam hemde belki klomen falan verirse kullancam

ufukta kırmızılar görünmüyo :))) şimdilik yok bişi ama ben umutlanmak istemiyorum hem feci ağrım var kasık ve belimde hemde kist içn kontrole gitmedim ya ben belki kist kaybolmamıştır düzensizlik yapar bekliyorum öleee:26::26: ama inşlhh hayırlı sonuçlar alırız bugün 2. ci günüm

Hadi hayırlısı Fatoşşşşş

Reyhandan sonra senden de güzel haber gelir inşallah... Sonrada hepimiz peşinizden geleriz:)

Ayyy ne güzel aşağısı kalabalık:)))

Çok nadirdir bu durum:)

Kayıp listesi:
- Çelik
- Çiçeklara
- Tazmaniamonster
- Tırtılkurabiye

iğne oyası hı,maşallah,maşallahince iş kız o bana gelmez,zaten örgüyle aram yok.pazıl yapayım diyorum ben kafa dağıtmak içinhayırlısı olsun yaza kadar gelsin bebişin,tedaviye gerek kalmadanben ani bir kararla soğan suyuna başladım bakalım ne olacak,inş daha fazla tedaviye gerek kalmadan hamile kalırımbir dahaki ayda incir kürü deneyip sonra direk aşılamaya geçicem bende eğer olmazsa:18:
bir yandan iş yapıp bir yandan da sizi merak ediyorumgünaydın canım
günaydın kızlarrrrrr herkese bol bebişli bir hafta diliyorum bende doktora gitmeye karar verdim bi muayene olcam hemde belki klomen falan verirse kullancam

iyi olur zeynep ama daha erken klomen için,çok stres yapma..bir kontrollerini yaptır ama için rahat edecekse de bize birşey demek düşmez.herşey gönlüne göre olsun

Günayydın kızlar dün hafif bir belirti oldu kırmızılar gelicek sanırımHepinize güzel haftalar göbüşler bebiş dolsunbugün kızımın doktor kontrolü var okula gitmedi hayırlı haberler olur inşallah:81:bendede hafif ağrılar var.Hastane sonrası uğrarım bu arada tam paçozum saç baş hiçde hevesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…