2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hadi bakalım,listemiz uzasın gitsiiiiiiiin,bizde peşinizden gelelim.ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Onu Rabbim verir inşallah canım.. Gelirken ne alalım ne istersin başka:))))

Ben açık çay içerim şekersiz :) masrafsızım yani:))

canim bende iyiyim yeni geldim eve oglusi okuldan aldim
canim bebislerin düstügünün kesin nedeni bulinamadi bebegimden alinan parcadada sorun yokmus ,geriye sadece tek ihtimal kaliyor kani civiltmak ,bende kan pihtilasmasi yok ama önlem amacli aspirin kullanmam gerekiyormus doktorum öyle dedi:44::44: ,hatta hic bekleme hemen hamile kal sorun olmayacak dedi ama hic bilemiyorum türkiyeden sonra denermiyim demezmiyim aslinda cokta korkuyorum ,6 melegin acisi cok zor cok insanin gözü korkuyor bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler ben kendimi rabbime teslim ettim istedigi zaman versin insallah saglikla .....

yatakta değil ama ayakta uyuyorumdün çok gezdim,yorulmuşumgerçi evimi topladım,ama incik boncuk birsürü işi,m var bir yardıma geleyim demiyon hiç
nevardi okadar gezecek yine sosyete pazarinami gittin neler aldin söle bakalim

amincanim insalalh pespese versin rabbim hic birimizi secmesin

ebrucum hosgeldin demek igne oyasi yapiyosun:13:kolay gelsin canim ,aslinda eniyisi kendine bi ugras bulmussunkafan dagilir ,meleginde bunu bekliyordur belki insallah

topik te yine kimseler yok geliyorum gidiyorum hanımlar buyrun gelin çay içelim 5 çayına hava güzel komşularla plan yaptık bizde çay iççez
ayy negüzel olur simdi kisirda vardir kesin bayilirim

insallah canim....kizinin nesi var canim insallah önemli bir durum yoktur :26::26::26:sendende hayirli haberler aliriz insalalh buay canim....

zeynep canim doktora gitmeye karar vermissin hayirlisi olsun tabiki görünmekte fayda var hayirlisi olsun canim......

polyannam su kayip listesine sinem ahmetide ekleyelim:82::82: masallah hamileligi ilerlemis ama buraya ugramaz oldu celikten haber yok ya

Benide al geçerken bacım :))))))

özelden cvp yazamadım,100 msj olması gerekiyormuş,buraya yazıyorum...

ya canım aslında kuruluk sorunu yok ama gebelik planı çerçevesinde ilişkiye girmeyi planlayınca sanki beyin otomatik olarak kasıyor gibi geldi,hani ille de ovulasyon günü yapmak gerekiyor ya,o riskli günlerde,ben de acaba gebeliği kolaylaştırıcı etkisi gerçekten varsa (çok uğraşmadan :) zeytinyağı olurmu ki diye düşündüm.Buna sebep de bir yerde okuduğum bi şey.Hani kocakarı ilacı der geçeriz ya (ama burda da mesela incir kürü,soğan kürü vs bi sürü kür falan var),bu yaşlı kadın zeytinyağı sayesinde bi sürü kadının hamile kaldığını ve bu sohbeti yaptığı kadına da ilişkiye girmeden önce vajina girişine zeytinyağı sürmesini söylüyor.Sonra araştırırken tesadüfen başka bir yerde de ,doğumdan bir kaç hafta önce vajina girişine zeytinyağı süren kadınların daha kolay doğum yaptığını okudum,bu yöntem hala da kullanılıyormuş,geçerliliği var yani.Hatta bu forumlarda bile bahsi geçiyormuş da onu bulamadım,doğum bölümünde olablir belki.o nedenle merak ettim,belki de onca faydası olan zeytinyağı gebe kalmayı da kolaylaştırıyordur ne bileyim.bebeklerin popolarına falan da sürülüyor mesela,pişiği önlüyor falan,kabızlık için aç karnına içiliyor vs,hani vücuda girdiğinde enfeksiyon yapmıyorsa vajinada neden yapsın diye mantık yürütüyo insan,ne bileyim.doktorların önerdiği kayganlaştırıcılar ya da preseed denen kayganlaştırcı bile bi sürü kimyasal madde sonuçta,ondan yazdım foruma canım,belki bilen vardır diye.

Onu Rabbim verir inşallah canım.. Gelirken ne alalım ne istersin başka:))))

Ben açık çay içerim şekersiz :) masrafsızım yani:))
aşkolsun almazmıyım tatlım,hem hızlı şöförümdür de(güzel araba kullanırım manasında)ben çayı açık içerim amma çok şekerli severimmasraflıyım yani
haklısın canım düşündüklerinde,çok zor,tahmin etmek bile kalbimi mengeneyle sıkıyormuş gibi hissettiriyorkendini biraz daha toparlayınca bir daha dene istersen belki bu bebişin sana tutunur annesi nereden biliyorsunne zaman türkiyeye geliyorsunyakınsan bize ağırlayalım senisosyete pazarım cuma günü haberiniz olsun da,beni aramayındün piknikti,gezmeydi hepsi bir arada oldu canım,hava çok güzeldi ayıptır söylemesibu arada kısır olsa iyi olurdsu şöyle bol acılı falan,,,,hamileler topikten dışarı lütfen yemek muhabbeti vaaaaar
slm kızlar.........

selam canımnapıyorsun

canlarım ya beni merak etmişsiniz inanın birilerinin bizi düşünmesi moralimi biraz yerine getirdi hormonlar falan yerlerde piskoljim sıfır ve nyin var diyecek hava güzel gel diyecek kimsem yok çok yalnızım çok mutsuzum inananın ışık yapsın diye laptopu açtım seydamın msj gördüm öle yani ben yine ara ara gelirim

biliyomusunuz ben ne yaptım 2 gün önce daha adetime 5 gün var test aldım yaptım çıkmadı tabi ama saabredemedim erken olmuş olabilirmi diye heralde bu ayda tık yok bende

ankarada doktor çok ama bende araştırıyorum bakalımmmm

yasemin canim insallah dedigin gibi olurda denedigimde melegim beni birakip gitmez insallah
ben temmuz sonu kayseriye geliyorum rabbim izin verirse ,canim benim cok sekersin sen ya düsünmen yeter bitanem

tamam cuma günü seni hic aramayalim ozaman ,ohh sefan olsun pikniklerde yapilmis tadini cakar canim sonra ücüzlerle zor olur demi ama

slm kızlar.........
canim nasilsin???

CELIK CANIM dikkat et minisine olurmu ,kafana takma hic biseyi bak melegin sana tutunmusken tadini cakar bizler yanindayiz herzaman unutma

günaydın hanımlar ben bugün kafam sepet gibi akşamdan beri midem bi tuhaf ne bulantı gibi ne bilim karnımda da feci ağrılar batmalar sanki adet olcakmışım gibi her seferinde bakıyorum bişi yok ben 10 beklediğim günü biliyorum bişi yoktu yinemi öle acaba başımı kaldırmaya üşeniyorum valla yatakta yatasım var öleee

merhaba ben gızem aranıza yenı katıldım kız bebek ıcok ıstıyorum 19 aylık oğlum var ıkıncıyı ıstıyorum tabıkı ılk basta hayırlısı kız bebek ıcın onerılerınız neler hanımlar

canim bu belirtilerde ancak böyleyken olur sen bi test yap bence ,hayirlisi olsun insallah güzel haberlerini aliriz

canim günaydin hosgeldin öncelikle

kiz bebek icin benim bildigim yumurtlama gününden önce iliski olmasi gerekiyor deneyipte pozitif sonuc alan arkadaslarda var baska topikten, hakkinda hayirlisi olsun bu yolda sana basarilar insallah melegin seni cok fazla bekletmeden gelir........

merhaba güzel anneelr bende bahar temizliğimi yaptım yeni biti ama bende biitimm ama değdi pırıl pırıl oldu evim gerçi biz eşimle baraber 5 kişiydik ama anca biiti o karda yorulmuştumki benim tembel kızım ben iş yaparken oynamıyordu iş bitince harkete geçti şimdiden böyleyse büyüdüğünde hiç yardım etmeyecek:2::2:

kizlar bende doktora gitmeye karar verdim:26: ,adetim biteli 3 gün olmasina ragmen kasik agrim oldu dün birazda leke geldi,kist falanmi var acaba :44:bu hafta gitsem iyi olucak icim rahat degil ,zaten kürtajdan sonrada adetlerim hep uzayarak geldi eniyisi gözükmek hayirlisi rabbimden .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…