- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.661
sakıncası yoksa nasıl bi uygulama :44::44: merak ettim benim çin takvimine göre ilk çocuğumu erkek oldunu gösteriyo tabi o zaman böle bişi bilmiyodum eğer bu ayda kaldıysam hamiş kız
hayirli haberlerini aliriz insallah ben özelden yazdim simdi bakalim cevap bekliyorum...:44::44:Merhaba Seydamcım canım, bidenem....
Sedayı bende merak ediyorum yaa... İnşallah herşey yolundadır..
Sen nasılsın tatlım ne var ne yok?
Ben burdan kolay kolay kopamam heralde..
eğer ki doğru hesapladıysam ananmm kız inşlhh neyse allahım hayırlını versin eli ayağı sağlıklı hayırlısıyla gelsin ne olursa olsun ama bi kız bi oğlan da güzel olur aslında bi gönlüm erkek istiyo annem şöle der hep kız kısmını eversende derdi bitmiyo :))))
evet bende hep bir kizim olsun istiyorum rabbim ,insallah gönlümüze göre saglikli evlatlar ihsan eder rabbim ,hadi iyi gecelr herkese umarım sabah inşlhh uyanırsak allahın iznile kırmmızı görmem
selam kizlar
berry canim bende bu son hamileligmde bakmistim ki gösteriyordu ama ne yazikki cinsiyetini ögrenemeden kaybettin kuzumuhakkimizda hayirlisi artik:44::44::44:
polyannam tekrar dönmüssün cokda iyi olmus canim benim
acemi bugün yoksun canim nerelerdesin bakalimgezmelerdemisin yoksa
semraözsoy canim nasilsin ?? nasil oldun aslinda bu 2. mesajim sanirim okuyamadin oglusinda iyidir insallah
uryhn canim son durum nedir ?? hamilleigin kesinlesmistir insallah
zeynep canim sen nasilsin?? kirmizilardan sonra toparlanmissindir umarim
ferhatt güzel kizin nasilmasallah ona
bicicek canim oglusin daha iyidir insallah buay senden de hayirli haberler aliriz gibime geliyor insallahhepiniz sirayla insallah en sonada artik ben kalirim heralde ama olsun sizlerin mutlulugu bana yeter sonuncu olmayada raziyim ..
kizlar ya celikten bi haber alan varmi ??forumada yazmamis ne zamandir allahim korusun melegini ve onu acikcasi icim hic rahat degil nedense :18: bi özelden mesaj atayim bakalim hayirlisi
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnndiyecektimde kimsecikler gelmemis
canim erkencisin masallahgünaydın güzel hanımlar yine güzel bi gün artık yaz geldi ohh beee şimdi kahvaltı da yaptık kocişle işe gönderdim işlerimide bitirim
acemi kiz sogan suyu sana iyi gelmedi heraldeuyuyomusun yoksa daha
ben geldim millet,tabii bu saatte kimsecikler yok:26:hafta sonu çalışın,çalışın ,çalışın kızlar
ZEYNEPçim aklıma geldin bugün nasılsın toparladın mı biraz kendini:29
EBRUUUUUUUUUUUU kaçaksın işte kaçaaaaaaaaaaaak
BERRY canım bir test yapsan:26:genelde senin durumunda hamile kalınmaz ama kalanıda duydum,kayma falan olabiliyormuş,bir test yap rahatlarsınstresten gelmiyor ama seninki bak göreceksin,rahat bırak biraz kendini
URYHN inş tatlım bizde geliriz arkandan
POLLYANNAcım
hepinize iyi geceler bayanlar
günaydııııııın güzel anneler,günümüz aydın,günümüz mutlu,neşeli bir o kadarda huzurlu geçsin herkesin göbeğine bebeği gelsiiiiiiiin(bana iki tane)
BİÇİÇEK canım ne durumdasın,kırmızılar ne alemde,aşağıda ismini görüyorum
POLLYANNA hoşheldin sahalara gülümseni aramızda görmek çooook güzel
AYŞECİM canım iyiyim ben sen nasılsın bakalım,aklıma takıldı gülüm yaa sana bebişler neden düşüyor diye testler yapacaktı doktorun ne oldu onlar yaptırdın mı,yoksa benmi yanlış hatırlıyorum,hani o testlerden sonra deniyecektin tekrar:26::26::26::26::26::26:soğana başladım ben bakalım,hayırlısı
URHYN kan testi yaptırdın mı veya doktora gittin mi canım bizi haberdar et
çelik nerelerde gerçekten,ebruyada sesleniyorum sesleniyorum yok ortalarda:26::26::26::26::26:
temizlik yapacaktım kocacım bugün yapma deyip bazı işler verdi yarına bakçaz artık,tabii pazartesi temizliği olacak o yüzden ben şimdilik kaçtım
iğne oyası hı,maşallah,maşallahyasemiiinn..günaydıınn kızlaaaarrrr...kaçmadım kızz buralardayım ama sadece bu aralar pek nete girmeye vakit bulamıyorum..işlerden falan birde eşim evde olunca pek giremiyorum..
nasılsınız canlarııım...reyhan hamile herhalde yanlış okumadıysam geçmişiRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin reyhancım.. ben bu ara iğne oyasına daldım öğrenmeye çalışıyorum..onunla dağıtıyorum kafamı. çok iyi oluyo tavsiye ederim
yasemiinn sen ne yaptın canım soğan suyuna devam ediyo musun..ben bıraktım yaza kadar..yazın aşılama düşünüyorum inşallah..o zamana kadar herşeyi bıraktım..çalışmalar da öylesine sürüyo işte
hepinizi öpüyorum canlarıım..pek uğrayamıyorum kusura bakmayın..ama takip ediyorum sizi
bu öpücükler hepinize..
bir yandan iş yapıp bir yandan da sizi merak ediyorumgünaydın günaydın günaydınnnnnn
Size taptaze kır çiçekleri topladım...
Güzel bi hafta olsun, bebişler göbüşlere konsun:) Allah'ın izniyle..
Ebrucum hoşgeldin, iğne oyası he maşallah ben hayatta yapamam onu:))
işin kolay tarafına kaçıyorum ben. Motif makinası aldım kardeşime şal yapıyorum:))
Semra canım, üzüldüğüm zaman benim elim klavyeye gitmiyorSakın seni merak etmediğimi düşünme. burdan takip ediyorum ama yazamıyorum.
Acemim, Seydamım çok hızlısınız, hayranım size valla kızlar:)
Tüm arkadaşlara selam, kucak dolusu öpücük hepinize
Rabbim bide tekrar kucaklarımızı dolduracak yavrular versin inşallah.. Ohhh
günaydın kızlarrrrrr herkese bol bebişli bir hafta diliyorum bende doktora gitmeye karar verdim bi muayene olcam hemde belki klomen falan verirse kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?