- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #3.681
ufukta kırmızılar görünmüyo :))) şimdilik yok bişi ama ben umutlanmak istemiyorum hem feci ağrım var kasık ve belimde hemde kist içn kontrole gitmedim ya ben belki kist kaybolmamıştır düzensizlik yapar bekliyorum öleee:26::26: ama inşlhh hayırlı sonuçlar alırız bugün 2. ci günüm
beklicem dedim gibi umutlı deilim ama gelmezlerse tabiki 10 gün beklerimhadi bakalım,listemiz uzasın gitsiiiiiiiin,bizde peşinizden gelelim.ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
canim bende iyiyim yeni geldim eve oglusi okuldan aldimgünaydııııııın güzel anneler,günümüz aydın,günümüz mutlu,neşeli bir o kadarda huzurlu geçsin herkesin göbeğine bebeği gelsiiiiiiiin(bana iki tane)
BİÇİÇEK canım ne durumdasın,kırmızılar ne alemde,aşağıda ismini görüyorum
POLLYANNA hoşheldin sahalara gülümseni aramızda görmek çooook güzel
AYŞECİM canım iyiyim ben sen nasılsın bakalım,aklıma takıldı gülüm yaa sana bebişler neden düşüyor diye testler yapacaktı doktorun ne oldu onlar yaptırdın mı,yoksa benmi yanlış hatırlıyorum,hani o testlerden sonra deniyecektin tekrar:26:soğana başladım ben bakalım,hayırlısı
URHYN kan testi yaptırdın mı veya doktora gittin mi canım bizi haberdar et
çelik nerelerde gerçekten,ebruyada sesleniyorum sesleniyorum yok ortalarda:26::26:
temizlik yapacaktım kocacım bugün yapma deyip bazı işler verdi yarına bakçaz artık,tabii pazartesi temizliği olacak o yüzden ben şimdilik kaçtım
nevardi okadar gezecekyatakta değil ama ayakta uyuyorumdün çok gezdim,yorulmuşum gerçi evimi topladım,ama incik boncuk birsürü işi,m var bir yardıma geleyim demiyon hiç
amincanim insalalh pespese versin rabbim hic birimizi secmesingünaydın günaydın günaydınnnnnn
Size taptaze kır çiçekleri topladım...
Güzel bi hafta olsun, bebişler göbüşlere konsun:) Allah'ın izniyle..
Ebrucum hoşgeldin, iğne oyası he maşallah ben hayatta yapamam onu:))
işin kolay tarafına kaçıyorum ben. Motif makinası aldım kardeşime şal yapıyorum:))
Semra canım, üzüldüğüm zaman benim elim klavyeye gitmiyorSakın seni merak etmediğimi düşünme. burdan takip ediyorum ama yazamıyorum.
Acemim, Seydamım çok hızlısınız, hayranım size valla kızlar:)
Tüm arkadaşlara selam, kucak dolusu öpücük hepinize
Rabbim bide tekrar kucaklarımızı dolduracak yavrular versin inşallah.. Ohhh
ebrucum hosgeldin demek igne oyasi yapiyosun:13:kolay gelsin canim ,aslinda eniyisi kendine bi ugras bulmussunyasemiiinn..günaydıınn kızlaaaarrrr...kaçmadım kızz buralardayım ama sadece bu aralar pek nete girmeye vakit bulamıyorum..işlerden falan birde eşim evde olunca pek giremiyorum..
nasılsınız canlarııım...reyhan hamile herhalde yanlış okumadıysam geçmişiRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin reyhancım.. ben bu ara iğne oyasına daldım öğrenmeye çalışıyorum..onunla dağıtıyorum kafamı. çok iyi oluyo tavsiye ederim
yasemiinn sen ne yaptın canım soğan suyuna devam ediyo musun..ben bıraktım yaza kadar..yazın aşılama düşünüyorum inşallah..o zamana kadar herşeyi bıraktım..çalışmalar da öylesine sürüyo işte
hepinizi öpüyorum canlarıım..pek uğrayamıyorum kusura bakmayın..ama takip ediyorum sizi
bu öpücükler hepinize..
ayy negüzel olurtopik te yine kimseler yok geliyorum gidiyorum hanımlar buyrun gelin çay içelim 5 çayına hava güzel komşularla plan yaptık bizde çay iççez
insallah canim....kizinin nesi var canim insallah önemli bir durum yoktur :26::26::26:sendende hayirli haberler aliriz insalalh buay canim....Günayydın kızlar dün hafif bir belirti oldu kırmızılar gelicek sanırımHepinize güzel haftalar göbüşler bebiş dolsun bugün kızımın doktor kontrolü var okula gitmedi hayırlı haberler olur inşallah:81:bendede hafif ağrılar var. Hastane sonrası uğrarım bu arada tam paçozum saç baş hiçde hevesim yok
Benide al geçerken bacım :))))))
aşkolsun almazmıyım tatlım,hem hızlı şöförümdür deOnu Rabbim verir inşallah canım.. Gelirken ne alalım ne istersin başka:))))
Ben açık çay içerim şekersiz :) masrafsızım yani:))
haklısın canım düşündüklerinde,çok zor,tahmin etmek bile kalbimi mengeneyle sıkıyormuş gibi hissettiriyorcanim bende iyiyim yeni geldim eve oglusi okuldan aldim
canim bebislerin düstügünün kesin nedeni bulinamadibebegimden alinan parcadada sorun yokmus ,geriye sadece tek ihtimal kaliyor kani civiltmak ,bende kan pihtilasmasi yok ama önlem amacli aspirin kullanmam gerekiyormus doktorum öyle dedi:44::44: ,hatta hic bekleme hemen hamile kal sorun olmayacak dedi ama hic bilemiyorum türkiyeden sonra denermiyim demezmiyim aslinda cokta korkuyorum ,6 melegin acisi cok zor cok insanin gözü korkuyor bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler ben kendimi rabbime teslim ettim istedigi zaman versin insallah saglikla .....
nevardi okadar gezecekyine sosyete pazarinami gittin neler aldin söle bakalim
ayy negüzel olursimdi kisirda vardir kesin bayilirim
slm kızlar.........
yasemin canim insallah dedigin gibi olurda denedigimde melegim beni birakip gitmez insallahhaklısın canım düşündüklerinde,çok zor,tahmin etmek bile kalbimi mengeneyle sıkıyormuş gibi hissettiriyorkendini biraz daha toparlayınca bir daha dene istersen belki bu bebişin sana tutunur annesi nereden biliyorsun ne zaman türkiyeye geliyorsun yakınsan bize ağırlayalım seni sosyete pazarım cuma günü haberiniz olsun da,beni aramayın dün piknikti,gezmeydi hepsi bir arada oldu canım,hava çok güzeldi ayıptır söylemesi bu arada kısır olsa iyi olurdsu şöyle bol acılı falan,,,,hamileler topikten dışarı lütfen yemek muhabbeti vaaaaar
canim nasilsin???slm kızlar.........
canim bu belirtilerde ancakgünaydın hanımlar ben bugün kafam sepet gibi akşamdan beri midem bi tuhaf ne bulantı gibi ne bilim karnımda da feci ağrılar batmalar sanki adet olcakmışım gibi her seferinde bakıyorum bişi yok ben 10 beklediğim günü biliyorum bişi yoktu yinemi öle acaba başımı kaldırmaya üşeniyorum valla yatakta yatasım var öleee
canim günaydin hosgeldin önceliklemerhaba ben gızem aranıza yenı katıldım kız bebek ıcok ıstıyorum 19 aylık oğlum var ıkıncıyı ıstıyorum tabıkı ılk basta hayırlısı kız bebek ıcın onerılerınız neler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?